2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayrılık muhabbeti olmuşken bişey sorucam kızlar. Ayrılıp barıştıktan sonra daha mı iyi oluyor daha mı kötü. Hep derler ya araya ayrılık girerse bozuluyor büyüsü falan diye?

anlatmıyorum zaten ne anneme ne babama onların yanında elimden geldiğince iyi sorun yokmuş gibi davranıyorum
ama allahı var nişanlımda ailemin yanında çok iyi daha saygızıslığı bırak annecim babacım diye konuşur zorla söylemediği belli
babam kolunu kırdı hastaneye beraber götürdük orda her yere koşturdu durdu her gün defalarca aradı ağrısı oldu ilaç alıp geldi

baştan çok özel olduğumu hissettiriyodu sanırım bende alıştım şimdi öyle davranmıyo apzından seni seviyorumu eskisi gibi duymuyorum bişey alıyorum mesela çeyizle ilgili diyorum ki işte rengini cinsini sen seç seninde zevkin olsun ikimizin evi banane ben mi kullanıcam diye hevesimi kırıyo

aslında nişanlımda evlenmek için çıldırıyor bende bunu anlamayıroum düzenimiz yok düğün yapacak ne ailesinden destek nede ikimizin gücü var şuan.Ama ben işimi bırakıp gitsem silopiye düğün olur tabi olmaz mı...!
dugii cim düğün seneye diye konuştuk eylül gibi..

Canım tüm erkekler böyledir, anneleriyle ne kadar kavga etselerde biz bişey söyleyince anneleri melek olur. Aslında böyle durumlarda biraz politika yapmak gerekiyor, gerçi ben bile beceremiyorum ama...
Sinirli anında değil sonradan hatasını söylemek gerekiyor...

Ya bazen sevmekte yetmiyor, sorular sorular, bide uzağa gitmeyi fedakarlık olarak görüyorum ben, düşünsene sırf onun için kalkıp nerelere gidicem...

Ah Ece'cim bende öyleyim yaa...
Sinirlendiğim zaman çok kızıyorum ve öfke doluyorum bu durumda haklı olsam bile haksız duruma düşüyorum yani nişanlım benim öfkemi çok iyi kullanıyor. Aslında sessiz sedasız hatasını söylesem bu kadar problem yaşayacağımızı zannetmiyorum. Canım sende iyi düşün ayrılmak mesele değil, aynısını bulamamak mutlu olamamak mesele...

Canım onlar bu duruma alışkın oldukları için yagırgamıyorlardır.
Sen alışkın değilsin o nedenle garp geliyor olabilir

Ayynen:))
Bende bişeyler al artık diyorum, bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz bize fırsat diyorum ama çok panik ve aceleci oluyorum. Oysaki amacım organize ve planlı yürütmek işim, çünkü yine biz zorlanıcaz...
Nişanda da tarihi belirleyin diye diye dilimde tüy bitti, belirlendi ama bu sefer nişan bohçaları yetişmedi, herşeyi hazı almak zorunda kaldık.

Buna katılıyorum, uzun nişanlılık süresi hiçmi hiç iyi değil.
Evlenecek çiftler çok yıpranıyor malesef...

valla aslıcım tamamen karşındakiyle ilgili o olay
biz baştan çok iyiydik çünkü birbirimiz olmadan yapamadığımızı anladık biz bütündük ayrı olunca mutsuz oluyoduk o yüzden baştan ikimizde çok daha fazla asıldık
ama şimdi bakıyorumda hiç ayrılmamışız gibi zaman gçince unutuyosun
birde kırıcı bi şekilde ayrıldıysan geri dönüşün çok zor olur diye düşünüyorum

Hic degilse ailenle ilgili ve saygili canim.. sizin askinizi biraz tazelemeniz gerekiyor.. soyle birseyler planlasaniz hafta sonu bi gun sabahtan guzelcene ikinizinde eskiden iliskinizin basinda begenerek yaptiginiz biseyleri tekrarlayinn.. adamin icini tekrar kipir kipir etmek gerekiyor anacimmmm

bende bunu anlamıyorum diyorum ya işte ortada uygun koşullar yok ama ...

Canım erkekler böyle yaa, ben nişanlıma aldıklarımdan hevesle bahsedrim ama o sadece "iyi" kavramını kullanır. Oysaki aldığım herşeyi onunla ortak kullanıcaz, ama önemsemiyorlar böyle şeyleri...

Canım erkekler böyle yaa, ben nişanlıma aldıklarımdan hevesle bahsedrim ama o sadece "iyi" kavramını kullanır. Oysaki aldığım herşeyi onunla ortak kullanıcaz, ama önemsemiyorlar böyle şeyleri...

Kizlar bu erkeklerin icindeki alisveris nefretinden kaynaklaniyor... Benimkiside boyle.. nasil benimle alisverise geldiginde soylenmeye basliyor hadi gidelimm diye bense daha magazada yeni yeni bakinmaya baslarkennn... evimiz icinde biseyler aldigimizda oyle tepki veriyolar anca... "iyi" "ben mi kullanicamm" bu onlarin daha cok.. sen istiyosan al yaaa beni bulastirma su alisveris isine diyisleri. Kabullenip boyle yasamamiz gerekiyor galibaaaa :umursamaz:

Ayrılık muhabbeti olmuşken bişey sorucam kızlar. Ayrılıp barıştıktan sonra daha mı iyi oluyor daha mı kötü. Hep derler ya araya ayrılık girerse bozuluyor büyüsü falan diye?

