Bende burayı istemiştim yanlız oda görselleri net değil bu görünen odalarmı yoksa standart oda farklımı bunu öğrendinizmi ama çok güzel bir hotel
baktık canım.. otelin kendi web sayfasında ayrıntılı gösteriyor zaten
herkese günaydıb kızlarr bugün oruçla aram pek iyi değil akşamı zor ederim gibi
lemlem canım odanızın resmini çektin mi simli yapacaktınız yaaa
Anladım uygun fiyatları bu hotele göre çünkü çok çok güzel çok güzel ve mutlu bir balayı geçirmenizi dilerim
Hoşgeldin caponum bugün benimde iyi değil gibi dün iftarda pek bişey yemedim ,sahurdada çok az yedim yemedim arasıbugün biraz sinir yaptı nedense,yarım olsunda biraz kafamı koyuyım uyuyım yemek saatinde,sende yemek saaitinde biraz dinlen
canım dün boyayı bitirdik ama henüz evimizde elektrik olmadığı için hava karardıktan sonrasını ışıldakla boyadık, en son az bir yer kala onunda şarjı bitti tlfnun ışıklarıyla boyadık nasıl oldu inan hiç bilmiyorum.. bugün iş çıkışı bakmaya gideceğim, açıkçası bakmayada korkuyorum inşallah dalga dalga olmamıştır...
hımm anladım canım. ozaman akşama çekersin.. inşallah kötü olmamıştur gerçi olduysa bile gündüz 1 kat daha boyanır sorun olmaz
evet bir kutu boya almıştım, daha boyanın yarısı duruyor, birde boyayı aldığım yer iki kutu alman lazım yetmez demişti, iyiki daha önceden üstünü okumuştumda kaç metrekare alan boyadığına bakmıştım, adama güvenip iki kutu almadım
bugün ikinci katı boyayabilirim, ışıkla baktığımızda parlıyordu ama boyada henüz ıslaktı ondan da olabilir.. alttaki boyanın rengini hiç değiştirmedi aynı rengin simlisi gibi oldu sanırım
zvy canım aslında side bölgesini daha çok öneririm ben sana.. hem o bölge daha sıcak hemde denizi kum plajları daha güzel.. beldibi kemer bölgesinde yazın ortasında bile yağmur yağabiliyor, ekimde yağma ihtimali daha fazla.. ayrıca bence düğününüzün tarihinin değişmiş olması bence daha güzel avantajlar getirecektir, belki eylülde yer bulamayacağınız bir otelde ekimde bulacaksınız, ve daha uygun fiyata kalabileceksiniz.. sidede eğlencesi bol bir otel istersen grand aqua var, su kaydırakları, amazon nehri gibi eğlenceleri var.. başka bir sürü de otel var aslında orda şimdi aklıma bu geldi, daha sakin otellerde var, denize mutlaka sıfır olanları tercih edin bazılarının denizle alakası yok, yolun karşısında denizden 3km uzakta, sıcakta oraya yürünmez..
zvy google'a map side flan yaz, side bölgesinin uydu haritalarından otellerin kuşbakışı görüntülerine bak, sideyi uydu görüntülerinden bir dolaş bakalm :)) havuzları falan belli bahçesi denize uzaklığı konumunu anlarsın, sonra beğendiğin otellerin isminden internet sitelerine bakıp odalarına falan bak.. sıra sıra bir sürü otel var, bazıları çok eski yenileme falan yapılmamış dökülüyor.. mesela sürallerden uzak dur, ben ordan su bile içmem, defnestar falan var onlarıda boşver, kaya oteli boşver, orfeusuda boşver.. mesela melas var yeni otel, içi nasıldır bilmiyorum ama hem yeni hem denize sıfır, stone palace var oda yeni, bunlara bi bak ara fiyat falan al.
hayırlı günler tatlışlarııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?