2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

nazar nazar şekerim

Canım 36 günüm kaldı o kadar ev gezdim çok ta fena değillerdi ama ya banyo ya mutfak muhakkak bir kusuru vardı, bugün iki ev daha bakıcaz inş artık buluruz, benim o kadar çooook işim vardki düşün daha ortada ev yok bu kadar iş yoğunluğunun içinde kafayı yemeden yetiştirebilir miyim sence
ah canım hem ev temiz güzel olacak hem apartman sakinleri gerçekten sakin olacak hemde kirası uygun olacak, kriter çok olunca evi bulması da zor oluyo, sıkma canını biraz toparlanınca istediğin gibi bir eve geçersin, hem senin mobilyaların acayip şıklardı her durumda güzel ferah bi yuvan olur siz huzurlu olun yeter

İnş. Canım tek isteğim şuan da bu kınaymış düğünmüş hepsi çıktı aklımdan sanki

kızlar hayıelı cumalar
ayy ben çok kötüyüm ya tevbe tevbe
bu susuzluk nasıl bir duyguymuş böyle Allahım
sen kimseyi susuz bırakma

kızlar şuanda moralim çok bozuk..bugün kayınvalidem aradı biz çıktık geliyoruz yoldayız perdelerini alalım kızım dedi emrivaki yapıldı yani neyse çıktım bende buluşup perdeciye gittik. nişanlımda aradı o sırada telde dediki bana uygun bişeyler beğen lütfen dedii!!!!! benimde moralim bozuldu zaten hani uç şeyler beğenmiyorum iki tarafada çok sıkıntı olmasın diye öyle demesine bozuldum bu aralar çok hassasım minicik şeye alınıyorum iyikide eşya işine dahil olmamışlar gerçekten en iyisi gidip herşeyini kednin alacan yaa... neyse sonuç olarak salon ve bi odanın perdesini beğenip aldık 750 lira tuttu. salon perdem simli parlıyo çok hoş..

asıl olay eve gelince patlak verdi biz banyoya duşakabin ve dolaplı lavabo yaptıracaktık. hazır olanlarda alıp koyulacaktı ama yer olarak duşakabin ve banyo lavabosunun yerleri çakışıyo duş teknesini en küçüğüden koydursak bile lavabo ile yapışık oluyo her halukarda... lavabo musluklarının yerini kaydırmak içinde galiba karebodurlar felan kırılacakmış birsürü sıkıntı ki adam daha yeni yaptırdı karebodurları... ama gel gör ki nişanlım bunu bana oldukça kaba ve sinirli bi şekilde anlattı telde doğal olarakta ortam gerilip sesler gttikçe yükseldi. ilk defa annem beni nişanlımla kavga ederken duydu çok üzüldü... sanki bu durumun sorumlusu benmişism gibi bana patladı tüm olay nişanlım tüm sinriini bana kustu ve kalbimi çok kırdı... olay boyut değiştirdi konudan konuya atladık büyüdükçe büyüdü... o orda tek başına herşeyi düşünüyo.. ben burda iki tarafı idare edip herşeyi organize ediyorum sinir stres yükseldi... en sonunda lanet olsun bırak yapma kalsın o banyo öyle ben artık sana tek kelime bişey demicem dedim ve teli suratına kapadım çünkü artık beynim götürmüyorrrr. bayağı ağladım (zaten bu sıralar tek yaptığım aktivite ağlamak) tekrar aradı biraz sakinleşmiştik o da ağlamış anladım sesinden.. sakince konuştuk ama neye yarar az önceki sinirli, saldırgan hali ne olacak...artık hiçbişeye hevesim kalmadı yarın düğün olsada evlensem böyle uzaktan ancak birbirimizi geriyoruz, kırıyoruz... ne sıkıntılı bi dönemmiş bu yarabbim, sen yardımcımız ol... moralim berbat..
annemde ilk defa beni fitillemek yerine sakinleştirmeye çalıştı hayret..

