2011 gelin adayları buyrun sohbete

sinirlenincemi böyle oluyor sadece canım normalde nasıl?onları yapıp ettiktikten sonra sakinleşince oturup konuşuyomusunuz o zaman nasıl oluyor tavrı.çünkü bazı insanlar birden parlar ondan sonrada yaptıklarından pişman olurlar.hım annesi konusuna gelince canım özellikle erkeklerde vardır bu anneleri ne yaparsa yapsın yeri geldiğinde hiç toz kondurmazlar..hı yanlış anlamda demiyorum yanlış anlaşılmasın tabi annesidir yeri gelecek savuncak ama bu mekanizma erkeklerde çok daha fazla işliyor..

ben daha yeniyim aranızda ama canım bence ne sen onun ailesı ile ilişkilerine karış nede o senın çünki onlar yine iyi olur arada kötu sen olursun bu yuzden kendınızı yıpratmanızı istemem umarım en yakın zamanda aranız düzelir tatlım:)

Kızlar Limango da 39 - 52 ve 49 a pike takımları var bilginiz olsun..

Pandomim limango neresi :1no2: internette baktım ama üyelik istiyor galiba yoksa yanlışmı baktım bilemedim eyvahedigeldismile

günaydın arkadaşlar! nasılsınız?

Günaydın guul bayanssulusmile Teşekkürler iyiyiz sen nasılsın?

günaydın kızlar ben geldim bayanssulusmile

Hoşgeldin nisan günaydınn

Aynen canım benimde sözlüm öyle hemen agresifleşiyor sonrada çok üzülüyor benneyaptımki İşte sorun o zaten sözün nereye gittiğini bilmemeleri bizdede aynı sorun oluyor sonra ne yaptığını anlayınca özür diliyor. Ama kalpler kırılıyor olaylar unutulmuyor ne biliyim bir sürü sıkıntı

ikinizede katılıyorum kızlar cimcime pandomimkaydirigubbakcemile5

Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim nişanlımda sinirlendiği zaman çok agresifleşir. Hatta gerçekten sinirlendiği zaman gözü bişey görmez. Ağzından çıkanı kulağı duymaz o esnada. Sizin tartışmalarınıza ailen ve nişanlının ailesi girmese daha iyi olur. Hatta onların yanında tartışmasanız. Belki olaylar bi anda gelişiyor ama Hani biz bişeyleri unutabiliriz sonuçta eşimiz olucaklar ama aileler daha çok etkilenir.
Bu arada Sen anne diyomusun onun annesine? Ya her konuda karşılıklı anlayış lazım. Zaten kimse kimsenin annesi olamaz. Başkasına anne demek zor bişey ama sonuçta sevdiğin adamın kadının annesi.

kendince doğrularını savunurken bi anda sinirlenip ortalığı karıştırıyor ve köşeye çekiliyor.sonrada hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam ediyoruz sakinken çok farklıdır melek gibi ama sorun kavgalarımızda ailelere karışmak benimde hiç huyum değildir sevmem ama ailesi bunu çok yapıyor ta benim kardeşiimin aldığı maaşa kadar merak edip karışıyorlar neden böyle deyince o zaman arama ailemden birini görüşme diyor.

teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız
bakın size bebekşekeri ekliyim
kuzenimin bebeği için dün gece yaptım tam 35 adet

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Canım çok güzel olmuşlar.. Hayırlı olsun kuzenine de güzel bir kız çocuğu geliyor galiba :ecrin_bebek:

Gerçekten katılıyorum aynı sorunlar bizdede yaşanıyor ve sinir esnasında ağızdan çıkan sözler hiç duyulmuyor maalesef.

denizcim ne yazık ki çok iyi anlıyorum seni
bizde ben kızdığım anda gözüm hiçbirşey görmez ve ne yazık ki çok kırıcı olurum
bu aralar çok daha fazla kavga ediyoruz
son 1-2 haftadır devamlı ilişkimizi zorluyorum bütün konularda onu tartışıyoruz arkadaşlarla yanlış bi karar verip sonra üzülmektense
şimdi 2 mendil eskitmek daha doğru geliyo
tabii ki bir karar vermiş değilim henüz ama her türlü durumada hazırladım doğrusu kendimi cuma akşamı bi yere gidip konuşucaz sonra ne olacak görücez

