- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.661
Canım. Limango.com
Senin bulduğun yer doğrudur üyelik istiyo. Mail adresinle üye oluyosun sadece. Bence üye ol arada takip edersin indirimleri falan =)
klava: sorunlari ne o zamannnnn!!!!
ikisinede az kalmış canım Allah hiç ayırmasın geldiklerinde.. olumunekankayizsmile
Bizde en büyük problem tartışmayı bile becerememek.Nişanlım o kadar agresfileşiyorki küçük bir kavgada, şaşırıp kalıyorum hatta bu gelişinde abimede aynısını yaptı hala o kırgınlığımı atamadım üzerimden ağzından ne çıkıyor nereye gidiyor düşünmüyor adam.kırıp dağıtıyor herkesi.Anneme ilk defa kavga esnasında sen sus anne dedi, anne sözünü hiç duymamıştık ondan.Neymiş annesini çok sevdiği için onu kimsenin yerine koyamıyormuş ya ben şunu anlamıyorum duyanda gerçekten annesine tapıyor el üstünde tutuyor sanır kavgalarını sorunlarını anlatsam yerler birbirlerini diyorum ya o yüzden gürültüye kavgaya bayılıyorlar.ama sorsan onlardan iyisi değerlesi kıymetlisi yok(
vereliniortak çok doğru... Aynı şeyleri düşünüyoruz cimcme.
Şimdi bu kavga anlarında özellikle acaba doğru insanmı diyorum. Ama başkasıyla olsa yine başka sorunlar tartışmalar olucak. Kimse 4 4 lük değil mağlesef. eEE seviyoruz da nişanlılarımızı.
denizcim ne yazık ki çok iyi anlıyorum seni
bizde ben kızdığım anda gözüm hiçbirşey görmez ve ne yazık ki çok kırıcı olurum
bu aralar çok daha fazla kavga ediyoruz
son 1-2 haftadır devamlı ilişkimizi zorluyorum bütün konularda onu tartışıyoruz arkadaşlarla yanlış bi karar verip sonra üzülmektense
şimdi 2 mendil eskitmek daha doğru geliyo
tabii ki bir karar vermiş değilim henüz ama her türlü durumada hazırladım doğrusu kendimi cuma akşamı bi yere gidip konuşucaz sonra ne olacak görücez
kızlar eleştiri yapmak istemiyorum ama ben bunu doğu kültüründe gördüm yani ailesiyle olan ilişkilerinde de karşılaştırdım. bakıyorum şimdi güzel konuşuyorlar 2 dk sonra hurra kavga hemde nasıl kavga görseniz şaışırırsınız yani konuşma şekilleri böyle artık bundan eminm her tartışmada kavga çıkarmaya alışıklar korkar oldum.adam onca yolu abimle düğün tarihini konuşmaya geldi bi dövmediği kaldı abimi(( kimse haklı değildi herkes birbirine kırıcı sözler kullandı belki ama bu kavga tarzı uslupler niye daha neler göreceğim acaba (
duqi şuan için ayrılmayı istemiyorum ama kafamın bir tarafında da var ne yazık ki
bizde uzun zamandır beraberiz ama adı olsun dedik söz nişan yaptık ve uzadıkça süre sıkıntılar çıkıyo
denizcim evt yeni nişanlıyız 1,5 ay oldu daha ama biz nişan öncesi çok kavga ettik nişana bikaç gün kala iptal edicektik o noktaya geldik sonra aradaki buzlar eridi nişan günü yine de kavgamızı ettik ama ne yazık ki
şimdi de bizim önümüzde aslında hiçbir engel yok para dışında
bende ona diyorum ki oturalım tarihimizi belirleyelim belli borcun altına girelim düğüne kadar az az öderiz ama sonra rahat ederiz diyorum hala daha tık yok
biraz sıkıştırınca da ya ne var nişanı atlattık düğünü mü yapamıcaz diyo bizim aramızda 10 yaş fark var ama ne yazık ki o olgunluğa sahip değil
herşeyi düşünüp yapmaya çalışmakta beni bunaltıyo karşımdaki olayın içine girmeyince istenmediğimi düşünüyorum bu kezde
ben nişan davetiyemi fotoğrafçıyı hep kendim ayarladım hep bişeyleri bahane etti sonra ben kızdığımda da ee bekleseydin olurdu deyip sıyrıldı işin içinden ben aceleci oldum sonra
bizde erken nişan yaptık 2 yıl oldu çok ani davrandık önümüzü göremeden nişanlandık( ve çok yıprandık şimdiki aklım olsa 6 ay içerisinde nişan düğünü çıkarmak lazımdı.geçen köyde nişanı attığımıza dair dedikodular bile çıkmış süre uzadıkça cıvkıda çıkıyor.eskiden tüm sözünü duymazdan gelirdim seslenmezdim kapatırdı telefonu yüzüme günlerce bakmazdı telefona arar dururdum çıldırmış gibi, şimdi hiçççççç içimden gelmiyor aslada aramam birazda kendisi koysun yoluna.
