2 düğün yapacaktık burdaki düğün için bi kısmı dağıtıldı ordaki dağıtılmaya başlanmadı ama herkes biliyor. nolacak bilmiyorum kimseye soramıyorum da
Kızlar kafayı yemek üzereyim eşyalarımı topladım evde adım atacak yer yok yarın götürsek mi götürmesek mi çok kararsızım nolacak bu bizim düğün
bburcu yatak odan çok tatlı görünüyo, duvar rengi falan cuk oturmuş çok begendim
yalnız tualet masanın üzerindeki takı standını başka yere alamaz mısın?
kalabalık bi görüntü oluşturmuş
canım çok zor bi durum.. nişanlına sorsan hani gidişatı biraz kestirmek adına. düğün ertelenirmi felan diye. ama sanmıyorum bu vakitten sonra..
Özden günaydın canımm,
perde işini ucuza halletmişsiniz ne güzel, bi diyorum boşver düz bişi yaptır bi diyorum üç saatlik salona 3000 veriyosunda evinin perdesine 1000 çokmu offf,
offf diğer odaları hiç düşünmedim bileee
Özden günaydın canımm,
perde işini ucuza halletmişsiniz ne güzel, bi diyorum boşver düz bişi yaptır bi diyorum üç saatlik salona 3000 veriyosunda evinin perdesine 1000 çokmu offf,
offf diğer odaları hiç düşünmedim bileee
Günaydın kızlarr,
gece hiç uyuyamadım, evi on kere yerleştir o olmadı böyle dene derken yoruldum zihnen,
Ayyyy biz dün evimizi tuttukkkk, Hep dua etmiştim Allahım bu yoğun stresli zamanımda temiz uygun bi ev çıkar karşımıza diye, kabul oldu, zaten başka türlü yetiştiremezdik, evin boyası da yeni yapılmış, Tertemiz ferah bi ev sadece cam, yerler silinip wc banyo dolapları vs temizle otur tamir di boyaydı yok:) hafta içi beyaz eşyalar gelicek, hafta sonu samsuna gidip gelinliğin son pravası olur inş, mobilyalarda hafta sonu gelcek,
dün ne yoruldum perdecileri geze geze sadece salon ki salonum iki penceresi var 1000- 1200 arası tuttu stor ve üstüne kruvaze tül düşündüm biraz daha araştırayım sizler perdeleri nasıl düşündünüz
iyi geceler kızlarrr.
nişanlımla şölee bi hesap kitap çıkardıkkk biz batttıkkkk galibaaainş. düğünden iyi hasılat kalırda biraz belimizi doğrulturuz bi de ankarada iş bulmam lazım evde oturamam çatlarım ben yaa pofffffffffff
Günaydın kızlarr,
gece hiç uyuyamadım, evi on kere yerleştir o olmadı böyle dene derken yoruldum zihnen,
Ayyyy biz dün evimizi tuttukkkk, Hep dua etmiştim Allahım bu yoğun stresli zamanımda temiz uygun bi ev çıkar karşımıza diye, kabul oldu, zaten başka türlü yetiştiremezdik, evin boyası da yeni yapılmış, Tertemiz ferah bi ev sadece cam, yerler silinip wc banyo dolapları vs temizle otur tamir di boyaydı yok:) hafta içi beyaz eşyalar gelicek, hafta sonu samsuna gidip gelinliğin son pravası olur inş, mobilyalarda hafta sonu gelcek,
dün ne yoruldum perdecileri geze geze sadece salon ki salonum iki penceresi var 1000- 1200 arası tuttu stor ve üstüne kruvaze tül düşündüm biraz daha araştırayım sizler perdeleri nasıl düşündünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?