ÇOK AÇIK renk beyaz değil de krem güzel olur ama çok aşırı açık istemiyorum.
daha önce toz pembeydi. şimdi de gri gibi mi yapsam diyorum bana da tek duvarı kırmızı yapıcam koyu
canım açık renk düşünüyosan açık gri süper olur
speedy canım benimbenim mobilyalarımda aynı renk bizim duvarlar açık gri hatta nişanlım bir duvarı siyaha boya ile ikiye ayırmış çaprazlama bir kısmı koyu gri bir kısmı açık gri yapmış
Eki Görüntüle 233541
böyle yapmış canım buraya televizyonluğu koyacakmış renkelr resimden biraz daha koyuymuş herkes çok beğenmişş,bu kkonuda ona güvenirim boyacı olduğundan ablamın evinede kenarlara bşka renkten çerçebelik yapmış farklılığı sever
olabilir canımm aklına gelen bişi olursa sor bizimki nöbetten geldi uyuyor ama akşam iftara sorarımm
herkese günaydın kızlarrr iş yerim çok yoğun geçmişi okuyamadım pek fazla,ben bugün doktora gittim korunma için ama doktora gidemedim,geçen ay çıkışım verilmişti erken ayrılacaktım çıkışım verilince bir sorun olmuş sigortam gözükmüyor bende özele gitmiştim,muayen parasıda tuzlu olunce muayene olamadan çıktım,şimdi sgk aramaya çalışıyorum ama düşmüyor,kuzenimin eşi eczacı onu aradım bende çok bilgilifddir yarı doktor gibidir kendisi ona dedim saat 2 de ara hap ismi veririm yada getirirm ama detaylıca önce bir konuşalım dedi 2 yi bekliyorum sgk yı bekliyorum ,bu yetmezmiş gibi yatak odamız yapılmıştı nişanlımın ark. yapmıştı oda geçen hafta evlenmiş,nişanlıma demişki ben takımı çok beğendim bunu biz alalım ben yine size yaparım demiş nişanlım olmaz oı bizim kısmetimiz filan demiş ama dinlememiş almış getirmiş,çok sinirlendim yatk odalarına küçük gelmiş,nişanlım diyor hiç güzel durmamış şimdi yeniden siperiş verilecek nişanlımın malatyaya gitmöesi gerek,siparişi yeniden vermek için.
offfff sıkıcıııı herşey yarın gelinlik provam var bişi soracağım kızlar ben ağdaya gideyim diye en son geçen gün jiletlemiştim şimdi alınacak kadar çıkmadı yarında provam var hiç hoşlanmam öle birinin beni, kıllı kıllı görmesinden ne yapayım ayakkabı ile gel dedi en yapılır ki jiletlesimmiki acaba karar veremedim pis bir soru oldu kusura bakmayın ama en azından içinizde ayakkabı provasıyla ne olacağını bilen biri vardır diye düşünüyorum
slm kızlar ben iyice bunalıma girmeye başladım..beyaz eşyalarım alınmış oda bitti
halılar kaldı bi ama paramızda suyunu çekiyo ..balayına çanakkale düşünmüştük ama çok uzak 16-17 saat sürer diyolar uçak seferleride uymuyo ve çok pahalı napsam sizde çanakkale yerine başka yer mi seçsek
valla benim balayı anlayışım deniz kum güneş onun için bence antalyayı düşünün çanakkale soğuk olur eğer deni,z istiyosanız
sende benim gibisin :) benim bütün evim pudra rengi mutfagı turuncu yapalım diye çok ısrar ettim. eşim o ne öyle karmaşık renk diye istemedi. renkli evlere alışkın değil. bende kafaya koymuştum boya alıp boyarım diye. neyseki kadının fendi erkeği yendi. eşim boyayacak eğer yetişirse.Günaydın kızlaaaaaar,
şimdi size bir fikir vermek istiyorum... bizim evin duvarları yeni boyalı tertemiz rengide kum beji, şampanya gibi bir renk.. bütün odalar ve koridorlar aynı renk..
ben salonumun duvarlarına gümüş rengi sim boya alıp boyamak istiyorum.. dün polisanda gördüm bir kutuyla bir salon boyanabilirmiş, fiyatda çok uygun 43 tl, bide fırça rulo seti vs var 0da 10 tl... yani yaklaşık 50 liraya salonuma farklı bir hava katmış olacağım.. bugün yanıma evden merdiven, gazete vs aldım, iş çıkışıda boya ile fırçalarımı alıp hava kararana kadar boyamaya çalışacam.. nişanlıma söyledim sadece, bizimkilere bi ara böyle bi fikrim olduğunu söylediğimde direk ne gerek var demişlerdi çünkü... eve geldiklerinde bi süüpriz olacak.. ama inşallah elime yüzüme bulaştırmam, daha önce boya yapmıştım babamla birlikte ama ben sadece fırçayla eşiklerin üstünü falan boyamıştım.. bir yandan çok heyecanlıyım bir yandanda kötü olursa diye korkuyorum :26: dua edinde şu işin hakkını vereyim kızlar...
yazdıklarını okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi. galiba ömrüm boyunca hiç unutmayacağım. böyle güzel anılarım hiç yok benim. hep kavga ettiklerini hatırlayacağımAnneyi akşama bir sarılıp öpersin, herşey düzelir canım. Bende sabahleyin nişanlımla çeyiz giderken ki video izledim. Babamı gördüm video da. Köşede ağlamış,insanlara çaktırmamaya çalışarak,terini siler gibi yapıp gözlerini silmiş. Ayy ne bilim cok kötü oldum. Babam benim hiç ağlamaz. Video da öle görünce çok kötü oldum, ağladım biraz önce.
ne biçim bi duyguymuş bu evlilik ya... Sevdiğimle evlencem diye sevinç,ailemden ayrılcam diye üzüntü, hazırlıklar için heyecan ve stres, hepsi birden olunca çok garip bir hal
Garip bi hal içindeyim...
yazdıklarını okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi. galiba ömrüm boyunca hiç unutmayacağım. böyle güzel anılarım hiç yok benim. hep kavga ettiklerini hatırlayacağım
canım ayakkabıyla gel dediğini göre etek kısmına geçecek sanırım dün benim de aynı provam vardı tarlatan giyiyosun üstüne zaten kumaşları kendi koyup kesip biçiyo ölçü alıyo. Tarlatanı kendin giyebilirsin tarlatının üstünden de görünmez sanmıyorum yani dikkatli bakması lazım görmesi için
kızlar
prez. alerjisi olabilen olabiliyor. onun için dr önermiyorum böyle bi riske girme diyor.
Geri çekilme ise erkekte bitiyor ama bunu ayarlayamazsa alırsın kucağına bebeği.. bide bunu yapan erkek ilişkiye konsantre olamıyormuş
aylık iğne ise adet düzenini bozuyor ilk ilişki için bunun için önermiyorlar.
hapı önermelerinin tek sebebi ise bilindik bişey dr bile içeriğini biliyor.
bana böyle söylemişti dr. ama ben hapı bıraktım. bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?