2011 gelin adayları buyrun sohbete

cİMcime çok glüdürdün beni ya :roflol: sırnaşık şey
Benimkide ALLAH için şimdi hakkını yemim Nişanlık için çok gezdi benimle. Ayakkabı için birgün sabahtan akşama kadar gezdik. Beğenmedim bişey Daha doğrusu rahat ve şık bişey aradım bulamadım. Alma Aslı beğenmediysen yarın birgün yine bakarız dedi. Bide iş çıkışı gelmişti uykusuz. Gece gündüz vardiyeli çalışıyo benimki.

Zaten bilezik ve trabzon hasırını mihir olarak verecekler, yani dokunamazlar...
Bizim tarafta hep bilezik takar onlarda benim yönetmeliğimde olur, o alsın altın ve baikt paraları ne yapıyorsa yapsın...
Ayy ne oldu bana yaa feminist olup çıktım birden :))

biz bohça için bişiler almaya nişandan çok önce başladık daha doğusu ben ona alalım dedm gecelik yatak örtüsü bornozu falan aldık beraber
ama diğerleri çok tuttu tabi sonra dedi keşke diğer şeyleri de alsaymışız diye
ben neredeyse bütün ıvır zıvırı almıştım nişan üstü takım elbise ayakkabı birde çamaşırı aldık o kadar çok uyguna geldi çok iyi oldu

Şu erkeklerin gamsızlığını beni öldürecek yaa.. Aslında benim sözlümede bakarsanız o da aynı ona ben bir kere dedim alalım bişeyler diye ve dedi ki canım para olduktan sonra 1 günde hallederiz :bbo: Size burdan aktarırım eminim yarın birgün askerden gelince çok sıkışıcak iş var diyip güç var diyip hep ertelenicek ama duqiii durmayacak kayınpeder kayınvalide sıkıştırıcakk kaydirigubbakcemile3 Ben bu bohça işlerini hiç bilmiyorum buarada ne alınıp koyuluyor kii :1no2:

Bunlara ihtiyacımız var yaa :))
Özellikle bugün Deniz'ciğimin ihtiyacı var sıkma canını canım...
Bak erkeklerin hepsi aynı bir huyu iyi olsa diğerinde odun parçaları görebiliyoruz malesef...

Süpersin cimcimee Valla en mantıklısı bu.. Akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler bend euygularım bunu kaydirigubbakcemile

Canım şu çok ilginç geldi bana. Bohça düğünde yapalım dediniz diye yataklarımı düştü akannehir Ya belki çok açık olucak ama bu bohça dediğimiz olay iki üç çul çaput tabiki değerli anlamlı ama sonuçta yani dünya malı. Onun için yataklara düşmeye gerek mi var ya. Anlayışşşşşşşşşş şarttt.

tabiki insan sevdiğiyle evlenmek istiyor hatta çok üzülüyorum ama belli edemiyorum oda üzülür diye ailelerden destek almak istemiyorum canım kendisi herşeyi yapabilecek durumda şuan 1 yıl sıksak dişimizi herşeyin alasını yaparız ailesinden 1 aldımı 3 veriyor.Hayırlısı tabi canım hep hayırlısı diyorum:Saruboceq:

bizim nişan biraz karambole geldi şimdi düşünüyorumda niye acele etmişim hiç bir hazırlığımız yokken diyorum..bohça falanda yapmadık biz karşılıklı bizimki biraz acayip oldu ya aman ne bileyim.düğünde yapılır artık..

Biz 2 abisi, yengeleri, görümcem, kayınvalidem ve dayısına bohça koyduk...
Kayınvalideme extra pike takımı ve yelek yaptırdık, ama diğerlerinin bohçasında
seccade, başörtü, namaz başörtüsü, yastık, iç çamaşır, gömlek, takke, çorap vs vardı.

cimcime bende öyleyim bişey almaya çarşıya gideriz önce pahalı dükkanlara gideriz sonra da daha uygun olan yerden alırım
annesi falan da hep diyo zaten ecenin marka takıntısı yok sağolsu o konularda sıkmıyo bizi diye

kaynanam bayramdan sonra pijama görmüş bi yerde almış bana ama kadın versem mi diye düşünüp durmuş bana sonradan söylediler 5 liraya almış o yüzden ama ben o kadar beğendim ki özellikle düşünüp alması çok hoşuma gitti
ondan sonra kandilde falan gittiğimde örtü çorap patik hep bişiler veriyo

valla her konuda konuşurumda kıyafet ıvır zıvır gibi şeyler önemli değil benim için düşündüğünü hissedeyim yeter

aynen benimkide 1 yılda istediğimiz herşeyialabilir..tabi bende bişeler yapıyorum..bende ailesinden yardımalsın istemiyorum aynen dedğin gibi olacagını biliyorum çünkü..hatta benimki almadan veriyor (du)..baktım aaa bizi düşünen yok herkes düğün istiyor ama ortada düğün sartlarına uygun hiç bişeyimiz yok. işe el attımkaydirigubbakcemile3..şimdi en azından evimizin eşyalarının borcunu ödüyor.

ne kadar dolmuşuz hepimiz ya son haftalardır hep aynı şeyi düşüüp duruyodum ama anladım ki aslında hepsi aynı
burda kaç kişiyiz hepimizin sorunları benziyo birbirine
benimki yakmalık odun tam
galiba biçoğumuzun ki öyle

bizde bohça falan yapmadık. ben istemedim. düğünde yaparız dedim.
bide o masraf olmasın diye.

iyi olmuş ama bir duruma zemuszemus boşver sıkıntıya sokmamışsınız kendinizi.. Düğüne yapılır zaten sırf adet diye değilmi bu şeylerr off anlamam hiç

Sorma canım yaa, anneme bişey demedi, bi duyduk kadın hasta olmuş.
Oysaki "düğünden önce vermeniz uygun olur" deseydi biz zaten verecektik, ben el emeği olsun diye geç vermek istedim, yoksa herşeyin hazırı var sonuçta, piko falan yaptırdık onlar yetişmedi. Götürdüğümüz zamanda "ben böyle şeylere önem vermem" demezmi...Bu ne perhiz bu ne lahana tıurşusu işte. Ama bohçalardan sonra kadın melek gibi oldu, çünkü bizimkiler onlarındakinden çok daha özenli ve güzel oldu.
Nişan bohçası konusunu hiç açma Aslı'cım çok doluyum...

maşallah bnmki her alışverişimde yanımda sevgili oldğmuzdan beri
hep gelir yardımcı olur
inş hep böle devam eder
alışverişi sevmiyo,baştan bi öcü görmüş gibi oluyo alışveriş diyince ama yinede hadi gidelim dio kaydirigubbakcemile3

biz nişanda bohça yaptık bi nişanlıma birde annesine dışarı hiç çıkmadık çübkü çok masraf olcaktı
onlarda bana ve aileme yaptılar

iyi olmuş ama bir duruma zemuszemus boşver sıkıntıya sokmamışsınız kendinizi.. Düğüne yapılır zaten sırf adet diye değilmi bu şeylerr off anlamam hiç

zaten bizim herşey bi hafta içinde oldu canım.şimdi dönüp baktıgımda ne cesaret diyorum..nişanlığımı ayakkabımı kuaförümü fotocumu vs hepsini 1 haftada hallettik..ama dedim ya biraz oldu bittiye geldi gibi oldu..ayrıntılı düşünemedim bazı seyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…