2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bi uyarıda bulunmak istiyorum. Ctesi günü eşyalarımız geldi ben ve nişanlım olayın heyecanıyla (gerçi ben zaten normalde de pek dikkat etmem) çizikleri falan göremedik. Sonra annemler geldi Allah'tan adamlar gitmeden ve tv ünitesinde konsolda çizikler vardı sandalyelerde sorun çıktı bir çoğunu geri gönderdik yani. Eşyanız geldiğinde aman çok dikkatli olun mümkünse yanınızda sağlam gören birilerini bulundurun o kadar para veriyoruz yazık günah. Bir de eğer kapakları sürgülü kendinden kapanan kapaklı mobilyalarınız falan varsa ayarlarını yaptırmayı unutmayın.

Günaydın herkese,
dün evimizi yerleştirdik. Çok acayip bir duyguydu. Davul çalınmaya başlayınca başladım ağlamaya, evden gidiyorum ya dedim kendi kendime.
Toplamaya çalıştım kendimi ama Gözümden yaş akarak oynadım

Eşya yerleştirirken aileler arasında sorun oluşmuş. Tüm akşam insanlara dil dökmekten, orta yolu bulmaya çalışmaktan dilimizde tüy bitti nişanlımla.
Off offf, aileler bazı şeylere hiç karışmasa ne güzel olucak

Yorgunluk ve uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım.Mutlu güzel haftalar herkese....

Günaydın kızlar.. HAyırlı Ramazanlar hepinizie. Rabbim güç,kuvvet,dayanma gücü versin. Şimdiden susuzluktan bitmiş haldeyim..
Size bişey sorucaktım ben bu arada. Bulaşık makinemi 3 prog. istiyodum ben. Almaya nişanlım annem birlikte gitmişlerdi.3programlı demişler.Ewe gelmişti makine tabi üzerinde bişi yazmıyo bende makinede n anlamam zaten. Servistekiler bağlamaya geldiğinde dedim ben bu makineden şüpheliyim 3 prog. mı 2prog mı? 2 programlı dediler. Ama içinede suyunu koymuş bulunduk.Salak adamlar nerelerinden anlıyolarsa lafı 2 programlının lafını bile etmedik diyo annemler. Şimdi sizce ben bunu değiştirip 3'ü alayımmı yoksa bu kalsın işimi görür mü??

bence 2 program işini görür. benimde 3 program tek program kullanıyorum desem yeridir
ama arada fark var ise onu mutlaka konuş canım :86:

herkese hayırlı ramazanlaarrrr

bebişim bizim evde de 3 programlı var, annem hep aynı programı kullanıyo
bazen diğer programı da kullanıyo tabi ama
ayy ben 5 programlı aldım, sırf bazı özellikleri için
yoksa 3 bile fazla bana göre

bende dün bekarlık evimdeki eşyaları yeni evime taşıdım beyaz eşyalarda yerleşti çok şükür..hepsi bosh olunca bgn son eksik bulaşık makinemi de alıyorum inş. 2programlı alıyorum bende...650 fiyatı sanırım..

herkese kolay gelsinn..

bence 2 programlı yeter canım. Ama faturadaki model ile elinizde ki modeli kıyasla. Fark varsa bencede talep et

3 programlıyı isterseniz geri alıp 100 tl farkla vereyim dedi adam. Ama bende düşündüm. DAvlumbaza ihtiyacım var. o 100 tl ile e dawlumbaz alırız. P.tesi olsa da size sorsam diye bekledim valla,h.sonu nişanlımın yanında giremiyorum. Annem diyoki neye karar werdin. Anne p.tesi söylicem dedim O zaman 2 programlı kalsın diyorum kızlar.

Kesinlikle kalsın canım. 2 programlı kesinlikle yeter bence...

Selam kızlar,
ben hala ev bulamadım, çok yoğun çalışıyorum, çalışmak istemiyorumm,
ya evimi bulayım yada paso uyuyayım ben çook sıkıldım kızlarr, çok bunaldımmm, daraldım sıkıldımm

bu dönemler en stresli dönemler arkadaşlar strese giriceksiniz hiç bişey istediğiniz gibi olmıyor zannedeksiniz.
bunların hepsi bana söyleseler bile yaşadım dinlemedim çünkü bende size söyleyim boşu boşuna kendinize dert etmeyin..
çünkü mutlaka tüm herşey hallolacak

kıyamam
bulursunuz inş en yakın zamanda en güzel evi

ay speedtoş aynen valla ben de takmıyorum şu sıralar
taktıkça bişey değişmiyo
herşey bitiyo oluveeriyo zamanı gelince

ay speedtoş aynen valla ben de takmıyorum şu sıralar
taktıkça bişey değişmiyo
herşey bitiyo oluveeriyo zamanı gelince

evet herşeyin mutlaka zamanı var. bende diyordum 2 ay önce evimiz yerleşsin neden son 1 haftaya bıraklım.
yada hadi artık yıkayalım çeyizleri falan diye ama gerçekten zamanı var herşeyin. :81: bırakın insanlar size zamanı gelince söylesin..
bazı şeylere sinirlenmenin kızmanın hiç anlamı ykmuş evlendikten sonra düşününce anladım :86: çünkü kendimi boşa strese soktum..
herşeyim istediğimden 10 kat daha iyi oldu

Geçmişi anca okudum kızlar. Similia evini çok beğendim canım huzurla oturun işallah evinizde. Maşallah. Kendi ewim olsaydı bende özenerek herşeyi alırdım ne güzel ama şimdi kira diye pek masraf yapamıyorum ki..

Ewlerini yerleştiren kızlar maşallah pek hızlısınız =) benim herşeyim yawaş yawaş oluyo. Sanki temizledikçe pisleniyo ew. Şu an yatakodası mobilyalarım geldi nişanlım ewde. Nasıl oldu çok meraktayım. Yatak odası,mutfak perdelerimde takıldı daha göremedim.

yaff düğün yaklaştı mı ne:/ ben iyice kasılmaya başladım tüm dert bitti şimdi düğün gecesine bozdum kafayı kızlar ben yapamam galiba çok korkuyorum doktoramı gitsemki psikiyatriye ne bilim aklıma geldikçe nefes alamaz oluyorum korkudan ki o gece ne yaparım ben ya.. şimdi düşününce neden acele ettim ki diyorum evlenmekle.. kaçıyormuydu sanki koca offf:/ allahımm yardım et bana yaaaüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:84::84:

ebru :))
sevdiğin adamla musmutu bir hayata başlayacaksın
bunu düşün sadece
başka şeyleri düşünme
zamanı geldiğinde yaşayacaksın zaten

ebru bende senin gibiyim..artık dügünden çok onu düşünmeye başladım..korkuyorum iyice ..ben daha kuaföre bile gidemedim agda için o bile büyük stresken evlenince napıcam bilmiyorum

Ayy kızlar korktuğunuz şeye bakın ne war onda korkucak yaa. Hepimiz sewdiğimiz adamlarla ewlenioruz şükürler olsun. Hepsi de anlayışlı. Hiçbişey zorla olmıycakki.Benim ne korkan arkadaşlarım vardı şimdi ne güzel mutlu ewlilikleri war. Hiç stres yapmaya değmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…