- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
eveeet gelin şemsiyesi koleksiyonuma devam edeyim... hiçte zor değil aslında, burdaki şeffaf şemsiye gibi bi şemsiye almanız lazım... hadi kızlar becerilerinizi görelim, yapan olursa eklesin resimlerini..
Eki Görüntüle 235184 Eki Görüntüle 235195 Eki Görüntüle 235194 Eki Görüntüle 235193 Eki Görüntüle 235192 Eki Görüntüle 235191 Eki Görüntüle 235190 Eki Görüntüle 235189 Eki Görüntüle 235188 Eki Görüntüle 235187 Eki Görüntüle 235186 Eki Görüntüle 235185 Eki Görüntüle 235196
aman napıcaksınız şemsiyeyi yaa ben gelin el çiçeğimi bile taşımak istemedim görümcemdeydi devamlı yanımda bi tek o ve abim vardı çünkü :86::86:
Gelinliğim taştan dolayı ağırdı bide kuyruk duvak derken yanımdakiler bıktı benden
foto çekimlerinde kullanacaz canım,sürekli yanımda taşımayacam zaten.. ben çok istiyorum inşallah zaman bulurda yaparım.. olur da zman bulamazsam bile şemsiyemin en uç kenarlarına beyaz bir peluş alıp onu yapıştırırım sadece..
anladım.. buralarda heryerde var. ilginç ilginç modeller
Dükkan olarak Gelin aksesuarları satılan yerlerde mi canım?
Günaydın kızlar.. Semertacım buralardasın galiba.. NAsıl oldu işler tatlım biraz rahatladınız mı?
:) Günaydın canım artık int. girebildiğime göre:) rahatlamışım demek ben bile farkında değilim ama iki haftadır aynı tempo beni acayip yordu ve gerdi gece 2 lerde işten çıkış sabah yine mesai ye gelmek perişan etti beni, gün içinde 2 saatlik izinler alıp ev bakmaya çıktık, hepsi boş içimize sinen uygun bir ev hala bulamadık hafta sonlarıda çalıştık, hafta sonu bi kaç yere daha bakıcaz hatta erken çıkabilirsek bu günde bakarız,
Sen naptın canım beya kolayladınız sanırım
günaydın kızlarrr..
lemlem hayatım evin harika..Allah musmutlu oturmayı nasip etsin canım. bi de kapitone örtüden bahsetmişsiniz yatak odası dolap içlerine.. onu özel olarakmı yaptırıyosunuz yoksa metre işimi alınıyor ve nerden bulup alabilirm??
semerta canım inşallah bi kaç güne tam gönlünüze göre bi ev bulursunuz..
kızlarrr düğün müziklerine kara rverdiniz miiii.. ilk dans pasta falan .... ayyyy ben şimdi ikimizin de çok sevdiği ve bizim için çok anlamlı bir şarkı var onu açtık böyle düğünde hayal ettim dans ederken ikimizi... kesin bunu yapıcam dans müziği.... ayy heyecanlanıyorum düğünü hayal edince yaaa :)
YA CANIM BENDE NİAŞNLIMA DEDİM EN AZINDAN SALON VE YATAK ODASINA DEDİM SEN GELDE BAKARIZ DEDİİ OFFFFFFFFFFpara suyunu çektikçe kocam cimrileşiyor yaaaLEMLEM öncelikle evim çok güzel,mis gibi ne güzel tertemiz,hele bide içine eşyalar girince daha bi güzel olcak inş
CAPONUMM ,ya eğer o kara beton dediğin çok rahatsız ediyosa,serfloor mu ne öle bişey varya,laminant görünümlü naylon,eğer çok pahalı diilse ondan döşet,emin ol laminanttan daha kullanışlı oluyo.
ben sana demedim mi geldinmi sözümee sen babana söyle döksün simlerden bencehımm, bende boyanın içine sonradan katılan simlerin elini duvara sürünce çıktığını veya simlerinde boyanıp, duvarda pütür pütür bir görüntü oluşturduğunu duymuştum.. teşekkür ederim fikirlerin için.. bi denemek lazım..
teşekkür ederim canım.. daha iyileri sizi olsun hepimizin olsun inşallah..
bence bu davetiye sözüne bu kadar kafa patlatma yaa, arkadaşında dediği gibi (kim yazdıydı unuttum :26:) şu ana kadar size gelen davetiyelerin hangisinin sözü aklında? veyaa yaaa şunların davetiyesindeki söz çok güzeldi diye hatırladığın var mı? yani boşver... sen balayında ne giyecen onları düşündüşüncelerini dağıtayım..
özdn canımm benim aldığım südyen olmadı hep soracam soracam unutuyorum iade yapılabiliyormu yada değişim
hiç bilmiyorumki canım hiç iade yada değişim yapmadım bir girip bakayım ne yazıyor diğerlerini beğendinmi +18 gecelikleri
kuzumm benim, arkadaşımın onlar dahada elime geçmedi,oda nişanlı hiç almamıştı toptan alırım diyordu bayağ bir doldurdu,nerde bende o beden,keşke benim olsalardı ,yaramı deştin ben o tarz şeyleri bile alamıyorum,üst taraf hiç birşey taşımıyor çok zor buluyorum
iade olayına bakayım nasıl olacaksa iade yapayımm canımmm
ayy birde sonunda nişanlımla kavga ettik hayret uzağız diye bişi olmuyor dedim oldu sonunda,tam gözlerim doldu ozdn mesqajını gördüm kendime geldim offfffffffffff offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?