canım bız polıklınıge gıttık ordan saglık raporu aldık nısanlımla.Nüfüs cuzdanı fotokopımız, 3 fotografımız ve saglık belgemızı nıkah daıresıne verıp gun aldık.Bızım hepsi yarım saat-1 saat arası surdu.Ama polıklinıkte tanıdıgım vardı belkı o raporu hızlı cıkarttırmıs olabilir.
Sağolasın bilgi için canım,bir an kimse yazmayacak sandım :)
Önce belediyeye mi gidilmeli yoksa gerekli olan evraklar toplanıp gitsede olur mu diye merak ettim daha çok.Sağlık raporu,muhtarlıktan ikametgah,kimlik fotokopisi ve resim değil mi?
canım biz nikah işini çok kolay hallettik... hiç bi tahlil evrakla uğraşmadık ondan da pek bi bilgim yok bu konuda:81:
hoşgeldin canımslmmben burdayımmm yeni geldimm
Önce belediyeye mi gidilmeli yoksa gerekli olan evraklar toplanıp gitsede olur mu diye merak ettim daha çok.Sağlık raporu,muhtarlıktan ikametgah,kimlik fotokopisi ve resim değil mi?
hoşgeldin canımslmmben burdayımmm yeni geldimm
ay eftelya kuzum umarım çok uğraştırmazlar sizi bizim gibi
sağlık raporu, ikametgah, foto ve kimlik fotokopisini belediyeye götür
çoğu yer belgeler olmadan not dahi almıyo
hoşgeldin canımsen eylülün kacında evlenıyorsun kısmetse..
canım bızden ıkametgah ıstemediler.Once belgeleri aldık yanı sadece saglık raporu :) 3 fotograf birde kımlık fotokopısı.Belediyeye gidince zaten belgeleri alıp 2 dk ııcınde gununuz kesınlesmıs oluyor
önce belediyeye gttk bzde oradan istenen evrakları sölüyolar ona göre işlemlere sıra ile başlanıyo foto çektrdk nüfusa gdp kayıt örneği aldık kan tahlili sağlık raporu nikah salonunda olacağı için oraya para yatırdık..bnm bi kaç günümü aldı ikametim başka yerde ailemin olduğu yerde nikah yaptırmak istediğimiz için uğraştık biras
şu 1 ay çarçabuk geçse
sevdiceklerimize kavuşsak
ve burda akşama hazırladığımız yemekleri konuşsak :97:
hoşgeldin canımsen eylülün kacında evlenıyorsun kısmetse..
Sağolun kızlar.O zaman ben yarın ne olur ne olmaz bizim muhtar efendiye bi gideyim.Perşembe cuma izin alsın artık bizimkide bi zahmet,hiç düşünmüyor yaa,deli ediyor beni.Benimde eczanede çalışan arkadaşım yardımcı olacak sağlık raporu için,yani inşallah.Ama orda kan alınıp verem savaşa gönderiyolarmış galiba.Yine Beşiktaş'ta ama koşuşturacağız.Birde ben kendime randevu almıştım yaa psikolog için.Artık arada nişanlımıda alıp öyle giderim,iyi olur :))
ay evet yaaa evde yemek derdi başlıcak:)) gerçi baba evimdede yemekleri ben yaparım da temizlik asıl sıkıntııı hiç sevmem
bnm ev büyük bide illa tuturdum çk beğendim nası temizliceksem??
yemek bilmem pek
ütü desen şöle bölee..
naappcam bennn
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?