- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.361
facete beraber fotomuz yok canım ikimizin ayrı ayrı fotolarını albüme ekledim bakabilirsin
maşş. var kıs çok güserlsin sarışınız yanii
ben sizi yanyana koydum çokta yakışıyonuz haaa
m. Rakkase ben bursada oturuyorum yorgancılar çarsısında pek de güzel modeller var geçerken baka baka bir hal oluyorum artık zamk gibi yapışıorurm cama.))
kuyumcular arasında bilirsin orada sürekli yenileniyor adı üstünde yorgancılar çarşısı yatak örtüsü renk renk tüllüsünden tülsüzüne kadar baktın mı oralara
bize neredeyse tünaydın olcak canım asıl sana günaydın uykudan yeni kalktın anlaşılan :))))
ah ah şöyle bir 12 leri görmedim hiç uyuyayımmmmmmmmmm
posta gazetesi aldım bugün sibel can 2 ayda on kilo vermiş merak ettim
içinden haydar hoca ile köpeği dergisi çıktı :))) hocaya en komik sorular diye
teşekkür ederim canım benim bu aralar birazcık koyulmuştum bu hafta içi tekrar sarışın olayım diyorum heran ailesi ile tanışabilirim hazırlıklı olayımSözüm nişanım olsun bol bol birlikte fotolarımızı paylaşırım
evet evet orda çok güzeller varrrr
bende toprağımmm:))))
neymiş tatlım sorularrr :)))
toprak bende merak ettim seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84:
elçinnnnn şu afdan bir haber yok değil mi :78:
EftelyaSanem+,spicy_+,aysunolek,superisi88,DENİZKOYDUMADIMI+,elcintih+,ykyy,sniperelit,
slmmm kızlarrrrr
profilimde canım fotolar çeyizlerim albümümde bakabilirsin
eftelyasanem+,spicy_+,aysunolek,superisi88,denizkoydumadımı+,elcintih+,ykyy,sniperelit,
slmmm kızlarrrrr
bukettt benim kargo hala etdarik süresinde yazıyor bugün 3.gün kız
teşekkür ederim canım benim bu aralar birazcık koyulmuştum bu hafta içi tekrar sarışın olayım diyorum heran ailesi ile tanışabilirim hazırlıklı olayımsözüm nişanım olsun bol bol birlikte fotolarımızı paylaşırım
elçinnnnn şu afdan bir haber yok değil mi :78:
şimdi nezamna olacak sizin söz nişan ne zaman gelecekler
hiçbirşey net değil canım bu önmüzdeki pazarların birinde ben ailesi ile tanışacağım sonra o ailemle tanışır mı direkt isemeye gelirler mi bilmiyorum ama ocak - şubat gibi isterler martta da nişan yaparız ekim kasım gibide düğün olur diye düşünüyorum ama tabiki bunlar benim planlarım
selam kızlar. ben geldim :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?