kızlarr size acıl birşey sormam lazımm hani bir kaç gün önce ağda yaptırdığımı sölemiştim yaaa........ dün bir baktım ki kabuk bağlamış yanormal birşey mi bu çok korktummm
kızlarr size acıl birşey sormam lazımm hani bir kaç gün önce ağda yaptırdığımı sölemiştim yaaa........ dün bir baktım ki kabuk bağlamış yanormal birşey mi bu çok korktummm
eğer cildin çok hassas ise tahriş olmuştur canım bence korkulacak bişey değildir. zaten çok da canın yanmıştı. ilk kez mi yaptırdın?
Kızlar öğlen arası, çankayada gelinlik aksesuarı satan yerleri gezdim ama aşağıdaki gibi istediğim bişi bulamadım.
İnternette araştırdım online alabileceğim yer var mı diye ama pek güvenilebilir doğru dürüst yer bulamadım.
Bilen gören var mı ?
Eki Görüntüle 234096
hadi yaaa, o zaman senin canının o kadar yanması normalmiş, hani ağladım dediğinde ilk kez yaptırdığındandır demiştim ama demek fena acıtmışlar canınıah canım yaaa çok üzüldüm bak şimdi... nasıl kabuk bağlar, çok mu sıcak uyguladılar acaba ağdayı? yada jilet kullandığın için sert çıkanları bir anda hızlıca almışlarsa oda tahriş yapmış olabilir.. benim cildimde çok hassastır, o kadar ağda yaparım daha kabuk bağladığını görmedim hiç.. aslında kendi kendine yavaşca yapsan belki daha kolay alışırsın.. ben hiç ağdaya gitmedim hep kendim yaptım, ince ince şeritler kesip onlarla kısım kısım alıyorum.. o şekilde uzun sürüyor ama en azından canım daha az yanıyor..
ağda ısıtıcı makinalar var, içine kartuş ağda koyuyorsun onla ısıtıp üstüne ağda bezini yapıştırıp çekiyorsun, hassas bölgelerinde o bezi ne kadar ince yaparsan o kadar az yanar canın.. geçmiş olsun canım, krem falan sür..
Selam kızlar, ben bu konuya baya gecikmiş eylül gelinlerindenim.. :)) Benimde nasipse 16 eylül kına 18 eylül düğün olacak :))) Benimde davetiyelerim basıldı şimdi hat sanatı ile isimler yazılacak davetlileri kesinleştiriyoruz, nikah şekerleri seçildi 24 ağs. hazır olacak onlarda bir de sepet alıcaz onun için, biryandan gelinliğim dikiliyor, gelin ayakkabılarım ve iç çamaşırlarım hazır. Saç ve makyaj için kuaför hazır, son görüşme ve provalar olacak. Nikah ve düğünümüz bir arada olacak, takı için iğnelik ve kurdelalar alındı. Kına için bindallı ve binimum araç gereçler temin edildi.(orada tek eksiğim büyük harç yapılacak kınayı almayı unutmuşuz ogün, onu alıcaz daha, birde çerez vs. ve tabii birde kına gecesi için ayrıca şık bir elbise ve ayakkabı:)) Düğün öncesinde stüdyoda değil dış mekan fotoğraf çekimlerimiz olacak, onunlada anlaşılmış durumda hazır. Düğün gecesi kalacağımız otel yeri ön rez. yapıldı, o kesinleştirilecek. Düğün yeri tabiki zaten çoktan tutuldu ve nikah işlemleri vs çoktan yapıldı, pasaportlar hazır ve balayı için yurtdışına çıkıyoruz, rezervasyonlar, uçak biletleri vs. ok. Evimiz tutuldu,(bu hafta boya badana olacak, yemek masasının olduğu köşe duvar kağıdı kaplanacak, alındı.) eşyalardan yatak odası için yatağı, karyolası, başlığı, halısı, duvar için büyük bir tablo, benim için tuvalet masası alındı.(tuvalet masasına ayna ve puf alınacak, perde alınacak, birde tepe lambası ve yatak başından aşağıya sarkıtma abajur lambalar alınacaklarımız:)) Salon için koltuk, yastık kırlentleri ve aynı kırlent kumaşından bir puf alındı (sadece ay sonunda o pufa o kumaş kaplatılacak) halılar alındı. Yemek masası ve 6 sandalye alındı. Tv ünitem ve dolapları alındı. salon perdeleri alındı. hatta salon için dekoratif ayna şeklinde parçalı saat bile alındı:)) beyaz eşyalardan çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık m., fırın ve ocak alındı, mikrodalga, elktr. süp.alındı. Giysi odası için dolap dizayn edildi, ikeadan alınıp montajlanıcak. Ayrıca yatak odası için çeyizlerim hepsi hazır, yatak ört.nevresim vs. bornoz tk. hazır. Biraz uzun oldu ama hepsini bir çırpıda anlatıp sizlere yetişmek istedim:)) Şimdiiiiiiiiii sormam gereken çok mühim birşey var, benim düğünüm baştada söylediğim gibi 18 eylül ve özel dönemim haziran 18, temmuz 17, diye geldi şimdi ağs. 16 filan olur diye tahmin ediyorum bu civarlarda yani düğün günümde öyle olmak istemiyorum ama tabiikiii bunun için ne yapabilirim, geciktirici vs. fikirlerinize ihtiyacıım var*???
Merhaba canım hoşgeldin :) Baya bi uzun yazmıssın. Yoruldum okurken :)
Herşeyini tamamlamışsın maşallah. Hayırlısı olsun,allah içine sindirsin.Profiline baktım hemen,izmir yazıyor. EVlenince de izmirde yaşıcaksın.Fotoğrafçıyı izmirden ayarladıysanız ismini öğrenebilir miyim? Geciktici ilacı var canım, p harfi ile başlıyodu tam hatırlamıyorum. Ben kullanmıstım sorun olmamıştı.
evet canm ilkkez yaptırdım.. peki düğünden öncede yaptırayım diyordum bu ayın sonunda gene böle olursadüğünden sonra da böle mi olcam
annemle tam 3 gündür aynı evinde konuşmuyoruz gerginlikler bitseydi artık :78:
neden ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?