- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.641
çok tatlı olmuş canım..bebiş de hoşgelmiş bu arada..
Canım çok güzel olmuşlar.. Hayırlı olsun kuzenine de güzel bir kız çocuğu geliyor galiba :ecrin_bebek:
canım nişanlın nerdeki
duqi şuan için ayrılmayı istemiyorum ama kafamın bir tarafında da var ne yazık ki
bizde uzun zamandır beraberiz ama adı olsun dedik söz nişan yaptık ve uzadıkça süre sıkıntılar çıkıyo
denizcim evt yeni nişanlıyız 1,5 ay oldu daha ama biz nişan öncesi çok kavga ettik nişana bikaç gün kala iptal edicektik o noktaya geldik sonra aradaki buzlar eridi nişan günü yine de kavgamızı ettik ama ne yazık ki
şimdi de bizim önümüzde aslında hiçbir engel yok para dışında
bende ona diyorum ki oturalım tarihimizi belirleyelim belli borcun altına girelim düğüne kadar az az öderiz ama sonra rahat ederiz diyorum hala daha tık yok
biraz sıkıştırınca da ya ne var nişanı atlattık düğünü mü yapamıcaz diyo bizim aramızda 10 yaş fark var ama ne yazık ki o olgunluğa sahip değil
herşeyi düşünüp yapmaya çalışmakta beni bunaltıyo karşımdaki olayın içine girmeyince istenmediğimi düşünüyorum bu kezde
ben nişan davetiyemi fotoğrafçıyı hep kendim ayarladım hep bişeyleri bahane etti sonra ben kızdığımda da ee bekleseydin olurdu deyip sıyrıldı işin içinden ben aceleci oldum sonra
Deniz niye zehir olsun. Burda hem sevinçlerimizi hem üzüntülerimizi paylaşalım hep birlikte =)
Ece canım hayırlısı olsun hepimiz için. Ama fevri davranma canım.
(ben yazana kadar birsürü şey yazılmış oluyo cevap vereimyorum herkese, kaçırıyorum bazı şeleri)
duqi şuan için ayrılmayı istemiyorum ama kafamın bir tarafında da var ne yazık ki
bizde uzun zamandır beraberiz ama adı olsun dedik söz nişan yaptık ve uzadıkça süre sıkıntılar çıkıyo
denizcim evt yeni nişanlıyız 1,5 ay oldu daha ama biz nişan öncesi çok kavga ettik nişana bikaç gün kala iptal edicektik o noktaya geldik sonra aradaki buzlar eridi nişan günü yine de kavgamızı ettik ama ne yazık ki
şimdi de bizim önümüzde aslında hiçbir engel yok para dışında
bende ona diyorum ki oturalım tarihimizi belirleyelim belli borcun altına girelim düğüne kadar az az öderiz ama sonra rahat ederiz diyorum hala daha tık yok
biraz sıkıştırınca da ya ne var nişanı atlattık düğünü mü yapamıcaz diyo bizim aramızda 10 yaş fark var ama ne yazık ki o olgunluğa sahip değil
herşeyi düşünüp yapmaya çalışmakta beni bunaltıyo karşımdaki olayın içine girmeyince istenmediğimi düşünüyorum bu kezde
ben nişan davetiyemi fotoğrafçıyı hep kendim ayarladım hep bişeyleri bahane etti sonra ben kızdığımda da ee bekleseydin olurdu deyip sıyrıldı işin içinden ben aceleci oldum sonra
teşekkür ederim kızlar
allahın izniyle 1ay içinde olacak doğum
kız bebek geliyo inş
nişanlım asker cnm turkbayragi
Ozaman ikisi içinde Allah kavuştursun biran önce demek istiyorum.. opuyorumnanaktan
senin yasadigini bende ara sira yasiyorum canimm yaa sozlumle.. 5 Mart ta dugunumuz var veee bazi seylerin artik yavas yavas olmasini istiyorum sunun surasinda 7 ay varr tam olarak... Ama o hep.. olur olur daha cok varr demeye getiriyor.. sonra ben kendim halledince acele ettin oluyor.. Erkeklerin yapisi boyle canim yaaa. Kapiya dayanmadan birseyleri yapmak istemiyorlar sanirimmm. Allah yardimcin olsun insallah sorunlarinizi halledersin kuzucummmm
aynen öyle erkeklerin yapısı azcık genişler knedileri..biz ayrıntıcı düşünürken herşeyi en ince ayrıntılarına kadar hesap ederken onlar maşallah yayıldıkça yayılıyorlar..ne de olsa onların yerinede düşünen birisi var.canım bunları tek yasayan sen degilsin..onların dogasında var..
teşekkür ederim kızlar
allahın izniyle 1ay içinde olacak doğum
kız bebek geliyo inş
nişanlım asker cnm turkbayragi
amin canım inş:Saruboceq:
bebeğe 1 ay kadar
askerimede 3,5 ay kaldı turkbayragi
bizde erken nişan yaptık 2 yıl oldu çok ani davrandık önümüzü göremeden nişanlandık( ve çok yıprandık şimdiki aklım olsa 6 ay içerisinde nişan düğünü çıkarmak lazımdı.geçen köyde nişanı attığımıza dair dedikodular bile çıkmış süre uzadıkça cıvkıda çıkıyor.eskiden tüm sözünü duymazdan gelirdim seslenmezdim kapatırdı telefonu yüzüme günlerce bakmazdı telefona arar dururdum çıldırmış gibi, şimdi hiçççççç içimden gelmiyor aslada aramam birazda kendisi koysun yoluna.
