2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yani 50*10 500 eder hesap doğrumu ,valla yanlışda olsa çekmem gerek yer çekimine git gide karşı gelemiyorlar

canım öyle olur mu 10 ar arayla toplam 50

Canım kahve ve gri biraz garip olur gibi ama görmek lazım belki uyumlu da olabilir:44:

En önemlisi en güzeliymiş.
Biz de bugün düzeldik.Artık telefonlarına cıkıyorum

dekoart mı ne öyle bişey limangoya gir sen direk bulursun :)) bir kaç tane var dekoratif eşya markası çünkü

Hemen bakıyorum ben de...Bişeyler alasım geldi

Kızlar bi de tefalden fritöz almak istiyorum.Actifry var ya 1 kaşık yağla patates kızartan.Nasıl sizce o? siz nasıl fritözler almayı düşünüyorsunuz?

selam kızlar bugun askımla evımızın kornıslerını taktık mobılyalarımızda sureklı kararsızdık kesın ve son kararımız dedık :) ucretının bır kısmını odedık ve ayın 20sıne kadar ınsallah hepsı gelıcek dolayısıyla onnumuzdekı hafta ekıbı toplayıp temızlık yapmamız lazım vakıt cok daralıyor

mavısuperisi ben fritöz almayı dusunmuyorum bılmıyorum daha sonra fıkrım degısır mı ama annem hıcbır zaman kullanmadı oldugu halde hep kızartma tenceresınde yapardık

canım o fritöz hakkında pek iyi şeyler okumadım
patatesler sünger gibi oluyomuş

anladım canım sen peki aldın mı fritöz?

evet canım tercih meselesi birazda.fritöz baan pratik geldiği için düşünüyorum bi tane ama çok kararsz kaldım bak smdi :44::44:

bende fritöz almadım şimdilik almayı düşünmüyorum belki evlenince bana zor gelirse alırım ama biz hiç kullanmıyoruz evimizdeki fritözü. tefal içinde bende aynı şeyleri duydum zaten pek satılmadığı için sürekli indirimdeymiş.. sen iyice bi araştır canım

selam kızlar nasılsınız? bizim herşey bitti sayılır çok şükür mobilyalar önümzdeki hafta elimize geçecek ve sivasa gideceğiz evi dizmeye..öle böle işler halloldu ama büyük bir sorunum var şu eşya meselesi çıktığından beri nişanlımla hep kavga hep kavga düğün isteği arzusu kalmadı resmen ikimizdede! ben hiç böle hayal etmiyordum düğünümü...

superisi bebişim,
ben fritöz almadım
sadece güzel, kaliteli bi kızartma tenceresi aldım
kızlar benim çıkmam laızm
görüşrüz inş
öptüm hepinizi
hayırlllı akşamlar

iyi geceler
ben gelene kadar herkes gitmiş galiba bugün mobilyalarım geldi ama ne gelmek
saat 10 30 da gelip yatak odası ve salonu 3e kadar ancak kurdular. salon büfem fabrikada yokmuş gelmedi. sandalyelerim 8 taneydi pakette 6 tane varmış iki tane sonra gelecek. ayrıca üstlerinin oturma yerleri normalde kare şeklindeydi. iki tanesi daha küçük ve ince çıktı. kuruldu ama değişim bekleyecekler. masamın bir ayagı kırık çıktı onu yapıştırıp uğraştılar.hediye olarak zigon sehpa istemiştim kahverengi deri orta sehpa geldi. allahtan oturma odamdaki köşelim kahverengi deri oraya koyacağım geri almadılar hediye olduğu için.
adam birde eşime abla gayet sakin ve anlayışlı çıktı sağolsun diyor.içimden şükredin düğüne daha iki ay var dedim. anladım hiçkimsenin işi rast gitmiyor.
dün ütü masası ve çamaşırlık baktık. çok farklı ve fiyatlar çok tuhaf. vileda kampanya yapmış ikili takım 90 tl. ama çamaşırlık çok adi gibi geldi. kararsız kaldım.

demek erkenden mobilyalrın gelmesi iyi oluyor.. bakalım bizimkilerde haftaya gelecek, düğünümüze yaklaşık 3 hafta kala olmuş olacak.. inşallah bi eksiklik aksilik çıkmaz..

bugün evimizi temizledik, çok kirli değil inşaat pisliği yok gibi diyordum ama yerlere eğilince gördüm boya artıklarını falan, öldümmm ki ne öldümm. annem kayınvalidem ben babam ve kadresim temizledik.. canım erkek kardeşim bile elinde telle mutfak yerlerindeki boya lekelerini sürttü, biz hepimiz bir odada uğraşırken babama baktım eline fırçayı almış lavaboları yıkıyor tertemiz oldu çok güzel oldu evimiz.. el bileklerim kopuyor ağrıdan o ayrı tabiii....

vileda dediğin yer silme kovası saplı yer silme püskülü gibi bişey mi 90 tl olaaan

elinize sağlık valla ben inşaat pisliği temizledim ama inan hala sildikçe yerden kireç çıkıyor nerden geliyor anlamıyorum.
vileda markası ütü masası ve çamaşırlık yapmış

ay iki kere gelmiş
kızlar yemek tarifi yazıyorum habire
bu sitede çok güzel şeyler var
mutfak bölümüne bakın

Son düzenleme:
lemlemtoş
bitti mi temizlik tamamen?

canım tam bitmedi daha yarında işi var, ama yarın annemler gelmeyecek, babam ben ve nişanlım gidecez... bikaç eşyamıda götürmeyi düşünüyoruz, mutfak masamı falan, ölçü almamız gereken yerler var birde, bugün akşam gittik babamla paspas aldık yarın kapımın önünüde temizleyip paspasımı koyacam..

bu hafta sonu bayagı yorulacaksın desene
paspasını şimdiden sermesen iyiolur, mobilyaların-beyaz eşyaların falan geldiğinde bayagı tozlanır sanırım
lemlem sizin alışveriş yaptığınız firma jetnetworking mi tatlım*
hani gecelik falan alıyosunuz

mrb kızlar..
bende 10 eylülde gelin oluyorum inşallah..
hazırlıklar çok zormuş yaaa..:84:

hoşgeldin canım
benim de nikahım 10 eylülde inş

ahsenciim benimde yemek tarifleri araştırmasına girmem gerekiyor aslında ama kafamda bin tane şey var, evimi yerleştirene kadar bakamam sanırım, yemek tarifleri kitaplarıda alırım belki..

ayy bide bugün aptnımdaki yeni gelinlerden biriyle tanıştım, onunda 18 eylülde düğünü olacakmış, evlerini temizlemeye gelmişler.. aaa ben seni görmedim ama kk'da diyecektim nerdeyse sanki bütün eylülde evlenecekler burdaymış gibi geliyor

yok canım avrupanetworking'ti adı.. bende aldım hatta nişanlıma don atlet hehehheeee...

ay olsun ben paspasımı koyayımda eşyaları getirdiklerinde paspası kaldırırım ordan.. zaten düşünüyorum adamlara ayakkabılarınıda mı çıkarttırsam diye , zorla sildim ben heryeri yaa.. ev terlikleri alıp koysam şimdiden diye düşünüyorum hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…