2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlarr size acıl birşey sormam lazımm hani bir kaç gün önce ağda yaptırdığımı sölemiştim yaaa........ dün bir baktım ki kabuk bağlamış ya normal birşey mi bu çok korktummm

kızlarr size acıl birşey sormam lazımm hani bir kaç gün önce ağda yaptırdığımı sölemiştim yaaa........ dün bir baktım ki kabuk bağlamış ya normal birşey mi bu çok korktummm

eğer cildin çok hassas ise tahriş olmuştur canım bence korkulacak bişey değildir. zaten çok da canın yanmıştı. ilk kez mi yaptırdın?

eğer cildin çok hassas ise tahriş olmuştur canım bence korkulacak bişey değildir. zaten çok da canın yanmıştı. ilk kez mi yaptırdın?

evet canm ilkkez yaptırdım.. peki düğünden öncede yaptırayım diyordum bu ayın sonunda gene böle olursa düğünden sonra da böle mi olcam

Kızlar öğlen arası, çankayada gelinlik aksesuarı satan yerleri gezdim ama aşağıdaki gibi istediğim bişi bulamadım.
İnternette araştırdım online alabileceğim yer var mı diye ama pek güvenilebilir doğru dürüst yer bulamadım.
Bilen gören var mı ?

hadi yaaa, o zaman senin canının o kadar yanması normalmiş, hani ağladım dediğinde ilk kez yaptırdığındandır demiştim ama demek fena acıtmışlar canını ah canım yaaa çok üzüldüm bak şimdi... nasıl kabuk bağlar, çok mu sıcak uyguladılar acaba ağdayı? yada jilet kullandığın için sert çıkanları bir anda hızlıca almışlarsa oda tahriş yapmış olabilir.. benim cildimde çok hassastır, o kadar ağda yaparım daha kabuk bağladığını görmedim hiç.. aslında kendi kendine yavaşca yapsan belki daha kolay alışırsın.. ben hiç ağdaya gitmedim hep kendim yaptım, ince ince şeritler kesip onlarla kısım kısım alıyorum.. o şekilde uzun sürüyor ama en azından canım daha az yanıyor..

ağda ısıtıcı makinalar var, içine kartuş ağda koyuyorsun onla ısıtıp üstüne ağda bezini yapıştırıp çekiyorsun, hassas bölgelerinde o bezi ne kadar ince yaparsan o kadar az yanar canın.. geçmiş olsun canım, krem falan sür..

Selam kızlar, ben bu konuya baya gecikmiş eylül gelinlerindenim.. :)) Benimde nasipse 16 eylül kına 18 eylül düğün olacak :))) Benimde davetiyelerim basıldı şimdi hat sanatı ile isimler yazılacak davetlileri kesinleştiriyoruz, nikah şekerleri seçildi 24 ağs. hazır olacak onlarda bir de sepet alıcaz onun için, biryandan gelinliğim dikiliyor, gelin ayakkabılarım ve iç çamaşırlarım hazır. Saç ve makyaj için kuaför hazır, son görüşme ve provalar olacak. Nikah ve düğünümüz bir arada olacak, takı için iğnelik ve kurdelalar alındı. Kına için bindallı ve binimum araç gereçler temin edildi.(orada tek eksiğim büyük harç yapılacak kınayı almayı unutmuşuz ogün, onu alıcaz daha, birde çerez vs. ve tabii birde kına gecesi için ayrıca şık bir elbise ve ayakkabı:)) Düğün öncesinde stüdyoda değil dış mekan fotoğraf çekimlerimiz olacak, onunlada anlaşılmış durumda hazır. Düğün gecesi kalacağımız otel yeri ön rez. yapıldı, o kesinleştirilecek. Düğün yeri tabiki zaten çoktan tutuldu ve nikah işlemleri vs çoktan yapıldı, pasaportlar hazır ve balayı için yurtdışına çıkıyoruz, rezervasyonlar, uçak biletleri vs. ok. Evimiz tutuldu,(bu hafta boya badana olacak, yemek masasının olduğu köşe duvar kağıdı kaplanacak, alındı.) eşyalardan yatak odası için yatağı, karyolası, başlığı, halısı, duvar için büyük bir tablo, benim için tuvalet masası alındı.(tuvalet masasına ayna ve puf alınacak, perde alınacak, birde tepe lambası ve yatak başından aşağıya sarkıtma abajur lambalar alınacaklarımız:)) Salon için koltuk, yastık kırlentleri ve aynı kırlent kumaşından bir puf alındı (sadece ay sonunda o pufa o kumaş kaplatılacak) halılar alındı. Yemek masası ve 6 sandalye alındı. Tv ünitem ve dolapları alındı. salon perdeleri alındı. hatta salon için dekoratif ayna şeklinde parçalı saat bile alındı:)) beyaz eşyalardan çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık m., fırın ve ocak alındı, mikrodalga, elktr. süp.alındı. Giysi odası için dolap dizayn edildi, ikeadan alınıp montajlanıcak. Ayrıca yatak odası için çeyizlerim hepsi hazır, yatak ört.nevresim vs. bornoz tk. hazır. Biraz uzun oldu ama hepsini bir çırpıda anlatıp sizlere yetişmek istedim:)) Şimdiiiiiiiiii sormam gereken çok mühim birşey var, benim düğünüm baştada söylediğim gibi 18 eylül ve özel dönemim haziran 18, temmuz 17, diye geldi şimdi ağs. 16 filan olur diye tahmin ediyorum bu civarlarda yani düğün günümde öyle olmak istemiyorum ama tabiikiii bunun için ne yapabilirim, geciktirici vs. fikirlerinize ihtiyacıım var*???