Canım Allah bozmasın dilimi ısırıyorum :Saruboceq: Bizim aramız daha güzel oldu baya farkına vardı bazı şeylerin sonrasında daha sık ailesinin yanına götürür oldu ve bu durumdan kendi çok hoşnut annesiyle ii anlaştıkça acayip mutlu oluyor çocuk :roflol: Bizde iyi oldu durum kötü değildi ama varmı dır ayrılıktan sonra iyice kötü olan bilmiyorum.. Büyü bozulmuyor yaa bence iki kişide birbirine gerekli özeni gösterirse..vereliniortak

Canım senin canının sıkıntısı biraz da öncesi galiba.. Benim bildiğim tüm erkekler belirli şeyler olunca (söz, nişan vs.) rahatlıyorlar o yüzden sana eskisi gibi davranmıyor gibi gelebilir. Özel olduğunun oda farkında ama eskisi gibi yansıtmıyor işte sorunda ordan çıkıyor.. Bence emin ol konuşarak halledebilirsiniz ama açık ol ve doğruları yüzüne söyle telefonda değil.. lmaz:

Canım bazen bazı şeyler uzayınca kötü olabiliyor aslında.. Sen istemezmisin şimdi evlenelim dese? İstersin tabiki ama neden yardımcı olmuyorlar oda farklı bir durum tabii.. Eylüle var baya canım ama inşallah hakkınızda hayırlısı.. Hayırlısı diye dua et bitanem bolca hiç üzülme yaa :Saruboceq:

cimcime nişanda aynı şeyleri yaşadık işte
biz nişandan 2,5 ay önce nişanlığın siparişini verdik nişana tam 1 ay kala da nişanlığı almaya bursaya gidip hemde bohçalıkları halledecektik
bizim bütün akrabalarımız bursada olduğu için gitmeden davetiyeyi bastıralım gitmişken amcama teyzeme bırakırız onlar dağıtır dedik
bikaç sefer söyledim hadi gidelim bak vakit kalmadı hadi diye oralı olmadı
birde benim bi huyum var bişeyi istiyosam o anda olmalı zaten olmıcak bişeyi istemem
bende iş çıkışı aldım annemi gittim beğendim 2 tane yine son kararı ona bıraktım dedim böyle böyle iki tane var o birini seçti ben diğerini daha çok beğendiğim halde onun istediğini yaptırdık
davetiyeye yazılacak sözü yine ona seçtirdim
sonra davetiyeyi ayırdık verdim ona son hafta dağıt artık dedim
acele etme dedi durdu en azıdan eve götür annen dağıtır dedim nişana 2 gün kala götürdü eve bile

fotocu da da aynı şeyi yaşadık hafta içi olduğu halde albüm olacağı için önceden randevu lazımmış
ben 1-2 yerden fiyat aldım dedim gidelim ya biraz daha araştırsak dedi ben baktım sende bak akşamlaı dedim hiçbir yere bakmadı tabi ben 1 hafta sonra randevuyu aldım
nişanın ertesi günü bütün pozlara bahane buldu hiçbirini beğenmedim falan diye tabii ki bayağı tartıştık
sonra resimleri alınca herkes çok beğendi ama birde bana sor hep bi sıkıntı acaba gerçekten mi çok kötü diye düşündüm durdum

Bi gecelik ya da iç çamaşır rengi sorsam 32 dişi birden görünür ama... alsanaalsanasmile
Gerçi nişandan önce ona o kadar çok mağaza gezdirdim ki ama hiç sesini çıkarmadı, acaba diğer amğazada daha ucuzunu buluruz diyemi düşündü?...

ohhhh erkeklere gecelik/is camasir modellerini gosterdinmiii takla atarlar canim gerekirse... :dance:

Cimcime bizde az değiliz ama hanii kaydirigubbakcemile3 Diğer mağazada daha ucuzunumu buluruz dedin ve kopardın benii naniknanik

Bizim nişan evde olduğu için bu tür sorunları çok yaşamadım ama bohçaların yetişmesi açısından hep belirleyin dedim. Çünkü annem tarih belli olmadan yapmak istemedi. Sonra tarih belli oldu, bohçalar yetişmedi, annemde kayınvalideme o zaman düğünde getirelim dedi, tabi kayınvalide bunu duymuş hasta olmuş yataklara düşmüş. Ama ne oldu? Nişanlım sıkıntıyı kendi çekti, aynı zamanda bana çektirdi, ayrca annem üzüldü...Bizde apar topar hazır bişeyler alıp götürdük, şuan hala bohöa borcu ödüyorum...
Eşyalarıda yavaş yavaş al artık diyorum, çok telaş yapıyorsun diyo, çünkü zorluğu ben çekicem evlenince, o da çekecek ama bunun farkında değil. Düğünde takılacakların kendisini kurtaracağını sanıyor. Ama bileziklerimi vermem, onada söyledim bunu

kesinlikle vermeeeeeeee

Cimcime bizde az değiliz ama hanii kaydirigubbakcemile3 Diğer mağazada daha ucuzunumu buluruz dedin ve kopardın benii naniknanik

Neyseki o gelmeden araştırma yapıyorum hem uygun hemde sevdiğim modelleri seçiyorum ama inadında bi dolu mağaza gezdiriyorum, pahalıları görüp sonra bana çemkirmesin diye. Sonra da diyorumki "bak aşkım sana pahalı mağazalardan hiç aldırmadım :))"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…