2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aaaaaaaaahhhh ahhh,nişanlım ve babası aslında Sivas'ta oturup oturmayacağım konusunda bayağı istekliydiler,ben istemedim.Orayı görünce dedim ki Sivas buradan daha iyiymiş,bilsem giderdim bile dedim...

herkese iyi geceler bende artık hazırlık namına tık yok bugün kayın pederime gittim güzel br gündü sıkılmadım evdeyim şimdie vakit geçiriyorum
semrta hayatım hayırlı olsun canımmm
zahter kuzum yatak odan çok hoşmuş ferah bir hava vermiş
eftelya üzülme canım bak semertada panik olmuştu,içine sineni bulmuş send ebulursun bak ben ankaradam bingöle gelin gidiyorum beterin beteri var ebrruyla beni düşünnn
çağlasammı canım benim babam vefat edeli bu ay 3 ay olacak düğünede 4 ay kalacak bana herkes yerine yerleş erteleme dedi,hoş düğün salonuda sorun çıkardı ama gelin çıkmamış ev olurmuşda,cenaze çıkmamış ev olmazmış bu kadar hazırlığın var o günde ölebilridi bu adam,sonuçda ded yani sende kendin biraz düşün o kadar masraf var ortada kararını ver yarın sana ertelensin filan derlerse ona göre konuşşş
canım ben kullandım o gün tepetaklak oldum adetimin 3. günü şimdi kullanmaktan vazgeçtim ama korkuyorumda kredi çektik bi ton nasıl ödenecek bebeğe hazır değilim ben hallederim diyor nişanlıma ma güvenmiyorum ben iki arkadaşımda geri çekilme ve pre. hamile kaldı benim,şimdi diyorum yasmin veya genesera mı ne öle bişi avr ondan mı kullansdam yoksa kullanmasammı offf kararsızımm yaaaa ben hap kullanmakda istemiyorummmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

eftelya üzülme hayatım bulursunuz inş
benim nişanlımın çalıştığı yer de Haramidere'de
senin nişanlın hangi fabrikada çalışıyo

büyük kousmıyım ama ben hap kullanmayı dusunmuyoum geri çekilme yontemi yada pre daha mantıklı gelıyor.

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. ben de eylül geliniyim.ama bazı sebeplerden dolayı ve nişanlımın uzakta oluşundan dolayı hazırlık yapamadık. sadece yatak odamı aldık. haftaya gelecek. ne salon ne mutfak ne gelinlik hiçbir şeyim yok. haftaya başlayacağım hazırlıklara umarım yetiştiririm. herkese kolay gelsin...

hoşgeldin canım aynı gunlerde nısanlanmamız ve ardarda evlencek olmamız buyuk tesadufmus gercekten.Artık senıde goruruz ınsallah aramızda.40 gun kadar var sanırım canım yetısırsınız ınsallah para olduktan sora bır gundede yapılır aslında kafana takma o yuzden

galiba haklısın canım eğer iptal edilirse o kadar çok uğraşıcam ki çünkü benim şuan balayıma kadar herşey tamam çeyizlerim gitti bugün evde doğrudürüst kıyafetim bile kalmadı ama henüz konu hakkında konuşan yok annem kayınvaliden bilir diyo nişanlım annem bilir diyo ama biz fikrini bilemiyoruz henüz

eftelya üzülme hayatım bulursunuz inş
benim nişanlımın çalıştığı yer de Haramidere'de
senin nişanlın hangi fabrikada çalışıyo

Canım benim nişanlım şu an Gazi'de çalışıyor,yılbaşından sonra fabrika Hadımköy'e taşınacak,hatta fabrikanın inşaatınıda gördük gidince.Ya oraya gitmek zaten bir saatini alıyor beykent girişinden.Patronuna kızıyorum bende,o kadar zengin adam başka yer bulamamış mı fabrika açacak :)) Kendi burda,bizim apartmanda oturuyor...

Keşke öyle merkeze falan yakın bir yer olsa,hiç düşünmem bu kadar.İnanır mısınız,dün kuzenimle 3 yaşındaki kızıda geldi.Bana teyze diyor.O yolları,etrafta 1 insan bile olmadığını gördükçe canı sıkıldı.Oraya gidincede ağlamaya başladı teyze nolur burda oturma,sen burda ölürsen ben ne yaparım falan demeye başladı çocuk :)) Gerçekten site ama ölsen kimsenin ruhu duymaz,zili çalınca kimse açmıyor kapıyı hemen...

