2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar kafayı yemek üzereyim eşyalarımı topladım evde adım atacak yer yok yarın götürsek mi götürmesek mi çok kararsızım nolacak bu bizim düğün

canım ya düğün ertelenmez heralde zannetmiyorum
bizim de nişanımız ertelenmişti, grümcemin eşi vefat ettiği için
ama düğü ertelenmez bence

2 düğün yapacaktık burdaki düğün için bi kısmı dağıtıldı ordaki dağıtılmaya başlanmadı ama herkes biliyor. nolacak bilmiyorum kimseye soramıyorum da

bburcu yatak odan çok tatlı görünüyo, duvar rengi falan cuk oturmuş çok begendim
yalnız tualet masanın üzerindeki takı standını başka yere alamaz mısın?
kalabalık bi görüntü oluşturmuş

2 düğün yapacaktık burdaki düğün için bi kısmı dağıtıldı ordaki dağıtılmaya başlanmadı ama herkes biliyor. nolacak bilmiyorum kimseye soramıyorum da

hasta mıydı yoksa ani bir ölüm mü gerçekleşti?
çok zor bişey bu canım ama bu saatten sonra size mani olmazlar sanmıyoruum
sen şimdilik kimseye bişey söyleme ama hazırlıklarına ara verme

iyi geceler kızlarrr.
nişanlımla şölee bi hesap kitap çıkardıkkk biz batttıkkkk galibaaa inş. düğünden iyi hasılat kalırda biraz belimizi doğrulturuz bi de ankarada iş bulmam lazım evde oturamam çatlarım ben yaa pofffffffffff

Kızlar kafayı yemek üzereyim eşyalarımı topladım evde adım atacak yer yok yarın götürsek mi götürmesek mi çok kararsızım nolacak bu bizim düğün

canım çok zor bi durum.. nişanlına sorsan hani gidişatı biraz kestirmek adına. düğün ertelenirmi felan diye. ama sanmıyorum bu vakitten sonra..

düğünden sonra makyaj masası yaptıracağız canım. aslında onlar başka odaya konulacak daha çook takılarım var ama şimdilik çeyiz serildi. bir odayı tamamen kapattık :) kocacım zaten izin vermez kalabalıktan nefret ediyor.

günaydın sabahın köründe uyandım cumadan beri giremiyorum çünkü koştur koştur işlerimizi hallettik... c.tesi eminönündeydik allahım o ne kalabalık 3 kere birbirimizi kaybedip bulduk davetiyemizi şipaariş verdik kına için gerekli malzemeleri aldık nikah sekerlerini aldık bana saat perdeler hepsini eminönünden hallettik çokta ucuzmuş bir tek bindallı almadık onuda sevgili kayınbabamın anneciğin bindallısını giymek istedim çok mutlu oldular sonra havlular pijamalar terlikler vs aldık ama bizde bittik nişanlım oruçluydu birde gık demedi saolsun davetiyemi beyaz üzerine gümüş desenli sectim en uygunu oydu o bile 220 tl tuttu 500 adeti atılacak kağıda o kadar para hayatta verdirmem nikah sekerimizde türkiyeye yeni gelen bir modelmiş baktığımız hiçbir yerde yokttu onunda sekeri tülü kabı 400 civarı tuttu.... fotoğraflarını bulursam eklerim şimdi biraz daha yatayım

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr,
gece hiç uyuyamadım, evi on kere yerleştir o olmadı böyle dene derken yoruldum zihnen,
Ayyyy biz dün evimizi tuttukkkk, Hep dua etmiştim Allahım bu yoğun stresli zamanımda temiz uygun bi ev çıkar karşımıza diye, kabul oldu, zaten başka türlü yetiştiremezdik, evin boyası da yeni yapılmış, Tertemiz ferah bi ev sadece cam, yerler silinip wc banyo dolapları vs temizle otur tamir di boyaydı yok:) hafta içi beyaz eşyalar gelicek, hafta sonu samsuna gidip gelinliğin son pravası olur inş, mobilyalarda hafta sonu gelcek,
dün ne yoruldum perdecileri geze geze sadece salon ki salonum iki penceresi var 1000- 1200 arası tuttu stor ve üstüne kruvaze tül düşündüm biraz daha araştırayım sizler perdeleri nasıl düşündünüz

Özden günaydın canımm,
perde işini ucuza halletmişsiniz ne güzel, bi diyorum boşver düz bişi yaptır bi diyorum üç saatlik salona 3000 veriyosunda evinin perdesine 1000 çokmu offf,
offf diğer odaları hiç düşünmedim bileee

canım ben perdelerimi eminönünden aldım istanbuldaysan oraya bir uğra yarı yarıya farkediyor neredeyse bizim salon perdesi fonlarıyla 1400 tuttu ama salonda 3 cam var malesef oturma odası ve yatak odası 600 tuttu yatak odası storlu güneşli kfon aksesuar hepsi fiyata dahil .......

