- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.341
,selinemre,hlmbtl+,spicy_+,EftelyaSanem+,kradese+,DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06+,superisi88+,Pandomim+,akasya22,ykyy+,
günaydın güzel gelinlerrrr
bnde yünü sevmiorm birtane yap dedim anneme döşek filanda istemedmBana öyle kalmaya kim gelir bilmiyorum annemler yakın kayınvalide alt kat ancak gelen gidenin çocukları gençler felan kalır sanırım ki annem yünden yaptı yorgan ya şu yünü hiç sevmiyorum illet oluyorum iki tane uyku setim var bir tane silikon yorgan
yünleri birde yıkanması biliyorsunuzdur ayyyy her sene evde yün yıkanır kuru çubuklanır çok kötü
1 tanesi silikonlu 2 tanesini microfiberlin aldım
bn othellonun 1 tanesini 110 liraya aldım çk uygnmş selincm yorgan silikonmu microfibermi
bnmde 179 :)
zaten avizeciye gittik ilk sorduğu mobilya ne renk duvar ne renk avize en son basamak ama gel görkü nişanlım tam tersinden başlıyuor almaya en son alacaklarını en erken alıyor almak istiyor
oh oh kalabalığız gnaydın elçin hoşgeldn
bnde yünü sevmiorm birtane yap dedim anneme döşek filanda istemedm
selincm annen yün yorgan yaptımı 3 tane bnce yeter ama blmiorm bn nasıl yapıcam
tam bir ay var aramızda taze taze bilgiler veirrim kız bacım merak etme :)))
Ben istemnedim ama anne işte dayanamamıs yapmış 1 tane kıyamadım da napim aldım zaten fazla duygusalım bu aralar ne verse tamam diyip alıyorum
bende senin nişanlın gibiyim denizcim evde hiç birşey yok ama benim kafamda avizelerde perdelerde hazır:)
o bilgilerden bende bol miktarda istiyorum kuzucum
albüme gittim senin ama resim yokkk hani nerde
aynı durum bende olursa yandık canım annem bir gökdelene yetecek kadar dantel yorgan döşek yaptırmış onları alırsam evde yer kalmaz:s Almazsam annem darılacak ne yapacağım bilmiyorum
tabi canım.:))
veririm niye vermiyim görüşürüz zaten senle eee toğraksın sonuçta toprağının yanında olursun
aaa unuttum ben onu canım sadece beni görmek isterden faceten bir tane aşırıp koyabilirim
İşte anne kırmamak için almak zorundasın yapıcak bişey yok
tamam olur wallaaa
facete beraber fotomuz yok canım ikimizin ayrı ayrı fotolarını albüme ekledim bakabilirsin
M. Rakkase ben bursada oturuyorum yorgancılar çarsısında pek de güzel modeller var geçerken baka baka bir hal oluyorum artık zamk gibi yapışıorurm cama.))
kuyumcular arasında bilirsin orada sürekli yenileniyor adı üstünde yorgancılar çarşısı yatak örtüsü renk renk tüllüsünden tülsüzüne kadar baktın mı oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?