Benimde hala bi evim yokkkk,
Canım hiç modalini bozmaa, Rabbim inşallah size de kendi evinizi almanızı ve gönlünüzce döşemenizi nasip etsin , önemli olan o evin içinde huzur bulmanız, mutluluk bulmanızlemlem tatlım ewini çok beğendim. Huzurla otur işallah. Eşyaların yerleşince görmek nasip olsun. Benim ewim eski yaYerler bile laminant deil. SAlon,koridor,mutfakta mineflö döşeli. Ama yatak odası ve oturma odasında normal taş var. Döşetmek istiyorum ama çok masraflı o yüzden vazgeçtim. Napim artık oralarda öyle kalıcak.Ama her gördüğümde sinirim bozuluyo.
kızlar bakın anneannemin eldiveniymiş.. çok güzel dantelden örülmüş, sandıktan çıktı... ama rengi koyu krem maalesef( düğün için böyle beyaz bir eldiven bulsam hatta keşke bunu beyazlatmanın bir yolu olsa... o kadar narinki çamaşır suyuna falan batirsam hemen yırtılır.. fikri olan var mı ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 234763 Eki Görüntüle 234764
düğüne iki ay kala salonu iptal etmem için kavga ettik. neyseki sustukolur böyle şeyler bence kalbini kırma sonra içine dert olur.
ben davetiye metnimi albümüme koyayım isteyen olursa kopya çekebilir. senai demircinin VE AŞK EVLİLİĞİN ELLERİNDEN TUTTU diye bir kitabı var orda üç tane evlilik yemini var. bizi birisini kısalttık. davetiyemi ben hazırlıyorum. normal matbaada bastıracağız. biraz uzun olduğu için normal davetiye boyutlarında sadece kozanın özel serisinde oldu. oda 100 adet 300 tl dediler. hiç gereksiz. böylece 1000 adet 70-80 tl tutacak.Davetiye siparişlerini vereceğiz, ama ortada davetiye metni yok. İnternetteki klasik sözleri sevmedim. Siz neler yazıyosunuz?
Iyi geceler kizlar, hepinize güzel dilekleriniz için tesekkür ederim.
bugün perde baktik. ya begendiklerim hep çok pahali yaa, óyle abarti seylerde bakmiyorum aslinda ama salonum biyerde 1700tuttu,biyerde 2300tuttu hiç bu kadar pahali düsünmemistim.ama simdi onlarada baktiktan sonra baska begenirmiyim bilmiyorum. perdeleri ve halilari nisanlimin ailesi yaptiracakmis çok pahalida olmasini istemiyorum o yüzden. bakalim yarinda bakacaz
sağol canım. henüz karar veremedim. nedense canım hiç tasarlamak istemiyor.
albümündekini sen yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?