bu arada kızlar benim görümcem kaza geçirmişti ya hani
o tutuklnmış, cezaevinde şuan
ne kadar yatacağı belli değil
3 tane çocuu var, üzüldüm
ama bi yandan da kendim için üzülüyorum
bu görümcem nişanıma aylar kala bir sürü saçma sapan şeyler yapıp full ağlatmıştı beni
nişanımdan asla güzel anılarım yok
hep ağlayışlarım geliyo aklıma
şimdi de düğün öncesi ailenin gündemine oturdu
nişanlımın ailesi bizim düğünümüzü unuttu nerdeyse
ne bir soran var ne bir arayan
ihitiyacımız var mı, eksiğimz var mı, gelinlik alındı mı, o alındı mı bu alındı mı
hiiiççççç sormuyolar
3 tane çocuğa da sırayla bakacaklarmış
bi aylığına benim üstüme salmazlarsa iyi
ama Allahdan nişanlım o konuda tavşz verecek değil
cnm aileler kalırsa bişi olmuyo benim kayvaldem ne eve ne gelinliğe karıştı..ben netten evden bulduk tuttuk.. ben gelinliği halledelim dedim hallettik sagolsun nişanlımda pek bişi demedi ama kayın valdemin ne gelinlik nede başka başka bişey umrunda ondan habaer beklesem..daha ortada hiç bişey yoktu...caglasam_mi başınız sağolsun canım..
kızlar biz hala ev bulamadık..gelinlikte yok ortada..nişanlımın ailesinin vurdumduymazlığı beni çok yıpratıyor..ne yapıcam ben yaaa...
kızlar çok kötüyüm kayınvalidemin babası yani dedemiz vefat etti
ahsencim geçmiş olsun... görümcenin başına gelen çok zor bişey ben bilirim...herkesin başına her an gelebilecek bişey... Allah kurtarsın onu ordan biran önce. Allah sabır versin tüm sevenlerine.. sen de bu konuda asla sırtını dönme onlara. O küçücük çocuklarının hiç bişeyden haberi yok zavallılar... zordur çocuk bakmak ama yardımlarını esirgeme.. belki bu da görümcene sana yaptıklarını anlaması için bir fırsat olur. sen büyüklük yap...
arada kalmaktan sıkıldım..
canım benim
allah rahmet etsin
servet,
ailenin sei streste sokmaması laızm bu kadar
ama onlar da strestli işte
off hepimizin derdi ayrı
Rabbim sabr ver b,ze
hemde ne dolma cnm ya birikti galiba akşam olsa keşke eve gidip uyusam...hiç çalışasım yok benim ya..servet canım sen çok dolmuşssun tatlım acık daha bence sık dişini
ayy cnm benim napalım idare edicez artık evlenene kadar.. hayırlısıyla işlerimiz bitseydide yuvalarımıza girseydik...benim şaşkın nişanlım banyoyu yapacak adamada, mobilyacılarada 18ine gün vermiş.... umarım aynı anda onca adam gelmez evime temizlik güme gidecek.. ay erken yaşta yaşlancam ben bu gidişleee:97::97:
off ya çok sıkıldım bu aralar .. nişanlımın ailesi dengesiz ya hiç görüşmedigimiz bi teyzesi var nişanımıza gelmedi...bugun akşam yemege davet etmiş ama sadece ben gidecekmişim ..böyle şey mi olur ya sonuçta bizde iftara nişanlıysan ailecek davete gidilir ..3 kişi olunca fazla geldi hatuna anlaşılan ..nişanlımda ne var sanki diyo..biz yemege çıkınca bişi olmuyo diyo ikimizin dışarda çıkmasıyla teyzesinin sadece beni davet etmesi birmi..annemlerde köpürdü söyleyince(
