- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speed harrikasın sözlerime tercüman oldun aynen öle arkadaşalr speede katılıyorum,canım yoksa bebiş mi düşünüyorsunuz
denize girmeyi düşünmüyorum canım zaten ..ama deniz kenarında akşam romantik yürüyüşlerdende vazgeçmek isyemiyorum...off napıcaksak neyse akşam konuşalım nişanlımla bakalım tekrar..tşk ederimek olarak antalyada daha uygun yerler bulunabileceğini düşünüyorum.
speed harrikasın sözlerime tercüman oldun aynen öle arkadaşalr speede katılıyorum,canım yoksa bebiş mi düşünüyorsunuz
Merhaba arkadaşlar,
duygusallaşmalar başlamış ama sizde erkenden başlamış yada bende geç başladı
size bişey soruyum bakalım kızlar fikir almak adına. yatak odamın duvar rengini değiştiricez mobilyalarım siyah beyaz perdem siyah kırmızı
duvar ne renk güzel olur sizce
speedy sen bekle biraz bak ben bugün bi aksilik çıkmazsa salonumun duvarlarını simli boya ile boyayacağım, güzel olursa haber veririm, hatta resmini çeker gösteririm...
birde ne kadarlık bir bütçen var bilmiyorum ama yatak odasına duvar kağıdı çok güzel oluyor, ben dün baktım koçtaşta uygun fiyatlı duvar kağıtları vardı, 5m2'si 20tl mesela.. kaç metrekare yatak odan ona göre hesapla, benim yetişmez şimdilik onu ilerde düşüneceğim.. birde başka bir alternatif baskılı boyalar var, şu anki rengini hiç değiştirmeyip o renge uygun sedefli bir boya al, güzel bir baskıyla baskılar yap, veya düz beyaz bir renge boyayıp üstüne renkli baskı yap, boyacılara sor o baskılardan satıyorlar mı bilmiyorum, yarında oturma odamı öyle baskılı yaptıracam, onu için boyacıyla anlaştım adam yaparken izleyecem, öğrenip bi kutu sedefli boya alır belki koridorlarımı farklı bişey yaparım.. birde baskılı değilde duvara değişik efect veren fırçalar var, onları uygulaması biraz zor galiba, sadece bir kere geçmen gerekiyor çünkü ama onlardada harika şeyler çıkıyor ortaya bi arkadaşım boyacıya yaptırmıştı çok güzel olmuştu..
caponum normal boyaya öyle sim katıldığnı duydum çok da araştırdım ama o simlerde boyanın içinde boya rengi olup sim özelliğini kaybediyor ve duvar pütür pütür simsiz bişi oluyomuş falan ondan dolayı vazgeçtim, belki boyacı olsa anladığı için yapabilir ama ben kendim yapacağım için riske atmayayım dedim..
caponum hapın ismini burayada yaz nolacak yaaa, diğer konularda hep yazılıyor vitamin isimleri ilaç isimleri saç boyası isimleri vs... yazda bende bi bakayım, ben yasmin diye bir ilaç duydum, onuda kk'dan okumuştum zaten..
bizimde bu haftasonuna yapılacak yarın senden bekliyorum ozaman...
kağıt düşündüm aslında yapabiliriz başlığın arkasına ama bizim ev rutubet yaptı ondan duvara montolama yaptırıczkağıt bide kabarır mı diye korkuyorum.
usta bi görsün odayı da ondan sonra alternatif bişeyler söylerim aslında tek duvara kağıt çok istemiştim ama nerede duracağın belli değil diye yapmamıştık şimdi yapabiliriz
bende yatak odasında yatağın başlığıının olacağı tek duvara renkli bir duvar kağıdı düşünürdüm hep, ama tuttuğumuz evin yatak odası çok küçük, hatta yatak bile ortalı durmayacak duvara yaslanacak, ve hatta yatak başlığının arkasınada odanın camı dek geliyor, günlerdir düşünüyorum o odayı farklı nasıl yerşeştirebilirim diye elimde mezroyla odanın herköşesini ölçtüm durdum ama çıkar yol bulamadım.. yatak odam sıkış tepiş olacak galibaaa... abajur bile alasım gelmiyor o yüzden..
