2011 gelin adayları buyrun sohbete

,selinemre,hlmbtl+,spicy_+,EftelyaSanem+,kradese+,DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06+,superisi88+,Pandomim+,akasya22,ykyy+,
günaydın güzel gelinlerrrr

oh oh kalabalığız gnaydın elçin hoşgeldn

bnde yünü sevmiorm birtane yap dedim anneme döşek filanda istemedm
1 tanesi silikonlu 2 tanesini microfiberlin aldım

selincm annen yün yorgan yaptımı 3 tane bnce yeter ama blmiorm bn nasıl yapıcam

zaten avizeciye gittik ilk sorduğu mobilya ne renk duvar ne renk avize en son basamak ama gel görkü nişanlım tam tersinden başlıyuor almaya en son alacaklarını en erken alıyor almak istiyor

bende senin nişanlın gibiyim denizcim evde hiç birşey yok ama benim kafamda avizelerde perdelerde hazır:)

oh oh kalabalığız gnaydın elçin hoşgeldn

bnde yünü sevmiorm birtane yap dedim anneme döşek filanda istemedm

selincm annen yün yorgan yaptımı 3 tane bnce yeter ama blmiorm bn nasıl yapıcam

Ben istemnedim ama anne işte dayanamamıs yapmış 1 tane kıyamadım da napim aldım zaten fazla duygusalım bu aralar ne verse tamam diyip alıyorum

walla kıslar ya evlendikten sonra az çalışmamak güsel yani
ben 10 da uyandım evimi temizledim kahvaltımı hazırladım şimdi hem sizinle
konuşuyom hem kalhavltı yapıyom direk oturunca işlerim kalıyor yaa

Ben istemnedim ama anne işte dayanamamıs yapmış 1 tane kıyamadım da napim aldım zaten fazla duygusalım bu aralar ne verse tamam diyip alıyorum

aynı durum bende olursa yandık canım annem bir gökdelene yetecek kadar dantel yorgan döşek yaptırmış onları alırsam evde yer kalmaz:s Almazsam annem darılacak ne yapacağım bilmiyorum

Posta gazetesi aldım bugün sibel can 2 ayda on kilo vermiş merak ettim
içinden haydar hoca ile köpeği dergisi çıktı :))) hocaya en komik sorular diye

Daha bakmadım yılbaşından sonra kısmetse bakcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…