salonu zaten ortak yaptırdık. Ama diğer odalara düşünmüyorum şimdilik dedi.Bende üsteleyemedim. Gözükücek artık napim. Kendi ewim olsa ah neler neler yaparım ama başkasının ewine yapmak istemiyorum işte. Çıkıp gidicem hepsi orda kalcak.
aH BENİM nişanlım hayırlısıyla bi iş bulsa bizde 2 sene içinde ew almak istiyoruz nasipse. Düğüne kaldı 1 ay bizde hala iş yok.
biz analı danalı haftasonu kemeraltına gitcez canım :=) Sizde buraya gelin
aydasu bu arada unutmuşum yazmayı 500'e tuttuk canım, 1000 lirada kapora verdik.. semti biraz kötü, yeni yeni yapılanan bir gecekondu mahallesi etrafında inşaatlar var, ama merkezde ve anayola çok yakın neyseki.. normalde bu ayarda bile olmayan evler çok daha pahalıydı bunu bulmamız çok büyük bir şans oldu.. ev sahibi varlıklı birisi paraya ihtiyacı yok evlerin hiçbirini satmıyor sadece yeni evleneceklere kiraya veriyor..
slm kızlar :80:
herkezin hazırlıkları son hız devam ediyor ne güzel
benim yavaş giden hazırlıklarımda ramazanla birlikte tammamen durduama artıkk hiççç takmıyorum ne halleri varsa görsünle siteresten olan bana oluyo bütün hafat diş ağrısı çektim :18::18:
sen bakma biizim hazırlıklarımızın devam ettiğine benden başka koşturan yok.. bak sana anlatayım bir günde neler yapıyorum, gece yatmadan yarın evime neleri götürebilrim diye bütün tabak, çanak bardak işte çeyiz için ne varsa bakıp onları taşıyabileceğim şekilde kolileyip veya poşetlere koyup kapının önüne hazırlıyorum, sabahları kalkıp o poşetleri kutuları bikaç kez aşağı inip çıkarak arabanın bagajına yerleştiriyorum.. iş çıkışı eve uğrayıp onları bide eve taşıyorum, sonra nişanlım çıkana kadar ya perdeci ya halıcı, ya dolap örtüsü gibi ne eksik varsa onları dolaşıp alıyorum. nişanlım işten çıkıp nerdeysem oraya geliyor onlada gezmeye devam ediyoruz. dün akşam eve geldiğimde babamla kapitoneleri ölçe ölçe kestik mesela gece 1.30da yattım.. bir önceki gece 2de yatmıştım.. daha geçen hafta sonu ev temizledik onun yorgunluğu bile geçmedi, çok yorgunum bir haftadır ama işte başka yapacak kimse yok bunları mecburum şunun şurasında 1aydan az kaldı.. bugün iş çıkışı yine eve eşya taşıdıktan sonra dün dolap içlerine aldığım naylon örtüleri serecem ve götürdüğüm bardakları yıkayıp tezgah üstüne dizecem, yarında onlar kurur yerleştiririm.. sonra perdecilere bakmaya çıkacam.. veya önce perdeci bakıp sonra eve geçecem bilmiyorum ama yine birsürü işim var.. bu kadar işimin arasında dünde tuttum salonumu boyadımyaaaaa....
ooo çok uzak belki balayında sonra karılı kocalı bir izmir yaparız
ooo çok uzak belki balayında sonra karılı kocalı bir izmir yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?