2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım kullanma öle ilaçları sakın. aman sonra çooook sorunlar çıkabilir hayırlısı olsun. ayrıcaaa bi haberim var bebiş gelio:)))))

canımmmmmm çooooook sevindim hadi hayırlısı. benmde gelio bebişşşşş:)) gözlerimiz aydın:)))

kızlarrrr hepinizi çoooook özledim çoook giremiorum nete nasılsınız bakalımm. bu arada ebrumemet cnm tebriik ediprumm bir haber de bendennn BEBEİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELİOOOOOOOOOOOOOO... BÖYLE BİR DUYGU YOK SANKİ HİÇ BİR ZAMAN BUKADAR BUKADAR MUTLU OLMAMAIŞIM. durup dururken sırıtıyorum uyuyamıorum heycanlanıorumm:) darısı sizlere inşallahhh cnmlarımmmm.

hayorlı olsun cnm benimmm...ne kadarlık bebiş bakalım...

Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

0505 canım hayırlısı olsun.Allah nazarlardan saklısın. Eli ayaga sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallah...
Mutlulugunuz daim olsun canım...

slm kızlar nasılsınız..

gelemedim uzun süredir,evde net yok,burayı çok özlüyorum..herkeste aynı sorun yemek,çamaşır,ütü,temizlik..çok zormuş valla ev hanımlığı..annemin değerini şimdi daha iyi anlıyorum.bebek haberleri de gelmiş yavaş yavaş..iki hamilemiz mi var şimdilik..bende bişey yok ama istiyorum..yok ya daha çok erken..

canım kullanma öle ilaçları sakın. aman sonra çooook sorunlar çıkabilir hayırlısı olsun. ayrıcaaa bi haberim var bebiş gelio:)))))

CANIM TEBRİK EDERİM 2. BEBİŞİMİZ DE GELİYO ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim senin adına

Yasemincim çok sevindim ya canım benim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Yaa ewinize internet alın lütfen daha çok vakit geçirelim olmuyo böyle ama... Bebişle ilgili tecrübelerinizi anlatacaksınız biz, hamileliği anlatacaksınız... Oyy ne güze bi anne olursun sen maşallah.

Kızlar fotoğrafçımızı albüm resimlerini yollamış. Son kararımızı almak istiyo. Albüme ekledim. Bi bakarmısınız nasıl olmuş sizce. Son kararı verip baskıya yollanacak artık... ( Daha büyük resme de karar weremedim.)

elifcim çoookk çok güzel çok beğendim daha ne olsun harikaaa
biz de bu akşam bakıcaz onay vericez çok merak ediyorum 59 poz var inş çok küçük olmamıştır foto boyutları

elifcim çoookk çok güzel çok beğendim daha ne olsun harikaaa
biz de bu akşam bakıcaz onay vericez çok merak ediyorum 59 poz var inş çok küçük olmamıştır foto boyutları

sağol canım. Bizim albüm 10 sayfaymış. Resimler çok ufak olmasın diye fazla fotoğraf seçmedim ben.

elifcim cok güzel,hatta harika olmuş.Allah nazarlardan saklasın ikinizde mükemmel gözüküyorsunuz.
Bence hemen baskı yapsınlar...
Yüzünüzden hiç gülümseme eksik olsun inşallah ya...

buanbuan canım sormuşsun olay neydi diye... şimdi gerçekten anlatıp da sizin vaktinizi çaldığıma değmicek kadar saçma sapan bi olay... ben suçluyum neyse ki aldım eşimin gönlünü.... akşam da sarılırım boynuna affeder o beni....

2. bebek haberi de gelmiş maşallah çok hızlısınız walla kızlar :) sağlıkla gelsin bebişleriniz...

bu arada bizde daha fotoğraf seçicez de onlar işlenicek de albüm olucak ohhoooo oooooo

bizim 59 poz albüm 15 ya da 18 yaprak olur dedi ama ben bugün konuşcam 20 yaprak isticem eğer hazırlanan resimler küçük olduysa nişan albümümüz 10 yapraklıydı 18 poz vardı güzel olmuştu bakalım bu nasıl olacak sabırsızlanıyorum

buan sağol canım. Sizin onayınızı alınca içim rahat ediyo :)

canım albümünü bende çok beğendim gerçekten çok güzel olmuş görüntü kalitesi resimlerin yerleştirimi falan süper olmuş.büyük resim için de albümüdeki 9.resimde boydan bi fotoğrafınız var o olabilir canım bence ikinizde çok güzl çıkmışsınz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…