2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

arkadaşlar dış mekan gelin damat fotoğraf çekimi yapıyoruz. öğrenci olduğumuz için bu kadar düşük fiyata yapıyoruz.aklınızda soru işareti kalırsa ararsınız görüşürüz.çekimlerimizden memnun kalacağınıza eminiz.bir sorun olursa da işin para kısmı bizim için önemli değil.boşuna dışardaki fotoğrafçılara 700-800 lira para vermeyin.emin olun işi bizim kadar ciddyie almıyorlar.

kızlar uzun zamandır düğünümle ilgili plan yapmıyordum. benim düğün salonum bazı problemlerden dolayı çok özensiz seçildi. önce üzüldüm sonra değişik birşey yapmayı düşündüm. bizim salonun her duvarı böyle farklı renklerde. çok alakasız. yerler filan eski kara beton filan. sandalyeler çok eskiden kalma. böyle düğün salonunda eşimin babasının tanıdğı olduğu için aklıma bişe geldi. eski türk filmlerinde hani salonları süslerlerdi ya çokmu tuhaf olur. balonlar süsler filan assak sünnet düğünü gibimi olur. takı takılırken eski şarkılardan çalsak. pastamızı filan eski türk pop şarkılarıyla kessek. çokmu tuhaf olur?

Günaydıııııııııın mutlu sabahlar herkeseeeeee, ankarada yağmurdan havaalanı zarar görmüş biz burda sıcaktan ölüyoruz hala, noluyo bu mevsimlereee :18:

zvycıım hayırlısı olsun, çokda farketmemiş nasıl olsa, önemli olan aksiliklerle olacağına 1 ay sonra olsun daha güzel olsun, her işte bir hayır vardır. listeyi düzelttim..

baktım canım gelinliğine hayırlı olsun, üstü benimkine benziyormuş sanrım çok kabarık değil alt kısmı.. güle güle giy inşallah..

:118ÜĞÜN LİSTEMİZ:118:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

günaydııııııııııııınnn,

dün gelinlik provam vardı kızlarrrrr... tam 2.5 saat sürdü ama çok keyifliydiii... glinliğim de tam istediğim gibi oluyor Allah'a şükür.... hiç çıkarmak istemedim üzerimden...

hayırlı olsun canım benim...o kadar uzun sürüyormuymuş...

Günaydın herkese,
dün akşam davetiyemizi seçtik. Haftasonuna hazır olcak :) Bir an önce bişiler bitirmem lazım ya benim cok az kaldı

shadowshows, gelinliğini cok begnedim canım, allah içine sindirsin...

zyv, hayırlısı olsun canım... Çok ertelenmediği için sorun yapma bence de kendine...

Günaydın herkesee, musmutluu bir gün olsun hepimiz için

destek ve moralleriniz için teşekkür ederim kızlar, artık hayırlısı böyleymiş dedik, 1 ay çokta farketmiyor dediğiniz gibi

Biz artık balayını gündemimize aldık, konuşmuştuk ya senle lemlemcim adrasan a gitmeyi düşünüyoruz diye, oradaki otelle görüştüm, burada gezilecek çok yer var fakat kendi arabanızla gelmeniz gerekiyor dedi veya antalyadan araba kiralayıp o şekilde gelin dedi ama malesef bize iki şekilde de uymuyor, o yüzden başka yere mi gitsek dedik, senden fikir istiyorum canım, antalya da denize sıfır olan birkaç otel önerebilir misin :18:

hayırlı olsun canım benim...o kadar uzun sürüyormuymuş...

teşekkürler. benim sadece 2 prova olacağı için öyle uzun sürdü... hiç birşeyi dikilmemiş herşeyi iğnelerle tutturulmuştu istediğim gibi değiştirdi düzeltmelerini yaptı şimdi bir dahakine dikilmiş hazır olacak teslim alıcaz inşallah bir kere daha giyip.

Kızlaar, aranızda antalya civarına balayına gidecek varsa, siz de otel isimlerinizi yazarmısınız

Günaydın kızlar Ramazan girdi araya ben pek bişey yapamıyorum,bu haftasonu beyaz eşyalar gelicek bişey sorucam bosch eşyaları bırakıcak servis sonrasında gelicek sanırım,yanlız boschmu yönlendiriyor servisi yoksa bizmi arıyoruz aynı gün gelirmi,6 parça aldıklarımız bu hafta serviste gelsin hallolsun istiyorum haftaya mobilyalar gelicek haftaya tv içinde servis istiycez biran önce evimi yerleştirmek ve işlerimin bitmesini istiyorum,daha cilt bakımı,vücut bakımı,masajlarım var vakit kalsın istiyorum bunlara

canım beldibinde denize sıfır olan tanıdığım bir otel var, fiyatta yardımcı olurum.. 5 yıldızlı bir tatil köyü değil ama 3 yıldızlı şirin biryer.. ismi club otel rama, eğer düşünürseniz haber ver.. beldibine antalya merkezden şehir içi otobüslerle bile gidilebiliyor.. ulaşım kolay olur yani.. bir tane havuzu var, kaydırak yok, denize iskelesi var, birde küçük bir plajı.. başka bir bölge düşünürseniz söyle oralarda da aklıma gelen olursa yazarım.

Baktım canım şimdi, şirin bir otele benziyor haftasonu nişanlım gelecek ona da bi göstereyim bakalım ne diyecek, tamam derse olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…