Selam kızlaarr ne çok yazmışsınız öyleee oku oku bitmedi
Lemlemcim canım evine tek kelimeyle bayıldımsıfır ev bi başka oluyo, Allah huzurlu mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım
canım gelinlikçilerin boyama diye bir yöntemleri var , benim gelinlikçimden duydum, gelinlikte kullandıkları iki farklı kumaş mesela işte saten ve tül kullanacaklarsa ve bu kumaşların tonları tutmuyorsa boyayabiliyorlarmış, bence eldivenleri kendi gelinlikçine götür ve gelinliğimle aynı tonda olmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz diye bir sor, yok yapamayız derlerse boyama diye bir yönteminiz varmış ben biliyorum deyip emrivaki yap
bende kesinlikle eldiven istiyorum aynen böle kısa,ilk çıktığımda takcam,bide takıda,kilo aldım sanırım,bilezikler ellerimden geçmiyo :))
bide duvağı naptınız,ben 2 tane yaptırıyorum bi çok uzun çıtçıtlı,bide orta boy.ama hala kesin karar vermedim,çıtçıtlı nasıl oluyo hiç görmedim öle sonradan çıkaran
biz tüm eve storlarla beraber 2300 tl verdik,ki salonumuz baya büyük,ama pazarlıkta çok önemli,perdecinin söylediği fiyattan %40 indirerek bu fiyata ulaştık,sıkı bi pazarlık şart
Günaydııııııın, bugün bizimde yatak odası takımımız geliyor, belki beyaz eşyalarında kalanları bugün gelir (buzdolabi ve bul. mak), annemler gidecek evimize biz çalıştığımız için.. mobilyalar gelene kadar annem mutfağımı falan yerleştirecekmiş.. dün gece yattım, annemde kendi odalarında yatıyor, aklıma bişey geldikçe anneme sesleniyorum odadan odaya "anneeeee bak o raf örtülerimi düzgün kes haaaaa, anneeee yaa yatak odasını bikez daha silsen mi acaba toz olmuştur, yaaa anneee sen yapma yaaa ben gelince yaparım, kesme haaaa raf örtülerimiiiiiiii" böyle böyle uyumuşum
GÜnaydın kızlar, gelin şemsiyesi buldunuz mu? Yaptınız mı? Aldınız mı ? Ve ne kdar ?
Günaydın Lemlem yok herhalde duvarın resmi yarın gelicekler çünkü atlamayım eklediysen falan
yok canım dediğim gibi burnunu duvara 1 karış yaklaştırana kadar simler belli olmamış, birde rulo izleri belli olmuş, moralim bozuldu resmini çekmek bile gelmedi aklıma..zaten fotoda da belli olmazdı... babam bugün 1 kat daha boyayacak o zaman daha belli olabilirmiş.. birde duvarın renginde hiçbir değişiklik olmuyor hafif bir parıltı veriyor sadece, yani sen değişik bişeyler istoyorsan simliyi boşver
yok canım dediğim gibi burnunu duvara 1 karış yaklaştırana kadar simler belli olmamış, birde rulo izleri belli olmuş, moralim bozuldu resmini çekmek bile gelmedi aklıma..zaten fotoda da belli olmazdı... babam bugün 1 kat daha boyayacak o zaman daha belli olabilirmiş.. birde duvarın renginde hiçbir değişiklik olmuyor hafif bir parıltı veriyor sadece, yani sen değişik bişeyler istoyorsan simliyi boşver
kzılar forum takıpteyken gördm de aniden katıldm .bizim ewin boyasındada sim war ama çok uzaktan bile parlıor simlerin rengarek olması gerekıor boyada kırmızı yeşil falanda karıştrılıor ynai belkı o yuzden belli olmamşıtr...
hadi yaaa, peki siz normal boyanın içine mi sim katıp yaptırdınız? yani renkli simler nasıl oluyor? ben polisanın simli boyasını almıştım, boya şeffaf içinde gümüş simler vardı, ama simler o kadar ince ince ki belli olmamış fazla.. gerçi belki bir kat daha yapınca güzel olabilir bilmiyorum.. sizin boyanın markası neydi?
walla boyanın markasını hiç bilmıorum açık renk bej gbi bşey boya. boyacı önermiş anneme güzel duruo dıe. rengarenk attıgı için bellı oluormş atarken soylemiş. yoksa bellı olmaz demiş. ama renagrenk bi göruntude yok zaten. istersen sizin boyadan bi kaba bıraz ayır içine renkli simler at uygun bir yerde dene bakalm nasıl olucak..
hımm, bende boyanın içine sonradan katılan simlerin elini duvara sürünce çıktığını veya simlerinde boyanıp, duvarda pütür pütür bir görüntü oluşturduğunu duymuştum.. teşekkür ederim fikirlerin için.. bi denemek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?