- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.681
Bi gecelik ya da iç çamaşır rengi sorsam 32 dişi birden görünür ama... alsanaalsanasmile
Gerçi nişandan önce ona o kadar çok mağaza gezdirdim ki ama hiç sesini çıkarmadı, acaba diğer amğazada daha ucuzunu buluruz diyemi düşündü?...
Bizim nişan evde olduğu için bu tür sorunları çok yaşamadım ama bohçaların yetişmesi açısından hep belirleyin dedim. Çünkü annem tarih belli olmadan yapmak istemedi. Sonra tarih belli oldu, bohçalar yetişmedi, annemde kayınvalideme o zaman düğünde getirelim dedi, tabi kayınvalide bunu duymuş hasta olmuş yataklara düşmüş. Ama ne oldu? Nişanlım sıkıntıyı kendi çekti, aynı zamanda bana çektirdi, ayrca annem üzüldü...Bizde apar topar hazır bişeyler alıp götürdük, şuan hala bohöa borcu ödüyorum...
Eşyalarıda yavaş yavaş al artık diyorum, çok telaş yapıyorsun diyo, çünkü zorluğu ben çekicem evlenince, o da çekecek ama bunun farkında değil. Düğünde takılacakların kendisini kurtaracağını sanıyor. Ama bileziklerimi vermem, onada söyledim bunu
cİMcime çok glüdürdün beni ya :roflol: sırnaşık şey
Benimkide ALLAH için şimdi hakkını yemim Nişanlık için çok gezdi benimle. Ayakkabı için birgün sabahtan akşama kadar gezdik. Beğenmedim bişey Daha doğrusu rahat ve şık bişey aradım bulamadım. Alma Aslı beğenmediysen yarın birgün yine bakarız dedi. Bide iş çıkışı gelmişti uykusuz. Gece gündüz vardiyeli çalışıyo benimki.
Neyseki o gelmeden araştırma yapıyorum hem uygun hemde sevdiğim modelleri seçiyorum ama inadında bi dolu mağaza gezdiriyorum, pahalıları görüp sonra bana çemkirmesin diye. Sonra da diyorumki "bak aşkım sana pahalı mağazalardan hiç aldırmadım :))"
Bizim nişan evde olduğu için bu tür sorunları çok yaşamadım ama bohçaların yetişmesi açısından hep belirleyin dedim. Çünkü annem tarih belli olmadan yapmak istemedi. Sonra tarih belli oldu, bohçalar yetişmedi, annemde kayınvalideme o zaman düğünde getirelim dedi, tabi kayınvalide bunu duymuş hasta olmuş yataklara düşmüş. Ama ne oldu? Nişanlım sıkıntıyı kendi çekti, aynı zamanda bana çektirdi, ayrca annem üzüldü...Bizde apar topar hazır bişeyler alıp götürdük, şuan hala bohöa borcu ödüyorum...
Eşyalarıda yavaş yavaş al artık diyorum, çok telaş yapıyorsun diyo, çünkü zorluğu ben çekicem evlenince, o da çekecek ama bunun farkında değil. Düğünde takılacakların kendisini kurtaracağını sanıyor. Ama bileziklerimi vermem, onada söyledim bunu
C
B]Canım bazen bazı şeyler uzayınca kötü olabiliyor aslında.. Sen istemezmisin şimdi evlenelim dese? İstersin tabiki ama neden yardımcı olmuyorlar oda farklı bir durum tabii.. Eylüle var baya canım ama inşallah hakkınızda hayırlısı.. Hayırlısı diye dua et bitanem bolca hiç üzülme yaa :Saruboceq:
Şu erkeklerin gamsızlığını beni öldürecek yaa.. Aslında benim sözlümede bakarsanız o da aynı ona ben bir kere dedim alalım bişeyler diye ve dedi ki canım para olduktan sonra 1 günde hallederiz :bbo: Size burdan aktarırım eminim yarın birgün askerden gelince çok sıkışıcak iş var diyip güç var diyip hep ertelenicek ama duqiii durmayacak kayınpeder kayınvalide sıkıştırıcakk kaydirigubbakcemile3 Ben bu bohça işlerini hiç bilmiyorum buarada ne alınıp koyuluyor kii :1no2:
Şu erkeklerin gamsızlığını beni öldürecek yaa.. Aslında benim sözlümede bakarsanız o da aynı ona ben bir kere dedim alalım bişeyler diye ve dedi ki canım para olduktan sonra 1 günde hallederiz :bbo: Size burdan aktarırım eminim yarın birgün askerden gelince çok sıkışıcak iş var diyip güç var diyip hep ertelenicek ama duqiii durmayacak kayınpeder kayınvalide sıkıştırıcakk kaydirigubbakcemile3 Ben bu bohça işlerini hiç bilmiyorum buarada ne alınıp koyuluyor kii :1no2:
tabiki insan sevdiğiyle evlenmek istiyor hatta çok üzülüyorum ama belli edemiyorum oda üzülür diyeailelerden destek almak istemiyorum canım kendisi herşeyi yapabilecek durumda şuan 1 yıl sıksak dişimizi herşeyin alasını yaparız ailesinden 1 aldımı 3 veriyor.Hayırlısı tabi canım hep hayırlısı diyorum:Saruboceq:
bizim nişan biraz karambole geldi şimdi düşünüyorumda niye acele etmişim hiç bir hazırlığımız yokken diyorum..bohça falanda yapmadık biz karşılıklı bizimki biraz acayip oldu ya aman ne bileyim.düğünde yapılır artık..
bizim nişan biraz karambole geldi şimdi düşünüyorumda niye acele etmişim hiç bir hazırlığımız yokken diyorum..bohça falanda yapmadık biz karşılıklı bizimki biraz acayip oldu ya aman ne bileyim.düğünde yapılır artık..
Canım şu çok ilginç geldi bana. Bohça düğünde yapalım dediniz diye yataklarımı düştü akannehir Ya belki çok açık olucak ama bu bohça dediğimiz olay iki üç çul çaput tabiki değerli anlamlı ama sonuçta yani dünya malı. Onun için yataklara düşmeye gerek mi var ya. Anlayışşşşşşşşşş şarttt.
Kizlar bu erkeklerin icindeki alisveris nefretinden kaynaklaniyor... Benimkiside boyle.. nasil benimle alisverise geldiginde soylenmeye basliyor hadi gidelimm diye bense daha magazada yeni yeni bakinmaya baslarkennn... evimiz icinde biseyler aldigimizda oyle tepki veriyolar anca... "iyi" "ben mi kullanicamm" bu onlarin daha cok.. sen istiyosan al yaaa beni bulastirma su alisveris isine diyisleri. Kabullenip boyle yasamamiz gerekiyor galibaaaa :umursamaz:
bizde bohça falan yapmadık. ben istemedim. düğünde yaparız dedim.
bide o masraf olmasın diye.
iyi olmuş ama bir duruma zemuszemus boşver sıkıntıya sokmamışsınız kendinizi.. Düğüne yapılır zaten sırf adet diye değilmi bu şeylerr off anlamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?