kızlar davetiye sözünüze karar verdiniz mi?
selam kızlar boya işini konuşmuşsunuz valla bende isterdim simli boyalara hayranımmm ama bu evimize yapmıcaz ev sahibi şakayla karışık nişanlıma ''entel dantel'' şeyler yapmayın evime demiş.zaten bi sene oturcağım evede çokda fazla bişey yapamıcam bu sıkışık durumumuzda
aslında canım çok sıkkın. dün mutfak dolabımız takılmış. bugünde servis gelip beyaz eşyalrımızı kurmuş ama fırının olduğu yere aspratörü takınca ocağın kapağı açılmamış aspiratör aşağıda kalmış ve cam kapağı çıkarmışlar...hadi onuda geçtim ocakla fırının arasındaki mesafe kısaa yaa güvenlik açısından sorun olurmu acaba?? bizim aspratör yanmıştı yaa çok korkuyorum
poff yamuk yumuk bi mutfak var yaa buzdolabıda kapının arkasında kalmışş valla daha eve girmeden evden nefret ettiimm
Eki Görüntüle 233723 benim davetiyemm bu siparişi verildi
sende benim gibi ekim gelinisin tatlım
İyi akşamlar kızlaar, yazmadım birkaç gündür
Size sürpriz bir haber vereyim , Eylül gelinliğinden ekim gelinliğine terfi ettim , şaka gibi ya düğüne bir ay kala erteledik, hesaplamadığımız gelişmeler yaşandı, neyse sağlık olsun vardır bunda da bir hayırAllah tan tuttuğumuz düğün salonunda tekrar yer buldukta onun sıkıntısını yaşamadık
Lemlemcim ilk sayfadaki tarihi de artık 8 ekim yaparsın tatlım
Gelinliğimi ve ayakkabımı aldım sonunda:)) Gelinliği aysiradan aldım, mbs 113 kodu. Çok içime sinerek aldım. Yalnız gelinliği aldıktan sonra üstümden büyük yük kalktı, bütün hazırlıkları tamamlamışım gibi geliyo:)
yaa aynen öyle demişay çok güldüm ev sahibinizin lafınaaaaeğer sizde ilerde yaptıracak olursanız ama bu bize göre entel dantel deyil ki dersiniiiz
ocakla fırının arasında belli bir mesafe mi olması gerekiyormuş yani, hııımmmm... ateş falan zarar verir diye mi acaba? zararı ne olabilirmiş onu bi sor canım, neyse eğer ona dikkat etmeye çalış sende, mesela ateş zarar verir diyeyse, tencerelerini ortalı koymaya dikkat edersin hani kenarlardan çıkmasın diye ve çok harlı ateşte pişirmemeye dikkat edebilirsin belki.. inşallah bir sorun olmaz canım..
İyi akşamlar kızlaar, yazmadım birkaç gündür
Size sürpriz bir haber vereyim , Eylül gelinliğinden ekim gelinliğine terfi ettim , şaka gibi ya düğüne bir ay kala erteledik, hesaplamadığımız gelişmeler yaşandı, neyse sağlık olsun vardır bunda da bir hayırAllah tan tuttuğumuz düğün salonunda tekrar yer buldukta onun sıkıntısını yaşamadık
Eki Görüntüle 233723 benim davetiyemm bu siparişi verildi
canım bız polıklınıge gıttık ordan saglık raporu aldık nısanlımla.Nüfüs cuzdanı fotokopımız, 3 fotografımız ve saglık belgemızı nıkah daıresıne verıp gun aldık.Bızım hepsi yarım saat-1 saat arası surdu.Ama polıklinıkte tanıdıgım vardı belkı o raporu hızlı cıkarttırmıs olabilir.Kızlaaaaaaaaaaaarrrrr,ben bayağı bir geriden geliyorum size göre :)
Bana nikah işlemleri için nereden başladınız,ne yaptınızüne kadar sürdü hepsi,aşamalarıyla anlatırmısınız?
canım hayırlı olsun ha eylul ha ekım ne farkeder umarım boylesı daha hayırlıdır sizin içinİyi akşamlar kızlaar, yazmadım birkaç gündür
hayırlı olsun tatlım bende aysıradan aldım ve cok cok ıcıme sındı gercektenGelinliğimi ve ayakkabımı aldım sonunda:)) Gelinliği aysiradan aldım, mbs 113 kodu. Çok içime sinerek aldım. Yalnız gelinliği aldıktan sonra üstümden büyük yük kalktı, bütün hazırlıkları tamamlamışım gibi geliyo:)
tam bir ay sonra bugün bu saatlerde düğünüm bitmişş babamın evine değil nişanlımın evine gidiyor olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?