2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet öyle, insan başkasının evine masraf yapmak istemiyor.. eşyaların gelince çok güzel olacaktır o zaman yerlerde gözüne batmaz.. inşallah ilerde hepimiz ev sahibi oluruzda kendi evlerimizi istediğimiz gibi yaptırırız.. bizde bikaç yıl sonra kredi çekip ev almayı çok istiyoruz.. ev sahibimiz evini satsa burayı almayı çok isteriz ama satacağını zannetmiyorum..

aH BENİM nişanlım hayırlısıyla bi iş bulsa bizde 2 sene içinde ew almak istiyoruz nasipse. Düğüne kaldı 1 ay bizde hala iş yok.

aH BENİM nişanlım hayırlısıyla bi iş bulsa bizde 2 sene içinde ew almak istiyoruz nasipse. Düğüne kaldı 1 ay bizde hala iş yok.

canım kendi bölümüyle ilgili olmasa bile geçici olarakda olsa bulduğu bi işe girse en azından oyalanmış olur.. hem çalışırken iş bulmak daha kolay olur..

biz analı danalı haftasonu kemeraltına gitcez canım :=) Sizde buraya gelin

Oruçlu olmasan takılırdım pesınıze cumartesı

ooo süpermıs ya...
Kocaman sıfır ev, Allah gonlune gore vermıs canım...
Kırası mukemmel...
Inss bende boyle bır ev bulabılırım ama sanmıyorum edırnede boyle bır ev olsun
Merkeze yakınsa sorun yok sonucta butun gun evde olmuycan, ay cok sevındım cok begendım evını...

kızlar bakın anneannemin eldiveniymiş.. çok güzel dantelden örülmüş, sandıktan çıktı... ama rengi koyu krem maalesef ( düğün için böyle beyaz bir eldiven bulsam hatta keşke bunu beyazlatmanın bir yolu olsa... o kadar narinki çamaşır suyuna falan batirsam hemen yırtılır.. fikri olan var mı ne yapabilirim?

eğer bunu beyazlatamazsam ve eldiven bulamazsam foto çekimlerinde bikaç poz kullanmayı düşüüyorum, photoshopla onu beyaz gibi yaparlar nasılsa

benim davetiyem deki sözde kıytırık birşey oldu çünkü davetyenin yazı kısmı az dı
ben bunu beğenmiştim...
Gördüm diyebilseydim, eğer gördüğümü,
Hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi.
Bilseydiler, sende neler gördüğümü,
Yıllarca hayal görmeyi isterlerdi.
Gördüğümüz hayal degil, gercek
biz bu gercegi beraber yaşamak,
sonsuz kılmak istiyoruz.
Ve bu en güzel günümüzde
sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz...
AMA Malesef olmadı
bu oldu!
Seviyoruz dedik ayrı kalmayalım
Kuşlar gibi mutlu bir yuva kuralım
Tüm dostlarımızı düğünümüze çağıralım
Geleni başımızın üstünde
Gelmeyeni gönlümüzde tutalım
oldu...

slm kızlar :80:
herkezin hazırlıkları son hız devam ediyor ne güzel
benim yavaş giden hazırlıklarımda ramazanla birlikte tammamen durdu ama artıkk hiççç takmıyorum ne halleri varsa görsünle siteresten olan bana oluyo bütün hafat diş ağrısı çektim :18::18:

ebrucum bence sizin yazdırdığınız çok güzelmiş, hemde çok değişik olmuş, birincisi de güzelmiş ama çok uzunmuş gerçekten, davetiyeyi boğardı heryeri yazı gibi dururdu.. ben davetiye sözünü hiç düşünmedim yaa, nişanlım gösterdi bende beğendim, basıldı öyle..

Lemlem evin çok güzel maşallah...

Geniş, ferah, yeni çok beğendim canım...

Allah güle güle huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin...

Ne güzel ya herkes birer ikişer evini buldu bazılarımız yerleşti... İnşallah henüz ev bulamamış olan arkadaşlar da gönüllerine göre ev bulurlar...

