tatlım ya ben ne yapayım mersin gibi biryerden sivasa haata sivasın uzağında bir ilçesine gidiyorum 2yıl orda kalıp sonra eşimin tayini dolayısıyla doğuya gideceğiz..birbirinizi kırmadan konuşarak halledin bence canınıda sıkma çok fazla herşey olacağına varır..
canım ben kullandım o gün tepetaklak oldum adetimin 3. günü şimdi kullanmaktan vazgeçtim ama korkuyorumda kredi çektik bi ton nasıl ödenecek bebeğe hazır değilim ben hallederim diyor nişanlıma ma güvenmiyorum ben iki arkadaşımda geri çekilme ve pre. hamile kaldı benim,şimdi diyorum yasmin veya genesera mı ne öle bişi avr ondan mı kullansdam yoksa kullanmasammı offf kararsızımm yaaaa ben hap kullanmakda istemiyorummmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:kızlarr yardım yaaaaaaaaaaaa.
hiç beklemediğim bişey oldu korunma konusunda... dün nişanlımla biraz konuştuk beni şüpheye düşürdü gıcık... ben bi kaç yıl asla çocuk istemiyorum yaa o da diyo ama o daha ılımlı ben asla derken o olsa ne güzel olur havalarında ve ben bu korunma işininda ona güvenmemeye karar verdim. hiç istemiyorum hap kullanmak ama riskede atamam off sıkıntı bastı şimdi beni..
bu konu daha önceden konuşuldu ama ben pek kulak asmamıştım kızlar yaa şimdi hapa başlayan varmı caponum kullanıyodu galiba başka kullanan varmı adetin kaçıncı gününde başlıcaz? benim adet günüm 10 u ama düğün 4 ünde yani tam bi ay kullanmış olmuyorum ay Allahım ya napcam. bi de az önce kk den okudum gözüm korktu gerçi herkesde farklı etki yapıyomuş ama damar tıkanıklığı yapıyomuş tırstım resmen. herkes yasmin adlı olanı önermiş. sizlerin kullandıkları neler?
büyük kousmıyım ama ben hap kullanmayı dusunmuyoum geri çekilme yontemi yada pre daha mantıklı gelıyor.herkese iyi geceler bende artık hazırlık namına tık yok bugün kayın pederime gittim güzel br gündü sıkılmadım evdeyim şimdie vakit geçiriyorum
semrta hayatım hayırlı olsun canımmm
zahter kuzum yatak odan çok hoşmuş ferah bir hava vermiş
eftelya üzülme canım bak semertada panik olmuştu,içine sineni bulmuş send ebulursun bak ben ankaradam bingöle gelin gidiyorum beterin beteri var ebrruyla beni düşünnn
çağlasammı canım benim babam vefat edeli bu ay 3 ay olacak düğünede 4 ay kalacak bana herkes yerine yerleş erteleme dedi,hoş düğün salonuda sorun çıkardı ama gelin çıkmamış ev olurmuşda,cenaze çıkmamış ev olmazmış bu kadar hazırlığın var o günde ölebilridi bu adam,sonuçda ded yani sende kendin biraz düşün o kadar masraf var ortada kararını ver yarın sana ertelensin filan derlerse ona göre konuşşş
canım ben kullandım o gün tepetaklak oldum adetimin 3. günü şimdi kullanmaktan vazgeçtim ama korkuyorumda kredi çektik bi ton nasıl ödenecek bebeğe hazır değilim ben hallederim diyor nişanlıma ma güvenmiyorum ben iki arkadaşımda geri çekilme ve pre. hamile kaldı benim,şimdi diyorum yasmin veya genesera mı ne öle bişi avr ondan mı kullansdam yoksa kullanmasammı offf kararsızımm yaaaa ben hap kullanmakda istemiyorummmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
büyük kousmıyım ama ben hap kullanmayı dusunmuyoum geri çekilme yontemi yada pre daha mantıklı gelıyor.
ilk zamanlar için bu yöntemler fazlasıyla risk taşımıyo mu sence
arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. ben de eylül geliniyim.ama bazı sebeplerden dolayı ve nişanlımın uzakta oluşundan dolayı hazırlık yapamadık. sadece yatak odamı aldık. haftaya gelecek. ne salon ne mutfak ne gelinlik hiçbir şeyim yok. haftaya başlayacağım hazırlıklara umarım yetiştiririm. herkese kolay gelsin...
