2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ebrumemet kuzenim yatagını düğüne üç gün kala almıştı o bile düğün günü eksiksiz evlendi.
ben bebekle ilgili sıramı isteyene veriyorum daha çooook var inşallah

ebrumemet kuzenim yatagını düğüne üç gün kala almıştı o bile düğün günü eksiksiz evlendi.
ben bebekle ilgili sıramı isteyene veriyorum daha çooook var inşallah

canım ölede ben hala oturacağım evi görmedim yaşayacağım ilçeyi görmedim..görmek istiyorum o yüzden gitmek istiyorum ben bir an önce..
ayrıcaa şekerim bu bebiş işleri sırayla değil paraylada değil kısmet kısmet:89:

ayy aşkımız gibi bıcır bıcır bi bebişimiz olsun
benim göbişimi öpsün kocişkom, ben onun koca göbişini öpüyorum hep
ayy doğurayım ben ya bi tane
bıcır bıcır olsun yuvamız

selam güzel gelinleeerr

topikimizi kasvetli bir hava kaplamış...

hepimiz benzer sıkıntılar içerisindeyiz...

neden filmlerdeki gibi sorunsuz sıkıntısız bulutların üzerinde hoplaya zıplaya evlenemiyoruz biz?

bana gelirsek bende hiç bi gelişme yok ama nişanlımın askerden gelmesine 5 gün kaldı çok şükür 460 günü yedik bitiridk ama tabi ki biliyorum asıl askerlik gelince başlayacak

off ev hala boşalmadı kızlar
herşey nasıl yetişecek bilmiyorum
beyaz eşyaları bile farklı farklı yerlerden aldık
mobilyaar desen öyle
hepsi nasıl gelcek
nasıl yerleşicek, sürekli erteleyip dururlarsa napcaz

boyalarımızı aldık bugün 200 tuttu, filli saten boya
anam elimizi nereye atsak para yahu

evlenelim artık ya düşünmekten çok yoruldum

bu arada alakasız olcak ama saçlarımı boyatıcam
denemediğim renk kalmadı, şuan orjinal renginde

ne renk tavsiye edersiniz bana kızlar
sarı yakışır mı, bak onu hiç denemedim

mor, pembe hepsini denedim, herkes çok begenmişti

ocwmays

ayy aşkımız gibi bıcır bıcır bi bebişimiz olsun
benim göbişimi öpsün kocişkom, ben onun koca göbişini öpüyorum hep
ayy doğurayım ben ya bi tane
bıcır bıcır olsun yuvamız

allah gönlüne göre versin. aslında bazen bende çok istiyorum ama eşim askere gitmedi henüz ikinci kez okuyor. o gidip gelmeden istemiyorum. bebeğinin her anını görsün hamileliğimde filan yanımda olsun istiyorum. yinede nasip.

zahter kesinlikle doğru söylüyosun
o tecrübe beraber yaşanmalı

Rabbim bir an önce kurtarsn sizi o sıkıntıdan
evlendikten sonra çok güç

iyi geceler kızlar

bebiş derken :26::26: biz 1 veya duruma göre 2 sene düşünmüyoruz ama aileler şimdiden torun sevmeye başladılar yaaa :18::18: düğün hazırlıklarına sesleri çıkmıyo biz yoruluyoruz sonrada torun istiyolar ayy bu bebek mevzusu beni geriyo yaaa

bu aileler herşeye karışmasa olmuyor valla benim kayınvalidem daha nişanlanmadan torun istediğini gösterdi karşı komşusunun torunu olmuşta sevip sevip kıskandırıyormuş. ne alaka onun gelini yaptı diye bendemi yapayım.

benimde kayın babam duyuruyo :44: çarşıdayız hep beraber önümüzden bir aile geçti adam çoçuğunu kucanda taşıyo hemen nişanlıma seneye çoçuğu sen taşıcan diyo yaaa nişanlıma 4 tane torun isterim diyomuş yuhhhh:18::18: dedim ben en fazla 2 çoçuk istiyorum

canım valla artık herşey üstüste geldi en küçük şeyden bile alınır oldum.. az önce uzun bi konuşma yaptık nişanlımlaa sankii onca kavgayı biz etmemişsiz gibiydii bi heyecanlıı şunu şöyle yaparız bunu böyle yaparız saatlerce konuştukk..ay Allahımm duygu karmaşası içindeyiz galiba

bu arada görümcene üzüldüm canım yaa yazık çocuklarına heleki... cezası kesinleştimi ki ne kadar kalır acaba?? sen yeni evlisin sanmıyorum sanada yollıcaklarını canım..

