2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba kızlar çok sıkıcı bir gün dakika geçmiyor ...
bir bebiş daha var demek 0505 tebrik ederim analı babalı büyütün inşallah eylül gelinleri maşallah hızlı cıktı evlenmeden önce burada tahminde bulunmuştuk tutmadı :)

Fotoğraflarınız harika bayıldım. Bizim albümde hazır ama manisada bir daha haziran gibi gideriz ancak o zaman alırız herhalde.

çok sağolun kızlar. Bizimde istanbulda, kargo çok tutarsa bizde istanbula gittiğimizde alırız artk.
Bugün nöbetçiyim ben yine yaaa

Uykum var kızlar akşam olur mu sizce.....elifcim resimlerinin hepsini beğenedim:)epey çekmiş ve yerleştirmeleriniz gerçekten çok güzel olmuş..

kızlar dün netten eeose diye kirpik serumu siparişi vermiştim uzatıp gürleştiriyomuş sözde biraz önce geldi kullanmaya başlarım etkisini görünce size de bilgi veririm

bir de evimin fotolarını çektim sizin için ama işyerinde müsait olmadığım için yükleyemiyorum ilk fırsatta paylaşıcam sizinle

benimde şimdiden cilvelenmem lazım... işten çıkarsam netim evde olsun:)

CHİTLEENBik sende açıksın bu saatte.. bende nöbetteyim.. (,

Özdencim sana sormayı unuttu8m ya kardeşin nasıldı ??? Kocanla ayrı kalmak nasıldı??

YASEMİN cim inanılmaz sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.

ELİF sen nerde ne zaman browni tarifi verdin ben nasıl kaçırdım bunu,istiyorum yaaaa bendeee :)

İZMİRLİ EYLÜL GELİNLERİ bir gün buluşursanız banada haber verin,mutlaka gelmeye çalışırım

canım kullanma öle ilaçları sakın. aman sonra çooook sorunlar çıkabilir hayırlısı olsun. ayrıcaaa bi haberim var bebiş gelio:)))))

çk sevindim yaaaaaaa hayırlı olsun seni de ebru mehmeti de tebrik ederimmm..darısı tüm isteyenlerin başınaa...duygularıonı ne güzel anlatmışsın etkilenmemek elde değil..

kızlarrrr gece gece bu deli burda ne aramış dediğinizi duyar gibiym
kombimiz bozuldu, ev buzhane gibi
kocişle annemlere geldik biz de
gelmişken de azcık bakınayım deim
valla eylül gelinlerihızlı çıktı, yasemin de hamileymiş
hadi hayırlısı olsun bakalım
benim kocişkom söyleye söyleye benim de aklıma soktu ya
borcumuz harcımız yok çok şükür fazla beklemicez sanırım
ama ben yine de şu yaz ayları bi geçsin istiyorum
hayırlısı bakalım

lemlem gecen sayfalarda gördüm beni sormuşsun
bahsettiğin şeyi yaptım, evin her yerini didik didik ettik bişey çıkmadı
bol bol kuran açıyorum evde sürekli çalıyo
şu son iki haftadır falan çok iyi herşey
sanırım zaman bize ilaç oluyor
yani umarım öyledir

günaydın hanımlar dün günüm vardı ve sorunsuzca geçti çok şükür ama acayip yoruldum normalde 7 kişi olurduk ama dün 10 kişiydik 6 tanede çocuk evi havaya kaldırdılar valla elifcim kurabiyeni çok beğendiler tekrar teşekkür edrim tarif için aslında o kurabiyeden yapmam konusunda buan fikir vermişti teşekkürler...

Günaydın kızlarr...

Similiacım özeline göndericem şimdi browni kurabiye tarifini.

Sniperelit afiyt olsun canım. Oh bi misafir grubunu daha atlattın :) Artık elimizde baya hızlandı dimi..

Bende dün nöbetçiyim. Akşam işyerindeydim 11'e kadar.

günaydın kızlar,
elifcim dün akşam sende burdasın demişin bana ben de o saatte işteydim bi yandan BA/BSlerle uğraşıyodum biyandan da kk açıktı ama görmemişim kusura bakma canım.
biz herakşam geç çıkıyoruz işten ya evde yemek yapamıyorum çok sıkıldım bu durumdan.cuma akşamda sayıma başlıcaz hafta sonumuz işle geçicek hatta belkide yılbaşımız bile
off yine düşündükçe içim sıkıldı neyse napalım atlatalım inş.bian evvel..

kızlar fotoğrafçı bize 15-18 yaprak albüm yaparım demişti dün gittik 10 yaprak olacak şekilde hazırlamış beğendik ama şimdi içime dert oldu 5 yaparak daha eklese kullandığı küçük fotoları 5 yaprağa büyüterek yaysa arıcam şimdi inş.yapar çünkü 59 tane foto var nişan albümüz 18 fotoydu 10 yapraktı 41 tane foto fazla şimdi yine aynı sayfalar içim rahat etmedi

benm daha ilk misafirimdi canım bu :) biz ailelerden uzakta olduğumuz için gelen gidenimiz pek olmuyo

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım sabah yataktan gene zor kalktım....akşamın olmasını bekliyorum... Aslında muhasebe de olmam lazım o kadar çok işim var ki kontrol etmem gereken işler falan ama inemiyorum ya...

kızlar size bişey sorucam. Markafoniden bi pantolon beğendim . Bedende 30/34 yazıyo. Benim kumaş pant bedenim 40. Şimdi bu pantolon bana olurm sizce. bide 29/34 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…