Ya ama tuhaf bişey var ben hala evimi görmedim... otocadde bazen bakıp bakıp hayaller kuruyorum ama...Sürpriz olacak herhalde

sen bakma biizim hazırlıklarımızın devam ettiğine benden başka koşturan yok.. bak sana anlatayım bir günde neler yapıyorum, gece yatmadan yarın evime neleri götürebilrim diye bütün tabak, çanak bardak işte çeyiz için ne varsa bakıp onları taşıyabileceğim şekilde kolileyip veya poşetlere koyup kapının önüne hazırlıyorum, sabahları kalkıp o poşetleri kutuları bikaç kez aşağı inip çıkarak arabanın bagajına yerleştiriyorum.. iş çıkışı eve uğrayıp onları bide eve taşıyorum, sonra nişanlım çıkana kadar ya perdeci ya halıcı, ya dolap örtüsü gibi ne eksik varsa onları dolaşıp alıyorum. nişanlım işten çıkıp nerdeysem oraya geliyor onlada gezmeye devam ediyoruz. dün akşam eve geldiğimde babamla kapitoneleri ölçe ölçe kestik mesela gece 1.30da yattım.. bir önceki gece 2de yatmıştım.. daha geçen hafta sonu ev temizledik onun yorgunluğu bile geçmedi, çok yorgunum bir haftadır ama işte başka yapacak kimse yok bunları mecburum şunun şurasında 1aydan az kaldı.. bugün iş çıkışı yine eve eşya taşıdıktan sonra dün dolap içlerine aldığım naylon örtüleri serecem ve götürdüğüm bardakları yıkayıp tezgah üstüne dizecem, yarında onlar kurur yerleştiririm.. sonra perdecilere bakmaya çıkacam.. veya önce perdeci bakıp sonra eve geçecem bilmiyorum ama yine birsürü işim var.. bu kadar işimin arasında dünde tuttum salonumu boyadım yaaaaa....

bizim davetiyelerin adı bile yok ortada eğer bana sorarlarsa aşkın harlı ateşinde, hoş görünün temiz suyla,karşılıklı güvenin tuzu biberiyle bir hayat kuruyoruz bu mutlu günümüzde sizide aramızda görmeyi dileriz ... yazsın istiyorum
ama kesin klasik davetiye yazılarından biri olur

valla kızlar şimdiye kadar o kadar davetiye gördüm hiçbirinin sözü aklımda değil çoğu kişi öyle uzun uzadıya yazıyı okumuyor bile çok takılmayın davetiye sözüne ...
ebrucum üzülme istediğin olmadı diye çok uzunmuş zaten bu

baya yoruluyosun yaa Allah kolaylık versin düğün tarihin ne zaman

benim düğün 22 eylül evim tutuldu ev sahibi bu ayın 28 çıkacak ev boyanacak ve sadece benim yapabileceğim hazırlıklar tamam aileler zaman var diye önemsemiyolar ama 20 günde herşeyi nası yetiştirilecek hiç bilmiyorum

madem kapitino işine girdin fikir danışıyım :)
yemek odası ve yatak odasındaki çekmecelere kapitino olacak ama mutfak için kapitinomu yoksa yapışkanlı muşambamı yapsak karar veremiyorum sen nasıl yaptın ???

Son düzenleme:

benim de evimde işler olmasaydı ben katılabilirdim kemeraltı turuna... artık düzenli olarak gidilicek zaten

ooo çok uzak belki balayında sonra karılı kocalı bir izmir yaparız

biz sizi misafir edelim balayından sonra :) nasılsa balayında da birlikte olucaz... nişanlıma söyledim güldü o da bir akşam birlikte yemek yeriz diyor :)

benim de evimde işler olmasaydı ben katılabilirdim kemeraltı turuna... artık düzenli olarak gidilicek zaten

ooo çok uzak belki balayında sonra karılı kocalı bir izmir yaparız

biz sizi misafir edelim balayından sonra :) nasılsa balayında da birlikte olucaz... nişanlıma söyledim güldü o da bir akşam birlikte yemek yeriz diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…