Günaydın kızlar.. HAyırlı Ramazanlar hepinizie. Rabbim güç,kuvvet,dayanma gücü versin. Şimdiden susuzluktan bitmiş haldeyim..
Size bişey sorucaktım ben bu arada. Bulaşık makinemi 3 prog. istiyodum ben. Almaya nişanlım annem birlikte gitmişlerdi.3programlı demişler.Ewe gelmişti makine tabi üzerinde bişi yazmıyo bende makinede n anlamam zaten. Servistekiler bağlamaya geldiğinde dedim ben bu makineden şüpheliyim 3 prog. mı 2prog mı? 2 programlı dediler. Ama içinede suyunu koymuş bulunduk.Salak adamlar nerelerinden anlıyolarsa lafı 2 programlının lafını bile etmedik diyo annemler. Şimdi sizce ben bunu değiştirip 3'ü alayımmı yoksa bu kalsın işimi görür mü??
Günaydın kızlar.. HAyırlı Ramazanlar hepinizie. Rabbim güç,kuvvet,dayanma gücü versin. Şimdiden susuzluktan bitmiş haldeyim..
Size bişey sorucaktım ben bu arada. Bulaşık makinemi 3 prog. istiyodum ben. Almaya nişanlım annem birlikte gitmişlerdi.3programlı demişler.Ewe gelmişti makine tabi üzerinde bişi yazmıyo bende makinede n anlamam zaten. Servistekiler bağlamaya geldiğinde dedim ben bu makineden şüpheliyim 3 prog. mı 2prog mı? 2 programlı dediler. Ama içinede suyunu koymuş bulunduk.Salak adamlar nerelerinden anlıyolarsa lafı 2 programlının lafını bile etmedik diyo annemler. Şimdi sizce ben bunu değiştirip 3'ü alayımmı yoksa bu kalsın işimi görür mü??
3 programlıyı isterseniz geri alıp 100 tl farkla vereyim dedi adam. Ama bende düşündüm. DAvlumbaza ihtiyacım var. o 100 tl ile e dawlumbaz alırız. P.tesi olsa da size sorsam diye bekledim valla,h.sonu nişanlımın yanında giremiyorum. Annem diyoki neye karar werdin. Anne p.tesi söylicem dedimO zaman 2 programlı kalsın diyorum kızlar.
Selam kızlar,
ben hala ev bulamadım, çok yoğun çalışıyorum, çalışmak istemiyorumm,
ya evimi bulayım yada paso uyuyayım ben çook sıkıldım kızlarr, çok bunaldımmm, daraldım sıkıldımm
Selam kızlar,
ben hala ev bulamadım, çok yoğun çalışıyorum, çalışmak istemiyorumm,
ya evimi bulayım yada paso uyuyayım ben çook sıkıldım kızlarr, çok bunaldımmm, daraldım sıkıldımm
bu dönemler en stresli dönemler arkadaşlar strese giriceksiniz hiç bişey istediğiniz gibi olmıyor zannedeksiniz.
bunların hepsi bana söyleseler bile yaşadım dinlemedim çünkü bende size söyleyim boşu boşuna kendinize dert etmeyin..
çünkü mutlaka tüm herşey hallolacak
ay speedtoş aynen valla ben de takmıyorum şu sıralar
taktıkça bişey değişmiyo
herşey bitiyo oluveeriyo zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?