2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ferem çok güzel söylemiş ağzına sağlık...
yaa bni alışverişe çıkaran olmadı ne gecelik pijama takım alındı ne terlik çanta ne de iççamaşırı bn asla söliyemem onların sorması lazım demi
sölemezlerse de napimm çıplak kalacak diilim ya

benide çıkaran olmadı canım merak etme, hep kendim aldım hatta nişanlımada aldım pijamalar iç çamaşırları falan... ev terliği, kışlıklar yazlıklar falan... kimseye muhtaç değiliz boşver canım.. bekleme bilee...

evet bende ona aldım güzelce dagi nin mağazasına grdim aldım :) tmm o zmn bnde kendime gidip ciciler alım bari
artık herşey değişmiş adetler yk :)

ohh elhamdülillah
o kadar strest yaptın, buldunuz işte sonunda
hadi hayırlısı olsun

gözün aydın canım.evi bulmuşsunuz ne güzel..darısı başımıza..Allahım bizimde karşımıza temiz,düzgün bi ev çıkar..zaman daralıyor,ben iyice stres oldum.:2:

canım bak demet bile bulmuş hem de tam istediği gibi
sen de bulursun inşaAllah en yakın zamanda
no panic

hoşgeldin aramıza
sabaha kadar bizimleydin dmek

lemlem sana özel msj yazmaya çalıştım ama yeni olduğum için msj sayımın 100ü geçmesi lazım mış
şu evlilik takvimini oluşturuyorum ama kaydet desemde bi değişiklik olmuyo dicektm

lemlem siz temizlği falan bitirdinz mi kuşum

ayy valla beni de götüren olmadı hiçbi yere
ama ben bol bol iç çamaşırı-gecelik depoladım
nişanlıma da aldım bir sürü
onları mı beklicem

ayy valla beni de götüren olmadı hiçbi yere
ama ben bol bol iç çamaşırı-gecelik depoladım
nişanlıma da aldım bir sürü
onları mı beklicem
[/QUOTE]
ben nişanlıma dedim bunların da alınması gerekliydi diye ..sonra bi yerden seçtim nişanlımlada gittik aldı onları:)....gelin seti aldı bide dügün için takım aldı...ama benim biraz daha almam lazım evdekiler görürse diye çekiniyorum dügünden sonra alıcam:)

ay çamaşır almaya götürmesinler zaten.. bohçalık alınan 6 lı setler bilmemneler hiç kullanışlı değil. nişanda almştık biz de bi tane göstermelik.. ama yazık günah verilen paraya.. sırf görüntü.. bi de onlarla seçmek kolay değil :78: arada sırada denk geldikçe alınır..

kızlarr yardım yaaaaaaaaaaaa.
hiç beklemediğim bişey oldu korunma konusunda... dün nişanlımla biraz konuştuk beni şüpheye düşürdü gıcık... ben bi kaç yıl asla çocuk istemiyorum yaa o da diyo ama o daha ılımlı ben asla derken o olsa ne güzel olur havalarında ve ben bu korunma işininda ona güvenmemeye karar verdim. hiç istemiyorum hap kullanmak ama riskede atamam off sıkıntı bastı şimdi beni..
bu konu daha önceden konuşuldu ama ben pek kulak asmamıştım kızlar yaa şimdi hapa başlayan varmı caponum kullanıyodu galiba başka kullanan varmı adetin kaçıncı gününde başlıcaz? benim adet günüm 10 u ama düğün 4 ünde yani tam bi ay kullanmış olmuyorum ay Allahım ya napcam. bi de az önce kk den okudum gözüm korktu gerçi herkesde farklı etki yapıyomuş ama damar tıkanıklığı yapıyomuş tırstım resmen. herkes yasmin adlı olanı önermiş. sizlerin kullandıkları neler?

anam sizin bu perdeler altından filan mi:) ben mersinden yaptırdım salona perde (3 pencereli diye ikisi yan yana biri diğer duvarda) ama sade krem tonlarında beyaz gibi hoş birşey oturma odamada aynısından yaptırdım sonra yatak odasına içinde siyah olan tül ve kenarında siyah fon.sonra mutfağa puanlı bir perde yaptırdım birtanede boş odam vardı oda açık durmasın diye top sonu kalıpta yaptıkları bir perde vardı hoş onu aldım..hepsine 1150 ye anlaştık valla öle kötü de değil yani perdeler ben beğendim..

ceyizler gitti demek sıra sende ebru bizimkilerde bayramda gidicek 9 gün tatilde halledicem insallah ..kızlar ben balayından sonrada 1 hafta ücretsiz izin alıp evde evcilik oynuyacağım

darısı sana inşallah tatlım..şaka maka az kaldı 2 eylül...iyi olur bencede evcilikkkkk :)

sofiş geldin mi benim lafıma
valla bebişkom ben daha doktora gitmedim ğşengeçliğimden ama gidicem Allah kısmet ederse
ilk 3 ay falan kullanıcam, sonra bırakıcam inş

Selam kızlaarrr , haftasonu nişanlım yanımdaydıı, cuma akşamı geldi , o gün ailemle hep birlikte iftar yaptık , sonra sahura kadar oturduk, sahuru yapıp yattık,
dün arkadaşıma gittik iftara, sonra yemek , çay , muhabbet derken baktık sahur vakti gelmiş eve yine sahurdan sonra döndük

bugün de nişanlımla deniz kenarına gittik oturduk beraber vakit geçirdik, sonra gönderdim onu eve geldim yattığı yatağa uzandım , her yer bomboş sanki , şimdiden özledim Onu

Semerta canım ev bulmuşsunuz nihayet, hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına
Lemlem ve diğer çeyiz götüren arkadaşlar Allah kolaylık versinn, zor kısımları atlatıyorsunuz ne güzel, hayırlı olsun inşallah

Çok moralim bozuuuk.2 gündür ev arıyoruz,doğru düzgün ev bulamadık.Hele zaten o ne biçim yerlerdi gittiğimiz,nişanlımın iş yeri oraya taşınacak diye oradan tutalım dedik,bildiğin köyün içine site yapmışlar,insanlar belli bir kesim zaten.Adı üstünde Hadımköy...
Ben Ortaköy gibi bir yerden çıkıp orada nasıl oturacağım yaaa ( Valla dün nişanlımla gittik baktık önce,kuzenimde kaldık,bugünde babamlar geldi baktık.2 gündür evimde değildim ya,Allahım Ulus taraflarına gelince nasıl içim rahatladı anlatamam.Ben ne yapacağım,düşündükçe kötü oluyorum

tatlım ya ben ne yapayım mersin gibi biryerden sivasa haata sivasın uzağında bir ilçesine gidiyorum 2yıl orda kalıp sonra eşimin tayini dolayısıyla doğuya gideceğiz..birbirinizi kırmadan konuşarak halledin bence canınıda sıkma çok fazla herşey olacağına varır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…