BENİM EŞYALAR SALIYA KALDIHEPSİNDEN NEFRET EDİYORUM ...! ya kızlar sallamıyorum artık hiçbirşeyi,inşallah düğünden sonra bu formda birimiz kavga ettik kocamla yazarız birimiz hamileyiz yazarız:) bakalım ilk bebek sahibi kim olcak:)
ebrumemet kuzenim yatagını düğüne üç gün kala almıştıo bile düğün günü eksiksiz evlendi.
ben bebekle ilgili sıramı isteyene veriyorumdaha çooook var inşallah
iyi geceler kızlar
bebiş derken :26::26: biz 1 veya duruma göre 2 sene düşünmüyoruzama aileler şimdiden torun sevmeye başladılar yaaa :18::18: düğün hazırlıklarına sesleri çıkmıyo biz yoruluyoruz sonrada torun istiyolar ayy bu bebek mevzusu beni geriyo yaaa
bu aileler herşeye karışmasa olmuyor valla benim kayınvalidem daha nişanlanmadan torun istediğini gösterdikarşı komşusunun torunu olmuşta sevip sevip kıskandırıyormuş. ne alaka onun gelini yaptı diye bendemi yapayım.
bu arada sofiş bence sen alınganlık yapmışsın
nişanlımın ailesi tül yaptıracaktı (hala ses yok)
nişnlım dmişti ki:"ahsen fazla lüs şeyler isteme, bekle" dedi
ben de ellerimi belime koyup "yok yaa benim ailem herşeyin en güzelini yaptılar bize. Onlar alt tarafı tül yaptıracak bunda da parayı düşünemem" dedim
"aman naparsan yap ahsen ya yeter ki o ellerini belinde tutma modundan sıyrıl" demişti
bu arada kızlar benim görümcem kaza geçirmişti ya hani
o tutuklnmış, cezaevinde şuan
ne kadar yatacağı belli değil
3 tane çocuu var, üzüldüm
ama bi yandan da kendim için üzülüyorum
bu görümcem nişanıma aylar kala bir sürü saçma sapan şeyler yapıp full ağlatmıştı beni
nişanımdan asla güzel anılarım yok
hep ağlayışlarım geliyo aklıma
şimdi de düğün öncesi ailenin gündemine oturdu
nişanlımın ailesi bizim düğünümüzü unuttu nerdeyse
ne bir soran var ne bir arayan
ihitiyacımız var mı, eksiğimz var mı, gelinlik alındı mı, o alındı mı bu alındı mı
hiiiççççç sormuyolar
3 tane çocuğa da sırayla bakacaklarmış
bi aylığına benim üstüme salmazlarsa iyi
ama Allahdan nişanlım o konuda tavşz verecek değil
bu arada kızlar benim görümcem kaza geçirmişti ya hani
o tutuklnmış, cezaevinde şuan
ne kadar yatacağı belli değil
3 tane çocuu var, üzüldüm
ama bi yandan da kendim için üzülüyorum
bu görümcem nişanıma aylar kala bir sürü saçma sapan şeyler yapıp full ağlatmıştı beni
nişanımdan asla güzel anılarım yok
hep ağlayışlarım geliyo aklıma
şimdi de düğün öncesi ailenin gündemine oturdu
nişanlımın ailesi bizim düğünümüzü unuttu nerdeyse
ne bir soran var ne bir arayan
ihitiyacımız var mı, eksiğimz var mı, gelinlik alındı mı, o alındı mı bu alındı mı
hiiiççççç sormuyolar
3 tane çocuğa da sırayla bakacaklarmış
bi aylığına benim üstüme salmazlarsa iyi
ama Allahdan nişanlım o konuda tavşz verecek değil
Ben bi yandan çoçuk istiyorum..bi yandan da bekle diyorum hem hayatımızı yaşayalım borçlar falan bitsin diyorum ama nişanlım hemen baba olmak istiyo...bende 1-2 sene çocuk yapmayı düşünmüyorumm hattaa bu süre dahada uzun olabilir.. hiç hazır değilimm bi bebek bakabileceğimi sanmıyorum. ne maddi yönden ne de manevi yönden.. benim görümcemde çocuk için fazla beklemeyin ankaradayken yapın hemen büyütün orda diye bi akıl vermeye çalıştı bana geçenlerdee dee cevabını aldıı '' çok borcumuz var şimdilik yapamayız!!''
ay valla her şey para ya vakit yaklaştıkça para konusuda strese sokmaya başladıoff ev hala boşalmadı kızlar
herşey nasıl yetişecek bilmiyorum
beyaz eşyaları bile farklı farklı yerlerden aldık
mobilyaar desen öyle
hepsi nasıl gelcek
nasıl yerleşicek, sürekli erteleyip dururlarsa napcaz
boyalarımızı aldık bugün 200 tuttu, filli saten boya
anam elimizi nereye atsak para yahu
ay bende hayranım nasıl aldırıyolarsa ben zar zor aldırıyorum ki onlardada aşırıya kaçmıyorum bile..ablam deli ediyo bazen şunuda alsın bunuda alsın en sonunda patladım napıyım ailesi yapmıyo buda yaparsa benim borcum olacak dedim...bi saat sonra aramış üstüne mi geldim diye aslında onlarada hak veriyorum..bazen kayınvaldem dengesizlik yapıyo nişanlımı sevmesem tahammül edemezdim heralde...kına yeri mevzumuzda yer bulduk begenmedi gününü istemedi olmaz olmaz diye... sonrada çok üstümüze geliyorsunuz demiş..o kadar kırılmıştım ki ben unutuyorum bunları ama aileler unutmuyo işte...off herbirimiz aynıyız,şu dişlin gelinlere hayranım ya onu isterim bunu isterim,o olacak bu olacak diye her bişi aldırırlar ya,aman aldırsam ne olacakki borcunu ben çekecem zaten
ya bizim hiç paramıs kalmamış sadece gelinlikçi ve düğün salonuna para ayırmış başka paramısss yokmussssssssay valla her şey para ya vakit yaklaştıkça para konusuda strese sokmaya başladı
ay bende hayranım nasıl aldırıyolarsa ben zar zor aldırıyorum ki onlardada aşırıya kaçmıyorum bile..ablam deli ediyo bazen şunuda alsın bunuda alsın en sonunda patladım napıyım ailesi yapmıyo buda yaparsa benim borcum olacak dedim...bi saat sonra aramış üstüne mi geldim diye aslında onlarada hak veriyorum..bazen kayınvaldem dengesizlik yapıyo nişanlımı sevmesem tahammül edemezdim heralde...kına yeri mevzumuzda yer bulduk begenmedi gününü istemedi olmaz olmaz diye... sonrada çok üstümüze geliyorsunuz demiş..o kadar kırılmıştım ki ben unutuyorum bunları ama aileler unutmuyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?