peki neden inat ediyoesun tatlım acı falan yok diyorumama illa acı çekecem diyorsan o ayrı fantezi mutluluklar
ne fantazisi beeanlamıyorsun sen beni tabi sen yırttın
ben seni anlıyorum.. ve tecrubemden yorum yapıyorum ama sen anlamıyorsun
inşallah dediğin gibi olur canım böle olmasını okdar çok isterim ki hemde...anlatamam yani
Buralardayım,takılıyorum öyle.Amcam döndü.Bi düğün tarihi ve kına gecesi tarihi belli,gerisi belirsizliklerle dolu işte :)
araştırınca anladm ki bu şey erkekler için çok önemli evliliği yürütebilmenin başta gelenlerinden ama ben bu konuda çok istekli olacağımı hiç sanmıorumhadi kocam benim istksiz olmamdan şikayet ederse beni aldatırsa filan ya evlilik gerçekten büsbüyük bir sorumluluk gerektiriyormuş ben cidden erken dvrandım sanırım ah şu nikah 3 ay önce kıyılmış olmayaydı ben bilirdim yapıcamıı
aynen ya mesaide bitmedi son bi saat kaldı ama geçmiyooruç kafama vurdu. Basım çatlıyor.Gözlerim kapanıyor
aynen ya mesaide bitmedi son bi saat kaldı ama geçmiyo
ayy valla süper olurdu yemek su hiç bişi istemem soguk olsun biraz yatıp uyuyum:)evde olsak yatardık biraz
Günaydın herkese,
dün evimizi yerleştirdik. Çok acayip bir duyguydu. Davul çalınmaya başlayınca başladım ağlamaya, evden gidiyorum ya dedim kendi kendime.
Toplamaya çalıştım kendimi ama Gözümden yaş akarak oynadım
Eşya yerleştirirken aileler arasında sorun oluşmuş. Tüm akşam insanlara dil dökmekten, orta yolu bulmaya çalışmaktan dilimizde tüy bitti nişanlımla.
Off offf, aileler bazı şeylere hiç karışmasa ne güzel olucak
Yorgunluk ve uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım.Mutlu güzel haftalar herkese....
selam kızlar moralim çok bozuk oturdum yine oruçlu oruçlu ağladım bi dünya. Ben hemşireyim bilenleerinz vardır.Önceden istifa edecektim ağustosta ama sonra kadro verdiler bize kadroya geçiyoruz diye vazgeçtim istifa etmekten.eşimle aramızda 1 saat var evlenince ben oraya gideceğim tabii.ben yoğun bakımda çalışıyorum.evlenince yoğun bakımda çalışmak çok zor olur dedim gidip gelmek falan çok yorar beni dedim ki daha şimdiden ömrümden ömür aldı yoğun bakım.kendimden geçtim resmen.neyse bir kaç aydır uğraşıyoruz servisimi değiştirmeye kadın bir kaç aydır oyalıyor beni.şimdi raporluyum 10 gün rapor aldım.8 ağustosta şe başlayacağım oraya gitmek istemiyorum.Tekrar orada çalışmak istemiyorum.psikolojim bozulmuş resmen düşüncesi aklıma gelince gözlerim doluyor.Annemlere söylüyorum amcam halletse artık şu işi ne yapalım söyledik ya diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım şu dönemde bir tek iş nedeniiyle ağlamadığım kalmıştı oda oluyor artık şu 6 gün hiç geçmesin istiyorum ne yapıcam ben ya kimsenin beni anladığı yok umurlarında değilim belki.para kazansında ne olursa olsun diye düşünüyorlar belki ama ben birazcık daha orda çalışırsam kafayı sıyırıcam hastaneye gitmek zorunda kalıcam.Sizce kadroya geçtikten sonra istifa etmeli miyim?? ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
daldan dala olacak ama kızlar ben malum yeniyim siteyi tam keşfedemedimdüğün yaklaştıkça nasıl korunacağımı düşünüyorum bir yandan zaten o tarihte adet olma ihtimalim çk yüksek napacammı blmyrm kmse de bu konuda akıl vermedi bana ne komik kaaaçç yaşına geldim oysa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?