mehaba.. aranıza yeni katıldım.. bende 24 eylülde evleniyorum. 22 sinde de kınam var. Ve tarih yaklaştıkça heyecan bastı. :) forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum.. herkese mutluluklar diliyorummm
slm kızlar hala bi ev bulamadık...
ve
daha bi gelinliğim yok..çok mu geç kaldım ben yaa...
ayyyy bugün evimizin kontratı yapıldııııııı yuppiiiiii, yarında kilidimizi değiştireceğiiiiizkızlar boş evimin fotolarını koyacaktım albüm yaptım ama boyutu büyük geldi, boyutlarını küçültüp ekleyecem bugün.
Hoşgeldin canım. Mutluluklar dilerim.
ayyyy bugün evimizin kontratı yapıldııııııı yuppiiiiii, yarında kilidimizi değiştireceğiiiiizkızlar boş evimin fotolarını koyacaktım albüm yaptım ama boyutu büyük geldi, boyutlarını küçültüp ekleyecem bugün.
lemlem tatlım ewini çok beğendim. Huzurla otur işallah. Eşyaların yerleşince görmek nasip olsun. Benim ewim eski yaYerler bile laminant deil. SAlon,koridor,mutfakta mineflö döşeli. Ama yatak odası ve oturma odasında normal taş var. Döşetmek istiyorum ama çok masraflı o yüzden vazgeçtim. Napim artık oralarda öyle kalıcak.Ama her gördüğümde sinirim bozuluyo.
Benimde hala bi evim yokkkk,
slm kızlar hala bi ev bulamadık...
ve
daha bi gelinliğim yok..çok mu geç kaldım ben yaa...
Kızlar merhaba
Lemlem evın harıkaymıs, kaca tuttunuz?
Ve cok buyuk hersey cok guzel...
Agız tadıyla oturun ıns...
Ev sıfır galıba demı
lemlem tatlım ewini çok beğendim. Huzurla otur işallah. Eşyaların yerleşince görmek nasip olsun. Benim ewim eski yaYerler bile laminant deil. SAlon,koridor,mutfakta mineflö döşeli. Ama yatak odası ve oturma odasında normal taş var. Döşetmek istiyorum ama çok masraflı o yüzden vazgeçtim. Napim artık oralarda öyle kalıcak.Ama her gördüğümde sinirim bozuluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?