hayırdır caponnn ne oldu da tartıştınız ? Takma kafana düğün stresindendir...

nazar nazar şekerim

ya bizim mobilyaları arkadaşı yapacak malatyada ordan bingöle gidecek,yatak odamız yapıldı arkadaşı senin düğüne çok var yaparız diye el koydu,nişanlım yeni memur izin alması çok zor bende dedimki siparişini ver ayın 15 de ben gelip evi yerleştircem dedim,ni,şanlımda benim malatyaya gidip nasıl olması gerektiğini söylemem gerek dedi,bana çok saçma geldi neyse bildiği vardır diye susutum bişi demedim,bugünde aramış bana diyorki,5 gün ilçeye göreve gidecem,gelince izin alamayabilirim birde birimi değişecek bu hafta yeni yerde izin alma olayı zaten sorunlu,o yüzden bu mobilya işini ne yapsak,bende cinlendim tabi ne zaman mobilya yapılacak,nerden alınacak çeyiz desen gitmiş,davetiyelr dağıtılacak daha iş yeri zaten bırakmıyor bir ton işim var benim diye patladımm yani bunun rahatlığı yüzünden ya eşyalar gelecek ama ayın sonu bayrama gelecejk ve ben eşya yerleştirmeye gitmicem balayından sonrada gelince ev yerleşecek,yada eve gittiğimde daha eşyalar bile olmıcak bunun buı vurdumduymazlığı beni çileden çıkartıyor ayy çok karışık olmuş inşallah anlamışsınızdırr

nişanlının sana söylediğinin aynısını bana benim nişanlımda bilezik secmeye giderken söylemişti o konularda benim elimin ayarı yok malesef :26: üzme tatlı canını canım benim banyoyu falan takma bizim kiraladığımız evinde banyosu biraz anormal ama yapıcak birşey yok hele mutfağım kurbağa gibi yeşil ve ben yeşili hiç sevmem mobilyada

Son düzenleme:
sofiş sende bendensin işte birşey o anda güzellikle filan olmayınca ben hiç olmasını istemiyorum,bende aynı dedim hiçbirşeye karışma alırım mobilyamıda yaparım evimide dedim başladım ağlamaya onun sesi daha çok çıktı neden bana güvenmiyorsun halledeceğim dedi,bende gördük dedim 2 aydır dilimde tü bitti dedim git yap git yap diye dedim sonra o bağırdı ben bağırdım en sonunda ben konuşmak istemiyorum dedim bu alttan aldı ,hiç hevesim kalamdı ben herşeyimi kendim yaparım dedim kapattım.para konuları bizdede oluyor tatlım aman tatlım çok uçma ,bütçemize göreal,ileriyi düşün v.s. v.s..............

off herbirimiz aynıyız,şu dişlin gelinlere hayranım ya onu isterim bunu isterim,o olacak bu olacak diye her bişi aldırırlar ya,aman aldırsam ne olacakki borcunu ben çekecem zaten

pofff ne hayallerim vardıı ve hiç biri olmuyorr.. artık geçtim hayallerimden isteklerimdende bana davranış biçimi bu siniri beni korkutuyor.. yüksek sese tahammülüm yokkk.

valla sinirden hergün migrenim tutuyo. zaten biz girdik borcun altına biz ödicez onca parayı ki ben hayatımda zorluk çekmemiş biriyim ben göze almışım onun bana tavrına bak.. bu zoruma gidiyo..

selam herkese
ya bu ev eşyası yerleştirmesi bitti birde boğazımızı düşünüyoruz. her hafta pazara çkıp birşeyler alıyorum. hazırlık yapıyorum. artık sağ elim tutmuyor. bir haftadır ütü yapıyorum. herhalde bir ay elimi sürmem
kızlar boşuna ağlayıp hırpalamayın ya kendinizi. olan size oluyor. kapatın kulaklarınızı duymayın. valla ben artık öyle yapıyorum. parasal konularda herkes aynı. bizim aileler hiçbirşeye karışmadı bütün borca biz girdik hala daha eksiğimiz var. kimsenini gıkı çıkmıyor.

