- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.401
Yoğurtta bilmem pilavda, ama pilav yapmıştım yani 1-2 yaparsam alışacağımı düşünüyorum.
Dün nişanlım arkadaşlarına eşleriniz aşure yapsın demiş, onlarda eşlerinin bilmediğini söylemiş, oda sormadan nasıl aldınız demiş :))
Onlarda seninki biliyomu demiş, nişanlımda ben ilk başta tatlı yaypıp yapmadığını sordum demiş
Neyseki aşureyide pazar günü öğrenmiştim
zuzucum en geç yarın tedarik ederler en geç cumaya elinde olur düdüklü tenceren bekle birazcık daha
tamam bebişim.benim çeyiz şırnağa gidecek ya kaynanam parça parça denk geldikçe getirelim dedi yol uzun der ee dedim nasılsa gidecek hepsi bi anda gitsin dedim ben daha hepsine koli yapıp kurdele yapacağımayy bu kadın beni kocattı ya engin fikirleriyle
kızz zuhall allah senin iyiliğini versin emii
tamam bebişim.benim çeyiz şırnağa gidecek ya kaynanam parça parça denk geldikçe getirelim dedi yol uzun der ee dedim nasılsa gidecek hepsi bi anda gitsin dedim ben daha hepsine koli yapıp kurdele yapacağımayy bu kadın beni kocattı ya engin fikirleriyle
yanlışım var mı yasoooo ya parça parça nasıl çekeceğiz aklımm almadı
yanlışım var mı yasoooo ya parça parça nasıl çekeceğiz aklımm almadı
kolilerimi kurdelalayacaksın zuzu alemsin vallahişırnakta birşey olacak mı tayin yerimi orası çeyiz serme yapacak mısın?
sende büyük eşyalar olmadığı için boşuna nakliye aracı tutmayalım biz azar azar taşırız gidip gelince demek istemiş bence
haksız değilsin zuhalimm şahsen bende koliliycemm paketlicem kurdeleyeceğim.. bi araç tutarlar götürürler hepsini Allahın izni ile :)
değil mi yasooo onuda erkek evi düşünsün fizana çekecekler valla hatta yerleştirecekler bile bizim burda erkek evi oturalacak evi temizler yerleştirir eşyayı çeker :81:
tabi kız kk de gördüm valla ne güzel kurdela yapmışlarr.tayin yeri canım 1,5 yıl sonraa çıkacağız ordan kime çeyiz sereyim kız orda anca kaynanam görümceler elti bakarr kaynanam biraz önce kızım bir eksiğin var mı çeyizinde diye sordu herşeyim tamam dedim öyle deyince bizim gelin bir çorapla gelmiş dedi böyle konuşulur işte arkadan
büyük eşya kadar eşya çıkar bulaşık makinem var büyük olarak.valla erkek evi tutacak yoksa çeyiz meyiz yok bende çoraplarımla gelirim
walla zuhal çok haklısın canım yaa götürsünler taşıma suyla degirmen dönmez yani
hepsi birden gitsin parça parçaolurmu kurdalele tabi yaa
yemek bloglarında herşey çok detaylı olarak anlatılıyor nasılsa ben hiç bilmiyorken bu tariflerle pasta kek çörek ustası oldum yemektede aynı başarıyı yakalayacağımı ümit ediyorum
değil mi yasooo onuda erkek evi düşünsün fizana çekecekler valla hatta yerleştirecekler bile bizim burda erkek evi oturalacak evi temizler yerleştirir eşyayı çeker :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?