2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslıcımm kızkardesim real marketten aldı bu takımın aynısı fiyatı da 2 takım 24 lira yeni yıl dolayısıyla indirime girmiş markası pasabahce rengi de kırmızı

Bugün Bernardo'ya ugradım yemek takımlarına bakmak için garanti süresi 2 yılmıs ve tabak kırıldıgı zaman da garanti kapsamında degilmiş o yüzden bernardo almaktan vazgectim karacanın kare takımlarından alırım en azından kırılan tabaga garanti veriyorlar insanız sonucta 1 tabak kırılsa set bozulacak...

English Home'da istedigim saten nevresim takımı kalmamıssipariş verdim getirecekler ben de boş çıkmadım 3 tane sepet aldım:2:

Kızlar siz internetten ben sokaktan arastırıyorum geldimm didosumm geçmişi okudum naber?

iyilik tatlımm
gezgin mi oldun bugün sen :)

keyfim yok
nişanlımla atıştık birazz:95:

bugün neden kimsee yok
aşağıda durmayın tatlışlar (

Son düzenleme:

yanlışın var canım ben 1 haftaa 3 ayrı bernardoya girdim kırık paça değişimi var en az 7 yıl hiç sorun olmaz dediler ama ben kütahya bon china alacağım

Tabiki de senden uzakta oldugu için ilgi beklemen cok normal ama sen ona gösteriyormusun canımm biz onlara da gösterince nasıl sımarıyorlar degil mi

göstermezmiyim tatlımmm
okulda gergindir
sorunlar olabilir 6000 kişi arasında diyorum
psikolojisini düşünüyorum
beyimize pış pış ta pış pış yapıyorumm
ayyyyy şu uzaklıkkk içimi acıtıyoooo

amin canım ama her insanın gergin anları olur birşeye kızmıştır sana patlamıştırr her ilişkide yaşanır bunlar alttan almak lazım

Buket'e katılıorumm canımm sana su an da en iyi gelicek ilaç kpss'ye güzel bir sekilde hazırlanıp güzel bir yerde işe baslamak olucak sen de farkında olmuyorsun ama evde bunalıyorsun ben işsiz kaldıgım dönemde evde sıkılıp sıkılıp nisanlıma patlardım o da yazık sesini cıkarmazdı...
İkincisi de birbirinizden uzaktasınız bugün mesela alısveris merkezinde el ele dolasan ciftleri görünce cok kıskandım ...keske askımm yanımda olsa dedim..
Üçüncüsü düğün yapmak kolay degil canım onları da düsünüyordur sen üzülme bebisimm kendini kötü hissetme gel bak yarın sana kahve ısmarlayım

kızlar iyi akşamlar

bugün bellonaya gittim.aşağıdaki yemek odasını ve yatak odasını çok beğendim.büyük ihtimalle bunları alırız.yorum yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• $moon-yemek-1.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 27
sen sokakta araştırma yapacak vakti nasıl buluyorsun canım ya internet olmasa ben hiç birşey alamayacakmışım:)

bitanemm moda cekimi yapmak için alısveris merkezlerine gidiyoruz bana müsade diyorum hemen bernardo,esse,tefal arasında mekik dokuyorum internete güvenemiyorum bir kere yamuk yedim çünküben de cok arastırma yapıyorum tabiki de almadan önce fiyatını da uygun gördügüm an da hemen alıyorum

aa doğru sen işin gereği dışarı çıkabiliyorsun ben ancak pazardan pazara gidebiliyorum. Çok şükür şimdilik net alışverişlerimde bir sorun olmadı canım senin başına ne geldiki?

öncelikle sunu belirtiyim canımm calısan bayansın ceviz rengi al tozu belli etmez haftada 1 kere bile alsan yeterli olur siyah da toz cok belli oluyor

Ben de yatak odasını begendim...

spicy yemek odası o tekli gümüşlük hariç diğer parçalar peşin 2570

kleo yatak odası güzel ama siyah camama çok beğendim yaa alıcam sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…