2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ne güzel, banada çalışmak çok şey öğretti özellikle her insana güvenilmemesi gerektiğini öğrendim. Çok şükür hiç bir zaman birilerine muhtaç yaşamadım, en fazla 2 ay işsiz kalmışımdır, yani iş beğenmeyen tiplerden olamadım. Herkes bana evin erkeği der :))
Şuan bile bi kaç kuruşun hesabını yapıyorum, bu sayede yürümenin ne kadar güzel olduğunu farkettim, insan kendi başına kalıp düşünme fırsatı bulabiliyor

yok be serpilcim kene gibi yapıştı franşit ve bronşit illeti
hale devam bakalım
sen nasılsın iyimisin
gelmiyorsun artık pek canım

tefalde iyi gibi ama bakayım

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine aman...
malum bayram gelio temizlik falan

bak bak cnm ama tefal de fiyatlar şişirilmiş biraz hani adı çıktı ya bi o yüzden ama iyi araştr sen yine bn sdece fikrmi söledim

kradese canım ıcımden gecenlerı sen yazmıssın sankı yaa
bende hıc babamdan para ısteyemem valla
bu sabah yıne sordu harclıgın varmı dıe
vardı var baba var var dedım
bılır olmasa bıle var dıcegımı
kac paran var sole bakm dıo haha :)

biliyor yük olmak istemediğimi hani der göster der :)))
bende benim babam gibi hem ane hem baba olmak isterim

kampanyalar taktım bu aralar 3 yıl garanti yazmış
bakarım zamanla artık .
Temizlik çok fena temizlik aparım çok tüketirim deterjan felan annem benim bir ayda ullandığımı sen bir günde bitiriyosun der .)))

kızlar mutfak robotu ayrı blendr seti ayrı mı alıcaksnz? blendır seti szcede tek başına daha mantıklı diilmi zaten onn içinde çırpıcısı vs var

kızlar mutfak robotu ayrı blendr seti ayrı mı alıcaksnz? blendır seti szcede tek başına daha mantıklı diilmi zaten onn içinde çırpıcısı vs var

mutfak robotuna bence hiç gerek yok, annem almıştı götürüp geri verdim.
Koca mutfak robotu fiyatına bide şarjlı süpürge almıştım...
Albüme eklemiştim bakabilirsin canım...

kızlarr herkesee merhabaaa .. :) nasılsınızz.. Bende cuma gunu tv mi aldımm canalrım sımdı koyucam albumumee bakarısnız sekerlerrr

hoşgeldn yasemn nerelerdesn? hayırlı olsn hayatım telewizyonn çooook gzel gnlerde kullan inşallah

KIZLAR BEN ÇIKIYORUMM KOCAMAN ÖPÜCÜKLERRRR
ASLIHASAN, EftelyaSanem+, hlmbtl+, kradese+, Pandomim+

güle güle su perisi

mutfak robotuna bence hiç gerek yok, annem almıştı götürüp geri verdim.
Koca mutfak robotu fiyatına bide şarjlı süpürge almıştım...
Albüme eklemiştim bakabilirsin canım...

hımm bnde öle düşünüorm eses anneme söledm yk cnm mutfak robotu gerekr dedi ama zaten blendr setinn içinde herşey war ayrıca bi robot hem yer kaybı hemde boşa para saol cnm bakarım şarjlı süpürgene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…