kuzumm benim, arkadaşımın onlar dahada elime geçmedi,oda nişanlı hiç almamıştı toptan alırım diyordu bayağ bir doldurdu,nerde bende o beden,keşke benim olsalardı ,yaramı deştin ben o tarz şeyleri bile alamıyorum,üst taraf hiç birşey taşımıyor çok zor buluyorum
iade olayına bakayım nasıl olacaksa iade yapayımm canımmm
ayy birde sonunda nişanlımla kavga ettik hayret uzağız diye bişi olmuyor dedim oldu sonunda,tam gözlerim doldu ozdn mesqajını gördüm kendime geldim offfffffffffff offffffffff
nazar nazar şekerim
Walla tatlım içine sinen temiz bi ew bulana kadar gez acele etme.sonra pişman olma benim gibi.Çok uğraştırdı ew beni.Nişanlıma çaktırmıyorum ama pişman oldum o ewi tuttuğuma.Komşuluğu güzel değil hemde istediğim gibi bi ew değil ve temizliği çoook uğraştırdı. ama yapcak bişi yok artık.Rabbim huzur wersin işallah. Mobilyacılar işi sallamasa işlerim çabuk biticek ama ha bugün ha yarın oyalayıp duruyolar ya.
günaydın kızlarrr..
lemlem hayatım evin harika..Allah musmutlu oturmayı nasip etsin canım. bi de kapitone örtüden bahsetmişsiniz yatak odası dolap içlerine.. onu özel olarakmı yaptırıyosunuz yoksa metre işimi alınıyor ve nerden bulup alabilirm??
semerta canım inşallah bi kaç güne tam gönlünüze göre bi ev bulursunuz..
hayırdır caponnn ne oldu da tartıştınız ? Takma kafana düğün stresindendir...
nazar nazar şekerim
kızlar şuanda moralim çok bozuk..bugün kayınvalidem aradı biz çıktık geliyoruz yoldayız perdelerini alalım kızım dedi emrivaki yapıldı yanineyse çıktım bende buluşup perdeciye gittik. nişanlımda aradı o sırada telde dediki bana uygun bişeyler beğen lütfen dedii!!!!! benimde moralim bozuldu zaten hani uç şeyler beğenmiyorum iki tarafada çok sıkıntı olmasın diye öyle demesine bozuldum bu aralar çok hassasım minicik şeye alınıyorum iyikide eşya işine dahil olmamışlar gerçekten en iyisi gidip herşeyini kednin alacan yaa... neyse sonuç olarak salon ve bi odanın perdesini beğenip aldık 750 lira tuttu. salon perdem simli parlıyo çok hoş..
asıl olay eve gelince patlak verdi biz banyoya duşakabin ve dolaplı lavabo yaptıracaktık. hazır olanlarda alıp koyulacaktı ama yer olarak duşakabin ve banyo lavabosunun yerleri çakışıyo duş teknesini en küçüğüden koydursak bile lavabo ile yapışık oluyo her halukarda... lavabo musluklarının yerini kaydırmak içinde galiba karebodurlar felan kırılacakmış birsürü sıkıntı ki adam daha yeni yaptırdı karebodurları... ama gel gör ki nişanlım bunu bana oldukça kaba ve sinirli bi şekilde anlattı telde doğal olarakta ortam gerilip sesler gttikçe yükseldi. ilk defa annem beni nişanlımla kavga ederken duydu çok üzüldü... sanki bu durumun sorumlusu benmişism gibi bana patladı tüm olay nişanlım tüm sinriini bana kustu ve kalbimi çok kırdı... olay boyut değiştirdi konudan konuya atladık büyüdükçe büyüdü... o orda tek başına herşeyi düşünüyo.. ben burda iki tarafı idare edip herşeyi organize ediyorum sinir stres yükseldi... en sonunda lanet olsun bırak yapma kalsın o banyo öyle ben artık sana tek kelime bişey demicem dedim ve teli suratına kapadım çünkü artık beynim götürmüyorrrr. bayağı ağladım (zaten bu sıralar tek yaptığım aktivite ağlamak) tekrar aradı biraz sakinleşmiştik o da ağlamış anladım sesinden.. sakince konuştuk ama neye yarar az önceki sinirli, saldırgan hali ne olacak...artık hiçbişeye hevesim kalmadı yarın düğün olsada evlensem böyle uzaktan ancak birbirimizi geriyoruz, kırıyoruz... ne sıkıntılı bi dönemmiş bu yarabbim, sen yardımcımız ol... moralim berbat..
annemde ilk defa beni fitillemek yerine sakinleştirmeye çalıştı hayret..
pofff ne hayallerim vardıı ve hiç biri olmuyorr.. artık geçtim hayallerimden isteklerimdende bana davranış biçimi bu siniri beni korkutuyor.. yüksek sese tahammülüm yokkk.nişanlının sana söylediğinin aynısını bana benim nişanlımda bilezik secmeye giderken söylemişti o konularda benim elimin ayarı yok malesef :26: üzme tatlı canını canım benim banyoyu falan takma bizim kiraladığımız evinde banyosu biraz anormal ama yapıcak birşey yok hele mutfağım kurbağa gibi yeşil ve ben yeşili hiç sevmem mobilyada
sofiş sende bendensin işte birşey o anda güzellikle filan olmayınca ben hiç olmasını istemiyorum,bende aynı dedim hiçbirşeye karışma alırım mobilyamıda yaparım evimide dedim başladım ağlamaya onun sesi daha çok çıktı neden bana güvenmiyorsun halledeceğim dedi,bende gördük dedim 2 aydır dilimde tü bitti dedim git yap git yap diye dedim sonra o bağırdı ben bağırdım en sonunda ben konuşmak istemiyorum dedim bu alttan aldı ,hiç hevesim kalamdı ben herşeyimi kendim yaparım dedim kapattım.para konuları bizdede oluyor tatlım aman tatlım çok uçma ,bütçemize göreal,ileriyi düşün v.s. v.s..............
toz pembe hayallerim var pembesi gitti tozu kaldı
toz pembe hayallerim var pembesi gitti tozu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?