anlatmıyorum zaten ne anneme ne babama onların yanında elimden geldiğince iyi sorun yokmuş gibi davranıyorum
ama allahı var nişanlımda ailemin yanında çok iyi daha saygızıslığı bırak annecim babacım diye konuşur zorla söylemediği belli
babam kolunu kırdı hastaneye beraber götürdük orda her yere koşturdu durdu her gün defalarca aradı ağrısı oldu ilaç alıp geldi
baştan çok özel olduğumu hissettiriyodu sanırım bende alıştım şimdi öyle davranmıyo apzından seni seviyorumu eskisi gibi duymuyorum bişey alıyorum mesela çeyizle ilgili diyorum ki işte rengini cinsini sen seç seninde zevkin olsun ikimizin evi banane ben mi kullanıcam diye hevesimi kırıyo
aslında nişanlımda evlenmek için çıldırıyor bende bunu anlamayıroum düzenimiz yok düğün yapacak ne ailesinden destek nede ikimizin gücü var şuan.Ama ben işimi bırakıp gitsem silopiye düğün olur tabi olmaz mı...!
dugii cim düğün seneye diye konuştuk eylül gibi..
anlatmıyorum zaten ne anneme ne babama onların yanında elimden geldiğince iyi sorun yokmuş gibi davranıyorum
ama allahı var nişanlımda ailemin yanında çok iyi daha saygızıslığı bırak annecim babacım diye konuşur zorla söylemediği belli
babam kolunu kırdı hastaneye beraber götürdük orda her yere koşturdu durdu her gün defalarca aradı ağrısı oldu ilaç alıp geldi
baştan çok özel olduğumu hissettiriyodu sanırım bende alıştım şimdi öyle davranmıyo apzından seni seviyorumu eskisi gibi duymuyorum bişey alıyorum mesela çeyizle ilgili diyorum ki işte rengini cinsini sen seç seninde zevkin olsun ikimizin evi banane ben mi kullanıcam diye hevesimi kırıyo
Canım erkekler böyle yaa, ben nişanlıma aldıklarımdan hevesle bahsedrim ama o sadece "iyi" kavramını kullanır. Oysaki aldığım herşeyi onunla ortak kullanıcaz, ama önemsemiyorlar böyle şeyleri...
Ayrılık muhabbeti olmuşken bişey sorucam kızlar. Ayrılıp barıştıktan sonra daha mı iyi oluyor daha mı kötü. Hep derler ya araya ayrılık girerse bozuluyor büyüsü falan diye?
aslında nişanlımda evlenmek için çıldırıyor bende bunu anlamayıroum düzenimiz yok düğün yapacak ne ailesinden destek nede ikimizin gücü var şuan.Ama ben işimi bırakıp gitsem silopiye düğün olur tabi olmaz mı...!
dugii cim düğün seneye diye konuştuk eylül gibi..