Evet olabilir ama çok sıkışık ise yapma açık renge boya geniş geniş dursunyada yine duvar kağıdını açık renk tercih et...
buda evimizi ilk aldığımızd açizdiğim şekil aynen buna göre yerleştirildi işte şuanda böylre yanş
Eki Görüntüle 233595
aynı şeyi bende düşündüm çok güzel çizmişsin, oturup otocad de çizecektim bende. ama nasıl olsa eşyalar gelince belli olur diye vazgeçtim.. senin o köşe koltuğunun olduğu odadaki merdiven nereye çıkıyor pekii? ev dubleks mi? eğer dubleksse bu odaların hangileri yukarda hangileri aşağıda
speedtoş sen de mi yasmini kullanıyodun
kızlar ben yarın ya da ertesi gün gidiyorum kadın doktoruna
AYNEN canım ama utanacak bişey yok konuşmak için. ne biliyim bunu herkes biliyor sonuçta..
yok bebek düşünmüyoruz ama hap kullanırsam istemesekte olacak çünkü unutuyorum devamlı hapı da kullanırken dikkatli olmanız lazım.
* adetinizin 5. günü başlıyorsunuz.
* hergün aynı saatte içiyorsunuz
hımm anladım canım büyük ihitimalle bende öyle olurum çook ihmalkarım çünküAYNEN canım ama utanacak bişey yok konuşmak için. ne biliyim bunu herkes biliyor sonuçta..
yok bebek düşünmüyoruz ama hap kullanırsam istemesekte olacak çünkü unutuyorum devamlı hapı da kullanırken dikkatli olmanız lazım.
* adetinizin 5. günü başlıyorsunuz.
* hergün aynı saatte içiyorsunuz
boşalttım canımmCanım hapın ismini yazmıssın tşk ederim.Mesaj kutun doluymus, ondan gönderemedim.
tatlım tabi benim nişanlım boyacı ustası dediğin doğru olabilir riske atmamk en iyisi,ama yaptığı yerleri gördüm gayet güzel oluyorspeedy sen bekle biraz bak ben bugün bi aksilik çıkmazsa salonumun duvarlarını simli boya ile boyayacağım, güzel olursa haber veririm, hatta resmini çeker gösteririm...
birde ne kadarlık bir bütçen var bilmiyorum ama yatak odasına duvar kağıdı çok güzel oluyor, ben dün baktım koçtaşta uygun fiyatlı duvar kağıtları vardı, 5m2'si 20tl mesela.. kaç metrekare yatak odan ona göre hesapla, benim yetişmez şimdilik onu ilerde düşüneceğim.. birde başka bir alternatif baskılı boyalar var, şu anki rengini hiç değiştirmeyip o renge uygun sedefli bir boya al, güzel bir baskıyla baskılar yap, veya düz beyaz bir renge boyayıp üstüne renkli baskı yap, boyacılara sor o baskılardan satıyorlar mı bilmiyorum, yarında oturma odamı öyle baskılı yaptıracam, onu için boyacıyla anlaştım adam yaparken izleyecem, öğrenip bi kutu sedefli boya alır belki koridorlarımı farklı bişey yaparım.. birde baskılı değilde duvara değişik efect veren fırçalar var, onları uygulaması biraz zor galiba, sadece bir kere geçmen gerekiyor çünkü ama onlardada harika şeyler çıkıyor ortaya bi arkadaşım boyacıya yaptırmıştı çok güzel olmuştu..
caponum normal boyaya öyle sim katıldığnı duydum çok da araştırdım ama o simlerde boyanın içinde boya rengi olup sim özelliğini kaybediyor ve duvar pütür pütür simsiz bişi oluyomuş falan ondan dolayı vazgeçtim, belki boyacı olsa anladığı için yapabilir ama ben kendim yapacağım için riske atmayayım dedim..
caponum hapın ismini burayada yaz nolacak yaaa, diğer konularda hep yazılıyor vitamin isimleri ilaç isimleri saç boyası isimleri vs... yazda bende bi bakayım, ben yasmin diye bir ilaç duydum, onuda kk'dan okumuştum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?