2011 gelin adayları buyrun sohbete

dugii bende teşekkür ederim hoş sohbetin için. herzaman bekleriz topiğimize. burası 2011 gelinlerin hepimizin topiği =)) Düğüne kadar neler paylaşıcaz bakalım hep birlikte =)

Rica ederim ne demek inşallah vakit buldukça sizin güzel topiğinizde olmak isterim bende opuyorumnanaktan Valla bende merakla bekliyorum neler neler paylaşılacak bakalım..
Günaydınlar..

kaydirigubbakcemile2 Evet inşallah Ece çok uzun bir süre daha burdayız hep beraber inşallah.. Ama sen bugün iyi ol bak bunalım yapma mutlu ol kısa süre sonra sevdiğinle olacaksın inşallah o hem artık senin ailen olacak herşey çok güzel olacak opuyorumnanaktan

şuan hayatımda kimse yok ama şiddetle 2011 de evleneceğimi hissediyorum :))

İnşallah canım kader kısmet belliimi olur bu işler belkide hepimizden önce evlenirsin :teytey:

inş.kızlar 2-3 aya kadar tarihte belli olur inş. taze nişanlıyım ben :)

Ne kadar güzel giz09 taze nişanlı olmak isterdim bende ama artık geç kaldık o iş için sevdiğimi askere gönderiyorum 7-8 güne kadar akannehir Hayırlısı bakalım artık şubat mart gibi bende nişanlı olur gelirim aranıza kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar, bugün sıkı gelemicem sanırım işlere yoğunlaşmalıyım, masa evrak doldu...
Bende nedense bekar zamanımdaki heyecanlar yok, yani bekarken hep plan yapardım "şu olsun, bu olsun, rüya gibi bir düğünüm olsun" ama şuan nedense kalmadı o istekler...
Sadece biran önce atlatmak istiyorum (

belli bir süre sonra öyle oluyor canım..gözümü açsam kapasam evimde kurulu düzenimin içinde olsam diyorsun..oda olur inşallah..

Anlatmak istediğimi dile getirdin cimcime. O heycanlar bende de yok...
Zaman yaklakştıkçada olurmu bilmiyorum.

Kolay gelsin sana.. İyi çalışmalar.

Seninde sayılı gün sonuçta çabuk geçer =)

İnşallah canım bakalım hayırlısı artık opuyorumnanaktan

Günaydın cimcime bende sıkı gelemiycem aynen evraklardan kendimi göremiyorum sempatiksalakcinni hemen bir onlara el atmam lazım zemuszemus İnşallah sende biran önce atlatırsın düğün işlerini.. Boşver hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile2

kızlar ya benim içimden öle planlar yapmak filan gelmiyo niyeyse.
=(( Akışına bırakıyorum daha çok =(

aynı duyguları bende yaşıyorum, hatta sabah yeni evlenen arkadaşa sordum normal mi böyle olmak diye, o da gayet doğal çünkü gerçeklerle karşılaşıyorsun ve hayal kurmanın anlamsız olduğunu anlıyorsun dedi :sinifsinif:
zaten absürd bir rüya gördüm gece güya çeyizimi almaya geliyorlar mış ama geldikleri araba pismiş ve hurçlarımın altı hep pislenmiş ve ben ağlıyordum senağlama

Çok öpüyorum kızlar hepinizi.. Ben biraz kaçıp iş yapayım inanın sizinle konuşayım derken çayımı bile içmediğimi farkettim kaydirigubbakcemile3 İyi topikler olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…