canım ilaç içmektense o yontemler daha mantıklı gelıyor bana şimdilik.Dogum kontrol ilacları benı hep korkutur cunku:26:
herkese iyi geceler bende artık hazırlık namına tık yok bugün kayın pederime gittim güzel br gündü sıkılmadım evdeyim şimdie vakit geçiriyorum
semrta hayatım hayırlı olsun canımmm
zahter kuzum yatak odan çok hoşmuş ferah bir hava vermiş
eftelya üzülme canım bak semertada panik olmuştu,içine sineni bulmuş send ebulursun bak ben ankaradam bingöle gelin gidiyorum beterin beteri var ebrruyla beni düşünnn
çağlasammı canım benim babam vefat edeli bu ay 3 ay olacak düğünede 4 ay kalacak bana herkes yerine yerleş erteleme dedi,hoş düğün salonuda sorun çıkardı ama gelin çıkmamış ev olurmuşda,cenaze çıkmamış ev olmazmış bu kadar hazırlığın var o günde ölebilridi bu adam,sonuçda ded yani sende kendin biraz düşün o kadar masraf var ortada kararını ver yarın sana ertelensin filan derlerse ona göre konuşşş
canım ben kullandım o gün tepetaklak oldum adetimin 3. günü şimdi kullanmaktan vazgeçtim ama korkuyorumda kredi çektik bi ton nasıl ödenecek bebeğe hazır değilim ben hallederim diyor nişanlıma ma güvenmiyorum ben iki arkadaşımda geri çekilme ve pre. hamile kaldı benim,şimdi diyorum yasmin veya genesera mı ne öle bişi avr ondan mı kullansdam yoksa kullanmasammı offf kararsızımm yaaaa ben hap kullanmakda istemiyorummmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
eftelya üzülme hayatım bulursunuz inş
benim nişanlımın çalıştığı yer de Haramidere'de
senin nişanlın hangi fabrikada çalışıyo
geldim valla lafına tatlım. bi ton yorum okudum bi de ablam var önümde en büyük örnek korkuyorummm açıkçası.. ama hemen hamile kalmaktan dahada çok korkuyorummsofiş geldin mi benim lafıma
valla bebişkom ben daha doktora gitmedim ğşengeçliğimden ama gidicem Allah kısmet ederse
ilk 3 ay falan kullanıcam, sonra bırakıcam inş
hoşgeldin canım aynı gunlerde nısanlanmamız ve ardarda evlencek olmamız buyuk tesadufmus gercekten.Artık senıde goruruz ınsallah aramızda.40 gun kadar var sanırım canım yetısırsınız ınsallah para olduktan sora bır gundede yapılır aslında kafana takma o yuzden
oo çok sevindim cnm benim :)darısı senin de evine gitmene:)ayrıca bugün çeyizim gitti............................
günaydın kızlaaaaaar, güzel bir hafta diliyorum hepimize...
kızlar bizim eşyalarımız gitti ama perdelerimiz yok evimiz dımdızlak duruyor, mobilyalar sabahtan öğlene kadar güneşin altında kalıyor, dün gittik örtü örttük üstlerine ama bir an önce perde almamız lazım, bugün akşam tekrar perdeci dolaşacağız.. bu kruvaze tülleri çok beğeniyorum ama bir yandanda kararsızım yaa acabaa kullanışlı olurmu? birde (albümde görmüşsünüzdür) benim yemek odası takımlarım beyaz üzeri siyah çiçekli, koltuklarım açık gri, ben beyaz tül ve beyaz stor düşünüyorum hepte öyle baktım ama acaba tüllere biraz renk mi katsam, yani içinde siyahlı desenler olan bir tül mü baksam, yoksa karartır mı odayı bilemedim... ben bitane beyaz ama simli sakallı gibi ipten desenleri olan bir tül beğenmiştim.. ayy naapsam bilemedim...
Hayırlı olsun artık eşyaların gelmiş herşeyin halloluyorperde konusu biraz zor orada seçiyosun acaba bumu bumu nasıl durur uyum sağlarmı mobilyalarla diye,benim fikrim mobilyana uyum sağlıyacak bişey seçmen beyaz stor düşünme fonları grili yapabilirsin ben öyle yaptım taç'da çok güzel fonlar var beyaz yaparsan çok göstermez grili siyahlı bu tarzda seçebilirsin ben klasikten kaçmadım ama modernde olsun dedim,kruvaze tül bana hiç uymayan bişey oldum olası sevmedim evin içi görünüyor petek görünüyor yere kadar tüller salona ayrı hava katar ama tabi sen beğeniyosan modası geçsede benim için geçmez diyosan böyle yaptır ama senin salonunu gördüğüm kadarıyla yere kadar tüller ayrı hava katıcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?