günaydınlarr...
o siteden bende nişanlıma bişeyler bakıyım dedim ama sepette 2 adet ürün varneyse boş olduğu bi vakit yaparım artık. lemlem sende nişanlına iç çamaşırı almıştın galiba ordan nasıl çıktılarr ve hangi markadan aldın canım??
hayırlı olsun cnm başlarsınız inşallah...hoşgeldin aramıza:)herkese slm. yazdıklarınızın bir kısmını okudum birçoğunuz hazırlıklarını tamamlamış. eğer nişanlımın ailesininde gönlü olursa bizde düğün hazırlıklarına başlayacağız inşallah
bu sitenin adı ne canım ya merak ettim bende bakıyım biraz:)
herkese slm. yazdıklarınızın bir kısmını okudum birçoğunuz hazırlıklarını tamamlamış. eğer nişanlımın ailesininde gönlü olursa bizde düğün hazırlıklarına başlayacağız inşallah
canım öyle olur mu 10 ar arayla toplam 50
Hemen bakıyorum ben de...Bişeyler alasım geldi
Kızlar bi de tefalden fritöz almak istiyorum.Actifry var ya 1 kaşık yağla patates kızartan.Nasıl sizce o? siz nasıl fritözler almayı düşünüyorsunuz?
üüüüağda yaptırdımmmm düğün içinnnn çok acıyor canımmm istemiyorum evlenmek yaaa üüüüüüü
önceden ne yapıyordun ki canım?
jilet kullanıyosan, ağda çok yakmıştır canını
ben 13 yaşından beri kendi ağdamı kendim yapıyorum, artık bebek işi benim için çok şükür
kızlar size birşey sormak istiyorum düğün salonuna girerken fon müziği sizce nasıl olabliir? ben böle gerilim müziği olsun isityorum içeri girincede birden oyun havası çalcak davul çıkıcak:) ama o müziği bulamıyorum işte sizce ne uygun olur.?
evet canım aynen o şekildeçok acıdı... keşke benim içinde bebek işi olacak günler gelse.....
valla canım bu konuda azcıkın yaralarım var
bu sebeple konuşmamayı tercih ediyorum
sen kuaföre git 20 günde bir canım
1 sene falan kendin yapmaya kalkışma
gideceğim yerde kuaför olduğunu sanmıyorum varsada nişanlımın buna müsade edecenide sanmıyorumneden yaraların var tatlım? bişi mi oldu
fazla okuma onları
sonra benim gibi psikopata baglarsın:)
kızlar mina_ diye bi arkadfaş vardı
ne zamandır uğramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?