2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar...dün kına için abiye baktım sıcak beynime geçti hiçte istediğim gibi bir kılık bulamadım moralim bozuldu
bugün gelinlik için ölçü vereceğim inş. kına içinde diktireyim diyorum model beğeneyimde...

biryandan da nişanlım gelde halı perde beğen davetiye seçelim diyooo babam izin verirse yarın gitmek istiyorum netten halı perde bakıcam şimdide..hepinize kolay gelsin........

günaydın kızlar amma uyumuşum havalar biraz serinledi ya süper oldu
dün gece bayağı toplandım ayakkabılar çantalar, kitaplar, çok sık kullanmadığım kıyafetlerimi koliledim bu hafta sonuna yetiştirebilrsek kalan eşyalarım ve çeyizlerimde gidecek... bayağı bi ağladım ama rahatladım valla yaa kaç gündür ağlak modda geziyodum şimdi gözümde yaş kalamadı ağlıcak

slm kılzar bugun akşam olur mu ya... uykum var pek çalışasım yok benim..yarın davetiye bakıcaz bi aksilik çıkmazsa..çok heyecanlıyım:)ama en çok eşyalarımın ve perdelerimin eve gelmesini istiyorum.. haftaya cumaya gelicek galiba hepsi...

ayyyy bugün evimizin kontratı yapıldııııııı yuppiiiiii, yarında kilidimizi değiştireceğiiiiiz kızlar boş evimin fotolarını koyacaktım albüm yaptım ama boyutu büyük geldi, boyutlarını küçültüp ekleyecem bugün.

Evini çok beğendim, huzurla mutlulukla oturun ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş

Hoşgeldin canım. Mutluluklar dilerim.

teşekkür ederimmm :)

Umarım herşey hepinizin hatta hepimizin istediği gibi olsun.. dicem ama olmuyor bazenn :) yine de elimizden geleni yapıoruz mükkemmeli için.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn bu dönem çokk ama çok yorucuymuş hakikatennn

canım valla süpermiş, allah içine sindirsin, mutluluk huzur eksik olmasın evinizden...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

Lemlem evın harıkaymıs, kaca tuttunuz?
Ve cok buyuk hersey cok guzel...
Agız tadıyla oturun ıns...
Ev sıfır galıba demı

lemlem tatlım ewini çok beğendim. Huzurla otur işallah. Eşyaların yerleşince görmek nasip olsun. Benim ewim eski ya Yerler bile laminant deil. SAlon,koridor,mutfakta mineflö döşeli. Ama yatak odası ve oturma odasında normal taş var. Döşetmek istiyorum ama çok masraflı o yüzden vazgeçtim. Napim artık oralarda öyle kalıcak.Ama her gördüğümde sinirim bozuluyo.

Olsun canım ya, şu düğünü bi atlatalım, biraz düzlüğe çıkalım, sonra hepsini yaptırırız...Hiç sıkma canını canım. Allahın izniyle herşey çok güzel olcak :)

Benimde hala bi evim yokkkk,

slm kızlar hala bi ev bulamadık...
ve
daha bi gelinliğim yok..çok mu geç kaldım ben yaa...

semerta ve kardelen inşallah sizde en yakın zamanda istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.. aramalarınıza devam edin tanıdıklarınıza haber bırakın eviniz mutlaka sizi bir yerlerde bekliyordur..

Kızlar merhaba

Lemlem evın harıkaymıs, kaca tuttunuz?
Ve cok buyuk hersey cok guzel...
Agız tadıyla oturun ıns...
Ev sıfır galıba demı

çok teşekkür ederim canım, evet ev sıfır, bu resimler temizlik yapılmadan önce çekilmişti.. şimdi bide pırıl pırıl oldu ama güzelim salonun duvarlarını mahvettim işte ona yanarım..

teşekkür ederim canım, eşyalarım yerleşincede ekleyecem resimlerini.. ev sahibine söyleseniz yaptırmaz mı? veya biz yaptırırız sizde kiradan düşün taksit taksit deseniz belki kabul eder, sonuçta kendi evi değerlenecek... olmasa bile halılarını biraz büyük alırsın canım..

semertacım ve buanbuan teşekkür ederim kızlar, daha güzelleri siizn olsun.. hatta inşallah hepimiz ev sahibi oluruz, kiralardan kurtuluruz..

salonu zaten ortak yaptırdık. Ama diğer odalara düşünmüyorum şimdilik dedi.Bende üsteleyemedim. Gözükücek artık napim. Kendi ewim olsa ah neler neler yaparım ama başkasının ewine yapmak istemiyorum işte. Çıkıp gidicem hepsi orda kalcak.

salonu zaten ortak yaptırdık. Ama diğer odalara düşünmüyorum şimdilik dedi.Bende üsteleyemedim. Gözükücek artık napim. Kendi ewim olsa ah neler neler yaparım ama başkasının ewine yapmak istemiyorum işte. Çıkıp gidicem hepsi orda kalcak.

aydasu bu arada unutmuşum yazmayı 500'e tuttuk canım, 1000 lirada kapora verdik.. semti biraz kötü, yeni yeni yapılanan bir gecekondu mahallesi etrafında inşaatlar var, ama merkezde ve anayola çok yakın neyseki.. normalde bu ayarda bile olmayan evler çok daha pahalıydı bunu bulmamız çok büyük bir şans oldu.. ev sahibi varlıklı birisi paraya ihtiyacı yok evlerin hiçbirini satmıyor sadece yeni evleneceklere kiraya veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…