papatya aynen canım biz bu aorunları hep yaşıyoruz
ufak bi yerde yaşıyoruz düğünü yapmak istediğimiz salonda patronum sünnet yaptı bu sene 7 ay önceden tuttu diyorum ki tarihimiz netleşsin ki istediğimiz zamana tutalım salonu önceden tamam tama bakarz diyo
benim kayınpederim yok kaynanamda yaşlı olduğuna karışan pek kimse de yok
benim ailemde sen nasıl istiyosan öyle olsun diyolar ama bi yerden sonra onlarında isyan etmesinden korkuyorum
dugi biz daha önce ayrıldıkta 6 ay ayrı kaldık yapamadık
şimdiyse o yüzüğü taktı diye aşırı rahat illa rest çekmek istemiyorum ben ama başka bişeyden de anlamıyo ne yazık ki
aynı anda 2 kişilik düşününce de ben taşıyamıyorum bu yükü
aynen oyle.. baslarimm oyle dogaya ben yaaaa!!! sinirlerimizi bozuyolarr!!! :1rolleyes:
bizde erken nişan yaptık 2 yıl oldu çok ani davrandık önümüzü göremeden nişanlandık( ve çok yıprandık şimdiki aklım olsa 6 ay içerisinde nişan düğünü çıkarmak lazımdı.geçen köyde nişanı attığımıza dair dedikodular bile çıkmış süre uzadıkça cıvkıda çıkıyor.eskiden tüm sözünü duymazdan gelirdim seslenmezdim kapatırdı telefonu yüzüme günlerce bakmazdı telefona arar dururdum çıldırmış gibi, şimdi hiçççççç içimden gelmiyor aslada aramam birazda kendisi koysun yoluna.
aslında bunlara diceksin yaptıracagını yap tıracaksın kenara çekileceksin hiç kendini incitmiceksin. şu olcak bitti..kaydirigubbakcemile3
ececim ben böle sıkıntılı oldğnu bilmiyodum
yazdınsada ben dikkat etmedim sanırım
inş herşey istediğin gibi olur:1hug:
oyle deme gulumm bu yuk sevdigin insanin yukuyse her zaman tasirsin.. ama onlarinda bizi biraz anlamalari gerekiyro gercektennn!!! iyki su kadinlar kulubunu icat etmisler de bizde birbirimize icimizi dokebiliyoruz boyle yaaa.. yoksa bizim erkekler bizi neeeeeeeerrrdeeee anlicakk..
Kaçırmaa ama yaa bak geriye dönüp takip ett gamyoncuiremsu bak sana limangoyu sorum ben mesela nasıl oluyoor neresi burası diye :kedi:
Evet canım şuan katılıyorum sana zaman uzadıkça sıkıntılar artıyor malesef.. Sen elinden geleni yapmışsın bence ama yinede yarın karşına alıp bunları onada anlat sonrasında karar vermemiz gerek de. Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama bazen bu erkeklerde oluyo seni kaybetme korkusunu yitirince boşlayabiliyor bazı şeyleri bence hissettir ona seni kaybedebileceğini..
onlar bizim istedigimizi yapana kadar yil geciyir amaaaa.. yada bize yil geciyor gibi geliyor kizlar yaaa biz cok aceleciyizzz.. acaba erkeklerde su evlilik korkusuda mi onlara boyle genis davranmalarina sebeb oluyor ne dersiniz? Benimkisi acaba korkuyomuu evlenmektennn kaydirigubbakcemile3
papatya aynen canım biz bu aorunları hep yaşıyoruz
ufak bi yerde yaşıyoruz düğünü yapmak istediğimiz salonda patronum sünnet yaptı bu sene 7 ay önceden tuttu diyorum ki tarihimiz netleşsin ki istediğimiz zamana tutalım salonu önceden tamam tama bakarz diyo
benim kayınpederim yok kaynanamda yaşlı olduğuna karışan pek kimse de yok
benim ailemde sen nasıl istiyosan öyle olsun diyolar ama bi yerden sonra onlarında isyan etmesinden korkuyorum
dugi biz daha önce ayrıldıkta 6 ay ayrı kaldık yapamadık
şimdiyse o yüzüğü taktı diye aşırı rahat illa rest çekmek istemiyorum ben ama başka bişeyden de anlamıyo ne yazık ki
aynı anda 2 kişilik düşününce de ben taşıyamıyorum bu yükü
aslında bunlara diceksin yaptıracagını yap tıracaksın kenara çekileceksin hiç kendini incitmiceksin. şu olcak bitti..kaydirigubbakcemile3
yok sanmam benimki hiç korkmaz ortada öyle aman aman bi hazırlık yok 1 ay sonra yapalım desem havalara uçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?