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

bende 1-2 sene çocuk yapmayı düşünmüyorumm hattaa bu süre dahada uzun olabilir.. hiç hazır değilimm bi bebek bakabileceğimi sanmıyorum. ne maddi yönden ne de manevi yönden.. benim görümcemde çocuk için fazla beklemeyin ankaradayken yapın hemen büyütün orda diye bi akıl vermeye çalıştı bana geçenlerdee dee cevabını aldıı '' çok borcumuz var şimdilik yapamayız!!''

günaydın güzeller,ben berbat durumdayım,dün regl oldum,hapcıktan aldım bir tane geceden beri acayip midem bulanıyor ve başım ağrıyor regl ağrımı bile unuttum, iş yerindeyim ağzım zehir gibi benim iş yerim hep erkek dolu oruçluyum zannediyorlar ama çok fenayım, ilaç mı yapıyor acaba yan etki,lerinde var,bugün ablam kendi akdın doğumcusunu arayacak konuşacak hangi hapı kullansın diye ama ben şimdi buna başladım bişi olurmu acaba ayyy bu sıkıntıda birde bu,bebk olayında çok şükür ikiş tarafta borcunuzu bitirin,paranızı biriktirmeye başlayın doğudayken ondan sonra diyıor,annem çok hevesli sadece,bende annem için istiyorum babamın sıkıntısını bir torun atlatbilir diye düşünüyorum ama hamile kalırsamda ankaraya gelip gitmem çok zor olur bu seferde annem evde çok yalnız kalır ayyy yine karışığım zaten midem bulanı yor böööööööööööööööööööööööööö

dün akşam işten çıktım nişanlım aradı aşkım nerdesin dedi otobüse bineceğim dedim,sonra sanki tartışmamışız gibi ee ne yaptın ne oldu bitti filan diye konuşmaya başladık,geecede kapatırken dediki,sen sakın üzülme dedi dayanamıyorum dedi, sen bu eve geldiğinde inşallah herşeyimiz hazır olacak sadece bana güven dedi

[

görümcene bende çook üzüldüm ya yazık kadına,ama bencede siz yeni evlisiniz bencede evrmezler verselerde mesela birinin işi çıkar ahsencim 2 gün bakarmısın tarzı bişi olur
bu arad bende akrebim yükselenimde akrep aynı karakterdeyiz canımm

kızlar ya bir derdim daha var benim,kına gecesini kayınpederim biz bişi demeden ben yapacağım dedi yemekli ,davullu zurnalı evlerinin bahçesinde olacak,
3 tür kayınpederim diyorki kızım düğüne bizimatraftan çoğu kimse gelmez,nişanlımgil ilçede oturuyor düğün ankarada merkezde,takısını takacak olan gelir kınada takar diyor,e bunlar bana takmazsa kayınpederime verirlerse offff çok ihtiyacımız var,ben bir hinlik düşünüp kalbimi bozmak istemiyorum ama kayınpederimgilin bazı saçma şeyleri oluyor, bana borçla bilezik alıp parasını bize ödetmek gibi ,şimdi kınayıda bu altınlara filan sayarmı acaba,nişanlıma dedim olmaz öle şey dedi ama eltimle konuştuk o bana direk demedi de başından geçen bazı olayalrı anlattı ve dikkatli ol dedi

Ben bi yandan çoçuk istiyorum..bi yandan da bekle diyorum hem hayatımızı yaşayalım borçlar falan bitsin diyorum ama nişanlım hemen baba olmak istiyo...

ay valla her şey para ya vakit yaklaştıkça para konusuda strese sokmaya başladı

off herbirimiz aynıyız,şu dişlin gelinlere hayranım ya onu isterim bunu isterim,o olacak bu olacak diye her bişi aldırırlar ya,aman aldırsam ne olacakki borcunu ben çekecem zaten
ay bende hayranım nasıl aldırıyolarsa ben zar zor aldırıyorum ki onlardada aşırıya kaçmıyorum bile..ablam deli ediyo bazen şunuda alsın bunuda alsın en sonunda patladım napıyım ailesi yapmıyo buda yaparsa benim borcum olacak dedim...bi saat sonra aramış üstüne mi geldim diye aslında onlarada hak veriyorum..bazen kayınvaldem dengesizlik yapıyo nişanlımı sevmesem tahammül edemezdim heralde...kına yeri mevzumuzda yer bulduk begenmedi gününü istemedi olmaz olmaz diye... sonrada çok üstümüze geliyorsunuz demiş..o kadar kırılmıştım ki ben unutuyorum bunları ama aileler unutmuyo işte...

ay valla her şey para ya vakit yaklaştıkça para konusuda strese sokmaya başladı
ya bizim hiç paramıs kalmamış sadece gelinlikçi ve düğün salonuna para ayırmış başka paramısss yokmussssssss

yok canımm sen yaparsan kabahat onlar yaparsa ne varki bunu mu takmış ben anne olarak hiç mi bişi diyemicem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…