2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahsencim geçmiş olsun... görümcenin başına gelen çok zor bişey ben bilirim...herkesin başına her an gelebilecek bişey... Allah kurtarsın onu ordan biran önce. Allah sabır versin tüm sevenlerine.. sen de bu konuda asla sırtını dönme onlara. O küçücük çocuklarının hiç bişeyden haberi yok zavallılar... zordur çocuk bakmak ama yardımlarını esirgeme.. belki bu da görümcene sana yaptıklarını anlaması için bir fırsat olur. sen büyüklük yap...

caglasam_mi başınız sağolsun canım..

kızlar biz hala ev bulamadık..gelinlikte yok ortada..nişanlımın ailesinin vurdumduymazlığı beni çok yıpratıyor..ne yapıcam ben yaaa...
cnm aileler kalırsa bişi olmuyo benim kayvaldem ne eve ne gelinliğe karıştı..ben netten evden bulduk tuttuk.. ben gelinliği halledelim dedim hallettik sagolsun nişanlımda pek bişi demedi ama kayın valdemin ne gelinlik nede başka başka bişey umrunda ondan habaer beklesem..daha ortada hiç bişey yoktu...

kızlar çok kötüyüm kayınvalidemin babası yani dedemiz vefat etti

canım benim
allah rahmet etsin

heroş, biz sırtımıı dönmedik zaten
nişanlım düğün öncesi ellerine 1500 lira saydı
çocuklara da bikaç parça bişey alıp gönderdi
ben de hergün arayıp hal hatr soruyorum
ama ben daha bu yaşımda biri özürlü 3 çocuğa bakamam
gerçekten bakamam Allahım korusun
malesef kayınvalidemler pek düşünceli değil
güvenmiyorum pek onlara

arada kalmaktan sıkıldım..

servet,
ailenin sei streste sokmaması laızm bu kadar
ama onlar da strestli işte
off hepimizin derdi ayrı
Rabbim sabr ver b,ze

canım benim
allah rahmet etsin

servet,
ailenin sei streste sokmaması laızm bu kadar
ama onlar da strestli işte
off hepimizin derdi ayrı
Rabbim sabr ver b,ze

amin cnm yaa..aileme de bişey diyemiyorum ki denngesi dengesiz işler yapılar.. bazen kayınvaldemden nefret ediyorum

benim şaşkın nişanlım banyoyu yapacak adamada, mobilyacılarada 18ine gün vermiş.... umarım aynı anda onca adam gelmez evime temizlik güme gidecek.. ay erken yaşta yaşlancam ben bu gidişleee:97::97:

benim şaşkın nişanlım banyoyu yapacak adamada, mobilyacılarada 18ine gün vermiş.... umarım aynı anda onca adam gelmez evime temizlik güme gidecek.. ay erken yaşta yaşlancam ben bu gidişleee:97::97:
ayy cnm benim napalım idare edicez artık evlenene kadar.. hayırlısıyla işlerimiz bitseydide yuvalarımıza girseydik...

heroş, biz sırtımıı dönmedik zaten
nişanlım düğün öncesi ellerine 1500 lira saydı
çocuklara da bikaç parça bişey alıp gönderdi
ben de hergün arayıp hal hatr soruyorum
ama ben daha bu yaşımda biri özürlü 3 çocuğa bakamam
gerçekten bakamam Allahım korusun
malesef kayınvalidemler pek düşünceli değil
güvenmiyorum pek onlara

tatlım ben sana zaten al çocuklara bak demedim... sadece iyi niyetini göster yardımını esirgeme. kin tutma demek istemiştim sen de doğru olanı yapıyormuşsun zaten hal hatır sorarak maddi manevi desteğinizle ...

ay bu arada alışverişten geldik.. yatak halı baktık... anam o yatakalr ne kdar pahallıymış yaaaaa.... işbir e gittik en ekonomik visco su 1.000 tl .... halılara baktık bütün evi 1.000 1.500 liraya bitiricez gibi... bir de salon ve yatak odası avizelerimiz aldık 3ü 500 tl tuttu.. ek işe başlamamız gerekcek herhalde... para giidyor herşey para ve bir sürü de eksik var dahaaaa

gelin hanımlar iyi akşamlar herkese, ben geldim ama kimse kalmamış heralde...

öncelikle çağlasam_mı başınız sağolsun, nur içinde yatsın canım..

semerta inşallah içine sinen bir ev bulmuşsunuzdur canım, dua ediyorum senin için.. daha doğrusu ev bulamamış bütün gelinleriimiz için..

