2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cnm ya bende şeyi merak ediyorum kız evinden takılan takıları kız evi mi alıyo...annelerin eline veriylar ya hani

ya kızlarrr bu hap böyle olmazz bununla yaşanmaz,evli olanalrı arıyorum kullanma diyor,yeni evlenenler kullan diyor offfffff kızlarrr bi gelin ya artıkınsıyırdımm

cnm ya bende şeyi merak ediyorum kız evinden takılan takıları kız evi mi alıyo...annelerin eline veriylar ya hani

ya canım mesela benim ablam evlendi anneme getirip verenler olmuş,el öpmeye gidildiğinde annem çıkardı hepsini verdi,birde gelin altınını almak çok büyük günahmış,çünkü o gelinin malıymış

tşk ederim cnm bilgi verdiğin için..

anne kızına teslim eder canım, çünkü gelinin hakkı...

ya kızlarrr bu hap böyle olmazz bununla yaşanmaz,evli olanalrı arıyorum kullanma diyor,yeni evlenenler kullan diyor offfffff kızlarrr bi gelin ya artıkınsıyırdımm

ay bi uzman kontrolunde alsaydın keşke canımın içi
internetten bak yan etkilerine falan
bi de gidebiliyosan git doktora

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

bugün niye kimse yok uykum gelmeye başladı...

Son düzenleme:
bugün cumartesi canım
ondandır
ben de plan yapalım diyorum ama para olmayınca insan kıpırdayamıyo ki yerinden

canım doktordan filan vazgeçtim şimdi tuzlu bişiler yiyorum kendime geldim sanki reglde kesildi gibi me geliyor ben hapa veda ediyorum olacaksa olur bebiş allahın verdiği can ömür verdiyse hapta alsan olur,prezer. kullansan olur allahtan gelen baş göz üstüne

günaydın kızlarrr ben geldimmmm.
caponum bi doktora danışmadan keşke kullanmasaydın hapı ama mide bulantın regl sancısından olabilir benim genelde öyle oluyor da.. bu arada ben hap kullanmıcam korkuyorum sonradan istediğimiz zaman olmaz diye çünkü ablam bunun sıkıntısını çok çektii senelerce uğraştılarr en sonunda tüp bebişimiz olduuu o yüzden girmicem hiç o işe nişanlımda kullanmamı istemiyor ben önlemimi alırım diyo.. yani umarım beni kandırmıyordur
düğünde takılan altınlara gelince bizim buranın adeti düğünde erkeğe takılan parayı erkek tarafı alırmış düğün masraflarını karşılarmışş ilk başta bunu bana bi kaç kez duyurmuşlardı daha nişan olmadan ... bende ''aa ne saçma bi adetmiş o zaman düğünü erkek tarafı yapmış olmuyo kii evlenen çift yapıyo oldu olacak takı merasimine damat tarafından bi kişi daha dahil olsun onada takılsın düğünde ne takılırsa benim valla kimseciklere vermem'' dediydimm ki halada diyorum vermemmmm zaten düğünümüzü biz yapıyoz bi de isterlerse yuh derim...

ay yok tatlım doktorla da konuştum şimdi genel etkisiymiş bünyen kaldırmamış olabilr dedi ama daha ilk hap alışır dedi,hap kullanmayı bende istemiyordum nişanlımda ama sonra dedikki en azından ilk aylar için 2 ay kadar kullanalım dedik birşeyleer daha güzel olur diye,ama ben vazgeçtim,şimdi nişanlım araedı sesin çok kötü sakın alma dedi,almıcamda birde bebiş olmazsa allah korusun,
benim kayınpederimde diğer 2 oğlundan almamış ama işte bazı şeyleri garip güven vermiyor bana

selam kızlarrrr,

bilin bakalım nerden yazıyorum ... kendi evimdennnnn.. internet wireless nişanlımın abisi üst katta oturuyor birlikte ödiycez dedim bakayım bağlanabilicek miyim rahat.. dün mobilyalarım da geldi artık evim yerleşti sıra eşyaları yerleştirmede.... kızlar bizde de paralr suyunu çekmeye başladı wallaha.. şimdi çeyizleri yıkamak için temizlik malzemesi alışverişi yaptık dün akşam... bir de çamaşır kurutmalığı aldık... 250 lira para verdik çamaşır bulaşık tozlarına yaaaa

caglasam_mi başınız sağolsun canım..

kızlar biz hala ev bulamadık..gelinlikte yok ortada..nişanlımın ailesinin vurdumduymazlığı beni çok yıpratıyor..ne yapıcam ben yaaa...

off ya çok sıkıldım bu aralar .. nişanlımın ailesi dengesiz ya hiç görüşmedigimiz bi teyzesi var nişanımıza gelmedi...bugun akşam yemege davet etmiş ama sadece ben gidecekmişim ..böyle şey mi olur ya sonuçta bizde iftara nişanlıysan ailecek davete gidilir ..3 kişi olunca fazla geldi hatuna anlaşılan ..nişanlımda ne var sanki diyo..biz yemege çıkınca bişi olmuyo diyo ikimizin dışarda çıkmasıyla teyzesinin sadece beni davet etmesi birmi..annemlerde köpürdü söyleyince(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…