Hemsire hanim mutfagnda herseyin yeri tam kullanisli olmus, tlfdan girdigm için tezgahin rengini tam anlayamadim. birde tezgahla üst dolaplar arasindaki fayansi hem dolaplarinda hem tezgahnda olan renklerden küçük karelilerden seçersen çok güzel olur
gayet güzel görünüyor,ayrıntılar net diil ama,mutfak masasını koycak yer varmı
sendeki de tam cesaret tatlım ya ben olsam hiç uğraşamam böyle şeylerle ama baban düzeltir bence fırça izlerini canını sıkmana gerek yok halledilir yani
northstar, mutfagğın güzel olmuş canım, güle güle kullan
lemlemtoşuumm ne yaptın kuzum sen
merak etme düzelir inşaAllah
babana söyle, iki üç laf edip kızar ama düzeltir
Davetiye siparişlerini vereceğiz, ama ortada davetiye metni yok. İnternetteki klasik sözleri sevmedim. Siz neler yazıyosunuz?
Oooooooooooffffff çok panik oldum ben yaaa.Nişanlım izin almış.Yarın nikah için sağlık raporu falan alacağız.Nerden başlayacağımı bilemedim,her kafadan bir ses çıkıyor,kimisi önce belediyeye gitmiş,onlar yönlendirmiş nerden alacaklarına dair.Kimi sağlık ocağından kimi devlet hastanesinden kimi aile hekiminden almış.Ücretleri hakkındada bilgim yok.Nişanlımın kütüğü Sivas'ta.Birde nüfus cüzdanı sorunu var,kaşe mi ne yokmuş,daha önce iş yeri için sağlık raporu falan almıştı,nüfusta sorun çıkmıştı,onuda tam tamamlamadan bitirdi izin olmadığı için.
Beyefendi de hiç düşünmüyor,bir sürü iş var,kafa patlatıyoruz burda nerden başlayacağız diye,o yarın gelecek rahat rahat,eeeee ne yapıyoruz,nereye gidiyoruz diyecek eminim....
Çıldırıcaaaaaammmm...
Haaa,birde sayın muhtarımız izindeymiş tüm bunların üstüne.Birde ben hangi akla hizmetse saat 13:15'e randevu aldım psikoloğa.Raporu ondan alayım ben,sağlıksız diye....
bu arada günaydın kızlar, kimse yok sabah sabah, nerdesiniz yaa?
günaydın canım dalgalı mı olmuş duvarın :26::26:
kızlar biz dün tül perde falan baktık biraz.. çok güzel şeyler var yaa insan karar vermekte zorlanıyor ama çooook pahalıııı... oturma odama bi tül beğendim metresi 73 tl, salonumda 3 duvarda pencere var herbiri 3.30metre orayada acayip tül falan gidiyor, çıkardıkları hesaplarda dudağımız uçukladı tabii.. nerdeyse mobilya fiyatına geliyor.. bugün daha uygun bişiler bakacam artık
günaydıııııın, yok canım tam olarak dalgalı değil ama rulonun izleri belli olmuş bazı yerlerde, sanırım karanlıkta tam göremediğim yerleri iki üç kat geçmişim ondan oldu.. birde öyle ahım şahım bi farklılık yokyazdığım gibi ancak duvarın dibine gelirsen simler olduğunu farkedebiliyorsun.. öyle karşıdan bakınca pırıl pırıl parlamıyor bilmiyorum ikinci katı vurunca değişir mi onuda cuma günü görecez bakalım... :97:
kızlar biz dün tül perde falan baktık biraz.. çok güzel şeyler var yaa insan karar vermekte zorlanıyor ama çooook pahalıııı... oturma odama bi tül beğendim metresi 73 tl, salonumda 3 duvarda pencere var herbiri 3.30metre orayada acayip tül falan gidiyor, çıkardıkları hesaplarda dudağımız uçukladı tabii.. nerdeyse mobilya fiyatına geliyor.. bugün daha uygun bişiler bakacam artık
anladım canım belki öyle parıl parıl olması için özel bişeyi vardır bizimde bugün belli olacak haftasonu yapılacak mı diye. adam müsait olursa :26: biz biraz aniden çıktık ortaya adama gel dedik :44::44:
olmadı ben ona da sorarım. ne yapabiliriz diye boyamızı da onun elemanlaır yapacak çünkü
canım ütüsü kolay,az detaylı bişey tercih et yoksa çok zorlanıyorsun
canım ben ütüsü kolay bişey istemiyorum, hiç ütü istemeyen bişey istiyorum
boya için ne kadar bütçe ayırdığınıza bağlı, çok harika boyalar duvar kağıtları falan var, inşallah güzel bişey olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?