İyi akşamlar kızlaar, yazmadım birkaç gündür
Size sürpriz bir haber vereyim , Eylül gelinliğinden ekim gelinliğine terfi ettim , şaka gibi ya düğüne bir ay kala erteledik, hesaplamadığımız gelişmeler yaşandı, neyse sağlık olsun vardır bunda da bir hayırAllah tan tuttuğumuz düğün salonunda tekrar yer buldukta onun sıkıntısını yaşamadık
Lemlemcim ilk sayfadaki tarihi de artık 8 ekim yaparsın tatlım
Gelinliğimi ve ayakkabımı aldım sonunda:)) Gelinliği aysiradan aldım, mbs 113 kodu. Çok içime sinerek aldım. Yalnız gelinliği aldıktan sonra üstümden büyük yük kalktı, bütün hazırlıkları tamamlamışım gibi geliyo:)
günaydııııııııııııınnn,
dün gelinlik provam vardı kızlarrrrr... tam 2.5 saat sürdü ama çok keyifliydiii... glinliğim de tam istediğim gibi oluyor Allah'a şükür.... hiç çıkarmak istemedim üzerimden...
hayırlı olsun canım benim...o kadar uzun sürüyormuymuş...
Kızlaar, aranızda antalya civarına balayına gidecek varsa, siz de otel isimlerinizi yazarmısınız
Kızlaar, aranızda antalya civarına balayına gidecek varsa, siz de otel isimlerinizi yazarmısınız
Biz artık balayını gündemimize aldık, konuşmuştuk ya senle lemlemcim adrasan a gitmeyi düşünüyoruz diye, oradaki otelle görüştüm, burada gezilecek çok yer var fakat kendi arabanızla gelmeniz gerekiyor dedi veya antalyadan araba kiralayıp o şekilde gelin dedi ama malesef bize iki şekilde de uymuyor, o yüzden başka yere mi gitsek dedik, senden fikir istiyorum canım, antalya da denize sıfır olan birkaç otel önerebilir misin :18:
biz kemere gittik. fantasia De luxe Hotel - Ultra Herşey Dahil. mükemmel bi otel ve süper tatildi
Baktım canım şimdi, çok beğendim ama yer yokmuş malesef
canım beldibinde denize sıfır olan tanıdığım bir otel var, fiyatta yardımcı olurum.. 5 yıldızlı bir tatil köyü değil ama 3 yıldızlı şirin biryer.. ismi club otel rama, eğer düşünürseniz haber ver.. beldibine antalya merkezden şehir içi otobüslerle bile gidilebiliyor.. ulaşım kolay olur yani.. bir tane havuzu var, kaydırak yok, denize iskelesi var, birde küçük bir plajı.. başka bir bölge düşünürseniz söyle oralarda da aklıma gelen olursa yazarım.
Cornelia Diamond a gidicez bizzz.... Özden de oraya gelicek eşiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?