Kizlar bu erkeklerin icindeki alisveris nefretinden kaynaklaniyor... Benimkiside boyle.. nasil benimle alisverise geldiginde soylenmeye basliyor hadi gidelimm diye bense daha magazada yeni yeni bakinmaya baslarkennn... evimiz icinde biseyler aldigimizda oyle tepki veriyolar anca... "iyi" "ben mi kullanicamm" bu onlarin daha cok.. sen istiyosan al yaaa beni bulastirma su alisveris isine diyisleri. Kabullenip boyle yasamamiz gerekiyor galibaaaa :umursamaz:
Bi gecelik ya da iç çamaşır rengi sorsam 32 dişi birden görünür ama... alsanaalsanasmile
Gerçi nişandan önce ona o kadar çok mağaza gezdirdim ki ama hiç sesini çıkarmadı, acaba diğer amğazada daha ucuzunu buluruz diyemi düşündü?...
Bi gecelik ya da iç çamaşır rengi sorsam 32 dişi birden görünür ama... alsanaalsanasmile
Gerçi nişandan önce ona o kadar çok mağaza gezdirdim ki ama hiç sesini çıkarmadı, acaba diğer amğazada daha ucuzunu buluruz diyemi düşündü?...
cimcime nişanda aynı şeyleri yaşadık işte
biz nişandan 2,5 ay önce nişanlığın siparişini verdik nişana tam 1 ay kala da nişanlığı almaya bursaya gidip hemde bohçalıkları halledecektik
bizim bütün akrabalarımız bursada olduğu için gitmeden davetiyeyi bastıralım gitmişken amcama teyzeme bırakırız onlar dağıtır dedik
bikaç sefer söyledim hadi gidelim bak vakit kalmadı hadi diye oralı olmadı
birde benim bi huyum var bişeyi istiyosam o anda olmalı zaten olmıcak bişeyi istemem
bende iş çıkışı aldım annemi gittim beğendim 2 tane yine son kararı ona bıraktım dedim böyle böyle iki tane var o birini seçti ben diğerini daha çok beğendiğim halde onun istediğini yaptırdık
davetiyeye yazılacak sözü yine ona seçtirdim
sonra davetiyeyi ayırdık verdim ona son hafta dağıt artık dedim
acele etme dedi durdu en azıdan eve götür annen dağıtır dedim nişana 2 gün kala götürdü eve bile
fotocu da da aynı şeyi yaşadık hafta içi olduğu halde albüm olacağı için önceden randevu lazımmış
ben 1-2 yerden fiyat aldım dedim gidelim ya biraz daha araştırsak dedi ben baktım sende bak akşamlaı dedim hiçbir yere bakmadı tabi ben 1 hafta sonra randevuyu aldım
nişanın ertesi günü bütün pozlara bahane buldu hiçbirini beğenmedim falan diye tabii ki bayağı tartıştık
sonra resimleri alınca herkes çok beğendi ama birde bana sor hep bi sıkıntı acaba gerçekten mi çok kötü diye düşündüm durdum
Bizim nişan evde olduğu için bu tür sorunları çok yaşamadım ama bohçaların yetişmesi açısından hep belirleyin dedim. Çünkü annem tarih belli olmadan yapmak istemedi. Sonra tarih belli oldu, bohçalar yetişmedi, annemde kayınvalideme o zaman düğünde getirelim dedi, tabi kayınvalide bunu duymuş hasta olmuş yataklara düşmüş. Ama ne oldu? Nişanlım sıkıntıyı kendi çekti, aynı zamanda bana çektirdi, ayrca annem üzüldü...Bizde apar topar hazır bişeyler alıp götürdük, şuan hala bohöa borcu ödüyorum...
Eşyalarıda yavaş yavaş al artık diyorum, çok telaş yapıyorsun diyo, çünkü zorluğu ben çekicem evlenince, o da çekecek ama bunun farkında değil. Düğünde takılacakların kendisini kurtaracağını sanıyor. Ama bileziklerimi vermem, onada söyledim bunu
Cimcime bizde az değiliz ama hanii kaydirigubbakcemile3 Diğer mağazada daha ucuzunumu buluruz dedin ve kopardın benii naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?