2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydınlarr...
o siteden bende nişanlıma bişeyler bakıyım dedim ama sepette 2 adet ürün var neyse boş olduğu bi vakit yaparım artık. lemlem sende nişanlına iç çamaşırı almıştın galiba ordan nasıl çıktılarr ve hangi markadan aldın canım??

bu sitenin adı ne canım ya merak ettim bende bakıyım biraz:)

herkese slm. yazdıklarınızın bir kısmını okudum birçoğunuz hazırlıklarını tamamlamış. eğer nişanlımın ailesininde gönlü olursa bizde düğün hazırlıklarına başlayacağız inşallah

hayırlı olsun cnm başlarsınız inşallah...hoşgeldin aramıza:)

hoş geldin aramıza. valla istedikten ve maddi imkanlar olduktan sonra bi ayda tamamlanır herşey siz karar vermeye bakın

canım fiyatını sordunmu o fritözün ne kadar mış bende merak ediyordum

üüüü ağda yaptırdımmmm düğün içinnnn çok acıyor canımmm istemiyorum evlenmek yaaa üüüüüüü

önceden ne yapıyordun ki canım?
jilet kullanıyosan, ağda çok yakmıştır canını
ben 13 yaşından beri kendi ağdamı kendim yapıyorum, artık bebek işi benim için çok şükür

önceden ne yapıyordun ki canım?
jilet kullanıyosan, ağda çok yakmıştır canını
ben 13 yaşından beri kendi ağdamı kendim yapıyorum, artık bebek işi benim için çok şükür

evet canım aynen o şekilde çok acıdı... keşke benim içinde bebek işi olacak günler gelse.....

kızlar size birşey sormak istiyorum düğün salonuna girerken fon müziği sizce nasıl olabliir? ben böle gerilim müziği olsun isityorum içeri girincede birden oyun havası çalcak davul çıkıcak:) ama o müziği bulamıyorum işte sizce ne uygun olur.?

valla canım bu konuda azcıkın yaralarım var
bu sebeple konuşmamayı tercih ediyorum

evet canım aynen o şekilde çok acıdı... keşke benim içinde bebek işi olacak günler gelse.....

sen kuaföre git 20 günde bir canım
1 sene falan kendin yapmaya kalkışma

valla canım bu konuda azcıkın yaralarım var
bu sebeple konuşmamayı tercih ediyorum

sen kuaföre git 20 günde bir canım
1 sene falan kendin yapmaya kalkışma

gideceğim yerde kuaför olduğunu sanmıyorum varsada nişanlımın buna müsade edecenide sanmıyorum neden yaraların var tatlım? bişi mi oldu

üzülme bebişimm yaa hangimizin istediği gibi oluyorki herşey... düğün bi kaç saatlik bişey Allah sonumuzu hayallerimizdeki gibi yapsın, hayallerimizddeki gibi mutlu, huzurlu sevgi saygı çerçevesinde bi yuva nasip etsin.. bu aralar hep olumsuz şeyler düşünüyorum nedense hep karamsarım bide kk den milletin sorunlarını okuya okuya manyak oldum galiba:78: çok korkuyorum mutsuz olursam diye nişanlım evlendikten sonra değişirse diye...:44:

fazla okuma onları
sonra benim gibi psikopata baglarsın:)

kızlar mina_ diye bi arkadfaş vardı
ne zamandır uğramıyo

fazla okuma onları
sonra benim gibi psikopata baglarsın:)

kızlar mina_ diye bi arkadfaş vardı
ne zamandır uğramıyo

artık okumıcam zaten... psikolojim bozuldu sabah uyanır uyanmaz ağlıyorum garip bi şekilde...
evet gelmiyo ne zmanadır listedenmi çıkartcan şekerim ya neşede gelmiyo uzuuunn zamandır

İyi akşamlar eylül gelinlerii, birkaç gündür moralim bozuktu yazmıyordum pek , çok şükür sıkıntıyı atlattık, ama sancılı bir süreçti,
bugün nişanlımla havuza gittik, iyi geldi moralimizi düzeltti,
cuma günü de nişanlım bize gelecek inşallah iftara, ve haftasonu bizde olacak, uff cuma gelsin bir an önce ayrı kalmak çok zor geliyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…