Hayırlısı artık,ne diyelim...

sofiş geldin mi benim lafıma
valla bebişkom ben daha doktora gitmedim ğşengeçliğimden ama gidicem Allah kısmet ederse
ilk 3 ay falan kullanıcam, sonra bırakıcam inş
geldim valla lafına tatlım. bi ton yorum okudum bi de ablam var önümde en büyük örnek korkuyorummm açıkçası.. ama hemen hamile kalmaktan dahada çok korkuyorumm

bendee aynı durumdayım borçlardan kurtulana kadar imkanı yok hem bende hazır değilim hiç düşünemiyorum kucağımda bi bebekle kendimi prezervatifle hamilemi kalmışlar of yaa... hapların çok yan etkileri var ben de bu bünye olduktan sonra tüm yan etkiler bende toplanır.. nişanlımada güveniyodum dün beni tereddüte düşürdü şimdi biraz rahatlatmaya çalışıyo beni ama nafilee...

kızlar ben yasmine başladım bgn 6. gün çok korkuyordum çk şükür hçbir yan etkisi olmadı şimdilik :)
ödüm kopuyo hemen hamile kalırım die en hayırlısını Allah bilir de ben evlilikten korkarken bebek düşünemiyorum:18: en az bi sene rahatça gezip tozsak yanii diimii ama :)

kızlar ben yasmine başladım bgn 6. gün çok korkuyordum çk şükür hçbir yan etkisi olmadı şimdilik :)
ödüm kopuyo hemen hamile kalırım die en hayırlısını Allah bilir de ben evlilikten korkarken bebek düşünemiyorum:18: en az bi sene rahatça gezip tozsak yanii diimii ama :)

inşallah sağol güzel dileklerin için. her şey bir yana ben çok kararsızım. her sabah kalktığımda bir gün önce beğendiğim şeyi beğenmiyorum. annem, nişanlım isyanlarda fena patlayacaklar bi gün bana:) balayı için yer bile beğenemedim:)

çeyizlerimi bi odanın duvarına dizdik, odanın nerdeyse tamamını kapladılar, ben de kalan küçücük yerde uyuyorum
ahh onlar bana bakıyo ben onlara

günaydın kızlaaaaaar, güzel bir hafta diliyorum hepimize...

kızlar bizim eşyalarımız gitti ama perdelerimiz yok evimiz dımdızlak duruyor, mobilyalar sabahtan öğlene kadar güneşin altında kalıyor, dün gittik örtü örttük üstlerine ama bir an önce perde almamız lazım, bugün akşam tekrar perdeci dolaşacağız.. bu kruvaze tülleri çok beğeniyorum ama bir yandanda kararsızım yaa acabaa kullanışlı olurmu? birde (albümde görmüşsünüzdür) benim yemek odası takımlarım beyaz üzeri siyah çiçekli, koltuklarım açık gri, ben beyaz tül ve beyaz stor düşünüyorum hepte öyle baktım ama acaba tüllere biraz renk mi katsam, yani içinde siyahlı desenler olan bir tül mü baksam, yoksa karartır mı odayı bilemedim... ben bitane beyaz ama simli sakallı gibi ipten desenleri olan bir tül beğenmiştim.. ayy naapsam bilemedim...

Hayırlı olsun artık eşyaların gelmiş herşeyin halloluyor perde konusu biraz zor orada seçiyosun acaba bumu bumu nasıl durur uyum sağlarmı mobilyalarla diye,benim fikrim mobilyana uyum sağlıyacak bişey seçmen beyaz stor düşünme fonları grili yapabilirsin ben öyle yaptım taç'da çok güzel fonlar var beyaz yaparsan çok göstermez grili siyahlı bu tarzda seçebilirsin ben klasikten kaçmadım ama modernde olsun dedim,kruvaze tül bana hiç uymayan bişey oldum olası sevmedim evin içi görünüyor petek görünüyor yere kadar tüller salona ayrı hava katar ama tabi sen beğeniyosan modası geçsede benim için geçmez diyosan böyle yaptır ama senin salonunu gördüğüm kadarıyla yere kadar tüller ayrı hava katıcaktır

canım fikirlerin için teşekkürler, bak benim istediğim tül perde modelleri şu gibi.. fon olmayacak sadece stor güneşlik ve tül... yani bu modelde tülü siyahlı desenleri olan bişey yaptırsam nasıl olur sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…