- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
yani 50*10 500 eder hesap doğrumu ,valla yanlışda olsa çekmem gerek yer çekimine git gide karşı gelemiyorlar
kızlar ya size bişey sorucam fikir verin ..ben genelde gri tonlarını seviyorum eşyalarda ama şansımıza genelde kahve oldu kol kısımları koyu kahve orta kısmı da epey açık koltuklarımın.. solona kahve alıcaz halıyı ama bi yerde gri halı gördüm ve bayıldım oturma odama alsam . aksesuarla falan süslesem gri halı sırıtırmı sizce ya.. koltuklarımın kol kısmı koyu kahve ama diger kısmı açık kahve beyaz karşımı bişi..
gelinliğin kalan prasını ödedik
salon için vazo ve çiçekler aldık
banyo paspaslarını aldık
evin arka balkonunu kapattırıcaz, onun için görüştük
çeizlerimin tamamını evin türlü köşelerinden toplayıp bir odaya yığdık,
odayı gören şaşırıyo
mm bi de en önemlisi nişanlımla barıştık
dekoart mı ne öyle bişey limangoya gir sen direk bulursun :)) bir kaç tane var dekoratif eşya markası çünkü
canım o fritöz hakkında pek iyi şeyler okumadım
patatesler sünger gibi oluyomuş
selam kızlar bugun askımla evımızın kornıslerını taktık mobılyalarımızda sureklı kararsızdık kesın ve son kararımız dedık :) ucretının bır kısmını odedık ve ayın 20sıne kadar ınsallah hepsı gelıcek dolayısıyla onnumuzdekı hafta ekıbı toplayıp temızlık yapmamız lazım vakıt cok daralıyor
mavısuperisi ben fritöz almayı dusunmuyorum bılmıyorum daha sonra fıkrım degısır mı ama annem hıcbır zaman kullanmadı oldugu halde hep kızartma tenceresınde yapardık
iyi geceler
ben gelene kadar herkes gitmiş galiba bugün mobilyalarım geldi ama ne gelmek
saat 10 30 da gelip yatak odası ve salonu 3e kadar ancak kurdular. salon büfem fabrikada yokmuş gelmedi. sandalyelerim 8 taneydi pakette 6 tane varmış iki tane sonra gelecek. ayrıca üstlerinin oturma yerleri normalde kare şeklindeydi. iki tanesi daha küçük ve ince çıktı. kuruldu ama değişim bekleyecekler. masamın bir ayagı kırık çıktı onu yapıştırıp uğraştılar.hediye olarak zigon sehpa istemiştim kahverengi deri orta sehpa geldi. allahtan oturma odamdaki köşelim kahverengi deri oraya koyacağım geri almadılar hediye olduğu için.
adam birde eşime abla gayet sakin ve anlayışlı çıktı sağolsun diyor.içimden şükredin düğüne daha iki ay var dedim. anladım hiçkimsenin işi rast gitmiyor.
dün ütü masası ve çamaşırlık baktık. çok farklı ve fiyatlar çok tuhaf. vileda kampanya yapmış ikili takım 90 tl. ama çamaşırlık çok adi gibi geldi. kararsız kaldım.
lemlemtoş
bitti mi temizlik tamamen?
canım tam bitmedi daha yarında işi var, ama yarın annemler gelmeyecek, babam ben ve nişanlım gidecez... bikaç eşyamıda götürmeyi düşünüyoruz, mutfak masamı falan, ölçü almamız gereken yerler var birde, bugün akşam gittik babamla paspas aldıkyarın kapımın önünüde temizleyip paspasımı koyacam..
mrb kızlar..
bende 10 eylülde gelin oluyorum inşallah..
hazırlıklar çok zormuş yaaa..:84:
bu hafta sonu bayagı yorulacaksın desene
paspasını şimdiden sermesen iyiolur, mobilyaların-beyaz eşyaların falan geldiğinde bayagı tozlanır sanırım
lemlem sizin alışveriş yaptığınız firma jetnetworking mi tatlım*
hani gecelik falan alıyosunuz
hoşgeldin canım
benim de nikahım 10 eylülde inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?