Merhaba canım hoşgeldin :) Baya bi uzun yazmıssın. Yoruldum okurken :)
Herşeyini tamamlamışsın maşallah. Hayırlısı olsun,allah içine sindirsin.Profiline baktım hemen,izmir yazıyor. EVlenince de izmirde yaşıcaksın.Fotoğrafçıyı izmirden ayarladıysanız ismini öğrenebilir miyim? Geciktici ilacı var canım, p harfi ile başlıyodu tam hatırlamıyorum. Ben kullanmıstım sorun olmamıştı.
kızlar mutfağım yapılıyor size resmini koyuyorum olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
http://b1108.hizliresim.com/11/8/3/12381.jpg
kızlar mutfağım yapılıyor size resmini koyuyorum olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
olur böyle şeyler bence kalbini kırma sonra içine dert olur.canım çok sıkıldıya iki ay kaldı neden huzursuzluk çıkartıyor annemden nefret ediyorum
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım :)
Kizlar evime gittim aydinlikta salonumun boyasina baktim bazi duvarlarda firça izleri belli oluyor, ayrica duvarlarda sim olduguda suratini duvara bir karis mesafede tutarsan ancak belli oluyor, bugün 2.kati sürmeye cesaret edemedim, babama sóyleyecem o düzeltir insallah, ama niye haber vermedin banada kendi basina is yapiyosun diye kizacagi için ona sóylemeyede tirsiyorum
bu arada bugün bosch geldi çam. mak. ve elektrikli süp.mi getirmisler.
Oooooooooooffffff çok panik oldum ben yaaa.Nişanlım izin almış.Yarın nikah için sağlık raporu falan alacağız.Nerden başlayacağımı bilemedim,her kafadan bir ses çıkıyor,kimisi önce belediyeye gitmiş,onlar yönlendirmiş nerden alacaklarına dair.Kimi sağlık ocağından kimi devlet hastanesinden kimi aile hekiminden almış.Ücretleri hakkındada bilgim yok.Nişanlımın kütüğü Sivas'ta.Birde nüfus cüzdanı sorunu var,kaşe mi ne yokmuş,daha önce iş yeri için sağlık raporu falan almıştı,nüfusta sorun çıkmıştı,onuda tam tamamlamadan bitirdi izin olmadığı için.
Beyefendi de hiç düşünmüyor,bir sürü iş var,kafa patlatıyoruz burda nerden başlayacağız diye,o yarın gelecek rahat rahat,eeeee ne yapıyoruz,nereye gidiyoruz diyecek eminim....
Çıldırıcaaaaaammmm...
Haaa,birde sayın muhtarımız izindeymiş tüm bunların üstüne.Birde ben hangi akla hizmetse saat 13:15'e randevu aldım psikoloğa.Raporu ondan alayım ben,sağlıksız diye....
walla güzelim biz belediyeye gittik,bizi elimizde bi kağıtla saglık ocagına gönderdiler,1 hafta sonra saglık ocagından aldıgımız kağıtla tekrar belediyeye gittik,harçları yatırdık dekontları aldık.izim nikah düğün salonunda olcağı için ekstra 250 tl verdik,nikah memuruna günü ve saati yazdırdık,bu şekilde..
northstar, mutfagğın güzel olmuş canım, güle güle kullan
lemlemtoşuumm ne yaptın kuzum sen
merak etme düzelir inşaAllah
babana söyle, iki üç laf edip kızar ama düzeltir
eftelya, boşuna strest yapıyosun hayatım
sen direkt belediyeye git, onlar ne derse onu yap
sabah çok erkenden başlayın işlerinizi haletmeye
çünkü sağlık ocakları 11 den sonra kesinlikle tahlil yapmıylar
11den sonr tahlil sonuçları çıkıyo
canım bak aynen şöyle yapın
sizin yarın ilk işiniz sabah erkenden en geç 9 buçukta sağlık ocağında olmak...
kan vereceksiniz, tahlilleri olacaksınız
sonra dooğru belediyeye
nişanlının ikametgahı gerekmeyebilir
yani eger nikahı senin baglı bulunduğun belediyede yaptıracaksanız tabi
siz geç olmadan kan verin gerisini belediye yönlendirsin
hee bi de fotograf çektirin, onun için de zaman kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?