- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.621
Bizde en büyük problem tartışmayı bile becerememek.Nişanlım o kadar agresfileşiyorki küçük bir kavgada, şaşırıp kalıyorum hatta bu gelişinde abimede aynısını yaptı hala o kırgınlığımı atamadım üzerimden ağzından ne çıkıyor nereye gidiyor düşünmüyor adam.kırıp dağıtıyor herkesi.Anneme ilk defa kavga esnasında sen sus anne dedi, anne sözünü hiç duymamıştık ondan.Neymiş annesini çok sevdiği için onu kimsenin yerine koyamıyormuş ya ben şunu anlamıyorum duyanda gerçekten annesine tapıyor el üstünde tutuyor sanır kavgalarını sorunlarını anlatsam yerler birbirlerini diyorum ya o yüzden gürültüye kavgaya bayılıyorlar.ama sorsan onlardan iyisi değerlesi kıymetlisi yok(
Kızlar Limango da 39 - 52 ve 49 a pike takımları var bilginiz olsun..
günaydın arkadaşlar! nasılsınız?
günaydın kızlar ben geldim bayanssulusmile
Bizde en büyük problem tartışmayı bile becerememek.Nişanlım o kadar agresfileşiyorki küçük bir kavgada, şaşırıp kalıyorum hatta bu gelişinde abimede aynısını yaptı hala o kırgınlığımı atamadım üzerimden ağzından ne çıkıyor nereye gidiyor düşünmüyor adam.kırıp dağıtıyor herkesi.Anneme ilk defa kavga esnasında sen sus anne dedi, anne sözünü hiç duymamıştık ondan.Neymiş annesini çok sevdiği için onu kimsenin yerine koyamıyormuş ya ben şunu anlamıyorum duyanda gerçekten annesine tapıyor el üstünde tutuyor sanır kavgalarını sorunlarını anlatsam yerler birbirlerini diyorum ya o yüzden gürültüye kavgaya bayılıyorlar.ama sorsan onlardan iyisi değerlesi kıymetlisi yok(
vereliniortak çok doğru... Aynı şeyleri düşünüyoruz cimcme.
Şimdi bu kavga anlarında özellikle acaba doğru insanmı diyorum. Ama başkasıyla olsa yine başka sorunlar tartışmalar olucak. Kimse 4 4 lük değil mağlesef. eEE seviyoruz da nişanlılarımızı.
Çok güzel olmuş pembiş pembiş ben çok severim bu tip şeylerle uğraşmasını :))
teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız
bakın size bebekşekeri ekliyim
kuzenimin bebeği için dün gece yaptım tam 35 adet
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bende nişanlım gelene kadar böle şeylerle vakit geçireyim istiyorum
hemde kuzenime bi faydam olsun dedimboshayallersmile
teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız
bakın size bebekşekeri ekliyim
kuzenimin bebeği için dün gece yaptım tam 35 adet
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim nişanlımda sinirlendiği zaman çok agresifleşir. Hatta gerçekten sinirlendiği zaman gözü bişey görmez. Ağzından çıkanı kulağı duymaz o esnada. Sizin tartışmalarınıza ailen ve nişanlının ailesi girmese daha iyi olur. Hatta onların yanında tartışmasanız. Belki olaylar bi anda gelişiyor ama Hani biz bişeyleri unutabiliriz sonuçta eşimiz olucaklar ama aileler daha çok etkilenir.
Bu arada Sen anne diyomusun onun annesine? Ya her konuda karşılıklı anlayış lazım. Zaten kimse kimsenin annesi olamaz. Başkasına anne demek zor bişey ama sonuçta sevdiğin adamın kadının annesi.
kendince doğrularını savunurken bi anda sinirlenip ortalığı karıştırıyor ve köşeye çekiliyor.sonrada hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam ediyoruz sakinken çok farklıdır melek gibi ama sorun kavgalarımızda ailelere karışmak benimde hiç huyum değildir sevmem ama ailesi bunu çok yapıyor ta benim kardeşiimin aldığı maaşa kadar merak edip karışıyorlar neden böyle deyince o zaman arama ailemden birini görüşme diyor.
denizcim ne yazık ki çok iyi anlıyorum seni
bizde ben kızdığım anda gözüm hiçbirşey görmez ve ne yazık ki çok kırıcı olurum
bu aralar çok daha fazla kavga ediyoruz
son 1-2 haftadır devamlı ilişkimizi zorluyorum bütün konularda onu tartışıyoruz arkadaşlarla yanlış bi karar verip sonra üzülmektense
şimdi 2 mendil eskitmek daha doğru geliyo
tabii ki bir karar vermiş değilim henüz ama her türlü durumada hazırladım doğrusu kendimi cuma akşamı bi yere gidip konuşucaz sonra ne olacak görücez
evet anne diyorum annesine..neyse kızlar bu olayları anlattıkça arkası gelmez):) nasılsa hep takrarlanacakkapatmak istiyorum bu konuyu.
günümüzü zehir etmeyelim:))
denizcim ne yazık ki çok iyi anlıyorum seni
bizde ben kızdığım anda gözüm hiçbirşey görmez ve ne yazık ki çok kırıcı olurum
bu aralar çok daha fazla kavga ediyoruz
son 1-2 haftadır devamlı ilişkimizi zorluyorum bütün konularda onu tartışıyoruz arkadaşlarla yanlış bi karar verip sonra üzülmektense
şimdi 2 mendil eskitmek daha doğru geliyo
tabii ki bir karar vermiş değilim henüz ama her türlü durumada hazırladım doğrusu kendimi cuma akşamı bi yere gidip konuşucaz sonra ne olacak görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?