Son düzenleme:

canımbenim evi gösteren perde ve sen onu bir boyu kullanıcaksın 1000 tl bir ömre böl ayda pek bir para tutmuyor

günaydın gelinler... ben perdelerin hepsini 1300 e hallettim bu hafta gelicek inşallah güzel olmuştur salonum kruvaze tül oldu altına stor istiyordumda perdeci caydırdı kira uymaz başka eve geçersen falan dedi vazgeçtim oturma odasına stor yaptırdım ..yemek odasıda zebra oldu...plesiydi tülüydü falan ne kadar ugraştıyor ya...

gözün aydın canım.evi bulmuşsunuz ne güzel..darısı başımıza..Allahım bizimde karşımıza temiz,düzgün bi ev çıkar..zaman daralıyor,ben iyice stres oldum.:2:

benim perdelerim tüm ev 2 bucuga geldi kızlar ama güzel oldu bugünde çeyizim gidiyor herşey hazır 1 de almaya gelecekler ne garip ya 1 yıldır uğraş uğraş sonunda zaman geldi son eşyalar baba evinden gidiyor ayrılığın ilk evresi ayyyy ben bugün çok duygusala bağladım ağlamadan durursam iyidir

herkes tatil gününü bulunca işe koyuldu herhalde
sahurdan sonra uyku tutmadı, sabaha kadar bu başlıktaydım
ben de eylülde evlenenlerdenim...
çok gerilmiş herkes.. hayırlısıyla 1 kere evleniyoruz.. bu günlerin tadını çıkarmaya bakalım.. bunlar tatlı heyecanlar.. birileri bişey yapmak zorunda diye şartlandırmayın kendinizi.. beklentiler yüksek olunca bi de daha çok üzülüyo insan.. şöyle düşünün.. kendi evimizi kendi geleceğimizi hazırlıyoruz.. bu hazırlıklar kendimiz için.. boşverin kendi kendimize yapalım.. eşlerimizi de birlikteliklerimizi de yıpratmayalım

kızlaaaar merhabaa benimde birazdan çeyizlerim gidecek toparladım nişanlımı bekliyorum.. sevgili nişanlım eşya taşırken güzel görünecek ya sanki berbere gitmiş, şimdiye çoktan gelmesi lazımdı.. yatak odası eşyaları kalmıştı, havlular battanyeler, nevresimler vs.. bakalım bugün hepsini götürebilecekmiyiz bilmiyorum.. ben evime gideceğimizin heyecanındayım şu anda

canım bizimde öyle kredi çektik maalesef ve o parada bitti bakalım napacaz.. düğünden sonraki altınlara dokunmayı düşünmüyoruz inşallah onlarla üzerine para ekleyip ev alırız..

semertacıııımm çok sevindim ev bulmanıza, çok şükür gönlünden geçtiği gibi bir ev buldun.. bak demekki seni bekliyormuş o ev görüyormusun? tadilat boya işi olmamasınada sevindim. bir günde bitirirsiniz temizliğini..
bizde dün perdeci gezdik bende aynı sen gibi düşünüyorum salonuma stor güneşlik üstüne kruvaze tül, salonumda üç pencere var 3.30+3.30+2.60 ve 1200 tuttu.. diğer odalara normal güneşlik üstünede tül düşündüm.. yumuşak ve simli sakallı bir tül beğendim fiyatıda hesaplıydı o yüzden fazla tutmadı... fon perde yaptırmayacam, bir tek yatak odasına tepede fon yaptıracam ama yanlardan aşağı inmeyecek, perdeci çirkin olur dedi ben olsun dedim ben öyle istiyorum.. bence sende kruvazenin altına stor güneşlikten vazgewçme, ama kaliteli sağlam bir stor yaptır.. çok pahalı değil storlar.. kruvazeyide gösteren o zaten..yatak odası, mutfak ve oturma odasıda 750 tuttu.. hepsini 1.750 ye anlaştık gibi, ma o yorgunlukla mutfak tülünün unutmuşum. oda 100 veya 150 falan tutar heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…