- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.421
e çeyiz sermen olmayacaksa kurdela neden canım ya hiç uğraşamam vallakimin arkasından konuşulmuş anlamadım sana birşey diyemez kimse zuzum herşeyin en iyisini almışsın görüyoruz hepimiz
senin çoraplarını bile taşımaya kamyon gerek canım ya
aynenn sinirlerimi attırmasınlar boş kamyona çorap selemi koyarım taşırlar kuzu kuzu birde konyadan çıkarken kornoyaaa basarımm anlarlarr düttttttttttt düttttttttttttt
aynenn sinirlerimi attırmasınlar boş kamyona çorap selemi koyarım taşırlar kuzu kuzu birde konyadan çıkarken kornoyaaa basarımm anlarlarr düttttttttttt düttttttttttttt
walla bizdede öle canım ama bizim çevre çok geniş olunca akrabamız vardı babam sağolsun
o şekilde getittirdi yani erkek evi yapmadı çeyizi biz götürdük
Kız spic benim gideceğim yer bile eşyalar elde gider ama kurdelemeden çıkarmam gelsin alsınlar bir zahmet bekar kızsın sonuçta yakın da olsam kurdelelerim
yeni gelin aldıya çorapla gelmiş dedi bana ee bunu biliyorlardı kızı ayıla bayıla aldılarrr ne bekliyorduki herkes ben mi
Ay bu kayınvalideler yokmu benide aradı şimdi elmalı pasta yaptırmış yemek için çağırıyor akşama aslında ütü var .)))) bulaşık makina boşalacak yada başka bişey ama davet etmesi de güzel
Ay bu kayınvalideler yokmu benide aradı şimdi elmalı pasta yaptırmış yemek için çağırıyor akşama aslında ütü var .)))) bulaşık makina boşalacak yada başka bişey ama davet etmesi de güzel
bizdede öyle ama şahsen ben yanlarında olmak isterim o esnada oyy kendi evini temizleme gibisi olurmu yahuu...
zuhal gıı senin eşinin aileside mi şırnaktalar
İyi kayınvaliden varmış şekerüm, gelini için pasta yaptıran kaç kayınvalide varki...
yokk bebişim mardinde onlarr.eşyalar mardine kadar geldi mi gerisi kolaymış şırnağa uçarak gidecekler herhalde süpürge üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?