2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sabah hastaneye gittik,kan verdik,13'er lira yatırdık.Sonuçlar yarın çıkar dediler.Eczanede çalışan arkadaşım uğrayıp acil diyerek almış sağolsun.Sonuçlarınız temiz diye müjde verdi az önce :) O sonucuda aile hekimimize götürüp raporu alacakmışız.Nişanlımın kaydı Sivas'ta ama inşallah sorun çıkmaz...

Ordan belediyeye gittik,gerekli belgeler listesini aldık.Ordan nişanlımın geçersiz sayılan nüfus cüzdanı için nüfus müdürlüğüne gittik.O iş bayağı karışık işte.Ordan Benim oturduğum yerin bağlı olduğu karakola gönderdiler.Orasıda hemen çıkmaz dedi.Acil dedik,nişanlımın perde fabrikasında çalıştığını duyunca adam çıkarken dedi işlerinizi hızlandırırsam bi perde yaparsın artık store dedi.Öyle çok istemeyecekseniz olur dedi,cebimden veriyorum çünkü dedi.Sen patronuna söyle ama cebinden vereceksen istemem dedi.Öyle kaldı bakalım,yarın belki gelir haber.Yani inşallah...

Sonra psikolog randevuma yetiştim :) Nişanlımı kapıdan içeri sokup,geri çıktım kapıyı kapatıp :))

Bugünlük ancak bu kadar oldu...

Davetiye siparişimide verdim.Söz olarak aslında çok beğendiğim bi söz vardı ama davetiye biraz ciddi birşey olduğu için o olmaz dedim.Şöyle birşey;

Gereği düşünüldü
Birbirine karşı mutluluk suçunu
İka etmiş olduklarından
Medeni Kanun'un 4721 Maddesi'ne göre
Evlilik cezasına çarptırılmışlardır.
Sizleri de aralarında görürlerse
Suçları ömür boyu
Mutluluğa dönüşecektir...

Ama ben;

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi
umudu ile ortak yaşama adım attığımız bu çok özel günümüzde,
mutluluğumuzu sizinle paylaşmak bizi onurlandıracaktır.

yazdırıyorum...

Bu arada lemlem'cim evin çok güzel.Huzurla,mutlulukla oturun.Benide artık ekle istersen 17 Eylül'e :))

merhaba kızlar.
benimde düğünüm 16-17-18 Eylül
evimizi tuttuk, gelinliğimi sipariş verdim dikiliyor.
c.tesi de mobilyaları almaya gidicez.
Zor ama bir okadar da güzelmiş bu işler

Selam kızlaarr ne çok yazmışsınız öyleee oku oku bitmedi
Lemlemcim canım evine tek kelimeyle bayıldım sıfır ev bi başka oluyo, Allah huzurlu mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım

Canım hiç modalini bozmaa, Rabbim inşallah size de kendi evinizi almanızı ve gönlünüzce döşemenizi nasip etsin , önemli olan o evin içinde huzur bulmanız, mutluluk bulmanız

canım gelinlikçilerin boyama diye bir yöntemleri var , benim gelinlikçimden duydum, gelinlikte kullandıkları iki farklı kumaş mesela işte saten ve tül kullanacaklarsa ve bu kumaşların tonları tutmuyorsa boyayabiliyorlarmış, bence eldivenleri kendi gelinlikçine götür ve gelinliğimle aynı tonda olmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz diye bir sor, yok yapamayız derlerse boyama diye bir yönteminiz varmış ben biliyorum deyip emrivaki yap

LEMLEM öncelikle evim çok güzel,mis gibi ne güzel tertemiz,hele bide içine eşyalar girince daha bi güzel olcak inş

CAPONUMM ,ya eğer o kara beton dediğin çok rahatsız ediyosa,serfloor mu ne öle bişey varya,laminant görünümlü naylon,eğer çok pahalı diilse ondan döşet,emin ol laminanttan daha kullanışlı oluyo.

