2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aman napıcaksınız şemsiyeyi yaa ben gelin el çiçeğimi bile taşımak istemedim görümcemdeydi devamlı yanımda bi tek o ve abim vardı çünkü :86::86:
Gelinliğim taştan dolayı ağırdı bide kuyruk duvak derken yanımdakiler bıktı benden

ayyy cok güzeller lemlem ya... Ben yapabilceğimi pek zannetmiyom 80 lira diye internetteki fiyatıda

kızlarrr düğün müziklerine kara rverdiniz miiii.. ilk dans pasta falan .... ayyyy ben şimdi ikimizin de çok sevdiği ve bizim için çok anlamlı bir şarkı var onu açtık böyle düğünde hayal ettim dans ederken ikimizi... kesin bunu yapıcam dans müziği.... ayy heyecanlanıyorum düğünü hayal edince yaaa :)

foto çekimlerinde kullanacaz canım,sürekli yanımda taşımayacam zaten.. ben çok istiyorum inşallah zaman bulurda yaparım.. olur da zman bulamazsam bile şemsiyemin en uç kenarlarına beyaz bir peluş alıp onu yapıştırırım sadece..

anladım.. buralarda heryerde var. ilginç ilginç modeller

Günaydın kızlar.. Semertacım buralardasın galiba.. NAsıl oldu işler tatlım biraz rahatladınız mı?

:) Günaydın canım artık int. girebildiğime göre:) rahatlamışım demek ben bile farkında değilim ama iki haftadır aynı tempo beni acayip yordu ve gerdi gece 2 lerde işten çıkış sabah yine mesai ye gelmek perişan etti beni, gün içinde 2 saatlik izinler alıp ev bakmaya çıktık, hepsi boş içimize sinen uygun bir ev hala bulamadık hafta sonlarıda çalıştık, hafta sonu bi kaç yere daha bakıcaz hatta erken çıkabilirsek bu günde bakarız,
Sen naptın canım beya kolayladınız sanırım

Walla tatlım içine sinen temiz bi ew bulana kadar gez acele etme.sonra pişman olma benim gibi.Çok uğraştırdı ew beni.Nişanlıma çaktırmıyorum ama pişman oldum o ewi tuttuğuma.Komşuluğu güzel değil hemde istediğim gibi bi ew değil ve temizliği çoook uğraştırdı. ama yapcak bişi yok artık.Rabbim huzur wersin işallah. Mobilyacılar işi sallamasa işlerim çabuk biticek ama ha bugün ha yarın oyalayıp duruyolar ya.

günaydın kızlarrr..
lemlem hayatım evin harika..Allah musmutlu oturmayı nasip etsin canım. bi de kapitone örtüden bahsetmişsiniz yatak odası dolap içlerine.. onu özel olarakmı yaptırıyosunuz yoksa metre işimi alınıyor ve nerden bulup alabilirm??
semerta canım inşallah bi kaç güne tam gönlünüze göre bi ev bulursunuz..

teşekkür ederim canım... amin inşallah..

ben yatak bazamın ve gardroplardaki rafların ve tuvalet aynasındaki çekmecelerin ölçülerini aldım, oturdum hesap yaptım ona göre kapitone aldım saten olanlardan.. sonrada ölçülere göre kesip dikiş makinesinde kenarlarını dikti babam.. kapitonelerin eni 2 metre oluyor ona göre kaç metre alman gerektiğini hesaplarsın

canım benim ben biraz eski şarkı meraklısıyım slayt parçamız yeşim aşk alfabesi dans müziği esin engin pervane olucak pastamız olamayacağı için şarkımızda olmayacak :

YA CANIM BENDE NİAŞNLIMA DEDİM EN AZINDAN SALON VE YATAK ODASINA DEDİM SEN GELDE BAKARIZ DEDİİ OFFFFFFFFFFpara suyunu çektikçe kocam cimrileşiyor yaaa
ben sana demedim mi geldinmi sözümee sen babana söyle döksün simlerden bence

ayyy kuzuu balayı olayına hiççç girmee kafamda sürfekli ne giysem hangi ayakkabımı alsam gecesi var gündüzü var düşün düşün ayyyyy:89::89::89::89::89:
bu arada dün nişanlıma dedimki en iyisi klasik birşey olsun çok sıkıldım dedim oda mesela ne dedi
bende "yeni bir hayata başlıcağımız bugünde bizlerle olmanız dileğiyle dedim " nişanlımda neresi klasik öçok güzel dedi,ama benim diyeceğim bu değildi ağzımdan bunlar döküldü ilham geldi o sırada bana galibaa bende bunu yazacağımm

puffff... bugün saat 3 4 gibi bellonadan haber gelecek. eğer taşıma arabası yarın gelirse eşyaları pazar günü sivasa götüreceğiz:) ev yerleştirmek için evimi görebileceğim ve 2yıl yaşayacağım yeri...
amaaa derlerse ki araba gelemiyecek pazartesi gelecek( inşallah öle demezler) salı günü gideceğiz ama onada çok var artık aşkımı görmek istiyorum evimi filan.. heycanla son 2 saat.. dua edin banaa:97:

özdn canımm benim aldığım südyen olmadı hep soracam soracam unutuyorum iade yapılabiliyormu yada değişim

Selam kızlar,
şimdi nikah şekeri araştırması yapıyorum, nikah şekerleri cok pahalı
Bir arkadas bu şekilde nikah şekeri yaptırmış. Benimde hoşuma gitti gibi. Sadece magnet siparişi versem,internette baktıgım göre(1000 tanesi 60 tl falan), o tülünü falan acep yapabilr miyim? Nasıl sizce böle bişi?
Eki Görüntüle 235354

Son düzenleme:
hiç bilmiyorumki canım hiç iade yada değişim yapmadım bir girip bakayım ne yazıyor diğerlerini beğendinmi +18 gecelikleri

kuzumm benim, arkadaşımın onlar dahada elime geçmedi,oda nişanlı hiç almamıştı toptan alırım diyordu bayağ bir doldurdu,nerde bende o beden,keşke benim olsalardı ,yaramı deştin ben o tarz şeyleri bile alamıyorum,üst taraf hiç birşey taşımıyor çok zor buluyorum
iade olayına bakayım nasıl olacaksa iade yapayımm canımmm
ayy birde sonunda nişanlımla kavga ettik hayret uzağız diye bişi olmuyor dedim oldu sonunda,tam gözlerim doldu ozdn mesqajını gördüm kendime geldim offfffffffffff offffffffff

hayırdır caponnn ne oldu da tartıştınız ? Takma kafana düğün stresindendir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…