bol bol bepanthen sür canım... iyi gelir... bir dahakine de bu kadar sorun olacağını sanmıyorum.... sonra da lazer yaptır kurtul derim ben. daha bir seans lazere gittim dökülmeye başladı bile... bu akşam ikinci seansım var:)
Gelinliğime yorum yapan iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim:) Şimdi sıra davetiyeye geldi, iki davetiye arasında çok kaldım, Eki Görüntüle 234113 Eki Görüntüle 234114 Fikirlerinizi bekliyorum. Birde Ankarada nikahtan sonra otelde kalacağız. Tavsiye edebileceğiniz güzel bir otel varmı:?
selam kızlarrr..zaman geçmiyo açlıktan öleceğimm galibaa
kızlar benimde bacaklarım sorunlu çok batık kıl kökü varr onları gördükçe dayanamayıp cımbızla girişiyorum bi güzel sonrada yara oluyolarrryazdan yaza iyileşiyo ancak oda denize girip güneşlenince geçiyolar e bu senede denize gidemedim pek valla düzelmezse kına gecemde istediğim kısa elbiseyi giyemicem bendede hiç sorun bitmiyo mübarek ne sorunlu insanım bennn
Gelinliğime yorum yapan iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim:) Şimdi sıra davetiyeye geldi, iki davetiye arasında çok kaldım, Eki Görüntüle 234113 Eki Görüntüle 234114 Fikirlerinizi bekliyorum. Birde Ankarada nikahtan sonra otelde kalacağız. Tavsiye edebileceğiniz güzel bir otel varmı:?
hangi makina ila yapıyorlar canım bende gidiyorum alexandrite le sanırım soğutucu üfleyen br kısmı var makinanın 2. seansa gittim kontrolleride var 15gn sonra ama ikisininde kontrolune gidemedimbenimde çok rahat 1 buçuk ay rahat rahat geziyorum.inş işe yarar umarım:26: sen hangi bölgelere yaptırıyorsun seansına ne kadar veriyorsun :) çok sordum
selam kızlarrr..zaman geçmiyo açlıktan öleceğimm galibaa
kızlar benimde bacaklarım sorunlu çok batık kıl kökü varr onları gördükçe dayanamayıp cımbızla girişiyorum bi güzel sonrada yara oluyolarrryazdan yaza iyileşiyo ancak oda denize girip güneşlenince geçiyolar e bu senede denize gidemedim pek valla düzelmezse kına gecemde istediğim kısa elbiseyi giyemicem bendede hiç sorun bitmiyo mübarek ne sorunlu insanım bennn
canım benim makine alex değil söylediler ama unuttum alman menşei li bir makine imiş. benim kontrol günüm falan yok zaten bi sorun olursa gidip sorarım... ben komple vücut yaptırıyorum komple bacak, özel bölge ve koltuk altı. toplam 6+2 seans 1500 TL fiyatı.
hem lazer iyi geliyor hem de jilet de bu konuda işe yararbir de epilasyondan sonra yani hemen sonra değil de 2-3 gün sonra kese yap sertçe bacaklarına o da engelliyor batıkları diye duydum...
jiletmi:)) lazer yaptımam şart oldu artık evlenince bacaklarıma yaptırmalıyım... kesin çözüm o olur diyolarr. kese işe yarıyo gerçekten ama tamamen kurtulmak istiyorum...
ağrılı mı oluyor? bnmki felaket ya hele genial bölge yok böyle bir acı diyorum...
banucum bana hiç yardım etmiyor malesef( manevi olarak) ne gelinlik provama geldi ne ayakkabı secimime nede mobilyalarıma ben istiyorumki yanımda olsun ama yok ne yaptınız ne ettiniz hiç sormuyor ben artık tavrımı koydum konuşmuyorum... bana dün dedi gelinliğinin fotoğrafını çek göreyim bende gelipte görebilirdin dedim terslediminsallah ben alınganlık yapıyorumdur babam yönünden bahtsızım zaten umarım buna birde anne eklenmez:84:
shadowshows;
bence 2. davetiye güzel...
Peki davetiye sözü olarak ne yazdırdınız kızlar?
Canım annen evlencek olmanı tam olarak kabullenemiyor olabilir mi? Senin tabikide evlenip,yuva kurmanı mutlu olmanı istiyor olabilir ama, içsel anlamda kabul edemiyo olabilir.
Biz annemle ilk çarşıya çıktıgımızda bindallıyı giydim çıktım karşılarına, annem beni görünce başladı ağlamaya. Benim de moralim bozulmuştu öle.Kızmıştım neden ağlıyosun diye:) Sonra bana ben gelmiyim bi daha olmazsa demişti,dayanamıyorum demişti. Daha sonrada hiç gelmedi. Ben aldıklarımın fotosunu gösterdim hep eve gidince o kadar.
Anlamaya çalış bence canım anneni kesin bir nedeni vardır... BU aralar hem cok nazlıyız hem alıngan. Sorun su ki hep nazlarımızı çeken annelerimizde bu aralar hem nazlı hem alınganKız vermek hiç kolay değil
banucum hiç bu yönden düşünmemiştim haklı olabilirsin ..olaya farklı bir pencereden bakmamı sağladığım için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?