günaydın güzeller,ben berbat durumdayım,dün regl oldum,hapcıktan aldım bir tane geceden beri acayip midem bulanıyor ve başım ağrıyor regl ağrımı bile unuttum, iş yerindeyim ağzım zehir gibi benim iş yerim hep erkek dolu oruçluyum zannediyorlar ama çok fenayım, ilaç mı yapıyor acaba yan etki,lerinde var,bugün ablam kendi akdın doğumcusunu arayacak konuşacak hangi hapı kullansın diye ama ben şimdi buna başladım bişi olurmu acaba ayyy bu sıkıntıda birde bu,bebk olayında çok şükür ikiş tarafta borcunuzu bitirin,paranızı biriktirmeye başlayın doğudayken ondan sonra diyıor,annem çok hevesli sadece,bende annem için istiyorum babamın sıkıntısını bir torun atlatbilir diye düşünüyorum ama hamile kalırsamda ankaraya gelip gitmem çok zor olur bu seferde annem evde çok yalnız kalır ayyy yine karışığım zaten midem bulanı yor böööööööööööööööööööööööööö
dün akşam işten çıktım nişanlım aradı aşkım nerdesin dedi otobüse bineceğim dedim,sonra sanki tartışmamışız gibi ee ne yaptın ne oldu bitti filan diye konuşmaya başladık,geecede kapatırken dediki,sen sakın üzülme dedi dayanamıyorum dedi, sen bu eve geldiğinde inşallah herşeyimiz hazır olacak sadece bana güven dedi
[
görümcene bende çook üzüldüm ya yazık kadına,ama bencede siz yeni evlisiniz bencede evrmezler verselerde mesela birinin işi çıkar ahsencim 2 gün bakarmısın tarzı bişi olur
bu arad bende akrebim yükselenimde akrep aynı karakterdeyiz canımm
kızlar ya bir derdim daha var benim,kına gecesini kayınpederim biz bişi demeden ben yapacağım dedi yemekli ,davullu zurnalı evlerinin bahçesinde olacak,
3 tür kayınpederim diyorki kızım düğüne bizimatraftan çoğu kimse gelmez,nişanlımgil ilçede oturuyor düğün ankarada merkezde,takısını takacak olan gelir kınada takar diyor,e bunlar bana takmazsa kayınpederime verirlerse offff çok ihtiyacımız var,ben bir hinlik düşünüp kalbimi bozmak istemiyorum ama kayınpederimgilin bazı saçma şeyleri oluyor, bana borçla bilezik alıp parasını bize ödetmek gibi ,şimdi kınayıda bu altınlara filan sayarmı acaba,nişanlıma dedim olmaz öle şey dedi ama eltimle konuştuk o bana direk demedi de başından geçen bazı olayalrı anlattı ve dikkatli ol dedi
günaydın kızlarrr ben geldimmmm.
caponum bi doktora danışmadan keşke kullanmasaydın hapı ama mide bulantın regl sancısından olabilir benim genelde öyle oluyor da.. bu arada ben hap kullanmıcam korkuyorum sonradan istediğimiz zaman olmaz diye çünkü ablam bunun sıkıntısını çok çektii senelerce uğraştılarr en sonunda tüp bebişimiz olduuuo yüzden girmicem hiç o işe nişanlımda kullanmamı istemiyor ben önlemimi alırım diyo.. yani umarım beni kandırmıyordur
düğünde takılan altınlara gelince bizim buranın adeti düğünde erkeğe takılan parayı erkek tarafı alırmış düğün masraflarını karşılarmışşilk başta bunu bana bi kaç kez duyurmuşlardı daha nişan olmadan ... bende ''aa ne saçma bi adetmiş o zaman düğünü erkek tarafı yapmış olmuyo kii evlenen çift yapıyo oldu olacak takı merasimine damat tarafından bi kişi daha dahil olsun onada takılsın düğünde ne takılırsa benim valla kimseciklere vermem '' dediydimm ki halada diyorum vermemmmm zaten düğünümüzü biz yapıyoz bi de isterlerse yuh derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?