özdenciim ne güzel mutfağın yeşilmiş demekkiiiiiii, benim mutfak eşyalarım hep yeşil, bunügnde yeşil yeşil perde ve masa örtüsü kumaşı beğendim..

ahsenciim görümcene çok üzüldüm yaa, sonuçta bilerek isteyerek yapmadığı bişey ve bütün hayatı mahvoldu.. ne kadar körtü biride olsa gerçekten insan üzülüyor, rabbim düşmanımın başına vermesin..

Son düzenleme:
slm hanımlar...
bnde nişanlımın yanına gttm dün halı perde davetiye işini hallettik çk şükür :)
ama ev yerleşmeyince tam nasıl olucanı hayal edemiyo insan umarım uyumlu olur :))) kafamızda hatırladığımz kdrıyla aldık bişiler..bayrama kdr ev hazır olucak inş..yerleştirmede byrm sonuna..

kızlar bugün itibariyle bütün mobilyalarım geldiiiiiiii... halılar, perdeler, oturma odamıza tv ünit., kaldı.. onlar daha alınacak.. aldıklarımızdanda buzdolabı ve bulaşık mak. gelecek henüz, pzt veya salı gelirmiş..

çeyizimin büyük bir kısmını götürdük mutfak eşyalarımın nerdeyse hepsi gitti bikaçı kaldı sadece ve götürdüklerimizin hepsini yerleştirdik.. ama ne kadar çok mutfak eşyası almışım ya o kadar, dolaplara sığmadı anneme bıraktım kullanmayacaklarımı. bugün salon takımım 8.30 da geldi, 8de evdeydim, tekrar süpürdüm heryeri, eşyalar yerleşti tekrar süpür sil, çöp at at at bitmiyor.. her koliden bişeyler çıkıyor.. akşama kadar evin içinde dört döndüm, akşam çıktık perde baktık, eve geldim yemek yedim evdeki kalan çeyizleri ayarladım, yıknacaklar yıkandı serildi, bazıları paketlendi, kapının önüne yığdık yarın gidecekleri evin heryeri dandini.. yorgunluktan ölüyorum kemiklerim ağrıyor resmen.. annem babamda çok yoruldu, oruç oruç iş yaptılar, babam avizelerimizi taktı, saatimizi falan taktı.. eşyaları yukarı talıdılar zaten..

çok zor işmiş bu işler, heleki tek başına daha da zor oluyorrr....

çağlasam_mı başınız sağolsun.

bugün yatak odamı yerleştirdim tamamen albüme resmini koydum. daha perdesi halısı ve avizesi yok ama en azından evdeki en temiz ve düzenli oda orası oldu. biranda hepsi olmuyor ya. bir yeri toplayıp yerleştiriyorum diğer taraf mutlaka karışıyor. allahtan daha zamanımız var.

Aslında bunda pek kızacak birşey yokmuş düğün stresinden bukadar tepki veriyorsundur canım.Şimdi annenleri çağırsa daha fazla hazırlık temizlik falan yapması gerekecek kayınvalden bunu düşünmüştür belki sonuçta onlarında telaşesi var şimdi

yahu kına kız evinde olur ailem kabul etmiyor de sende.ozaman annenin eline verilecek altın ve paralarda tabi alınır

ne güzel söylemişsin helal valla.Bende vermem çünkü nişanlım herşeyle tek başına uğraşıyor onların dahl olduğunu hiç görmedim.Gerçi benim tarafımda bende tek başıma uğraşıyorum.Babamlar abime çalışır durumdalar ne borçlar ne paralar dökülüyor.Bende dedim geçen gün anneme anne artık damalığıda babam alır herhalde dedim ne dese beğenirsiniz ee sen ben alırım dememişmiydin bende dedim ben bittim artık tükendim dedim gücüm kalmadı para yetiştiremiyorum dedim ne diyimki..benim ailem bile böyle yaparsa herkesten herşeyi beklerim yani bu saatten sonra..

northstar valla artık aileler herşeyi yapıyor. benim eşimin ailesi daha nişan bile olmadan laf arasında altınlarımı istediklerini söylemişlerdi ki düğün salonu dahil hiçbirşeyi kayınpederim elini sürmedi. koltuk takımımızı kredi kartları limitleri bitince onun kartından çektik ayda 85lira ödüyor. onu bile istedi bizden. ama iş altına gelince ev yaparız sen bize verirsin gibi bir laf geçmişti. bende ev almayı biliyorum sağolun kendi evimi kendim alırım dedim. şimdide bana yapılacak altınlara karışmıyor. kayınbiraderimle kayınvalidem yapmaya uğraşıyormuş kayınbiraderim benden bir yaş küçük düşünün durumu yani. ben böyle bir insan daha tanıdıysam pes diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…