2011 gelin adayları buyrun sohbete

Desene yandık bizde yaparsak aile kalabalık onlardadaeyvahedigeldismile

Kesinlikle ececim sana katılıyorum hepimizde aynı sorun ve aynı odun kaydirigubbakcemile3

bizde bohça falan yapmadık. ben istemedim. düğünde yaparız dedim.
bide o masraf olmasın diye.

Bende öyle mi desem acaba gamyoncuiremsu Babacığımı fazla masrafa sokmamak için..

gerçekten çok dolmuşuz ha:gitme: ama erkeklerin hepsinde türlü türlü huylar var, biz kadınlar o kadar güçlü ve özel yaratılmışızki aklımız herşeyin üstesinden gelebilecek durumda.erkekler bu yüzden rahat kimse olmasın fikirlerimizle bir düğünü yaparız valla

Çok ayrıntıya gerek varmı ki zaten öylede oldu böylede oldu değilmi? Sonuçta herşey eminim çok güzel olmuştur. Bir kaç ufak şeyde nazar olsun yaa

Buda bişanlımın bohçası... En alttaki kutuda damat seti var onun resmini çekmedim.
Extra iç çamaşır, çorap falan koyduk

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
buda son hali
[/url][/IMG]

Aynen canım ya yaratılışımız gereği aslında biz herşeyin üstesinden geliriz.. bayanssulusmile

Çok ayrıntıya gerek varmı ki zaten öylede oldu böylede oldu değilmi? Sonuçta herşey eminim çok güzel olmuştur. Bir kaç ufak şeyde nazar olsun yaa

öyle canım tabi bazı tatsızlıklar olmadı degil ama olmayanmı var.dediğin gibi nazarlık olsun..düğünlerimiz inşallah istediğimiz gibi olur.a.s

duqi benimde nişanlımın ailesi çok kalbalık 6 kardeşler :S hepside evli çoluk çocuk bi hesap yaptık 50 liraya ma olsa bi tanesi ki çok dandik olucaktı 300 lira ekstradan birde içimize sinmicekti
ee biz o kadar yapınca bu sefer onlar bizim amca teyzeye çıkcak gerek yok dedik en iyisi evin içine yapalım

aynen valla deniz şuanda o kadar organize durumdayım ki bana deselerki karışmıyoruz her şeyi planla biz uycaz ne güzel olur 2 ayda tamalarım herşeyi

yine bizde bitiyor canım hersey zatenkaydirigubbakcemile3

Öyle ama çokta yıpranıyoruz, herşey lokal olsa gelinde hiç zorlanmaz.
Ama herşeyi halledebileceğimizi bildikleri için rahatlar bu kadar...

nişanlımın en güzel huyları aalacağımız eşylarda en kaliteli fikirleri kendisi verir birşey aldığımızda evimiz için çok sevinir hele benim çeyiz hazırlamama bayılıyor adamboshayallersmile alışveriş sırasında tutar elimden en güzel mağazalara götürür ben tam fiyatı kırarım bu olsun diyeceğimde o niye olacakmış birdaha mı evleneceğiz bu olsun der o yüzden bana xxl bir buzdolabı aldırdı:)).ayakkabılarıma bakar yolda giderken senin ayağında şu tarz bi ayakkabı olsaydı çok daha mutlu olursun der hop başka ayakkabı almış oluruz:1rolleyes: bu konularda çok düşüncelidir çorabıma kadar alır.evlilik hazırlığımızda da öyle aldığım eşyaları döktüm bir oda hepsini nasıl inceledi

Ayrılık muhabbeti olmuşken bişey sorucam kızlar. Ayrılıp barıştıktan sonra daha mı iyi oluyor daha mı kötü. Hep derler ya araya ayrılık girerse bozuluyor büyüsü falan diye?

tatlım bencede büyü bozuluyo ayrılık süresince sadece onsuz olamadıgını anlıyorsun ama belli bi süre sonra hersey aynı oluo. bence biraz sabır biraz anlayışla bu aşk gemisi yürür ama o sinir anında bu pek olmuo biliyorum

Anladım canım yani sadece ev içindekilere yapıldı.. Ama haklısınız valla okadar kalabalığa hangi birine ne yapacaksınız devir de malum para kolay kazanılmıyor.. Off zor işler bekliyor benii hayırlısı

ay ne güsel canım benım yha bunu her erkek yapmaz nazar değmesin

cimcimecim ne güzel göz nuru hepsi bizde böyle hazırlanmadık özel ppaketler filan yapmadık ama kayınvalidem battaniye bornaz havlu takımları kumaşlar gecelik ayakkabı hepsini doldurmuş geldi bende ona birşeyler aldım hediye ama böyle bohça tarzında vermedik.

Dugiiciğim eğer karşılıklı durumunuz belliyse düğünde yaparsınız. Ama durumunuz varsa yapın. Sonuçta birkere oluyo bu bohça işleri evlenirken falan. Bizim durumumuz olmadığı için yapmadık karşılıklı. Durumumuz olursa Allahın izniyle daha güzellerini alırız birbirimize. Nişanda bile çok para harcadık. Takılanlar karşılamadı bile...

Hepsi çok güzel görünüyor cimcime. Güzel günlerde kullanın.

Nazar değmesin maşallah diyelim. Hepsinin beğenmediğimiz yanları olduğu gibi beğendiğimiz yanlarıda var işte. Allah başımızdan eksik etmesin ya seve geldim
şimdi :kedi:

Bende öle düşünüyorum hiç öle ayrılık yaşamadık inşallah yaşamayızda.
Allah hepimize sabır anlayış geçim versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…