- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.701
Biz 2 abisi, yengeleri, görümcem, kayınvalidem ve dayısına bohça koyduk...
Kayınvalideme extra pike takımı ve yelek yaptırdık, ama diğerlerinin bohçasında
seccade, başörtü, namaz başörtüsü, yastık, iç çamaşır, gömlek, takke, çorap vs vardı.
ne kadar dolmuşuz hepimiz ya son haftalardır hep aynı şeyi düşüüp duruyodum ama anladım ki aslında hepsi aynı
burda kaç kişiyiz hepimizin sorunları benziyo birbirine
benimki yakmalık odun tam
galiba biçoğumuzun ki öyle
bizde bohça falan yapmadık. ben istemedim. düğünde yaparız dedim.
bide o masraf olmasın diye.
zaten bizim herşey bi hafta içinde oldu canım.şimdi dönüp baktıgımda ne cesaret diyorum..nişanlığımı ayakkabımı kuaförümü fotocumu vs hepsini 1 haftada hallettik..ama dedim ya biraz oldu bittiye geldi gibi oldu..ayrıntılı düşünemedim bazı seyleri..
gerçekten çok dolmuşuz ha:gitme: ama erkeklerin hepsinde türlü türlü huylar var, biz kadınlar o kadar güçlü ve özel yaratılmışızki aklımız herşeyin üstesinden gelebilecek durumda.erkekler bu yüzden rahat kimse olmasın fikirlerimizle bir düğünü yaparız valla
Çok ayrıntıya gerek varmı ki zaten öylede oldu böylede oldu değilmi? Sonuçta herşey eminim çok güzel olmuştur. Bir kaç ufak şeyde nazar olsun yaa
gerçekten çok dolmuşuz ha:gitme: ama erkeklerin hepsinde türlü türlü huylar var, biz kadınlar o kadar güçlü ve özel yaratılmışızki aklımız herşeyin üstesinden gelebilecek durumda.erkekler bu yüzden rahat kimse olmasın fikirlerimizle bir düğünü yaparız valla
öyle canım tabi bazı tatsızlıklar olmadı degil ama olmayanmı var.dediğin gibi nazarlık olsun..düğünlerimiz inşallah istediğimiz gibi olur.a.s
Buda bişanlımın bohçası... En alttaki kutuda damat seti var onun resmini çekmedim.
Extra iç çamaşır, çorap falan koyduk
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
buda son hali
[/url][/IMG]
Ayrılık muhabbeti olmuşken bişey sorucam kızlar. Ayrılıp barıştıktan sonra daha mı iyi oluyor daha mı kötü. Hep derler ya araya ayrılık girerse bozuluyor büyüsü falan diye?
duqi benimde nişanlımın ailesi çok kalbalık 6 kardeşler :S hepside evli çoluk çocuk bi hesap yaptık 50 liraya ma olsa bi tanesi ki çok dandik olucaktı 300 lira ekstradan birde içimize sinmicekti
ee biz o kadar yapınca bu sefer onlar bizim amca teyzeye çıkcak gerek yok dedik en iyisi evin içine yapalım
nişanlımın en güzel huyları aalacağımız eşylarda en kaliteli fikirleri kendisi verir birşey aldığımızda evimiz için çok sevinir hele benim çeyiz hazırlamama bayılıyor adamboshayallersmile alışveriş sırasında tutar elimden en güzel mağazalara götürür ben tam fiyatı kırarım bu olsun diyeceğimde o niye olacakmış birdaha mı evleneceğiz bu olsun der o yüzden bana xxl bir buzdolabı aldırdı:)).ayakkabılarıma bakar yolda giderken senin ayağında şu tarz bi ayakkabı olsaydı çok daha mutlu olursun der hop başka ayakkabı almış oluruz:1rolleyes: bu konularda çok düşüncelidir çorabıma kadar alır.evlilik hazırlığımızda da öyle aldığım eşyaları döktüm bir oda hepsini nasıl inceledi
Desene yandık bizde yaparsak aile kalabalık onlardadaeyvahedigeldismile
Kesinlikle ececim sana katılıyorum hepimizde aynı sorun ve aynı odun kaydirigubbakcemile3
Bende öyle mi desem acaba gamyoncuiremsu Babacığımı fazla masrafa sokmamak için..
Buda bişanlımın bohçası... En alttaki kutuda damat seti var onun resmini çekmedim.
Extra iç çamaşır, çorap falan koyduk
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
buda son hali
[/url][/IMG]
nişanlımın en güzel huyları aalacağımız eşylarda en kaliteli fikirleri kendisi verir birşey aldığımızda evimiz için çok sevinir hele benim çeyiz hazırlamama bayılıyor adamboshayallersmile alışveriş sırasında tutar elimden en güzel mağazalara götürür ben tam fiyatı kırarım bu olsun diyeceğimde o niye olacakmış birdaha mı evleneceğiz bu olsun der o yüzden bana xxl bir buzdolabı aldırdı:)).ayakkabılarıma bakar yolda giderken senin ayağında şu tarz bi ayakkabı olsaydı çok daha mutlu olursun der hop başka ayakkabı almış oluruz:1rolleyes: bu konularda çok düşüncelidir çorabıma kadar alır.evlilik hazırlığımızda da öyle aldığım eşyaları döktüm bir oda hepsini nasıl inceledi
tatlım bencede büyü bozuluyo ayrılık süresince sadece onsuz olamadıgını anlıyorsun ama belli bi süre sonra hersey aynı oluo. bence biraz sabır biraz anlayışla bu aşk gemisi yürür ama o sinir anında bu pek olmuo biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?