- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.261
slm kızlar bende 2011 gelini olacağım 2 yıl nişanlılıktan sonra kaçış yok zaten:)))) 2011 eylülün ilk haftalarında olacak düğünümüz inşallah benide aranıza alın:)
Günaydınlar...
Dün akşam baya sohbet ilerlemiş ne güzel =))
Şu tarihler yaklaştıkça daha da ilerlicek =))
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
benimde belli olsa tarihte girsem şu listeye... bayanssulusmile
nasılsınız kızlar geçmişe bakmadım çok mu kaynattınız akşam
dugii bende teşekkür ederim hoş sohbetin için. herzaman bekleriz topiğimize. burası 2011 gelinlerin hepimizin topiği =)) Düğüne kadar neler paylaşıcaz bakalım hep birlikte =)
aynen kızlar düğünlere daha uzunnn zaman olduğu için çok uzun süre
birlikteyiz burda
birbirimize yeri gelicek teselli edicez yeri gelicek fikir vericez
sevnçlerimizi paylaşıp çoğaltıcaz üzüntülerimizi sıkıntılarımızı paylaşıp rahatlıcaz
ama hep beraber olucaz :lepi:
şuan hayatımda kimse yok ama şiddetle 2011 de evleneceğimi hissediyorum :))
inş.kızlar 2-3 aya kadar tarihte belli olur inş. taze nişanlıyım ben :)
kızlar ya benim içimden öle planlar yapmak filan gelmiyo niyeyse.
=(( Akışına bırakıyorum daha çok =(
Boşver üzülecek bişey yok akışına bırak tabikiii.. Bende plan yapmam ama takvime çentik atarım artık :gitme:
Günaydın kızlar, bugün sıkı gelemicem sanırım işlere yoğunlaşmalıyım, masa evrak doldu...
Bende nedense bekar zamanımdaki heyecanlar yok, yani bekarken hep plan yapardım "şu olsun, bu olsun, rüya gibi bir düğünüm olsun" ama şuan nedense kalmadı o istekler...
Sadece biran önce atlatmak istiyorum(
Günaydın kızlar, bugün sıkı gelemicem sanırım işlere yoğunlaşmalıyım, masa evrak doldu...
Bende nedense bekar zamanımdaki heyecanlar yok, yani bekarken hep plan yapardım "şu olsun, bu olsun, rüya gibi bir düğünüm olsun" ama şuan nedense kalmadı o istekler...
Seninde sayılı gün sonuçta çabuk geçer =)
kızlar ya benim içimden öle planlar yapmak filan gelmiyo niyeyse.
=(( Akışına bırakıyorum daha çok =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?