2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım açık renk düşünüyosan açık gri süper olur

açık renk düşünmüyorum... yani beyaz krem şampanya falan istemiyorum klasikleşmiş tonlar istemiyorum.
gri düşünmüştüm ama yerlerde kıyu gri olacak arka tarafta zaten kötü olmaz ise böyle düşündüm :78:

herkese günaydın kızlarrr iş yerim çok yoğun geçmişi okuyamadım pek fazla,ben bugün doktora gittim korunma için ama doktora gidemedim,geçen ay çıkışım verilmişti erken ayrılacaktım çıkışım verilince bir sorun olmuş sigortam gözükmüyor bende özele gitmiştim,muayen parasıda tuzlu olunce muayene olamadan çıktım,şimdi sgk aramaya çalışıyorum ama düşmüyor,kuzenimin eşi eczacı onu aradım bende çok bilgilifddir yarı doktor gibidir kendisi ona dedim saat 2 de ara hap ismi veririm yada getirirm ama detaylıca önce bir konuşalım dedi 2 yi bekliyorum sgk yı bekliyorum ,bu yetmezmiş gibi yatak odamız yapılmıştı nişanlımın ark. yapmıştı oda geçen hafta evlenmiş,nişanlıma demişki ben takımı çok beğendim bunu biz alalım ben yine size yaparım demiş nişanlım olmaz oı bizim kısmetimiz filan demiş ama dinlememiş almış getirmiş,çok sinirlendim yatk odalarına küçük gelmiş,nişanlım diyor hiç güzel durmamış şimdi yeniden siperiş verilecek nişanlımın malatyaya gitmöesi gerek,siparişi yeniden vermek için.
offfff sıkıcıııı herşey yarın gelinlik provam var bişi soracağım kızlar ben ağdaya gideyim diye en son geçen gün jiletlemiştim şimdi alınacak kadar çıkmadı yarında provam var hiç hoşlanmam öle birinin beni, kıllı kıllı görmesinden ne yapayım ayakkabı ile gel dedi en yapılır ki jiletlesimmiki acaba karar veremedim pis bir soru oldu kusura bakmayın ama en azından içinizde ayakkabı provasıyla ne olacağını bilen biri vardır diye düşünüyorum

slm kızlar ben iyice bunalıma girmeye başladım..beyaz eşyalarım alınmış oda bitti
halılar kaldı bi ama paramızda suyunu çekiyo ..balayına çanakkale düşünmüştük ama çok uzak 16-17 saat sürer diyolar uçak seferleride uymuyo ve çok pahalı napsam sizde çanakkale yerine başka yer mi seçsek

speedy canım benimbenim mobilyalarımda aynı renk bizim duvarlar açık gri hatta nişanlım bir duvarı siyaha boya ile ikiye ayırmış çaprazlama bir kısmı koyu gri bir kısmı açık gri yapmış

lemlem canım sendin sanırım duvarını boyayacak olan ,benim nişanlım normal boya alıyor i,çine bildiğiniz simi döküyor duvarlar pırıl pırıl oluyor nişanlım boyacı ustasıdır kızlar birşey olursa sorun yardımcı olayımm

böyle yapmış canım buraya televizyonluğu koyacakmış renkelr resimden biraz daha koyuymuş herkes çok beğenmişş,bu kkonuda ona güvenirim boyacı olduğundan ablamın evinede kenarlara bşka renkten çerçebelik yapmış farklılığı sever
nasl yani caım resmi falan var mı merak ettim

hımmm güzelmiş.. bende farklılığı seviyorum bi duvarı farklı yapabilirz yada simli bişey yapabiliriz

olabilir canımm aklına gelen bişi olursa sor bizimki nöbetten geldi uyuyor ama akşam iftara sorarımm

canım ayakkabıyla gel dediğini göre etek kısmına geçecek sanırım dün benim de aynı provam vardı tarlatan giyiyosun üstüne zaten kumaşları kendi koyup kesip biçiyo ölçü alıyo. Tarlatanı kendin giyebilirsin tarlatının üstünden de görünmez sanmıyorum yani dikkatli bakması lazım görmesi için

günaydın kızlaarr gelinlikçi işinde ilk adımı attım modeli internetten bulup diktiriyorum inş..bulaşık makinemi de aldım beyaz eşyalarım tamamdır :))

valla benim balayı anlayışım deniz kum güneş onun için bence antalyayı düşünün çanakkale soğuk olur eğer deni,z istiyosanız

sende benim gibisin :) benim bütün evim pudra rengi mutfagı turuncu yapalım diye çok ısrar ettim. eşim o ne öyle karmaşık renk diye istemedi. renkli evlere alışkın değil. bende kafaya koymuştum boya alıp boyarım diye. neyseki kadının fendi erkeği yendi. eşim boyayacak eğer yetişirse.

yazdıklarını okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi. galiba ömrüm boyunca hiç unutmayacağım. böyle güzel anılarım hiç yok benim. hep kavga ettiklerini hatırlayacağım

yazdıklarını okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi. galiba ömrüm boyunca hiç unutmayacağım. böyle güzel anılarım hiç yok benim. hep kavga ettiklerini hatırlayacağım

Canım yaşadıklarını bilmiyorum ama, hiç düşünme yaşadıklarını. Anılar acı veriyorsa en iyisi o anıları unutmak,düşünmemek...

ya şimdi alırsam eğer düğünde kısa kısa olacakda alınmıcak diye korkuyorum off kadınmısın derdin var işte,dediğin gibiyse almayayım yaa ben kendim giyerim utanıyorum filan derim çıkarırım bişiler yapcez artıkın,
bu arada kuzenimin eşi aradı beni kızlar ya biraz açık konuşacağım ama bilgi bilgidir diye düşünüyorum,ilk gece için pre... zor olurmuş ve bazılarının alerjisi olabilirmiş bunu bence düşünme dedi, başka bir yol daha var ya çekmek filan buda ilk için zor olur dedibunlar hep sonradan kullanacağın korunmalar dedi evet zararı yok ama risk fazla ve o anda konstrasyon filan dedi anlayın işte utandım yaaaneyse eğer dedi bir yılı aşmaksızın hap kullanırsan hormonlarına etkisi az dedi bir yılı geçerse sorun yaşanabilir dedi,sonra bana bir isim verdi ilk defa hap kullanacak biri olarak dedi en iyisi bu dedi ve bırakınca hemen hamile kalmak istersen il<çlar içinde en iyisi bu dedi,yeni ilaçlar var dedim,canım onlar piyasada var ama yan etkileri hala incelemede olanlar var dedi,o ilacın adını yazayımmı kızlar ,ben kendisine doktora güvendiğim kadar güvenirim

kızlar

prez. alerjisi olabilen olabiliyor. onun için dr önermiyorum böyle bi riske girme diyor.
Geri çekilme ise erkekte bitiyor ama bunu ayarlayamazsa alırsın kucağına bebeği.. bide bunu yapan erkek ilişkiye konsantre olamıyormuş
aylık iğne ise adet düzenini bozuyor ilk ilişki için bunun için önermiyorlar.
hapı önermelerinin tek sebebi ise bilindik bişey dr bile içeriğini biliyor.

bana böyle söylemişti dr. ama ben hapı bıraktım. bu ay

speed harrikasın sözlerime tercüman oldun aynen öle arkadaşalr speede katılıyorum,canım yoksa bebiş mi düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…