2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay çok güldüm ev sahibinizin lafınaaaa eğer sizde ilerde yaptıracak olursanız ama bu bize göre entel dantel deyil ki dersiniiiz

ocakla fırının arasında belli bir mesafe mi olması gerekiyormuş yani, hııımmmm... ateş falan zarar verir diye mi acaba? zararı ne olabilirmiş onu bi sor canım, neyse eğer ona dikkat etmeye çalış sende, mesela ateş zarar verir diyeyse, tencerelerini ortalı koymaya dikkat edersin hani kenarlardan çıkmasın diye ve çok harlı ateşte pişirmemeye dikkat edebilirsin belki.. inşallah bir sorun olmaz canım..

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrr,ben bayağı bir geriden geliyorum size göre :)
Bana nikah işlemleri için nereden başladınız,ne yaptınızüne kadar sürdü hepsi,aşamalarıyla anlatırmısınız?

kızlar bende hap kullanacağım ama çok problemliyim. bende kist var. iki farklı ilaç kullandım ilkini hatırlamıyorum. ikinicisi yasmindi resmen kabus gibi iki ay yaşadım. adetim hiç kesilmedi. aşırı gergin sinirli oldum. kendim doktora sormadan bıraktım. altı ay ancak adetim düzene girdi. iyice doktorun tahlil yapmasını isteyin. inanın insanın psikolojisini bozuyor. bana hiç tahlil yapmadan öylece reçeteye yazmıştı.

İyi akşamlar kızlaar, yazmadım birkaç gündür
Size sürpriz bir haber vereyim , Eylül gelinliğinden ekim gelinliğine terfi ettim , şaka gibi ya düğüne bir ay kala erteledik, hesaplamadığımız gelişmeler yaşandı, neyse sağlık olsun vardır bunda da bir hayır Allah tan tuttuğumuz düğün salonunda tekrar yer buldukta onun sıkıntısını yaşamadık
Lemlemcim ilk sayfadaki tarihi de artık 8 ekim yaparsın tatlım

canım beniimm
siz yeter ki mutlu olun,
hakkınızda hayırlısı olsun

Gelinliğimi ve ayakkabımı aldım sonunda:)) Gelinliği aysiradan aldım, mbs 113 kodu. Çok içime sinerek aldım. Yalnız gelinliği aldıktan sonra üstümden büyük yük kalktı, bütün hazırlıkları tamamlamışım gibi geliyo:)

hayırlı olsun canım bende aysiradan aldım mbs 66703 benimkide. aynen öyle oluyor gelinlik damatlık çok önemli :)

tam bir ay sonra bugün bu saatlerde düğünüm bitmişş babamın evine değil nişanlımın evine gidiyor olacağım...

yaa aynen öyle demiş neyseki adamcağız bize oldukça iyi davrandı, kolaylık sağladı saolsun :)) canım işte bilmiyorum bişey olurmu diye sizin fikrinizi sorayım dedim paronayaklığım tuttu yine tüm gün bunun senaryolarını yazdım:78::78:

olsun canım ha eylül ha ekimmm ne fark eder

Eki Görüntüle 233723 benim davetiyemm bu siparişi verildi

canım cok guelmıs davetıyenız hayırlı olsun
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrr,ben bayağı bir geriden geliyorum size göre :)
Bana nikah işlemleri için nereden başladınız,ne yaptınızüne kadar sürdü hepsi,aşamalarıyla anlatırmısınız?
canım bız polıklınıge gıttık ordan saglık raporu aldık nısanlımla.Nüfüs cuzdanı fotokopımız, 3 fotografımız ve saglık belgemızı nıkah daıresıne verıp gun aldık.Bızım hepsi yarım saat-1 saat arası surdu.Ama polıklinıkte tanıdıgım vardı belkı o raporu hızlı cıkarttırmıs olabilir.
canım hayırlı olsun ha eylul ha ekım ne farkeder umarım boylesı daha hayırlıdır sizin için
hayırlı olsun tatlım bende aysıradan aldım ve cok cok ıcıme sındı gercekten
tam bir ay sonra bugün bu saatlerde düğünüm bitmişş babamın evine değil nişanlımın evine gidiyor olacağım...

cokk az zaman kaldı hepımız ıcın zaman su gıbı akıp gecıcek bır bakmısız yıldonumumuzu kutluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…