2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sağolasın bilgi için canım,bir an kimse yazmayacak sandım :)

Önce belediyeye mi gidilmeli yoksa gerekli olan evraklar toplanıp gitsede olur mu diye merak ettim daha çok.Sağlık raporu,muhtarlıktan ikametgah,kimlik fotokopisi ve resim değil mi?

canım biz nikah işini çok kolay hallettik... hiç bi tahlil evrakla uğraşmadık ondan da pek bi bilgim yok bu konuda:81:

ay eftelya kuzum umarım çok uğraştırmazlar sizi bizim gibi
sağlık raporu, ikametgah, foto ve kimlik fotokopisini belediyeye götür
çoğu yer belgeler olmadan not dahi almıyo

slmm ben burdayımmm yeni geldimm
hoşgeldin canım sen eylülün kacında evlenıyorsun kısmetse..

canım bızden ıkametgah ıstemediler.Once belgeleri aldık yanı sadece saglık raporu :) 3 fotograf birde kımlık fotokopısı.Belediyeye gidince zaten belgeleri alıp 2 dk ııcınde gununuz kesınlesmıs oluyor

slmm ben burdayımmm yeni geldimm
hoşgeldin canım sen eylülün kacında evlenıyorsun kısmetse..

canım bızden ıkametgah ıstemediler.Once belgeleri aldık yanı sadece saglık raporu :) 3 fotograf birde kımlık fotokopısı.Belediyeye gidince zaten belgeleri alıp 2 dk ııcınde gununuz kesınlesmıs oluyor

önce belediyeye gttk bzde oradan istenen evrakları sölüyolar ona göre işlemlere sıra ile başlanıyo foto çektrdk nüfusa gdp kayıt örneği aldık kan tahlili sağlık raporu nikah salonunda olacağı için oraya para yatırdık..bnm bi kaç günümü aldı ikametim başka yerde ailemin olduğu yerde nikah yaptırmak istediğimiz için uğraştık biras

küçük yer ve herkes tanıdık olduğu için gerekli belgeler alındı ve tahlilde vermedik biz.... bi memur kadın sıkıntı yarattı bize nişanlım onun yüzünden iki kez geldi ilkinde halledemedik 3 aylık süreye takıldık ilçede nikah kıydırmanın kolaylıkları..

şu 1 ay çarçabuk geçse
sevdiceklerimize kavuşsak
ve burda akşama hazırladığımız yemekleri konuşsak :97:

ay eftelya kuzum umarım çok uğraştırmazlar sizi bizim gibi
sağlık raporu, ikametgah, foto ve kimlik fotokopisini belediyeye götür
çoğu yer belgeler olmadan not dahi almıyo

Sağolun kızlar.O zaman ben yarın ne olur ne olmaz bizim muhtar efendiye bi gideyim.Perşembe cuma izin alsın artık bizimkide bi zahmet,hiç düşünmüyor yaa,deli ediyor beni.Benimde eczanede çalışan arkadaşım yardımcı olacak sağlık raporu için,yani inşallah.Ama orda kan alınıp verem savaşa gönderiyolarmış galiba.Yine Beşiktaş'ta ama koşuşturacağız.Birde ben kendime randevu almıştım yaa psikolog için.Artık arada nişanlımıda alıp öyle giderim,iyi olur :))

bnm ev büyük bide illa tuturdum çk beğendim nası temizliceksem??
yemek bilmem pek
ütü desen şöle bölee..
naappcam bennn
:18:

bence de fırsat bu fırsat gidin
durumlr nasıl eftelya?
nişanlınla aran az da olsa düzelmiştir umarım

ay evet yaaa evde yemek derdi başlıcak:)) gerçi baba evimdede yemekleri ben yaparım da temizlik asıl sıkıntııı hiç sevmem

ayy ben de tam tersi
temizlik yapmayı severim
yemek yapmak çok zamanımı alıyo
elim hiç pratik değil
zamanla hızlanır mıyım bilmiyırum
normalde uyuşuk değilimdir

bnm ev büyük bide illa tuturdum çk beğendim nası temizliceksem??
yemek bilmem pek
ütü desen şöle bölee..
naappcam bennn
:18:

ben kendime tarif defteri yaptım
bu siteden de bakıyorum,
gözüme kestirdiğim güzel tarifleri yazıyrum
ben makarnayı bile paketin arkasındsan bakıp yapardım kısa zaman öncesinde

yemek yaparken tüm stresimi atıyorumm terapi gibii temizliği hep nişanlım yapsa keşkeeeee ah ahhh
benimde yemek ve pasta tarifi defterim var bi kaç yıldır çoğunu denedim deneyip başarılı olduğum tariflere yıldız koyuyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…