2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hangi makina ila yapıyorlar canım bende gidiyorum alexandrite le sanırım soğutucu üfleyen br kısmı var makinanın 2. seansa gittim kontrolleride var 15gn sonra ama ikisininde kontrolune gidemedim benimde çok rahat 1 buçuk ay rahat rahat geziyorum.inş işe yarar umarım:26: sen hangi bölgelere yaptırıyorsun seansına ne kadar veriyorsun :) çok sordum

selam kızlarrr..zaman geçmiyo açlıktan öleceğimm galibaa
kızlar benimde bacaklarım sorunlu çok batık kıl kökü varr onları gördükçe dayanamayıp cımbızla girişiyorum bi güzel sonrada yara oluyolarrr yazdan yaza iyileşiyo ancak oda denize girip güneşlenince geçiyolar e bu senede denize gidemedim pek valla düzelmezse kına gecemde istediğim kısa elbiseyi giyemicem bendede hiç sorun bitmiyo mübarek ne sorunlu insanım bennn

lazer batıklarada iyi geliyormuş sende başla canım :)) rahatlık valla

canım bence ikincisi çok güzel benim davetyem o.. ben çok beğendim valla çok hoş oldu hemdee çok şık duruyor

canım benim makine alex değil söylediler ama unuttum alman menşei li bir makine imiş. benim kontrol günüm falan yok zaten bi sorun olursa gidip sorarım... ben komple vücut yaptırıyorum komple bacak, özel bölge ve koltuk altı. toplam 6+2 seans 1500 TL fiyatı.

hem lazer iyi geliyor hem de jilet de bu konuda işe yarar bir de epilasyondan sonra yani hemen sonra değil de 2-3 gün sonra kese yap sertçe bacaklarına o da engelliyor batıkları diye duydum...

ağrılı mı oluyor? bnmki felaket ya hele genial bölge yok böyle bir acı diyorum...

hem lazer iyi geliyor hem de jilet de bu konuda işe yarar bir de epilasyondan sonra yani hemen sonra değil de 2-3 gün sonra kese yap sertçe bacaklarına o da engelliyor batıkları diye duydum...

jiletmi:)) lazer yaptımam şart oldu artık evlenince bacaklarıma yaptırmalıyım... kesin çözüm o olur diyolarr. kese işe yarıyo gerçekten ama tamamen kurtulmak istiyorum...

jiletmi:)) lazer yaptımam şart oldu artık evlenince bacaklarıma yaptırmalıyım... kesin çözüm o olur diyolarr. kese işe yarıyo gerçekten ama tamamen kurtulmak istiyorum...

evet jilet batık yapmaz ağda gibi ama tabi sertleştirir... yani ağdadan sonra üzerinden jiletle geçebilirsin en kötü... ama tabi en rahat çözüm lazer

ağrılı mı oluyor? bnmki felaket ya hele genial bölge yok böyle bir acı diyorum...

yok öyle çok acılı olmadı benim ilk seans olmasına rağmen. böyle lastik çarpması gibi anlık bir yanma hissi oluyor sadece. hele genital bölge hiç acımadı diyebilirim. benim bacaklarım daha çok acıdı...

Canım annen evlencek olmanı tam olarak kabullenemiyor olabilir mi? Senin tabikide evlenip,yuva kurmanı mutlu olmanı istiyor olabilir ama, içsel anlamda kabul edemiyo olabilir.

Biz annemle ilk çarşıya çıktıgımızda bindallıyı giydim çıktım karşılarına, annem beni görünce başladı ağlamaya. Benim de moralim bozulmuştu öle.Kızmıştım neden ağlıyosun diye:) Sonra bana ben gelmiyim bi daha olmazsa demişti,dayanamıyorum demişti. Daha sonrada hiç gelmedi. Ben aldıklarımın fotosunu gösterdim hep eve gidince o kadar.

Anlamaya çalış bence canım anneni kesin bir nedeni vardır... BU aralar hem cok nazlıyız hem alıngan. Sorun su ki hep nazlarımızı çeken annelerimizde bu aralar hem nazlı hem alıngan Kız vermek hiç kolay değil

kız vermek çok zor hakikaten.. bazen bende neden ben bu kadar mutluyken onlar hiç gülmüyolar, heyecanıma karşılık vermiyolar diye düşünüp sinirleniyorum onlara ama sonra anlıyorum zorlarını... gerçekten çok zor bi durum bide anne- babalarımız aşırı sahipleniciyse bize yansıması daha kırıcı olabiliyor...

shadowshows;

bence 2. davetiye güzel...

Peki davetiye sözü olarak ne yazdırdınız kızlar?

canım biz'' ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız, yaşamımızın en mutlu gününü biizmle paylaşmanız dileğiyle...'' yazdırcaz...

banucum hiç bu yönden düşünmemiştim haklı olabilirsin ..olaya farklı bir pencereden bakmamı sağladığım için teşekkür ederim

kızlar yaa sürekli kabızlık problemi çekiyorum yıllardır artık dayanamaz oldum saçlarım dökülmeye başladı dün kuaförüm saçlarımı kesti iice çok kötü dökülüyor diye yıpranımş diye kabızlık tiroidleri yükseltiyormuş oda saç dökülmesi yaparmış yarın hastaneye gideceğm tahlil yaptırcam bunun için.. birde benlerim sürekli çoğalıyor deli olcam dalmaçyalı gibi oldu resmen vucudum birde onu göstereym bakalım doktora kötü huylu ben deil dedi ama hep böle çoğalacakmı dicem suratımda sivilceler lekelerii offffff offfffffffff düğün üstü herşey üstüme geliyor resmen:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…