2011 gelin adayları buyrun sohbete

sen konş onnla böyle böyle bnm halimi grüosn kendi ihtyaçlarıma zor yetşiorm sen neden kendn için bişiler yapmıosn de

canımm çok iyi iletişimimiz vardı ama koptuk artık beni dinlemiyor bir erkek arkadası var bazı sorunlar yasadık evden kimseyi dinlemiyor aman biraz karısık bi durum aklıma geldikçe sinirleniyorum :))

canımm çok iyi iletişimimiz vardı ama koptuk artık beni dinlemiyor bir erkek arkadası var bazı sorunlar yasadık evden kimseyi dinlemiyor aman biraz karısık bi durum aklıma geldikçe sinirleniyorum :))

0 22 yasında ben de 26 yasındayım canım ..

cnm hç kçk diil ve kendi için bişilerin ucundan tutması lazm yani sen ne kadar yetşeblrsnki senn aldklarınn ne kadarı fazla olblrki ona kalsın aslnda annenn sana destek olması lazm bak ablan çalışıo herşeyni alıo sen nden bekliosn die.. o da anlar mutlaka ama geç olmaz inş.

bir dönem işsiz kalmıştı canım ama şimdi oda destek oluyor tabi.ben ona göre daha avantajlıyım bazı konularda ve maddiyatta o yüzden ben birazdaha fazlasını yapıyorum diyelim.

keşke bnmde ablam olsaaaaaa :))

benim kardesim sabahları erken kalkamadıgı ve otobüsle işe gitmek zoruna gittiği için çalışmıyor :90:

Peki el evine gidince ne yapacakmış?
Yaşı kaç canım, tam ergenlik çağındaysa bazılarının geçiş döneminde yaşanıyor bu tür sorunlar.
Ama böyle alışırsa sonrasında kendisi sorun yaşar, çünkü aileye laf geçirmek kolaydır ama elin oğlu bi tane çakıverir valla...
Annem gibi hissettim kendimi :))

çalışmaya başaldığımdan beri babamın neden yürüyerek işe gittiğini neden gömleğin yakalarının ters düz yaptırıp tekrar gitdiğini anladım çalışınca kendime güvnim arttı sorumluluğum arttı biraz da osla babama nefes aldırdığım için mutlutum ev sahibi olduğumuz için mutluyum şimdi tek başıma ayakta durmanın keyfini çıkartıyorum çeyizimi kendim tamalıyorum şükür halimize binlerce
değişmeyen birşey 5 senedir kızım paran varmı ?? Her gün sorar ihtiyacın varmı paran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…