2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canımaradaki taşlar o şekilde değil zaten onu uydurmuş mutfakçı ama renkler hemen hemen bu şekilde tabi bu otoket çizimi sanırım oyüzden net değil

sendeki de tam cesaret tatlım ya ben olsam hiç uğraşamam böyle şeylerle ama baban düzeltir bence fırça izlerini canını sıkmana gerek yok halledilir yani

northstar, mutfagğın güzel olmuş canım, güle güle kullan
lemlemtoşuumm ne yaptın kuzum sen
merak etme düzelir inşaAllah
babana söyle, iki üç laf edip kızar ama düzeltir

evet kızlar dün babama önce anlattım, şimdi baba simli boyalar var şöyle böyle bi kutu şu kadar vs, nasıl uygulandığını falan anlattım, sonra dedim koçtaşta boyacı seti var, içinde şu kadar fırça rulo vs var, işte ben salonumun simli olmasını istiyorum falan dedim.. annem de dedi haydaaaa hayatta süsü simi sevmeyen kız duvarlarını simli yaptıracakmış diyee.. neyse babam bişi demedi, babaaa işte ben bu anlattıklarımı dün yaptım dedim, babam tabiii..... sonra baya bi güldü kimin kızı yaaa dedi...
acemi boyacı seni tabiii iz bırakırsın ben cuma günü gittiğimde düzeltirim dedi , ayyy bi rahatladım yaani..

günaydınnn,

ben burdayım ve sürekli uyumak istiyorum hiç çalışasım falan yok ... dün 2. lazer seansıma gittim. ilki için hiç acımadı falan demiştim ya nazar mı değdi ne oldu bir canım yandı ki dün hala kendime gelemedim ((

daha bir sürü eksik var bugün bi düşündüm de ; davetiye, nikah şekerleri, kına hediyeleri, bindallı, kına malzemeleri, kuaför, gelin çiçeği, yatak, ayakkabılık, dekorasyon aksesuarları, banyo halıları, odaların halıları vs vs vs .... ki ben nerdeyse hazırlıklarıma 1 yıl önceden falan başladım... bunlar tabi şu an aklıma gelen genel eksikler, mutfak eksiklerini falan saymıiim en iyisi...

Davetiye siparişlerini vereceğiz, ama ortada davetiye metni yok. İnternetteki klasik sözleri sevmedim. Siz neler yazıyosunuz?

valla bende pek beğenmedim klasik sözleri ama yine de fazla uğraşmamak adına şunu yazdıracağım
Amacımız yuva kurmak
Gayemiz mutlu olmak
Dileğimiz, bu mutlu günümüzde
Sizlerle billikte olmak
vaktim kalmadığı için düşünmeye fırsat olmadı.

cnm belediyenin internet sitesine bak bizim belediyeler neler gerektiğini hep yazmışlar..biz ikametgah ve resimle gittik belediyeye bi kağıt verip sağlık ocagına gönderdiler sonrada sonuçları belediyeye verdik o kadar.. nikah da düğün salonunda olacagı için 200 tl verdik..

günaydın canım dalgalı mı olmuş duvarın :26::26:

günaydıııııın, yok canım tam olarak dalgalı değil ama rulonun izleri belli olmuş bazı yerlerde, sanırım karanlıkta tam göremediğim yerleri iki üç kat geçmişim ondan oldu.. birde öyle ahım şahım bi farklılık yok yazdığım gibi ancak duvarın dibine gelirsen simler olduğunu farkedebiliyorsun.. öyle karşıdan bakınca pırıl pırıl parlamıyor bilmiyorum ikinci katı vurunca değişir mi onuda cuma günü görecez bakalım... :97:

kızlar biz dün tül perde falan baktık biraz.. çok güzel şeyler var yaa insan karar vermekte zorlanıyor ama çooook pahalıııı... oturma odama bi tül beğendim metresi 73 tl, salonumda 3 duvarda pencere var herbiri 3.30metre orayada acayip tül falan gidiyor, çıkardıkları hesaplarda dudağımız uçukladı tabii.. nerdeyse mobilya fiyatına geliyor.. bugün daha uygun bişiler bakacam artık

günaydınlarrrr kızlarrrr,bende davetiye sözü bulamadım bugün vermem gerek bilemedimmm offffff ne yazsak acaba nişanlımda diyorki bizi anlatan bişi bul ya napğıyım kendimmi şair olayım gıgıl amcaya bizi anlatan bişi bul yazınca bişi çıkmıyor çünkü

nikahı düğünde olacakalra bir fikir vereyim belki duymusunuzdur
nikahımıza tanık
düğünümüğze konuk olmanızdan mutluluk duyarız

ahhh kuzum bende gidip beğendimmm aynen sen gibi böle metresi 80 tl yuhhhhhhhh dedi ne alıyorum ben öleee sonra adama dedim tanıdıkdı zaten sen söle benim bütçemi sarsmıcak şeylerden ver dedimm metresi 20 ve 25 tl ye kapattımmm

anladım canım belki öyle parıl parıl olması için özel bişeyi vardır bizimde bugün belli olacak haftasonu yapılacak mı diye. adam müsait olursa :26: biz biraz aniden çıktık ortaya adama gel dedik :44::44:
olmadı ben ona da sorarım. ne yapabiliriz diye boyamızı da onun elemanlaır yapacak çünkü

canım ütüsü kolay,az detaylı bişey tercih et yoksa çok zorlanıyorsun

canım ben ütüsü kolay bişey istemiyorum, hiç ütü istemeyen bişey istiyorum

boya için ne kadar bütçe ayırdığınıza bağlı, çok harika boyalar duvar kağıtları falan var, inşallah güzel bişey olur..

en güzeli daha yıkamadım ama yıkasam da ütü falan düşünmüyorum...
bütçe şöyle olsun demedik ama bide yerler değişecek çok pahalı bişey olmaz herhalde :78:

mehaba.. aranıza yeni katıldım.. bende 24 eylülde evleniyorum. 22 sinde de kınam var. Ve tarih yaklaştıkça heyecan bastı. :) forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum.. herkese mutluluklar diliyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…