2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hoşbulduk tatlıımm:)) ayy kusura bakma yorduysam valla biraz uzun oldu ama dedim ya işte geç geldiğim için sizlere bir çırpıda anlatmak istedim. evet izmirdeyim, düğünümde düğünden sonrada burada olucam. Fotoğrafçıyı tatlım bilirsin crown plaza var inc.da oranınkini ayarladık biz çünkü dediğim gibi o gece de otelde kalıcaz zaten ve oranın kuaföründe olucaz eşimde bende, öğlenden itibaren de giriş yapıcaz otele o yüzden o mekanı kullanırız dedik öyle oldu yanii.. Birazcık pahalı gerçi çok da değil aslında pazarlık filan yine normal oluyo aşagı yukarıda ama profesyonel görünüyorlar gerçekten öneririm. Biz 750tl anlaştık, bir büyük albüm iki cep albüm ve 50 tane orj.çekimlerden albümde olmayan fotoğraf. ayy bide o geciktirici ilacı hatırlayıp bana da söylersen süper olur, ben bugüne kadar hiç kullanmadım oyüzden bilmiyorum hemde korkuyordum ama sen sorun olmamıştı yazmışsın o içimi rahatlattı biraz adını hatırlayabilirsen söylersen ondan alayım bende canım.

kızlar mutfağım yapılıyor size resmini koyuyorum olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum

http://b1108.hizliresim.com/11/8/3/12381.jpg

canım mutfağın gayet modern ve şık duruyor , renk tonlarını pek anlayamadım ama alt dolaplar koyu, üst dolaplar açık renk olacak gibi, birbirine yakışan iki rengin kombinesi mutfağı hoş gösterir, şimdiden hayırlı olsun canım

Kizlar evime gittim aydinlikta salonumun boyasina baktim bazi duvarlarda firça izleri belli oluyor, ayrica duvarlarda sim olduguda suratini duvara bir karis mesafede tutarsan ancak belli oluyor, bugün 2.kati sürmeye cesaret edemedim, babama sóyleyecem o düzeltir insallah, ama niye haber vermedin banada kendi basina is yapiyosun diye kizacagi için ona sóylemeyede tirsiyorum
bu arada bugün bosch geldi çam. mak. ve elektrikli süp.mi getirmisler.

Hemsire hanim mutfagnda herseyin yeri tam kullanisli olmus, tlfdan girdigm için tezgahin rengini tam anlayamadim. birde tezgahla üst dolaplar arasindaki fayansi hem dolaplarinda hem tezgahnda olan renklerden küçük karelilerden seçersen çok güzel olur

sendeki de tam cesaret tatlım ya ben olsam hiç uğraşamam böyle şeylerle ama baban düzeltir bence fırça izlerini canını sıkmana gerek yok halledilir yani

Oooooooooooffffff çok panik oldum ben yaaa.Nişanlım izin almış.Yarın nikah için sağlık raporu falan alacağız.Nerden başlayacağımı bilemedim,her kafadan bir ses çıkıyor,kimisi önce belediyeye gitmiş,onlar yönlendirmiş nerden alacaklarına dair.Kimi sağlık ocağından kimi devlet hastanesinden kimi aile hekiminden almış.Ücretleri hakkındada bilgim yok.Nişanlımın kütüğü Sivas'ta.Birde nüfus cüzdanı sorunu var,kaşe mi ne yokmuş,daha önce iş yeri için sağlık raporu falan almıştı,nüfusta sorun çıkmıştı,onuda tam tamamlamadan bitirdi izin olmadığı için.

Beyefendi de hiç düşünmüyor,bir sürü iş var,kafa patlatıyoruz burda nerden başlayacağız diye,o yarın gelecek rahat rahat,eeeee ne yapıyoruz,nereye gidiyoruz diyecek eminim....

Çıldırıcaaaaaammmm...

Haaa,birde sayın muhtarımız izindeymiş tüm bunların üstüne.Birde ben hangi akla hizmetse saat 13:15'e randevu aldım psikoloğa.Raporu ondan alayım ben,sağlıksız diye....

walla güzelim biz belediyeye gittik,bizi elimizde bi kağıtla saglık ocagına gönderdiler,1 hafta sonra saglık ocagından aldıgımız kağıtla tekrar belediyeye gittik,harçları yatırdık dekontları aldık.izim nikah düğün salonunda olcağı için ekstra 250 tl verdik,nikah memuruna günü ve saati yazdırdık,bu şekilde..

northstar, mutfagğın güzel olmuş canım, güle güle kullan
lemlemtoşuumm ne yaptın kuzum sen
merak etme düzelir inşaAllah
babana söyle, iki üç laf edip kızar ama düzeltir

eftelya, boşuna strest yapıyosun hayatım
sen direkt belediyeye git, onlar ne derse onu yap
sabah çok erkenden başlayın işlerinizi haletmeye
çünkü sağlık ocakları 11 den sonra kesinlikle tahlil yapmıylar
11den sonr tahlil sonuçları çıkıyo

Önce belediyeye mi gidelim? Nüfus Müdürlüğünden kayıt örneği istiyorlar mı? En büyük sorunumuz o olacak çünkü,nişanlım için,boşyere zaman kaybı olacak.Rapor için ücret ne kadar ödediniz? Birde belediyeden istenen belgeler nelerdi tam olarak,bunların cevabı çok önemli benim için...

Birde bazıları demiş testleri yaptırdıktan sonra aile hekimine gidip onaylattık ve raporu aldık demiş.Var mı böyle birşey...

Çok sağol tatlım.En mantıklısı belediyeye gitmek galiba evet.Her belediyenin de kendine göre uygulamaları var sanırım.Ya da sabah hiç gitmeden önce arayıp sormak,zaman kaybetmeden de sağlık ocağına gitmek...

canım bak aynen şöyle yapın
sizin yarın ilk işiniz sabah erkenden en geç 9 buçukta sağlık ocağında olmak...
kan vereceksiniz, tahlilleri olacaksınız
sonra dooğru belediyeye
nişanlının ikametgahı gerekmeyebilir
yani eger nikahı senin baglı bulunduğun belediyede yaptıracaksanız tabi

siz geç olmadan kan verin gerisini belediye yönlendirsin
hee bi de fotograf çektirin, onun için de zaman kaybetmeyin

:) Tamam canım,aynen öyle yapacağım yarın o zaman...

bu arada sağlık ocağı rapor için para almıyo,
ordan aldığınız raporu aile hekkimine onaylatacaksınız bir de...

ayrıca belediyeye de nikah ücreti olarak 400 vermiştik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…