kızlar size zahmet
benim bu mesajımı begenip
sonra begeni iptali yapar mısınız?
bişey deniyorum
beğendim ve iptal ettim denemene umarım yardımım dokunmuştur :))
bnde google amcama sonsuz güveniyorum artık videolu tarifler bile var yemek sorun olmas sanırım nişanlım baya yardımcı oluyo çok şükür eğer devam ederse tabi...
bulaşık da yıkar camda siler sağolsun ütüme bile yardım eder ama değişirse bilmem..maşallah deyin nolurrr
hahayyy ben yaptım bunu ilk defa denedim bende beğendiğim şeyi iptal etmeyii
bnde google amcama sonsuz güveniyorum artık videolu tarifler bile var yemek sorun olmas sanırım nişanlım baya yardımcı oluyo çok şükür eğer devam ederse tabi...
bulaşık da yıkar camda siler sağolsun ütüme bile yardım eder ama değişirse bilmem..maşallah deyin nolurrr
bence de fırsat bu fırsat gidin
durumlr nasıl eftelya?
nişanlınla aran az da olsa düzelmiştir umarım
Bende hala bir soğukluk var ama konuşmaları bana karşı düzeldikçe bende düzelebilirim sanırım.Şu sıralar iyi gibi yani...
sahur vakti hiç acıkmıyorumm sonrada iftara kadarr açlıktann perperişan oluyomm
ben yavaş yavaş kalkıp bişeyler yapıyım uykumda varrr....
bide davetiye dağıtma zamanını sormuştum size kızlarr bakıyorumda hiç sallanmıyorumm
sahur vakti hiç acıkmıyorumm sonrada iftara kadarr açlıktann perperişan oluyomm
ben yavaş yavaş kalkıp bişeyler yapıyım uykumda varrr....
bide davetiye dağıtma zamanını sormuştum size kızlarr bakıyorumda hiç sallanmıyorumm
canım Allah yardımcın olsun, işin çok hareketli.. ayrıca yorucudur eminim.. ama eğer kadroya geçtikten sonra bölümünün değişme ihtimali varsa sabret bence.. birde devlet hastanesindemisin? ordan istifa edince özel bir hastaneye geçebilirmisin mesela? bilmiyorum gerçi özellerin çalışma saati daha mı fazla olur ama hastanen iyiyse ilerde pişman olmamak için iyi düşün.. ama sonuçta şuda var tabiiki ne için çalışıyoruz ne için yaşıyoruz şu dünyada?.... kendimiz için, sevdiklerimiz için, eğer bu iş seni mutlu etmiyorsa kendini çokda zorlama, yani bölümün değişincede mutlu olmayacaksan kendiine eziyet etme.. üç günlük dünya mutlu olacağımız şeylerle geçirelim ömrümüzü.. ordaki stresin yarın birgün evinede yansıyabilir, yorgun geleceksin hiçbirşeyden tat almayacaksın belkide bunlarda önemli..
ÇOK AÇIK renk beyaz değil de krem güzel olur ama çok aşırı açık istemiyorum.
daha önce toz pembeydi. şimdi de gri gibi mi yapsam diyorum bana da tek duvarı kırmızı yapıcam koyu
kızlar davetiye sözünüze karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?