kızlar ya bir derdim daha var benim,kına gecesini kayınpederim biz bişi demeden ben yapacağım dedi yemekli ,davullu zurnalı evlerinin bahçesinde olacak,
3 tür kayınpederim diyorki kızım düğüne bizimatraftan çoğu kimse gelmez,nişanlımgil ilçede oturuyor düğün ankarada merkezde,takısını takacak olan gelir kınada takar diyor,e bunlar bana takmazsa kayınpederime verirlerse offff çok ihtiyacımız var,ben bir hinlik düşünüp kalbimi bozmak istemiyorum ama kayınpederimgilin bazı saçma şeyleri oluyor, bana borçla bilezik alıp parasını bize ödetmek gibi ,şimdi kınayıda bu altınlara filan sayarmı acaba,nişanlıma dedim olmaz öle şey dedi ama eltimle konuştuk o bana direk demedi de başından geçen bazı olayalrı anlattı ve dikkatli ol dedi
cnm ya bende şeyi merak ediyorum kız evinden takılan takıları kız evi mi alıyo...annelerin eline veriylar ya hani
tşk ederim cnm bilgi verdiğin için..ya canım mesela benim ablam evlendi anneme getirip verenler olmuş,el öpmeye gidildiğinde annem çıkardı hepsini verdi,birde gelin altınını almak çok büyük günahmış,çünkü o gelinin malıymış
cnm ya bende şeyi merak ediyorum kız evinden takılan takıları kız evi mi alıyo...annelerin eline veriylar ya hani
ya kızlarrr bu hap böyle olmazz bununla yaşanmaz,evli olanalrı arıyorum kullanma diyor,yeni evlenenler kullan diyor offfffff kızlarrr bi gelin ya artıkınsıyırdımm
günaydın kızlarrr ben geldimmmm.
caponum bi doktora danışmadan keşke kullanmasaydın hapı ama mide bulantın regl sancısından olabilir benim genelde öyle oluyor da.. bu arada ben hap kullanmıcam korkuyorum sonradan istediğimiz zaman olmaz diye çünkü ablam bunun sıkıntısını çok çektii senelerce uğraştılarr en sonunda tüp bebişimiz olduuuo yüzden girmicem hiç o işe nişanlımda kullanmamı istemiyor ben önlemimi alırım diyo.. yani umarım beni kandırmıyordur
düğünde takılan altınlara gelince bizim buranın adeti düğünde erkeğe takılan parayı erkek tarafı alırmış düğün masraflarını karşılarmışşilk başta bunu bana bi kaç kez duyurmuşlardı daha nişan olmadan ... bende ''aa ne saçma bi adetmiş o zaman düğünü erkek tarafı yapmış olmuyo kii evlenen çift yapıyo oldu olacak takı merasimine damat tarafından bi kişi daha dahil olsun onada takılsın düğünde ne takılırsa benim valla kimseciklere vermem '' dediydimm ki halada diyorum vermemmmm zaten düğünümüzü biz yapıyoz bi de isterlerse yuh derim...
kızlar çok kötüyüm kayınvalidemin babası yani dedemiz vefat etti
canım başınız sağolsun,düğüü etkileyecek mi
başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?