toz pembe hayallerim var pembesi gitti tozu kaldı

Pembesi gitmedi sana öyle geliyor şimdilik ay eşyaydı ev temizlemeydi yada bunlar ne zaman gelicek ne zaman yerleştiricem nasıl yetiştiricem hepsi yetişir merak etmeyin,bu dönem geçici evleriniz biraz şekillensin nasıl normalde dönüceksiniz bir daha bu telaşları yaşamıycaz o yüzden sakin sakin sindire sindire yapın,hepsi olur biter eviniz yerleşir eksiklerde alınır ya sonrası kalp kırılmaları olmasın yeterki,tartışın elbetteki telaştayız hepimiz geçicek biticek bunlar sakin düşünün,biraz rahatlayın sinirler geriliyor her iki taraftada tartışılmıycak konulara bile tepki veriliyor bu günleride atlatıcaz inşallah

aynen tatlım no panik no stres :) ben çok bunalırsam evde kocişimle ilk zamanlarımızı düşünüyorum. ister istemez heyecana kapılıyorum. mutlu oluyorum. kızlar bizde stresliyiz. kocalarımızda öyle.

kızlar emin olun erkekler bizden çok daha strestli
biz dışa vuruyoruz ama onlar bir miktar kontrol etmek zorunda kalıyolar kendilerini
bugün nişanlım izinliydi, bişeyden dolayı birisine sinirlendi bagırdı, çağırdı, hatta ağzından şimdiye adar tek bir küfür bile duymamıştım, küfür etti
tabi ben onu öyle görünce başlaıdm ağlamaya
o da sarıldı "ben sana bagırmıyorum" falan dedi
ama o an anladım k benden bin kat daha stresti var nişanlımın

ben duygularımı çok uçlarda yaşarım tam bir akrep burcuyumdur
ve çok belli ederim, hiçbişeyi içimde saklamam ve dışa vururum
herkes öyle değil işte

inanın şuan bizi bu kadar kıran meseleler 1 ay sonra hatırlanmyack bile
herşey güzel olacak, hele bi evlerimize girelim

bu arada sofiş bence sen alınganlık yapmışsın
nişanlımın ailesi tül yaptıracaktı (hala ses yok)
nişnlım dmişti ki:"ahsen fazla lüs şeyler isteme, bekle" dedi
ben de ellerimi belime koyup "yok yaa benim ailem herşeyin en güzelini yaptılar bize. Onlar alt tarafı tül yaptıracak bunda da parayı düşünemem" dedim
"aman naparsan yap ahsen ya yeter ki o ellerini belinde tutma modundan sıyrıl" demişti

bu arada kızlar benim görümcem kaza geçirmişti ya hani
o tutuklnmış, cezaevinde şuan
ne kadar yatacağı belli değil
3 tane çocuu var, üzüldüm
ama bi yandan da kendim için üzülüyorum
bu görümcem nişanıma aylar kala bir sürü saçma sapan şeyler yapıp full ağlatmıştı beni
nişanımdan asla güzel anılarım yok
hep ağlayışlarım geliyo aklıma

şimdi de düğün öncesi ailenin gündemine oturdu
nişanlımın ailesi bizim düğünümüzü unuttu nerdeyse
ne bir soran var ne bir arayan
ihitiyacımız var mı, eksiğimz var mı, gelinlik alındı mı, o alındı mı bu alındı mı
hiiiççççç sormuyolar

3 tane çocuğa da sırayla bakacaklarmış
bi aylığına benim üstüme salmazlarsa iyi
ama Allahdan nişanlım o konuda tavşz verecek değil

BENİM EŞYALAR SALIYA KALDI HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUM ...! ya kızlar sallamıyorum artık hiçbirşeyi,inşallah düğünden sonra bu formda birimiz kavga ettik kocamla yazarız birimiz hamileyiz yazarız:) bakalım ilk bebek sahibi kim olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…