2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın herkese,

dün eşimin babaannesi ölmüş. Babaaanne ile görüşmüyorlardı ama genede eşimde,kayınpederimde kötü oldu hbri duyunca.
Ölümün her türlüsü kötü. Bir varmıssın bir yokmussun.

Bugün sabah evden çıkarken, yan komsumuz bağırarak evden cıktı. Deprem olmuş. Biz hazırlanma telaşından duymadık herhalde.

Garip duygular içindeyim, allah bizi ve tüm sevdiklerimizi korusun.

Başınız sağolsun buanbuan... Hangi şehirdesin yani nerede deprem olmuş :26:

Kızlar evlendikten sonra nüfus kağıdını yenilemenin dışında adres bilgileri de mi yenilenecek :44: Dün banka hesabımdaki soyadımı değiştirdim. Adresle alakalı birşeyler duymuştum ama pek anlamadım açıkçası...

Günaydınn..
Buan başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Balhuzur; ewlendikten sonra 1 ay içinde muhtarlığa gidip adres beyanında bulunmanız gerek. Biz hemen halletmiştik hepsini.

günaydınlar herkese
servetcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın hanımlar...
Sağol cnm tşk ederim:)

buanbuan başınız sağolsun cnm ya ne kadar konuşmasalar bile sonuçta canları onların ..allah rahmet eylesin..

Bizde bi kaç hafta sonra nufusa gittik hemkimlikleri hallettik.. Hemde adres beyanında bulunduk.

Teşekkür ederim kızlar...

balhuzur, bizde muhtara gidip adres değişikliği yapmıstık.Bankalarda adresle ilgili bir değişiklik yapmadık. Soyisim değişikliğini söyledim.Banka onun için bile gerek yok işlem yapmaya dedi.

Banka hesabındaki soyadı değişikliği olmazsa her işlemden sonra 36 tl ceza kesiliyor denildi o yüzden yaptım.

Muhtara gitmedik biz ya... Nüfus kağıdının arkasındaki adres bilgileri değişti bende herhalde olmuştur diye düşündüm bişi yapmadım. Gidelim muhtara da o zaman...

günaydın hanımlar, sizden ayrı kalamadım, geçici olarak biyerden int buldum geldim. tlfdan msne falan girebiliyodum ama kk yı okuması zor oluyor telden. bugün hatta bu hafta yoğun olacak gibi bizim işler. geçmişi hızlıca okudum, pek bişey aklımda kalmadı.. elifcim senin şu ıslak kurabiye (browni) tarifini yaptım harika bişey oldu, arkadaşlarımız gelmişti oturmaya, onlara yaptım çok beğendiler, giderlerken yanlarına da paket yaptım verdim hatta biraz. annemede götürdüm onlarda çok beğendi annem tarifini aldı :)) teşekkür ederim canım paylaştığın pratik ve lezzetli tarifler için

buanbuan başınız sağolsun
lemlemcim hoş geldin
ben daha ne kimliğimi değiştirdim ne de muhtara gidip kaydımı değiştirdim hala kimliğimi değiştirmeye kıyamıyorum...

lemlem afiyet olsun canım. Bende dün yaptım misafirlerime onlarda tarif aldılar:)

Buan canım bizde yakınız izmire amaa hiç hissetmiyorum. Geçen defa olanı hissetmiştim ama. Allah afetlerden korusun hepimizi.

günaydın canlarım,

ben bugün çok keyifsizim.. sabah işe kocam bıraktı saçma sapan bi sebep yüzünden kavga çıkardım. adamın da burnundan getirdim günü sabahtan beri ağlıyorm. çok sinirliyim ben illa herşey dediğim gibi olsun istiyorum olmazsa kırıp geçiyorum... sonra stresten sıkıntıdan hep bir yerlerim ağrıyor (((( çok kızıyorum sonra kendme ama yaptıktan sonra ne önemi var ki...

bu arada ben de izmirdeyim sabahtan beri deprem oluyormuş ama ben de hiç hissetmedim....

Son düzenleme:
ben daha ne kimliğimi değiştirdim ne de muhtara gidip kaydımı değiştirdim hala kimliğimi değiştirmeye kıyamıyorum...

İnsan bi tuhaf oluyor kimliği değişince. Ben bakakalmıştım nüfus kağıdıma, eşimde gülmüştü, 23 yıldır kullandığım soyisim gitti demiştim, bak burada hatıra olarak bırakmışlar diye "önceki soyadı" kısmını göstermişti... Birde nüfus kağıdı düzenlenip dağıtılırken yeni soyisimle okuyorlar adını orada da değişik oluyor, bu ben miyim diyor insan.

kızlar beşik gibi sallanıyoruz

Allah korusun yaa depremden çok korkuyorum 17 Ağustosta evi ve mahallesi yıkılmış biri olarak :26:

Canım benim olayı anlatmak ister misin? İnsan bazen yanlış tepkiler verebiliyor.Hepimiz insanız,her zaman doğru düzgün davrancak değiliz ya.
Üzme kendini.Eminim sen özür dileğince, eşinde uzatmıcaktır.

Bazen bişilere kızıp,içimizde büyütüp, stres oluyoruz. Sonra en ufak bişilerde patlıyoruz.Bu aralar canını sıkan bişiler mi var?

Kendine kızman bişiyi değiştirmez ki canım, hadi eşinin gönlünü al, bi daha kine daha sakin davranıcagına söz ver kendine...

üzüldüm cnm ya rabbim tekrar yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…