2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selin neler aldın belli baslı olarak aklına gelenler?

Canım benim pek eksiğim yoktu mutfak ürünlerimin hepsi bosch yatak odam kilim mobilya
Oturma gurubumu istikbalde aldık
Beyaz eşyamda bosch
Havlusu danteli felan herşeyi tamamladık
Yorganlarımı İstikbalden aldım tavsiye ederim fiyatıda çok uygun şuan kampanyası var

zaten avizeciye gittik ilk sorduğu mobilya ne renk duvar ne renk avize en son basamak ama gel görkü nişanlım tam tersinden başlıyuor almaya en son alacaklarını en erken alıyor almak istiyor

tmm canım ben de bakıyım istikbale 49 liraydı yanlıs hatırlamıyorsam...

,selinemre,hlmbtl+,spicy_+,EftelyaSanem+,kradese+,DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06+,superisi88+,Pandomim+,akasya22,ykyy+,
günaydın güzel gelinlerrrr

Bana öyle kalmaya kim gelir bilmiyorum annemler yakın kayınvalide alt kat ancak gelen gidenin çocukları gençler felan kalır sanırım ki annem yünden yaptı yorgan ya şu yünü hiç sevmiyorum illet oluyorum iki tane uyku setim var bir tane silikon yorgan
yünleri birde yıkanması biliyorsunuzdur ayyyy her sene evde yün yıkanır kuru çubuklanır çok kötü

,selinemre,hlmbtl+,spicy_+,eftelyasanem+,kradese+,denizkoydumadımı+,kleopatra_06+,superisi88+,pandomim+,akasya22,ykyy+,
günaydın güzel gelinlerrrr

bize neredeyse tünaydın olcak canım asıl sana günaydın uykudan yeni kalktın anlaşılan :))))

ah ah şöyle bir 12 leri görmedim hiç uyuyayımmmmmmmmmm

Banada yapıcaklardı dedim ben nasıl yıkıcam düşünsenize sitede ben yün yıkar asar kuruturum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…