Allah yardımcın olsun cnm inş. bu yıl atanırsın.misafir gelen giden bzde de çk ama çk şükür bi şekilde geçip gidio..
Yaaa bebek için çk erken değil mi daha??? kimseye çaktırmıyorum ama bnde bazen istiyorum galiba :26::26: ama bu yazı eşimle gönlümce gezip tozarak geçirmeyi daha çk istiyorummAllah hayırlısını versin hepimize inş..aminn..
bende 2ay yasmin kullandım mide bulantısı baş ağrısı çıldırıyo gbiydim akşamları dayanamadım valla eşime devrettim göreviartık rahatım baş ağrısı çk feciydi resmen kafamı duvarlara vurmak istiyordum..ilaçların hep yan etkisi var işte
iyi akşamlar kızlarr yarın hastaneye gidiyoruz kan tahlili için büyük gün geldi anlıcanız:) dün gene test yaptım bu sefer tam iki çizgi çıktı belli şekilde bakalım yarın nolcak hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dualarınızı bekliyorum gelince haber vericem sizlerede..
kızlarrrr hepinizi çoooook özledim çoook giremiorum nete nasılsınız bakalımm. Bu arada ebrumemet cnm tebriik ediprumm bir haber de bendennn bebeişşşşşşşşşş gelioooooooooooooo... Böyle bir duygu yok sanki hiç bir zaman bukadar bukadar mutlu olmamaışım. Durup dururken sırıtıyorum uyuyamıorum heycanlanıorumm:) darısı sizlere inşallahhh cnmlarımmmm.
kızlarrrr hepinizi çoooook özledim çoook giremiorum nete nasılsınız bakalımm. bu arada ebrumemet cnm tebriik ediprumm bir haber de bendennn BEBEİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELİOOOOOOOOOOOOOO... BÖYLE BİR DUYGU YOK SANKİ HİÇ BİR ZAMAN BUKADAR BUKADAR MUTLU OLMAMAIŞIM. durup dururken sırıtıyorum uyuyamıorum heycanlanıorumm:) darısı sizlere inşallahhh cnmlarımmmm.
canım kullanma öle ilaçları sakın. aman sonra çooook sorunlar çıkabilir hayırlısı olsun. ayrıcaaa bi haberim var bebiş gelio:)))))
kızlarrrr hepinizi çoooook özledim çoook giremiorum nete nasılsınız bakalımm. bu arada ebrumemet cnm tebriik ediprumm bir haber de bendennn BEBEİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GELİOOOOOOOOOOOOOO... BÖYLE BİR DUYGU YOK SANKİ HİÇ BİR ZAMAN BUKADAR BUKADAR MUTLU OLMAMAIŞIM. durup dururken sırıtıyorum uyuyamıorum heycanlanıorumm:) darısı sizlere inşallahhh cnmlarımmmm.
canım kullanma öle ilaçları sakın. aman sonra çooook sorunlar çıkabilir hayırlısı olsun. ayrıcaaa bi haberim var bebiş gelio:)))))
elifcim çoookk çok güzel çok beğendim daha ne olsun harikaaa
biz de bu akşam bakıcaz onay vericez çok merak ediyorum 59 poz var inş çok küçük olmamıştır foto boyutları
buan sağol canım. Sizin onayınızı alınca içim rahat ediyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?