- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
cnm sen nerdesin bilmiyrm ama biz perdeleri izmir/bostanlı dan aldık
kızlar evimizi yerleştirdikk ama bittik resmen sağolsun yakınlarımız yardımcı oldular,evimin fotolarını profilime koyucam.beğenirsiniz umarımm:86:
günaydınlarr...
o siteden bende nişanlıma bişeyler bakıyım dedim ama sepette 2 adet ürün varneyse boş olduğu bi vakit yaparım artık. lemlem sende nişanlına iç çamaşırı almıştın galiba ordan nasıl çıktılarr ve hangi markadan aldın canım??
üüüüağda yaptırdımmmm düğün içinnnn çok acıyor canımmm istemiyorum evlenmek yaaa üüüüüüü
valla öle olmuyor canım pat diye dalıveriyorlar yerde halı görmeyince bende napim birşey demiyorum artık yerleri silmekten aşındı benim ama çok şanslıyım laminat parkem bir karış toz bile olsa göstermiyor :)
ya ben bu evimi yerleştiremiyorum bir türlü sürekli topluyorum düzeltiyorum hop bi baktım gene karışmış okadar koli açtım attım hala bir sürü kağıt çöp çıkıyor
kızlar evimizi yerleştirdikk ama bittik resmen sağolsun yakınlarımız yardımcı oldular,evimin fotolarını profilime koyucam.beğenirsiniz umarımm:86:
kızlaaaaar merhabaaaaa, nasılsınııııız? çok yorgunum ama çok mutluyuuummm....
evet canım nişanlıma boxer ve atlet aldım. temsilciye özel bölümünden almıştım çoğunu, atletler crs markaydı boxerlarda miorrede vardı crsde vardı sanırım.. hepside çok güzeldi, tavsiye ederim..
canım düğün için erken değil mi? yaani bu yaptırdığın düğün için değilde düğüne hazırlık olablir, düğüne kadar en azından bir kere daha yaptırman gerekir... bilmiorum benimkiler mi öyle ama bende her zaman ağda yapmama rağmen yazın daha erken çıkıyorlar..
bizimde temizlik bitti, bugün iki defa araba dolusu eşya götürdük, topla topla bitmiyor, dediğin gibi her yerde sürekli poşetler, kutular vs.. bugün bir an gözüm korktu ben bu evi nasıl yerleştirecem diye.. baya zaman alacak sanırım yerleşmek..
canım baktım evinin resimlerine acayippp heyecanlandım bakarken sanki kendi evimi izleyecekmişim gibi geldi
herşeyin çok güzel olmuş, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. bayıldım zevkin çok güzelmiş.. perdeleri bende bu şekilde katlamalı düşünüyordum ama kullanışı zor olur diye vazgeçmiştim, şimdi senin evde de görünce yine katlamalı perde sevgim depreşti, en azından yatak odama böyle bir perde yaptırabilirim sanırım..
canım düğünden önce bir kez daha yaptırcam hazırlık prova olsun dedim:) ama çk pişmanım benim tenim çok hassastır ve beyaz... çok acım var üffffff üffffffffffffffkuaför diyor sen evlenince çocuk yapınca filan ne yapacaksın oturdum ağladımda zaten yapılırken:S
canım düğünden önce bir kez daha yaptırcam hazırlık prova olsun dedim:) ama çk pişmanım benim tenim çok hassastır ve beyaz... çok acım var üffffff üffffffffffffffkuaför diyor sen evlenince çocuk yapınca filan ne yapacaksın oturdum ağladımda zaten yapılırken:S
günaydın kızlaaaaarrrr,,
haftasonu yine yoğun bir tempodaydık.... beyaz eşyalarımın montajı oldu sonunda. eksik kalanlar da geldi... ama gene aksilik var(( buzdolabı yerine sığmadı üzeridneki dolap çok aşağıda olduğundan... bugün o sökülecek... o evi yaptırdığımız adamı bir yerde görürsem çok fena olacak... işini düzgün yapan usta olmaz mı memlekette ya
perdelerim geldi takıldı hepsi çok güzel oldu yanlız fon perdelerim bir takıldı tülden kısalar delircektim.... onlar da gitti bu akşam gelicek tekrardan... hep bir teslik aksilik .. Allah beterinden saklasın....
herkese hayırlı Ramazanlar bu arada...
oo hayırlı olsun canım.. ne güzel olmuştur perdeler de takılınca, aksiliklerde bir an önce hallolur inşallah.. evinin resimlerini bekleriz, sende özel albümüne koysan :78:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?