2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yoğurtta bilmem pilavda, ama pilav yapmıştım yani 1-2 yaparsam alışacağımı düşünüyorum.
Dün nişanlım arkadaşlarına eşleriniz aşure yapsın demiş, onlarda eşlerinin bilmediğini söylemiş, oda sormadan nasıl aldınız demiş :))
Onlarda seninki biliyomu demiş, nişanlımda ben ilk başta tatlı yaypıp yapmadığını sordum demiş
Neyseki aşureyide pazar günü öğrenmiştim

yemek bloglarında herşey çok detaylı olarak anlatılıyor nasılsa ben hiç bilmiyorken bu tariflerle pasta kek çörek ustası oldum yemektede aynı başarıyı yakalayacağımı ümit ediyorum

Son düzenleme:
zuzucum en geç yarın tedarik ederler en geç cumaya elinde olur düdüklü tenceren bekle birazcık daha

tamam bebişim.benim çeyiz şırnağa gidecek ya kaynanam parça parça denk geldikçe getirelim dedi yol uzun der ee dedim nasılsa gidecek hepsi bi anda gitsin dedim ben daha hepsine koli yapıp kurdele yapacağım ayy bu kadın beni kocattı ya engin fikirleriyle

kızz zuhall allah senin iyiliğini versin emii

kolilerimi kurdelalayacaksın zuzu alemsin vallahi şırnakta birşey olacak mı tayin yerimi orası çeyiz serme yapacak mısın?

kolilerimi kurdelalayacaksın zuzu alemsin vallahi şırnakta birşey olacak mı tayin yerimi orası çeyiz serme yapacak mısın?

tabi kız kk de gördüm valla ne güzel kurdela yapmışlarr.tayin yeri canım 1,5 yıl sonraa çıkacağız ordan kime çeyiz sereyim kız orda anca kaynanam görümceler elti bakarr kaynanam biraz önce kızım bir eksiğin var mı çeyizinde diye sordu herşeyim tamam dedim öyle deyince bizim gelin bir çorapla gelmiş dedi böyle konuşulur işte arkadan

haksız değilsin zuhalimm şahsen bende koliliycemm paketlicem kurdeleyeceğim.. bi araç tutarlar götürürler hepsini Allahın izni ile :)

değil mi yasooo onuda erkek evi düşünsün fizana çekecekler valla hatta yerleştirecekler bile bizim burda erkek evi oturalacak evi temizler yerleştirir eşyayı çeker :81:

walla zuhal çok haklısın canım yaa götürsünler taşıma suyla degirmen dönmez yani
hepsi birden gitsin parça parçaolurmu kurdalele tabi yaa

değil mi yasooo onuda erkek evi düşünsün fizana çekecekler valla hatta yerleştirecekler bile bizim burda erkek evi oturalacak evi temizler yerleştirir eşyayı çeker :81:

walla bizdede öle canım ama bizim çevre çok geniş olunca akrabamız vardı babam sağolsun
o şekilde getittirdi yani erkek evi yapmadı çeyizi biz götürdük

e çeyiz sermen olmayacaksa kurdela neden canım ya hiç uğraşamam valla kimin arkasından konuşulmuş anlamadım sana birşey diyemez kimse zuzum herşeyin en iyisini almışsın görüyoruz hepimiz

yemek bloglarında herşey çok detaylı olarak anlatılıyor nasılsa ben hiç bilmiyorken bu tariflerle pasta kek çörek ustası oldum yemektede aynı başarıyı yakalayacağımı ümit ediyorum

Öyle tek tek olurmu şekerüm yaa, bavulmu bu tutup bi yerlerinden çeksinler, koca kolileri nasıl götürmeyi düşünüyorlar.
Ben onların yerinden olsam, tek tek taşıyacağıma, son gelişte bir komyanet yada minibüs gibi bişeyle gelir eşyalarıda alır götürürüm..
İyide bunların ev Mardin'de Şırnağa nasıl gidecek sonradan?
Kafam karıştı kız...

bizdede öyle ama şahsen ben yanlarında olmak isterim o esnada oyy kendi evini temizleme gibisi olurmu yahuu...

zuhal gıı senin eşinin aileside mi şırnaktalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…