Günaydın kızlarr... Dün yatak odası mobilyalarım gelmiş. Yatak odası ve mutfak perdelerim takılmış.Oturma odamın tv sehpası gelmiş.Hepsini çok beğendim çokk
Günaydın kızlarr... Dün yatak odası mobilyalarım gelmiş. Yatak odası ve mutfak perdelerim takılmış.Oturma odamın tv sehpası gelmiş.Hepsini çok beğendim çokk
Günaydın kızlaaaaaar,
şimdi size bir fikir vermek istiyorum... bizim evin duvarları yeni boyalı tertemiz rengide kum beji, şampanya gibi bir renk.. bütün odalar ve koridorlar aynı renk..
ben salonumun duvarlarına gümüş rengi sim boya alıp boyamak istiyorum.. dün polisanda gördüm bir kutuyla bir salon boyanabilirmiş, fiyatda çok uygun 43 tl, bide fırça rulo seti vs var 0da 10 tl... yani yaklaşık 50 liraya salonuma farklı bir hava katmış olacağım.. bugün yanıma evden merdiven, gazete vs aldım, iş çıkışıda boya ile fırçalarımı alıp hava kararana kadar boyamaya çalışacam.. nişanlıma söyledim sadece, bizimkilere bi ara böyle bi fikrim olduğunu söylediğimde direk ne gerek var demişlerdi çünkü... eve geldiklerinde bi süüpriz olacak.. ama inşallah elime yüzüme bulaştırmam, daha önce boya yapmıştım babamla birlikte ama ben sadece fırçayla eşiklerin üstünü falan boyamıştım.. bir yandan çok heyecanlıyım bir yandanda kötü olursa diye korkuyorum :26: dua edinde şu işin hakkını vereyim kızlar...
allah içine sindirsin canım... İyi günlerde kullan hepsini...
Saol güzelim. İşallah hepimizin içine sinsin ewi eşyaları.. Ben çok stresliyim ve çok içim sıkılıyo bu aralar. Ewden ayrılmak koymaya başladı. Bide annemin kalbini çok kırıorum istemeden bazen. İçim çok huzursuz bugün.
Günaydın kızlaaaaaar,
şimdi size bir fikir vermek istiyorum... bizim evin duvarları yeni boyalı tertemiz rengide kum beji, şampanya gibi bir renk.. bütün odalar ve koridorlar aynı renk..
ben salonumun duvarlarına gümüş rengi sim boya alıp boyamak istiyorum.. dün polisanda gördüm bir kutuyla bir salon boyanabilirmiş, fiyatda çok uygun 43 tl, bide fırça rulo seti vs var 0da 10 tl... yani yaklaşık 50 liraya salonuma farklı bir hava katmış olacağım.. bugün yanıma evden merdiven, gazete vs aldım, iş çıkışıda boya ile fırçalarımı alıp hava kararana kadar boyamaya çalışacam.. nişanlıma söyledim sadece, bizimkilere bi ara böyle bi fikrim olduğunu söylediğimde direk ne gerek var demişlerdi çünkü... eve geldiklerinde bi süüpriz olacak.. ama inşallah elime yüzüme bulaştırmam, daha önce boya yapmıştım babamla birlikte ama ben sadece fırçayla eşiklerin üstünü falan boyamıştım.. bir yandan çok heyecanlıyım bir yandanda kötü olursa diye korkuyorum :26: dua edinde şu işin hakkını vereyim kızlar...
hımm anladımm..bi arkadaşım da doğum kontrol hapına başla bu adetin 5.günü 2 ay aralıksız kullan böyece düğünde olmamış olursun dedi ama hapı nası alıcam eczanedenn utanırım beenn :))) bi de adı ne nası bilicem kilo almaktan korkuyorum hep yan etkisi var diolar napıcaamm
günaydın kızlar,
bugün gelinlik provam var ama biraz keyifsizim dün akşam evdeki herkesle kavga ettim... ailemi çok seviorum ama bazen artık dayanamıyorum onlarla kavgalarımıza... daha önceden gleinlik provam için halama gayri ihtiyari istersen o gün sen de gelirsin demiştim ama şimdi vazgeçtim kimseyi istemiyorum karışmasınlar. annem ve bir yakın arkadaşımla gidicektim.. dün akşam meraklı halam aradı hemen annem de atlatmak için uğraştı falan. sonra telefonu kapattı geldi bana bağıırıyor hem çağırıyosun hem şimdi de cevap vermiyosun diye. iyi de 1 ay önceden söylemişim bi daha da mevzusunu açmamışım ben olsam aramaya bile utanırım yani... annem de idare etse nolurdu sanki illa kalbimi kırması mı gerekirdi.
en uzak eczaneye git bence :) googlede yaz p ile başlıyor pri.... yan etkisi en az olan bu
Anneyi akşama bir sarılıp öpersin, herşey düzelir canım. Bende sabahleyin nişanlımla çeyiz giderken ki video izledim. Babamı gördüm video da. Köşede ağlamış,insanlara çaktırmamaya çalışarak,terini siler gibi yapıp gözlerini silmiş. Ayy ne bilim cok kötü oldum. Babam benim hiç ağlamaz. Video da öle görünce çok kötü oldum, ağladım biraz önce.
ne biçim bi duyguymuş bu evlilik ya... Sevdiğimle evlencem diye sevinç,ailemden ayrılcam diye üzüntü, hazırlıklar için heyecan ve stres, hepsi birden olunca çok garip bir hal
Garip bi hal içindeyim...
aynı duygular içerisindeyim... dün ilk iftar masamızda gözler dolduyaa ben onları bırakmak istemiyorummm ne yapacaklar burda bi başlarına yapayalnız aklım hep onlarda kalacak... of bunları düşündükçe evleniyo olmama hiç sevinemiyorum (
Günaydın kızlaaaaaar,
Merhaba arkadaşlar,
duygusallaşmalar başlamış ama sizde erkenden başlamış yada bende geç başladı
size bişey soruyum bakalım kızlar fikir almak adına. yatak odamın duvar rengini değiştiricez mobilyalarım siyah beyaz perdem siyah kırmızı
duvar ne renk güzel olur sizce
belki cok sade gelcek ama bence beyaz güzel olur:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?