2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlarr... Dün yatak odası mobilyalarım gelmiş. Yatak odası ve mutfak perdelerim takılmış.Oturma odamın tv sehpası gelmiş.Hepsini çok beğendim çokk

hayırlı olsun canım, vaaay be artık evlerimiz yerleşmeye başladı, 2 ay sonra düğünler bitmiş hepimiz o evlerimizde yaşıyor olacağız...

Günaydın kızlaaaaaar,

şimdi size bir fikir vermek istiyorum... bizim evin duvarları yeni boyalı tertemiz rengide kum beji, şampanya gibi bir renk.. bütün odalar ve koridorlar aynı renk..
ben salonumun duvarlarına gümüş rengi sim boya alıp boyamak istiyorum.. dün polisanda gördüm bir kutuyla bir salon boyanabilirmiş, fiyatda çok uygun 43 tl, bide fırça rulo seti vs var 0da 10 tl... yani yaklaşık 50 liraya salonuma farklı bir hava katmış olacağım.. bugün yanıma evden merdiven, gazete vs aldım, iş çıkışıda boya ile fırçalarımı alıp hava kararana kadar boyamaya çalışacam.. nişanlıma söyledim sadece, bizimkilere bi ara böyle bi fikrim olduğunu söylediğimde direk ne gerek var demişlerdi çünkü... eve geldiklerinde bi süüpriz olacak.. ama inşallah elime yüzüme bulaştırmam, daha önce boya yapmıştım babamla birlikte ama ben sadece fırçayla eşiklerin üstünü falan boyamıştım.. bir yandan çok heyecanlıyım bir yandanda kötü olursa diye korkuyorum :26: dua edinde şu işin hakkını vereyim kızlar...

Hadi bakalım canım işallah içine sindiği gibi güzel olur. Benim elimden hiç gelmez böyle işler. Kolay gelsin tatlım.

allah içine sindirsin canım... İyi günlerde kullan hepsini...

Saol güzelim. İşallah hepimizin içine sinsin ewi eşyaları.. Ben çok stresliyim ve çok içim sıkılıyo bu aralar. Ewden ayrılmak koymaya başladı. Bide annemin kalbini çok kırıorum istemeden bazen. İçim çok huzursuz bugün.

Anneyi akşama bir sarılıp öpersin, herşey düzelir canım. Bende sabahleyin nişanlımla çeyiz giderken ki video izledim. Babamı gördüm video da. Köşede ağlamış,insanlara çaktırmamaya çalışarak,terini siler gibi yapıp gözlerini silmiş. Ayy ne bilim cok kötü oldum. Babam benim hiç ağlamaz. Video da öle görünce çok kötü oldum, ağladım biraz önce.

ne biçim bi duyguymuş bu evlilik ya... Sevdiğimle evlencem diye sevinç,ailemden ayrılcam diye üzüntü, hazırlıklar için heyecan ve stres, hepsi birden olunca çok garip bir hal

Garip bi hal içindeyim...

hadi bakalım lemlem, bence acele etmeden yavas yavas yaparsan cok güzel olur... Umarım istediğin gibi olur salonun...

en uzak eczaneye git bence :) googlede yaz p ile başlıyor pri.... yan etkisi en az olan bu

Canım bizim kadar annelerimizde gergin ve stresli. Ben artık annemin benim kalbimi kırmasını geçtim,herkese parlar durumda. Hala mevzusunu hiç açmıyorum bile. Gelinlik vb şeylerde ben sadece annem,kardeşimin,kaynanamın gelmesinden yanayım.Aman diğerleri eminim li laf yapacaklar.Düğünde görsün herkes...

günaydın gelinler..herkeste bi tempo var .. biz bu aralar durduk ramazan başlayınca..
evini dizen perdesini takan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun..ne güzeldir hazır halini görmek darısı başıma..
lemlemcim boya konusundada süpersin kafana göre yap bence halledersin sen..güveniyorum ben eylül gelinleri herşeyi güzel yapar:))

en uzak eczaneye git bence :) googlede yaz p ile başlıyor pri.... yan etkisi en az olan bu

:) utancak ne var ya, satıcısı kadın olan eczaneye git yeter bence :) bende geciktirici kullanmıştım, daha sonra çok ağrın olur demişlerdi ama olmamıştı :)
İnşallah sizlerinde olmaz kızlar...

kızlar bende acaba doğum kontrol hapı kullansammı bilemiyorum.. nişanlıma güveniyorum korunma konusunda ama olur ya hani, balayında falan ne bilim bi kaza kurşununa kurban gitmek istemiyorum.. eğer ilk yıldan hamile falan kalırsam bunalıma girerim...

benim regl tarihim düğüne dek gelmiyor çok şükür, ağustosun 15'i gibi olacam, eylülün 1-10 arasını kurtarıyorum kesin.. ama ilaç kullanırsamda günleri şaşar olmayacaksam bile olurum falan diyede cesaret edemiyorum.. ayrıca hapa başlamak içinde adet gününde başlamak gerekiyormuş, yani ağustosun 15'inde başladığım ilacın 1 eylülde bir faydasıda olmaz sanırım, o yüzden hiç riske atmasam daha iyi gibi.. .öyle işte...

aynı duygular içerisindeyim... dün ilk iftar masamızda gözler doldu yaa ben onları bırakmak istemiyorummm ne yapacaklar burda bi başlarına yapayalnız aklım hep onlarda kalacak... of bunları düşündükçe evleniyo olmama hiç sevinemiyorum(

bende ailemi bırakmak istemiyorummm..Ne kdar sulu gözlü oldu ben ya

Günaydın kızlarr... Dün yatak odası mobilyalarım gelmiş. Yatak odası ve mutfak perdelerim takılmış.Oturma odamın tv sehpası gelmiş.Hepsini çok beğendim çokk

bebişkom çook sevindim
güle güle oturun

sen yaparsın valla

Merhaba arkadaşlar,
duygusallaşmalar başlamış ama sizde erkenden başlamış yada bende geç başladı
size bişey soruyum bakalım kızlar fikir almak adına. yatak odamın duvar rengini değiştiricez mobilyalarım siyah beyaz perdem siyah kırmızı
duvar ne renk güzel olur sizce

belki cok sade gelcek ama bence beyaz güzel olur:97:

merhaba kızlar bu aralar giremiyorum pek okuyamadım son yazılanları ama smilla evini gördüm harika güle güle huzurla oturun tam benim rengim ben de aynı renk mobilyalar bakıyorum hala alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…