2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar evimizi yerleştirdikk ama bittik resmen sağolsun yakınlarımız yardımcı oldular,evimin fotolarını profilime koyucam.beğenirsiniz umarımm:86:

çok güzel, şık ve sade döşenmiş evin canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
darısı bizlerin başınaaaa artıkkk

kızlaaaaar merhabaaaaa, nasılsınııııız? çok yorgunum ama çok mutluyuuummm....

evet canım nişanlıma boxer ve atlet aldım. temsilciye özel bölümünden almıştım çoğunu, atletler crs markaydı boxerlarda miorrede vardı crsde vardı sanırım.. hepside çok güzeldi, tavsiye ederim ..

üüüü ağda yaptırdımmmm düğün içinnnn çok acıyor canımmm istemiyorum evlenmek yaaa üüüüüüü

canım düğün için erken değil mi? yaani bu yaptırdığın düğün için değilde düğüne hazırlık olablir, düğüne kadar en azından bir kere daha yaptırman gerekir... bilmiorum benimkiler mi öyle ama bende her zaman ağda yapmama rağmen yazın daha erken çıkıyorlar..

bizimde temizlik bitti, bugün iki defa araba dolusu eşya götürdük, topla topla bitmiyor, dediğin gibi her yerde sürekli poşetler, kutular vs.. bugün bir an gözüm korktu ben bu evi nasıl yerleştirecem diye.. baya zaman alacak sanırım yerleşmek..

kızlar evimizi yerleştirdikk ama bittik resmen sağolsun yakınlarımız yardımcı oldular,evimin fotolarını profilime koyucam.beğenirsiniz umarımm:86:

canım baktım evinin resimlerine acayippp heyecanlandım bakarken sanki kendi evimi izleyecekmişim gibi geldi

herşeyin çok güzel olmuş, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. bayıldım zevkin çok güzelmiş.. perdeleri bende bu şekilde katlamalı düşünüyordum ama kullanışı zor olur diye vazgeçmiştim, şimdi senin evde de görünce yine katlamalı perde sevgim depreşti, en azından yatak odama böyle bir perde yaptırabilirim sanırım..

miracle nerelerdesiiiiiin, sanırım işlerini ayarlayamadın, gelirsin belki diye bekledim ama gelmediiiin

bilmiyorum ulaştı mı ama sen msnden çıktıktan sonra aklıma geldi, çevrimdışı ileti olarak cep no'mu yazmıştım... ama haftaya mutlaka beklerim cuma ve cmt günleri Allahtan bi aksilik çıkmazsa mobilyalarımız gelecek..

canım düğünden önce bir kez daha yaptırcam hazırlık prova olsun dedim:) ama çk pişmanım benim tenim çok hassastır ve beyaz... çok acım var üffffff üffffffffffffff kuaför diyor sen evlenince çocuk yapınca filan ne yapacaksın oturdum ağladımda zaten yapılırken:S

canım aşıkk oldum evine harika... benim kendi evim olmayacağı için sürekli kirada ve ordan oraya dolaşacağımız için hiç böyle bir evim olmayacak galiba ama çok çok beğendim...

hıı hazırlık provasıysa çok iyi yapmışsın, valla istersen doğduğunda beri yaptır alışılmıyor şu ağda illetine... ama ne yazıkki en güzelide her zaman ağda oluyor, ağrın geçince anlarsın farkı, ölü deriyide aldığı için tertemiz bebek cildi gibi oluyor..

ay ebru ne tatlı canın varmış anam
ben kendimi yoluyorum resmen
bazen gaza gelip ayva tüylerimi bile alıyorum
ama ben kılsızımdır, çok az çıkar Allahdan
bunu da küçüklüğümden beri hep ağda kullanmama bağlıyorum

evim için yorum yapan herkese çok tşkler,inş sizlerinki daha güzel olur.

lemlem'cim yorumlarına cvp yazdım,ordaysan bakıver muck

ay kıyamam ya. canım benim bak bende 1buçuk ayda bir lazere gidiyorum. sanki tek tek bütün köklerime iğne batırıp çakmakla yakıyorlar gibi acı çekiyorum ağlaya ağlaya çıkıyorum neredeyse ama 2 saat sonra geçiyor bir buçuk ay sonra zaman gelince içimi bir korku salıyor nasıl gidicem tekrar diye ama gelip geçiyor işte birşekilde mecbruz birşeyler yapmaya ne yapalım.geçenkinde lazere gitmeden bacağımın üst kısmını ağdaya gittim kadın acıyor mu dedi bende dedimki yok ben bundan sonraki acıyı düşünüyorum çünkü ordan çıkınca lazere gidecektim.İnan bana feci birşey..ama dayanıyorum mecbur ki benim ağrı eşiğim çok düşüktür yani.

Günaydın kızlaaaar, herkese hayırlı ramazanlar... Hepimizin işlerini kolaylıkla bitirebileceği musmutlu bir hafta diliyorum..

Günaydınn hayırlı haftalar hayırlı Ramazanlar olsun, dün tvmizi aldık 2000Tl olan tvyi başka yerde 1.800Tl ye aldık çok mutlu olduk birde damatlığı aldık Network'den giydi bi çıktı aşkım herkes bakıyoo çok yakıştı çünkü dedim bu benim nişanlımmı çokta uyguna aldık 566Tl nakit indirim yapmışlar %50 çok iyi oldu bizim için,biraz papyon savaşı verdim ama sonunda oda beğendi ayakkabıya baktık biraz beğenmedi bunun için ayrıyetten bi ara bakıcaz

günaydın gelinler..önümüzdeki ay evleniyoruz:)) zaman ne çabuk geçmeye başladı demi hayırlısıyla düğün telaşınıda bitirebilseydik..

günaydın kızlaaaaarrrr,,

haftasonu yine yoğun bir tempodaydık.... beyaz eşyalarımın montajı oldu sonunda. eksik kalanlar da geldi... ama gene aksilik var (( buzdolabı yerine sığmadı üzeridneki dolap çok aşağıda olduğundan... bugün o sökülecek... o evi yaptırdığımız adamı bir yerde görürsem çok fena olacak... işini düzgün yapan usta olmaz mı memlekette ya

perdelerim geldi takıldı hepsi çok güzel oldu yanlız fon perdelerim bir takıldı tülden kısalar delircektim.... onlar da gitti bu akşam gelicek tekrardan... hep bir teslik aksilik .. Allah beterinden saklasın....

herkese hayırlı Ramazanlar bu arada...

oo hayırlı olsun canım.. ne güzel olmuştur perdeler de takılınca, aksiliklerde bir an önce hallolur inşallah.. evinin resimlerini bekleriz, sende özel albümüne koysan :78:..

oo hayırlı olsun canım.. ne güzel olmuştur perdeler de takılınca, aksiliklerde bir an önce hallolur inşallah.. evinin resimlerini bekleriz, sende özel albümüne koysan :78:..

sağol canım... şimdi bu akşam fon perdelerim takılsın, sonra hafta bitene kadar bozdolabım da yerine yerleşsin çekeyim fotoları koyarım elbette :) cuma günü de mobilyalarım gelecek kısmetse... bir de yarın gelinlik provam var ve çoook heyecanlıyım ilk provam ve gelinliğim neye benzedi çok merak ediyorum çnkü benm gelinliğim çizildi yani hazır bir model üzerinden dikilmiyor o nedenle çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…