2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ebru :))
sevdiğin adamla musmutu bir hayata başlayacaksın
bunu düşün sadece
başka şeyleri düşünme
zamanı geldiğinde yaşayacaksın zaten

canım öylede korkuyorum kasılıyorum hiç yapamayacakmışım gibi geliyor bazı yeni evlenen arkadaşlarımda çok acıdığını sölüyor iice tırsıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama çok canım sıkılıyor ya yapamazsam diye kaç gün yapamıcam kız olmak çok kötü birşey bee

ebru bende senin gibiyim..artık dügünden çok onu düşünmeye başladım..korkuyorum iyice ..ben daha kuaföre bile gidemedim agda için o bile büyük stresken evlenince napıcam bilmiyorum
,

evet yaa benm kuzenim bir ay ilişkiye girememiş evlenince korkudan doktora gitmiş konuşmuşlar etmişler abuu yaa ben doktorlan ne konuşcam off tepeden tırnağa titriyorum aklıma geldikçe! hala dünkü ağdanın acısını çekiyorum zaten!!:78:

araştırınca anladm ki bu şey erkekler için çok önemli evliliği yürütebilmenin başta gelenlerinden ama ben bu konuda çok istekli olacağımı hiç sanmıorum hadi kocam benim istksiz olmamdan şikayet ederse beni aldatırsa filan ya evlilik gerçekten büsbüyük bir sorumluluk gerektiriyormuş ben cidden erken dvrandım sanırım ah şu nikah 3 ay önce kıyılmış olmayaydı ben bilirdim yapıcamıı

ay valla hiç korkmyorum
sevdiğim adamla kavuşucam, hiçbişey yapmasak bile ona sarılıp uykuya dalıcam
bundan büyük mutluluk yok
gel eylül anacığım gel artık yaa

herhalde canım benim. aşk çok farklı bişey
ne ben sana anlatabilirim ne de sen bana en güzeli yaşamak

Rabbim onların acısını göstermesin bize, ömür boyu eksiklliklerini yaşatmasın
en çok korktuğum şeylerden bridir, bu dünyada onsuz kalmak...
Allah göstermesin
ay nerden aklıma geldi şimdi bilmem:2:
öpesim geldi nişanlımı

Son düzenleyen: Moderatör:

Amin canım inşallah..
Allah yokluklarını göstermesin inşallah tüm sevdiklerimizin..

amin canım yaa zaten hergün tv de şehit haberi duydukça aklım çıkıyor yerinden tv yi bile açasım gelmiyor telefnunu duymasın birşeymi oldu diye napcamı şaşırıyorum

amaaaaaaaaaa benim o sarılma anlamında dediğim şey tatlım hiç birşey yapmadan ne kadar sarılıp uyucaksın diyorum elbet birşey olucak acı olucak acıı off daraldım gene haa neyse kapatak bence bu konuyu oruckende hiç çekilmiyor korku..

peki neden inat ediyoesun tatlım acı falan yok diyorum ama illa acı çekecem diyorsan o ayrı fantezi mutluluklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…