2011 gelin adayları buyrun sohbete

e çeyiz sermen olmayacaksa kurdela neden canım ya hiç uğraşamam valla kimin arkasından konuşulmuş anlamadım sana birşey diyemez kimse zuzum herşeyin en iyisini almışsın görüyoruz hepimiz

yeni gelin aldıya çorapla gelmiş dedi bana ee bunu biliyorlardı kızı ayıla bayıla aldılarrr ne bekliyorduki herkes ben mi

Kız spic benim gideceğim yer bile eşyalar elde gider ama kurdelemeden çıkarmam gelsin alsınlar bir zahmet bekar kızsın sonuçta yakın da olsam kurdelelerim

Ay bu kayınvalideler yokmu benide aradı şimdi elmalı pasta yaptırmış yemek için çağırıyor akşama aslında ütü var .)))) bulaşık makina boşalacak yada başka bişey ama davet etmesi de güzel

ama ne güzel canım ya benim kayınvalidem böyle arasa çok hoşuma giderdi ütüyüde yarın yaparsın

Sipiccim orada iş var demek istedim ütüsü yapılacak vardır yani hem pasta hem iş .)))

hani çok doğal olabilsek birbirimize karşı seviyorum kayınvaldemi oda seviyordur hissediyorum bunu ama çok değişik farklı hani insan kucağına kafasını koyar ya bazıları öyle ben de o yok doğallık dışındayız rahat değilim önümde bir şeyler beni engelliyor denemeye çalışıyorum olmuyor yada yaşanan şeylerden mi etkileniyorum ark düğüne bir hafta kala ayrılması gibi acaba bunlar mı düşündürüyor allhatan hayırlısı diyorum 5 ay sürede ne ile karşılaşacağımızı bilemiyorum ki sevgiden güvnden sıkıntı yok bu başka bişey sanki ben o eve girdikten sonra rahatlıcam gibi..

Herşeyi beğenmiyor istemiyor almıyor yoksa bu huyunu bildğim için mi geri kalıyorum bilmiyorum ben doğallığı seviyorum ama bunu aşmak zaman alıcak sanırım yada beklenen gün geldimi

elektrkler gtti kızlar geldm kmse bni merak etmemş

denizcm ev bnden 1 ay öndesn bnden önce evlenen btn gelnlerden tecrbelerini istiorm

bu arada bn yokken aysunolek gelmş.. seni topiğimiz ajanı seçiorum aysun abla sende bzi tecrbelernden faydalandrrsan memnun oluruz..

buket albme baktm ama gremedm resmni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…