yapmamamn gerekn tek sey ailesi hakkında konuşmak olsun canım dicaksinki insanın sabrı bir yere kladar bazen insan dayanamıyor..seni çok iyi anlıyorum..onları öylee kabul edeceksin. tabi nedemek oluyor kardeşimin maaşına kadar merak etmeleri hoş degil ama karakter meselesi ailesinin davranışları yyüzünden onu yargıolayamazsınki..dediğim gibi gerekirse duymamazlıktan gel bazı seyleri onlarda böyle de geç.hım çok rahatsız oldugun konular oplu o zamanda tartışma gibi degilde çek karsına al konuş güzel bi şekilde..a ma ailesi ne kadar haksız olursa olsun ne kadar düşüncesizlik yaparlarsa yapsınlar...evet yanlış yapmışlar sen haklısın demez..helede simdi..

Ececim bak yanlış karar verip sonra üzülmektense demişsin ama sakın sen ayrılalım deme önce iyice denediğinize emin ol ilişkiyi ve kavga etmektense biraz dinleme tarafında ol sorunlarınızı sor ve sonra dinle daha sonra sıra sana geldiğinde açıkça belirt sıkıntılarınızıı baktınız çözüm yolu yok o zaman bir karar verirsiniz ama aceleci olup yanlış bir karar verme.. Nişan olayı oyüzden sıkıntılı bir dönem insanlar birbirlerini daha ii tanısınlar diye.. İnan ben sırf bu yüzden nişan istemedim.. Yaklaşık 7 yıldır beraberiz ve 7 yılın içinde sen de 500 ben diyim 1000 kez kavga edip ayrılmışızdır sırf bu yüzden askerden dönünce nişanlanalım sonrada hemen 2-3 aya kalmadan evlenelim dedik..

Son düzenleme:

canım bu konular çok hassas...umarım doğru kararı verirsin..ama sen sana düşeni sonuna kadar yaptıgından emin olmadan fevri davranma canım.

Deniz niye zehir olsun. Burda hem sevinçlerimizi hem üzüntülerimizi paylaşalım hep birlikte =)

Ece canım hayırlısı olsun hepimiz için. Ama fevri davranma canım.

(ben yazana kadar birsürü şey yazılmış oluyo cevap vereimyorum herkese, kaçırıyorum bazı şeleri)

kızlar eleştiri yapmak istemiyorum ama ben bunu doğu kültüründe gördüm yani ailesiyle olan ilişkilerinde de karşılaştırdım. bakıyorum şimdi güzel konuşuyorlar 2 dk sonra hurra kavga hemde nasıl kavga görseniz şaışırırsınız yani konuşma şekilleri böyle artık bundan eminm her tartışmada kavga çıkarmaya alışıklar korkar oldum.adam onca yolu abimle düğün tarihini konuşmaya geldi bi dövmediği kaldı abimi(( kimse haklı değildi herkes birbirine kırıcı sözler kullandı belki ama bu kavga tarzı uslupler niye daha neler göreceğim acaba(

duqi şuan için ayrılmayı istemiyorum ama kafamın bir tarafında da var ne yazık ki
bizde uzun zamandır beraberiz ama adı olsun dedik söz nişan yaptık ve uzadıkça süre sıkıntılar çıkıyo

denizcim evt yeni nişanlıyız 1,5 ay oldu daha ama biz nişan öncesi çok kavga ettik nişana bikaç gün kala iptal edicektik o noktaya geldik sonra aradaki buzlar eridi nişan günü yine de kavgamızı ettik ama ne yazık ki
şimdi de bizim önümüzde aslında hiçbir engel yok para dışında
bende ona diyorum ki oturalım tarihimizi belirleyelim belli borcun altına girelim düğüne kadar az az öderiz ama sonra rahat ederiz diyorum hala daha tık yok
biraz sıkıştırınca da ya ne var nişanı atlattık düğünü mü yapamıcaz diyo bizim aramızda 10 yaş fark var ama ne yazık ki o olgunluğa sahip değil
herşeyi düşünüp yapmaya çalışmakta beni bunaltıyo karşımdaki olayın içine girmeyince istenmediğimi düşünüyorum bu kezde
ben nişan davetiyemi fotoğrafçıyı hep kendim ayarladım hep bişeyleri bahane etti sonra ben kızdığımda da ee bekleseydin olurdu deyip sıyrıldı işin içinden ben aceleci oldum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…