lemlemtoşum evin harika
güle güle oturun bitanem

elif, dua ediyorum inşaAllah en kısa zamanda iş bulur nişanlın

semerta, senden de güzel haberler bekliyoruz canım,
Rabbim en kısa zamanda size de en güzel evi buldursun

eftelya, bi problem olmaz umarım sağ salim atlatırsınız bu işi de
ayy ne strestli dönemden geçiyoruz kızlar ya
yaşlanmış gibiyim resmen
onu düşün bunu düşün pöff

bende kesinlikle eldiven istiyorum aynen böle kısa,ilk çıktığımda takcam,bide takıda,kilo aldım sanırım,bilezikler ellerimden geçmiyo :))

bide duvağı naptınız,ben 2 tane yaptırıyorum bi çok uzun çıtçıtlı,bide orta boy.ama hala kesin karar vermedim,çıtçıtlı nasıl oluyo hiç görmedim öle sonradan çıkaran

iyi geceler arkadaşlar,uzun zamandır giremiyordum ilk önce kendi hazırlıklarımdan bahsedeyim daha sonra geçmişi okumaya başlicam, önümüzdeki cumartesi koltuklarımla beyaz eşyalarım gelicek inşallah, diğer mobilyalardan hala ses yok adam bizi 3 haftadır oyalıyo dua etmeye başladım,onun haricinde hala eksikler var üstelik işe başladım ramazan da girince zorlanmaya başladım inşallah herşey hayırlısıyla olur ...

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar, hepinize güzel dilekleriniz için tesekkür ederim.

bugün perde baktik. ya begendiklerim hep çok pahali yaa, óyle abarti seylerde bakmiyorum aslinda ama salonum biyerde 1700tuttu,biyerde 2300tuttu hiç bu kadar pahali düsünmemistim.ama simdi onlarada baktiktan sonra baska begenirmiyim bilmiyorum. perdeleri ve halilari nisanlimin ailesi yaptiracakmis çok pahalida olmasini istemiyorum o yüzden. bakalim yarinda bakacaz

olur böyle şeyler bence kalbini kırma sonra içine dert olur.
düğüne iki ay kala salonu iptal etmem için kavga ettik. neyseki sustuk

Davetiye siparişlerini vereceğiz, ama ortada davetiye metni yok. İnternetteki klasik sözleri sevmedim. Siz neler yazıyosunuz?
ben davetiye metnimi albümüme koyayım isteyen olursa kopya çekebilir. senai demircinin VE AŞK EVLİLİĞİN ELLERİNDEN TUTTU diye bir kitabı var orda üç tane evlilik yemini var. bizi birisini kısalttık. davetiyemi ben hazırlıyorum. normal matbaada bastıracağız. biraz uzun olduğu için normal davetiye boyutlarında sadece kozanın özel serisinde oldu. oda 100 adet 300 tl dediler. hiç gereksiz. böylece 1000 adet 70-80 tl tutacak.
birde burcu kara'nın düğün davetiyesindeki söz de güzel
“Nazım Hikmet, Abidin Dino’ya ‘bana mutluluğun resmini yapabilir misin’ dediğinde, Abidin Dino bu resmi yapmıştı.Bizim için de mutluluğun resmi buydu. Ama önce bir düğün gerekiyordu”

biz tüm eve storlarla beraber 2300 tl verdik,ki salonumuz baya büyük,ama pazarlıkta çok önemli,perdecinin söylediği fiyattan %40 indirerek bu fiyata ulaştık,sıkı bi pazarlık şart

zahter çok hoşmuuş davetiyen, güzel yapmışsın tebrikler

lemlem o ne yaaa
çok pahalı kuzum
biz bütün evi hesapladık yaklaşık 2500 falan tutuyo
hatta biraz kısınca 1500 falan

evet ama malesef yapmam gerek. bizim düğünümüz 2 ekim ama bayramda davetiyeleri dağıtmaya başlayacağız çokmu erken olur ki? hazır herkesi görmüşken aradan çıksın istiyoruz.

lemlemcim eviniz çok güzel çok büyük güle güle oturun.bence ilerde satarsa falan alın o evi kaçırmayın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…