ayyy bende arıyorum böyle bir eldiveeen, geçen gün annemin sandığını karıştırırken içinden dantelden incecik örülmüş bir eldiven çıktı, anneanneminmiş, o kadar güzelkiii, ama rengi krem yaaaa, onu nasıl beyazlatabilirim acabaaaaa? resminide çekmiştim, tlfnumdan atabilirsem göstereyim sizede..

cok saol canım sürdüm zaten hala kırmızı kırmızı sinirleniorum şuan kendim yapamam çok hassas zaten tenim ve acıya hiç dayanıklı insan değilimdir.. tek dileğim düğünden önce yaptırcam bu ayınsonunda ozamanda böle kabuk filan tutup kırmızı kalıp beni rezil rüsfa etmemesi

şimdiye kadar jilet kullandığından kıl köklerin çok güçlenmiş ve kalınlaşmış
doğal olrak ağdayla koparıldığında cildini tahriş etmiş
önemli bişey değil, bol bol nemlendirmelisin
her wc den çıktığında bol su ile ferahlat ardından krem sür
işe yarayacak yüzde yüz

Merhaba canım hoşgeldin :) Baya bi uzun yazmıssın. Yoruldum okurken :)
Herşeyini tamamlamışsın maşallah. Hayırlısı olsun,allah içine sindirsin.Profiline baktım hemen,izmir yazıyor. EVlenince de izmirde yaşıcaksın.Fotoğrafçıyı izmirden ayarladıysanız ismini öğrenebilir miyim? Geciktici ilacı var canım, p harfi ile başlıyodu tam hatırlamıyorum. Ben kullanmıstım sorun olmamıştı.

canım ben deizmirdeyim biliyorsun.fotoğrafçımız benm eski bir arkadaşım olucak. çooook çook uygun fiyata anlaştık... çok fazla düğün çekimi yapmamış ama fotoshop u ve ışık yakalamaları çok iyi diğer çektiği resimlerde... e zaten önemli olan da bu tip ayrıntılar... ben arkadaşım olduğu için güvendim ama tabi yine de tercih senin...

evet canm ilkkez yaptırdım.. peki düğünden öncede yaptırayım diyordum bu ayın sonunda gene böle olursa düğünden sonra da böle mi olcam

bol bol bepanthen sür canım... iyi gelir... bir dahakine de bu kadar sorun olacağını sanmıyorum.... sonra da lazer yaptır kurtul derim ben. daha bir seans lazere gittim dökülmeye başladı bile... bu akşam ikinci seansım var:)

annemle tam 3 gündür aynı evinde konuşmuyoruz gerginlikler bitseydi artık :78:

gerginlikler bitmiyor malesef... ben de annemi çok kırıyorum sonra çok pişman oluyorum... hele babam ve kardeşim hiç alttan almıyorlar e gerildikçe daha çok üzerime geliyorlar... dün akşam kardeşim git de kurtulalım dedi bana babam da ''o daonu bekliyor zaten'' deyince tepem attı ''evet kurtulcam sizden'' dedim(

Gelinliğime yorum yapan iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim:) Şimdi sıra davetiyeye geldi, iki davetiye arasında çok kaldım,
Fikirlerinizi bekliyorum. Birde Ankarada nikahtan sonra otelde kalacağız. Tavsiye edebileceğiniz güzel bir otel varmı:?

Son düzenleme:
ilk baştaki davetiyede, kelebeğin kanatlarından tutuyosun iki yana açılıyor. İkisninde fiyatları hemen hemen aynı, karar veremiyorum

neden ki canım?

banucum bana hiç yardım etmiyor malesef( manevi olarak) ne gelinlik provama geldi ne ayakkabı secimime nede mobilyalarıma ben istiyorumki yanımda olsun ama yok ne yaptınız ne ettiniz hiç sormuyor ben artık tavrımı koydum konuşmuyorum... bana dün dedi gelinliğinin fotoğrafını çek göreyim bende gelipte görebilirdin dedim tersledim insallah ben alınganlık yapıyorumdur babam yönünden bahtsızım zaten umarım buna birde anne eklenmez:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…