2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

beğendim ve iptal ettim denemene umarım yardımım dokunmuştur :))

bnde google amcama sonsuz güveniyorum artık videolu tarifler bile var yemek sorun olmas sanırım nişanlım baya yardımcı oluyo çok şükür eğer devam ederse tabi...

bulaşık da yıkar camda siler sağolsun ütüme bile yardım eder ama değişirse bilmem..maşallah deyin nolurrr

maşşallahhhhh maşşallahh

hem yaşfarkımızdan kaynaklanıyor hemde annesi öyle yetiştirmiş
hem ablası var hem kızkardeşi ona rağmen çayı o demliyomuş her gün masa hazırlamaya yardım edermş
üniversitede de evde kalınca baya geliştirmiş kendini..

hahayyy ben yaptım bunu ilk defa denedim bende beğendiğim şeyi iptal etmeyii

teşekkürler fıstıklarr
anam ben sahuru bekleyeyim dediyidm ama
çok uykum geldi yaaa:85:

sahur vakti hiç acıkmıyorumm sonrada iftara kadarr açlıktann perperişan oluyomm
ben yavaş yavaş kalkıp bişeyler yapıyım uykumda varrr....
bide davetiye dağıtma zamanını sormuştum size kızlarr bakıyorumda hiç sallanmıyorumm

Yemek konusunda becerikli olmasa da birçok şeye eli yatkındır benimkininde.Bulaşık makinesi almadık,merak etme ben yıkarım diyor alana kadar :))

Yemekte de ben gayet iyiyimdir,bakalım nasıl olacak tabii yine de aynı evin içinde :)

davetiyeleri çk geciktirmemek lasım diolar 2hafta önceden dağıtılmış olmalı dağıtma bi hafta en az sürer..aslında zmnımız kalmamış bz daha karar vermedik kiii

Bende hala bir soğukluk var ama konuşmaları bana karşı düzeldikçe bende düzelebilirim sanırım.Şu sıralar iyi gibi yani...

inş düzelir canım ne diyeyim
mutlu ol inş

ay şekerim hiç farketmedm sorunu
yada unutmuşumdur o an
biz ramazanda misaifrleri ağırladıkça ya da ziyarete gittikçe veririz
bayramda da gelen gidenlere veririz
rizeye de gönderilcek

Gelinlik 1,davetiye 2 zaten.En büyük stresim...

Babam acele ettiriyor bir an önce beğende bastıralım diye.Bugün fiyat istedim,100 tanesine 100 tl dedi.Babam dedi olmaz,pahalı.Çöpe gidecek şey için o kadar lükse gerek yok dedi.Canım sıkıldı.Nişanımdada zaten hiç sorulup edilmedi,dandik birşey bastırıldı,onunda hemen hemen hepsi elimizde kalmıştı,1 hafta içinde karar verilince dağıtılamadı tabii.Babam şimdiden dağıtacağım yerler var deyip duruyor...

bizdede tam tersi bizimkiler gayet genişlerr yapılır edilirrr felan diye ama düğün yapan arkadaşlarım aksatma dağıtması zaman alıyo diyo çoğu yere bizzat gidip vereceğim içinn... yani bu 10 gün içinde davetiyemizin basılıp, yazılıp dağıtıma hazır olması gerekk:86: bizde seçtik davetiyemzi nişanlım ankaradan bastırıp yollıcak buraya bu hafta sonuda o işi halletsem barii zaman daraldı pofffffffff...

canım ben üniversite hastanesindeyim bizde tayin hakkı yok.oyüzden bir iki yıl burda çalışmak zorundayım evlensemde.özele geçebilirim tabiki.ama şöyle bir şeyde var zaten kadroya geçtikten sonra istifa edersem 6 ay devlette çalışamıyorum ama 6 ay sonra dönüş yapabiliyorum. belki öyle yaparsam daha mı iyi olurki dedim. servisimi değiştirmek için 2 aydır uğraşıyorum artık oyalandığımı düşünüyorum.ve acayip derecede mutsuzum şuan çalıştığım yerde. iki gündür ağlıyorum pazartesi tekrar orda çalışacağım için

ÇOK AÇIK renk beyaz değil de krem güzel olur ama çok aşırı açık istemiyorum.
daha önce toz pembeydi. şimdi de gri gibi mi yapsam diyorum bana da tek duvarı kırmızı yapıcam koyu

speed kesinlikle gri yapmalısın bence süper olur gir kırmızı siyah üçlüsüne bayılmışımdır hep :=)

benimde davetiyem basılıyor şuanda bir kaç güne elimde olur ama 2000 tane nasıl katlanıp hazırlanacak ben bilmiom nişanlım bizim 1500 kişiye verecez davetiye dedi iyiy dedim bende bizimkide 100 tanesi 85 liraydı.eftelya bence bu konuda haksız sayılmazlar bencede bakıp çöpe atılacak bişeye okadar para verilmez yani.çünkü insanlar ona senn verdiğin değeri vermeyecekler bu bir kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…