- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.301
benim kardesim sabahları erken kalkamadıgı ve otobüsle işe gitmek zoruna gittiği için çalışmıyor :90:
sen konş onnla böyle böyle bnm halimi grüosn kendi ihtyaçlarıma zor yetşiorm sen neden kendn için bişiler yapmıosn de
yani kardeş ama tembel kardeş diyelim
yaşı kaç acaba aranda ne kadar yaş farkı var
senin kardeşin neden çalışmıyo canım
neden sen yapıyosun herşeyi
canımm çok iyi iletişimimiz vardı ama koptuk artık beni dinlemiyor bir erkek arkadası var bazı sorunlar yasadık evden kimseyi dinlemiyor aman biraz karısık bi durum aklıma geldikçe sinirleniyorum :))
0 22 yasında ben de 26 yasındayım canım ..
bir dönem işsiz kalmıştı canım ama şimdi oda destek oluyor tabi.ben ona göre daha avantajlıyım bazı konularda ve maddiyatta o yüzden ben birazdaha fazlasını yapıyorum diyelim.
keşke bnmde ablam olsaaaaaa :))
bizim aramızda yarım saat var canım tek yumurta ikiziyiz:87:
bizim aramızda yarım saat var canım tek yumurta ikiziyiz:87:
ben evin ablasıyım en büyükümm :))))))
ne çok ikiz varmış topikimizde ne güzel varmı ailede başka ikiz kızlar
Tefal smart metal blender set 119 tl
fakir harmony set 89 tl
tefal iyi gibi alan varmı
evet Esra bu konuda çok haklısın sonuçta hastalık hali olur Allah korusun tabiki yaparım ya da evlendikten sonra da elimden geldiğince yardım ederim ama hiçbir sey yapmıyor ev işi yapmıyor,el işi yapmıyor,çalışmıyor biraz agrasif oldugu için herkesi susturuyor annem ona bir sey diyemiyor o yüzden zaten canım sıkkın o cadılıkla da herseyini aldırır ..
benim kardesim sabahları erken kalkamadıgı ve otobüsle işe gitmek zoruna gittiği için çalışmıyor :90:
????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?