2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım benim bende korkuyorum da onsuz da yapamam artık neyse acısı katlanıcaz:)benide korkuttular ya ondan birazda ..nğişanlımın arkadaşı bi ay beklemişler ..doktora falan gitmiş kız onları anlatınca korkum arttı ya...

selam kızlar moralim çok bozuk oturdum yine oruçlu oruçlu ağladım bi dünya. Ben hemşireyim bilenleerinz vardır.Önceden istifa edecektim ağustosta ama sonra kadro verdiler bize kadroya geçiyoruz diye vazgeçtim istifa etmekten.eşimle aramızda 1 saat var evlenince ben oraya gideceğim tabii.ben yoğun bakımda çalışıyorum.evlenince yoğun bakımda çalışmak çok zor olur dedim gidip gelmek falan çok yorar beni dedim ki daha şimdiden ömrümden ömür aldı yoğun bakım.kendimden geçtim resmen.neyse bir kaç aydır uğraşıyoruz servisimi değiştirmeye kadın bir kaç aydır oyalıyor beni.şimdi raporluyum 10 gün rapor aldım.8 ağustosta şe başlayacağım oraya gitmek istemiyorum.Tekrar orada çalışmak istemiyorum.psikolojim bozulmuş resmen düşüncesi aklıma gelince gözlerim doluyor.Annemlere söylüyorum amcam halletse artık şu işi ne yapalım söyledik ya diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım şu dönemde bir tek iş nedeniiyle ağlamadığım kalmıştı oda oluyor artık şu 6 gün hiç geçmesin istiyorum ne yapıcam ben ya kimsenin beni anladığı yok umurlarında değilim belki.para kazansında ne olursa olsun diye düşünüyorlar belki ama ben birazcık daha orda çalışırsam kafayı sıyırıcam hastaneye gitmek zorunda kalıcam.Sizce kadroya geçtikten sonra istifa etmeli miyim?? ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

herkese iyi akşamlar. su içtim kendime geldim. Allahım ya açlığa dayanılıyor ama susuzluğa yok. bir ara uyumuş kalmışım evimde iyiki ütüyü fişten çekmiştim.

valla ya ne güzel olur aileler karışmasa.

merhabaaa kızlar, geçmişi okudum hepsi aklımda değil ama...

elifciim 3 programlı çam mak ile 2 prog.lı arasında hiç fark yok, hatta çok fazla özellik istemiyorsan 2 prog.lı daha iyi... amaa arada fiyat farkı var tabii, siz 3 prog.lının parasını ödemişsinizdir.. mesela bocshta 2 prog.lı 670, 3 prog.lı 810 du.. onu mutlaka sor, ya para iadesi al yada farka bi eksiğini al..

canım Allah yardımcın olsun, işin çok hareketli.. ayrıca yorucudur eminim.. ama eğer kadroya geçtikten sonra bölümünün değişme ihtimali varsa sabret bence.. birde devlet hastanesindemisin? ordan istifa edince özel bir hastaneye geçebilirmisin mesela? bilmiyorum gerçi özellerin çalışma saati daha mı fazla olur ama hastanen iyiyse ilerde pişman olmamak için iyi düşün.. ama sonuçta şuda var tabiiki ne için çalışıyoruz ne için yaşıyoruz şu dünyada?.... kendimiz için, sevdiklerimiz için, eğer bu iş seni mutlu etmiyorsa kendini çokda zorlama, yani bölümün değişincede mutlu olmayacaksan kendiine eziyet etme.. üç günlük dünya mutlu olacağımız şeylerle geçirelim ömrümüzü.. ordaki stresin yarın birgün evinede yansıyabilir, yorgun geleceksin hiçbirşeyden tat almayacaksın belkide bunlarda önemli..

daldan dala olacak ama kızlar ben malum yeniyim siteyi tam keşfedemedim düğün yaklaştıkça nasıl korunacağımı düşünüyorum bir yandan zaten o tarihte adet olma ihtimalim çk yüksek napacammı blmyrm kmse de bu konuda akıl vermedi bana ne komik kaaaçç yaşına geldim oysa :)))

benimde düğün günümle adet günüm aynı güne denk geliyor ben geciktirici alıcam 5 gün önceden hem balayı boyunca şiş gögüslerle havalı olurum tabi ilacı brakınca adet ağrısı 3 kat fazla oluyor malesef yapıcak başka bişeyde yok balayında adetli olamam olamaz olmamalı hee korunma konusundada müstakbel eşim korunur malum yöntemle ismini söylemeye utanıyorum o lastikle işte

Son düzenleme:
hımm anladımm..bi arkadaşım da doğum kontrol hapına başla bu adetin 5.günü 2 ay aralıksız kullan böyece düğünde olmamış olursun dedi ama hapı nası alıcam eczanedenn utanırım beenn :))) bi de adı ne nası bilicem kilo almaktan korkuyorum hep yan etkisi var diolar napıcaamm

Günaydın kızlarr... Dün yatak odası mobilyalarım gelmiş. Yatak odası ve mutfak perdelerim takılmış.Oturma odamın tv sehpası gelmiş.Hepsini çok beğendim çokk

günaydın kızlar,

bugün gelinlik provam var ama biraz keyifsizim dün akşam evdeki herkesle kavga ettim... ailemi çok seviorum ama bazen artık dayanamıyorum onlarla kavgalarımıza... daha önceden gleinlik provam için halama gayri ihtiyari istersen o gün sen de gelirsin demiştim ama şimdi vazgeçtim kimseyi istemiyorum karışmasınlar. annem ve bir yakın arkadaşımla gidicektim.. dün akşam meraklı halam aradı hemen annem de atlatmak için uğraştı falan. sonra telefonu kapattı geldi bana bağıırıyor hem çağırıyosun hem şimdi de cevap vermiyosun diye. iyi de 1 ay önceden söylemişim bi daha da mevzusunu açmamışım ben olsam aramaya bile utanırım yani... annem de idare etse nolurdu sanki illa kalbimi kırması mı gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…