2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Gunaydınlar...
Hepınıze hayırlı ramazanlar kızlar...
Allah oruclarımızı kabul etsın...
Hazırlıklara devam edenlerın de Allah yardımcısı olsun...

Zvy bız de Antalya ya gıdecegız ınsallah sıdeye ama otelın ısmını bılmıyorum akraba otelı cunku

zvy canım aslında side bölgesini daha çok öneririm ben sana.. hem o bölge daha sıcak hemde denizi kum plajları daha güzel.. beldibi kemer bölgesinde yazın ortasında bile yağmur yağabiliyor, ekimde yağma ihtimali daha fazla.. ayrıca bence düğününüzün tarihinin değişmiş olması bence daha güzel avantajlar getirecektir, belki eylülde yer bulamayacağınız bir otelde ekimde bulacaksınız, ve daha uygun fiyata kalabileceksiniz.. sidede eğlencesi bol bir otel istersen grand aqua var, su kaydırakları, amazon nehri gibi eğlenceleri var.. başka bir sürü de otel var aslında orda şimdi aklıma bu geldi, daha sakin otellerde var, denize mutlaka sıfır olanları tercih edin bazılarının denizle alakası yok, yolun karşısında denizden 3km uzakta, sıcakta oraya yürünmez..

zvy google'a map side flan yaz, side bölgesinin uydu haritalarından otellerin kuşbakışı görüntülerine bak, sideyi uydu görüntülerinden bir dolaş bakalm :)) havuzları falan belli bahçesi denize uzaklığı konumunu anlarsın, sonra beğendiğin otellerin isminden internet sitelerine bakıp odalarına falan bak.. sıra sıra bir sürü otel var, bazıları çok eski yenileme falan yapılmamış dökülüyor.. mesela sürallerden uzak dur, ben ordan su bile içmem, defnestar falan var onlarıda boşver, kaya oteli boşver, orfeusuda boşver.. mesela melas var yeni otel, içi nasıldır bilmiyorum ama hem yeni hem denize sıfır, stone palace var oda yeni, bunlara bi bak ara fiyat falan al.

herkese günaydıb kızlarr bugün oruçla aram pek iyi değil akşamı zor ederim gibi

Hoşgeldin caponum bugün benimde iyi değil gibi dün iftarda pek bişey yemedim ,sahurdada çok az yedim yemedim arası bugün biraz sinir yaptı nedense,yarım olsunda biraz kafamı koyuyım uyuyım yemek saatinde,sende yemek saaitinde biraz dinlen

lemlem canım odanızın resmini çektin mi simli yapacaktınız yaaa

canım dün boyayı bitirdik ama henüz evimizde elektrik olmadığı için hava karardıktan sonrasını ışıldakla boyadık, en son az bir yer kala onunda şarjı bitti tlfnun ışıklarıyla boyadık nasıl oldu inan hiç bilmiyorum.. bugün iş çıkışı bakmaya gideceğim, açıkçası bakmayada korkuyorum inşallah dalga dalga olmamıştır...

hoşbulduk canım valla sersem gibiyim saat 10 uykum geliyor yatıyorum yatsıyı kılayım diye uyu uyan sonra ha şimdi ha sonra derken 12 yi yapıyorum,kılıp yatıyorum sonra 2,30 da nişanlımı kaldırıp gei uyuyorum saat 3 de ben uyanıyorum,sahur yap,namaz kıl ,bu seferde uykum kaçıyor bekleki gelsin zar zor uyuyorum saat oluyor 5, iş için 7,30 da jkalkıyorum,işe gelmek zaten zulüm,ayy böle olunca vucudum 4. günde iflas etti,benim öğlen aram yok ki uyuyayım,birde ben ykb asistanıyım nerde bende öle uyku,bugün gelinlik provam var inan hiiiççç gidesim yokk,ona bile offff

hımm anladım canım. ozaman akşama çekersin.. inşallah kötü olmamıştur gerçi olduysa bile gündüz 1 kat daha boyanır sorun olmaz

hımm anladım canım. ozaman akşama çekersin.. inşallah kötü olmamıştur gerçi olduysa bile gündüz 1 kat daha boyanır sorun olmaz

evet bir kutu boya almıştım, daha boyanın yarısı duruyor, birde boyayı aldığım yer iki kutu alman lazım yetmez demişti, iyiki daha önceden üstünü okumuştumda kaç metrekare alan boyadığına bakmıştım, adama güvenip iki kutu almadım
bugün ikinci katı boyayabilirim, ışıkla baktığımızda parlıyordu ama boyada henüz ıslaktı ondan da olabilir.. alttaki boyanın rengini hiç değiştirmedi aynı rengin simlisi gibi oldu sanırım

2. katı yaparsanız daha güzel olacaktır oazman.

Selam kızlar... Haftasonundan beri yazmadım galiba... C.tesi günü ben de gelinlik ayakkabı, çanta işlerimi hallettim... Bindallı için ayakkabımı da aldım... Gelinlik ayakkabım paltform rahat yalnız dallı için aldım ayakkabı da topuklu ama platformu daha az... Düğünden bir gün önce olacak kına inşallah ayaklarım çok yorulmaz.. Annem de yedek ayakkabı da bulunduracaksın galiba durum onu gösteriyor dedi Ben de takılıyorum kına gecesinde hep otursam ağlasam ağlasam ertesi akşam da ayaklarım patlayana kadar oynasam Kıza bak derler dün akşam ağlayıp duran bu mu

Pazar günü de bir diş ağrısı bastırdı ki sormayın... Şu an hala onun sıkıntısını çekiyorum... Nişanlım korkuyordu hep düğünde hasta filan olursam diye ben de diyordum bak sana korkarken şimdi benim diş ağrım çıktı.. Olmazsa duvağı tepeden toplayıp bi düğüm atarız aa geline bak tavşan olmuş derler diyordum ama... Dün diş hekimine gittim... Umut yok artık cuma günü çekilecek... Ya bi sürü iş stresi düğün stresi bi de şimdi şu diş çekilecek ya... İlk defa diş çektiricem çok korkuyorum...:18::18:

Similla evini yeni gördüm tatlım bayıldımm... Güle güle huzurla oturun inşallah... Mutfak masa sandalyelerine ayrıca bayıldım... Evin her tarafı bi başka güzel ama mutfağa özellikle bayıldım... Zebra storlar filan harika

Son düzenleme:

canım tavsiyelerin için çok sağol hemen araştırmalarıma başlıyorum, inşallah hem güzel ,hem sakin, hem hijyenik ,hem denize sıfır, hem dee fiyatı uygun bir otel bulabilirim çok şey mi istiyorum :2:

kkızlar benim davetiyemde bu.. çıkarttık elime alınca daha güzel olduğunu farkettim içime sindi..

Eklentiler

• $3596.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…