2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

valla öle olmuyor canım pat diye dalıveriyorlar yerde halı görmeyince bende napim birşey demiyorum artık yerleri silmekten aşındı benim ama çok şanslıyım laminat parkem bir karış toz bile olsa göstermiyor :)

ya ben bu evimi yerleştiremiyorum bir türlü sürekli topluyorum düzeltiyorum hop bi baktım gene karışmış okadar koli açtım attım hala bir sürü kağıt çöp çıkıyor

önceden ne yapıyordun ki canım?
jilet kullanıyosan, ağda çok yakmıştır canını
ben 13 yaşından beri kendi ağdamı kendim yapıyorum, artık bebek işi benim için çok şükür

ben de kuaförün yolunu tutsam iyi olacak utanıyorum ama kendm yapamam acır diye:18:
braz zenginleyeyim ilk işim lazer epilasyon

canım fiyatını sordunmu o fritözün ne kadar mış bende merak ediyordum

canım mağazalarda 330,internette kargo dahil 280

çok sevndm canım ya en güzel zamanlarımız aslında ama stresimiz çok işte

çok sevindim canım umarım bır daha boyle syler yasamazsınız

bende jılet agda karısık yapıyorum hıc bır zaman agdayla tamamını alma cesaretınde bulunamadım :)

sana çok özendim canım ya..benim daha ev yerleştirmeye başlanmadı bile..
gelinlik de yok bu hafta gelinliği halletmem lazım

sana çok özendim canım ya..benim daha ev yerleştirmeye başlanmadı bile..
gelinlik de yok bu hafta gelinliği halletmem lazım

ben kendim yapıyorum tek başıma zor ama çok zevkli evet mızmızlandığıma bakmayın kafam rahat neyi nereye nasıl istiyorusam öyle koydum. karışan laf eden yok. darısı başına canım. hazır alacaksan aysiraya bak. ben ordan aldım. bu ara %25 indirim var galiba yada sadece gebze mağazasımı yaptı bilmiyorum camda gördüm.

bende aysiradan aldım canım tüm magazalarında sanırım ben nişantaşından aldım ordada %25 ındırım vardı

artık okumıcam zaten... psikolojim bozuldu sabah uyanır uyanmaz ağlıyorum garip bi şekilde...
evet gelmiyo ne zmanadır listedenmi çıkartcan şekerim ya neşede gelmiyo uzuuunn zamandır

yok kız, merk ettim ondan sordum
ayy Neşe'nin interneti kapandı ondan gelemiyo
çok özledim cadıyı

süper bi haber
canım çok sevindim herşeyin güzel olmasına
Allah ağız tadınızı bozmasın:)

süper bi haber
canım çok sevindim herşeyin güzel olmasına
Allah ağız tadınızı bozmasın:)

çok sevindim canım umarım bır daha boyle syler yasamazsınız

bende jılet agda karısık yapıyorum hıc bır zaman agdayla tamamını alma cesaretınde bulunamadım :)

Hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah bu yaşadığıımız en büyük sıkıntımız sorunumuz olur, Rabbim hepimize huzur versin, ağız tadı versin

kızlar evimizi yerleştirdikk ama bittik resmen sağolsun yakınlarımız yardımcı oldular,evimin fotolarını profilime koyucam.beğenirsiniz umarımm:86:

kızlar evimizi yerleştirdikk ama bittik resmen sağolsun yakınlarımız yardımcı oldular,evimin fotolarını profilime koyucam.beğenirsiniz umarımm:86:

canım evini gördüm, (kendi evin mi merak ettim) gerçekten çoooooookkk beğendim, öncelikle mutfağın çok şık , çok modern olmuş, oturma odan da çok ferah mor halına bayıldım
salonun ve yatak odan da çok hoş, ben her zaman açık renk mobilya sevmişimdir , seninkiler de tam benim zevkime uygun olmuş, yatak odalarımız da benziyor zaten güle güle mutlulukla oturun inşallah

amin cnm çok saol sizin fotolarınızıda merakla bekliyorum.evt kendi evimiz.oturma odası koltuklarını beğenerek aldık ama inş açık renkte problem olmaz.kullanınca anlıcaz.

amin cnm çok saol sizin fotolarınızıda merakla bekliyorum.evt kendi evimiz.oturma odası koltuklarını beğenerek aldık ama inş açık renkte problem olmaz.kullanınca anlıcaz.

olsun canım ya şimdiki kumaşlar kolay temizlenebilen özelliğe sahip , sıkıntı yaşamazsın inşallah
kendi eviniz olması iyi olmuş, evinize göre eşya almışsınız, Allah evi olmayanlara ve bize de kendi evimizi almayı nasip etsin inşallah.

evıne bayıldım cok zevklısın canım.yatak odası detaylı olarak yok emıınım oda cok guzeldır.perdelerın tam istedıgım gıbı nerden aldın canım

canım benim öncelikle maşallah

eviniz o kadar özenle dizayn edilmiş ki her ayrıntıdan belli oluyor.zyv nin dediği gibi bende açık renkten yanayım ve benim mobilyalarımın tonuyla çok benziyor mobilyaların...

rabbim huzurla,sağlıkla ve aşkla evinizde oturmayı nasip etsin...

Amin cnm ya inş en kısa zamanda Allah ev almayı nasip etsin olmayanlarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…