- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.901
Kızlar ben alacağım bardakları buldum sonunda.
Bu kadehleri su kadehi olarak kullanıcam misafirlerim geldiğinde.
Bide bunların meşrubat bardakları vardı ayaksız.
Nette resmini bulamadım.
12 su kadehi 12 meşrubat kadehi olarak tamamlıcam.
Yemek takımımda kare olduğu için bunların uyumlu olacağını düşünüyorum.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
iyilik tatlımm
gezgin mi oldun bugün sen :)
keyfim yok
nişanlımla atıştık birazz:95:
Aaaaa sebep ne?sıkma canını erkek milleti işte
Aslıcımm kızkardesim real marketten aldı bu takımın aynısı fiyatı da 2 takım 24 lira yeni yıl dolayısıyla indirime girmiş markası pasabahce rengi de kırmızı
Bugün Bernardo'ya ugradım yemek takımlarına bakmak için garanti süresi 2 yılmıs ve tabak kırıldıgı zaman da garanti kapsamında degilmiş o yüzden bernardo almaktan vazgectim karacanın kare takımlarından alırım en azından kırılan tabaga garanti veriyorlar insanız sonucta 1 tabak kırılsa set bozulacak...
English Home'da istedigim saten nevresim takımı kalmamıssipariş verdim getirecekler ben de boş çıkmadım 3 tane sepet aldım:2:
Kızlar siz internetten ben sokaktan arastırıyorumgeldimm didosumm geçmişi okudum naber?
biraz ilgi istediğimi söyledim
küplere bindii
isteklerim bitmiyormuş falan öyle dedi bana
Tabiki de senden uzakta oldugu için ilgi beklemen cok normal ama sen ona gösteriyormusun canımm biz onlara da gösterince nasıl sımarıyorlar degil mi
biraz ilgi istediğimi söyledim
küplere bindii
isteklerim bitmiyormuş falan öyle dedi bana
canım nişanlılık döneminde masraflar birikince geriliyorlar normal aslında çok üstlerine gitmemek gerek
bugünden beri ağzının ucu ile konuşuyoo
Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizn
amin canım ama her insanın gergin anları olur birşeye kızmıştır sana patlamıştırr her ilişkide yaşanır bunlar alttan almak lazım
sen sokakta araştırma yapacak vakti nasıl buluyorsun canım ya internet olmasa ben hiç birşey alamayacakmışım:)
kızlar iyi akşamlar
bugün bellonaya gittim.aşağıdaki yemek odasını ve yatak odasını çok beğendim.büyük ihtimalle bunları alırız.yorum yaparsanız sevinirim
bitanemm moda cekimi yapmak için alısveris merkezlerine gidiyoruz bana müsade diyorum hemen bernardo,esse,tefal arasında mekik dokuyorum internete güvenemiyorum bir kere yamuk yedim çünküben de cok arastırma yapıyorum tabiki de almadan önce fiyatını da uygun gördügüm an da hemen alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?