2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hakketten ya birlikte yeriz tabi biz sonra hemen odamıza gideriz
bu kemeraltı istanbulun eminönü gibi sanırım

ay şimdi sinirden çatlıcam bu mobilyacılar manyak galiba... geçen hafta aradılar 5 ağustos uyugnmu dediler teslimat için ben de evet dedim alırken de 5 ağustos dendi. şimdi beni aramış dalga geçer gibi 15-20 arası getiricez ürünleri diyolar.... ay walladelircem

hakketten ya birlikte yeriz tabi biz sonra hemen odamıza gideriz
bu kemeraltı istanbulun eminönü gibi sanırım

hahaha ne bu oda aşkı şekerimmm iki laflayıp kahve içeriz yok öyle kaçmak :)

evet canım kemeraltı İzmir'in tarihi büyük çarşısı eminönü'nden ziyade kapalıçarşı gibi

Son düzenleme:

Sözleşmede teslim tarihleri ne yazıyo canım? Sen değilde, nişanlın veya baban arayıp adamlarla konussun bence. Getirmiyosanız iptal edicez desinler, biz de de aynı durumlar oldu. Az biraz laf söyleyip, iptal edin lafından sonra ertesi gün getirdiler.

bilmiyorum ki sözleşme evde şimdi evde de kimse yok buna bakacak... nişanlımı arayım o arasın bari....

saldım nişanlımı üstlerine... banane iyi olucak ohh

Son düzenleme:

aynıı yaa banada en geç beşinde dediler şimdi biz öle demedik onbeşinde dedik diyorlar pislikler!! cinlerim tepeme çıktı dünden beri

şimdi ben elim kolum bağlı iş yerindeyim burdan bir çıkayım görecekler onlar günlerini... ben onların keyfine yaşıyorum sanki... btün parayı ödedik borcumuz yok bişeyimiz yok... şimdi sahtekarlık yapmasınlar bana.... ayyyy çok sinirlendim ya... arıyorum adam gelmiyor telefona müşterisi varmışşş pardon da ben neyim .... aaaaaaaaaaaaa

Sahtekarlar, artık esnaf böyle olmuş canım ya...
sıkma canını, gelir şimdi telefona, içinden tüm geçirdiklerini kusarsın adama.
O tarhte teslim ederiz demeselermiş canım, her türlü haklısın bağır çağır bence...

halloldu çok şükür... ya bir de satın alırken tarih vermişiz üstüne bir hafta önce aramış teyid almış hala bana demedik diyor. sizi mahkemeye vericem görüşmeleriniz kayıda alınıyor değil mi merkezi arıyorum şimdi bütün kayıtları çıkarın benimle yapaılan konuşmaaları dedim 10 dk sonra aradılar sevkiyatınız yarın yapılıcak diye.

Lemlemcim evin çok güzelmiş bu arada. benim mobilya sorunsalım başlayınca söyleyemedim... güle güle huzurla oturun inşallah...

Son düzenleme:
hahaha ne bu oda aşkı şekerimmm iki laflayıp kahve içeriz yok öyle kaçmak :)

evet canım kemeraltı İzmir'in tarihi büyük çarşısı eminönü'nden ziyade kapalıçarşı gibi

kızlaaaaaar bizde eylülün 4ünde izmirdeyiiiiiiiiz... sonra 8inde perşembe günü tekrar izmire iniyoruz, pazar gününe kadar vaktimiz var, belki bizde izmirde biraz takılırız

heragirl teslimat işini halletmiş olmana sevindim canım... biz kızlar haksızlık karşısında hemen cadı gibi oluyoruz yaaa, çok sinirliyidin neyseki tlfda halletmiş olmana sevindim.. bende mobilyalarla ilgili çok sinirlenmiştim, heleki yanlış hesaplama yapıp bizden fazla para aldıklarını farkettiğimde mağazadan önce nişanlımın başının etini yemiştim, zavallım beni sakinleştirene kadar akla karayı seçmişti.. nedense biz kızlar böyle durumlarda sakin kalmayı beceremiyoruz, ama aslında iyide yapıyoruz hakkımızı yedirmiyoruz

evet canım ama insan sinir oluyor erkekler rahat olduğundan sakinmiş gibi görünüyorlar... evi onlar yerletirmeyecek ki nasılsa... daha eşyalar yerleşecek de alınanlar yıkanacak ütülenecek yerleştirilicek. çalışan insan için bütün bunların yapılması çok zor... şimdi eşyalar gelince her akşam mesai ye evde devam edicem...

ayy çıldırcam yaahala söz bulamadım ben yaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffff

Canım vala gecen gün bende cok aramıştım.Bulamamış sinir olmuştum.Bi kaç tane yazmıştım kağıda. O gün davetiye bakmak için nişanlımla gittiğimizde,davetiye beğendik, üzerindede " Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutluluğumuzu bizimle paylasmanızı diliyoruz." yazıyodu. Kalsın yazı dedik. Oldu bitti. Hİç kafaya takılcak bişi değilmiş yaaa...

ayyy lemlemmm evine bayıldım benimki kara beton filan offfffffff bunada şükür,nazar değmesinnncaım oku üfleee

ya bende öyle bişi yazacağım bu gidişlee benimkinin orjinalindede sizleride aralarında görmekten kıvanç duyarlar yazıyor aynne kalsa miki:26::26::26:

ya bende öyle bişi yazacağım bu gidişlee benimkinin orjinalindede sizleride aralarında görmekten kıvanç duyarlar yazıyor aynne kalsa miki:26::26::26:

teşekkür ederim canım.. daha iyileri sizi olsun hepimizin olsun inşallah..

bence bu davetiye sözüne bu kadar kafa patlatma yaa, arkadaşında dediği gibi (kim yazdıydı unuttum :26:) şu ana kadar size gelen davetiyelerin hangisinin sözü aklında? veyaa yaaa şunların davetiyesindeki söz çok güzeldi diye hatırladığın var mı? yani boşver... sen balayında ne giyecen onları düşün düşüncelerini dağıtayım..

şimdi kızlar size bir soru :) gelinliğin üzerine takılan o kırmızı kurdelanız nasıl bişi olcak?

walla o kadar detaycıyımdır ama onu hiç düşünmemiştim, benim iki tane erkek kardeşim olduğu için biri kırmızı biri başka renk olur sanırım..düz saten bişi olur.. ayıca onu sadece evden çıkarken takacam, düğün salonuna gelmeden daha arabada çıkaracam..

hıı bide takı töreni için omuzlara atılanı var, onlarında beyazları var, süslü püslüleri var, kına malzemeleri almaya gidildiğinde bakar alırız sanırım...

hadi ben kaçtım kızlar, bir sürü işim var.. zil çaldı ve maraton başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…