- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.101
ben 21 yaşımdaykende yaşlandım diyordum şimdi 25 olduk hala yaşlıyım diyorum ama 4 yıl geçmiş keşke öyle düşünmeseymişim. şimdiye üniversite bitirmiş olurdum. hiç bir yaş geç değill
bende 23 üm yakında 24 olcemm
ama kendimi bildim bileli ders çalışıyorumm
inşallah bneimde işim olurr bi günn :)))
iyiyim bitanem sen nasılsın?nisanlın napıo düzeldi mi
hepsi pamuk saten cnm... saten yazın yakarmış kışında üşütürmüş..
elcintih Pandomim+ didoss+ eylemonur mstfm kleopatra_06+ akasya22 hlmbtl+ spicy_+ dorleo kradese+
günaydın kıslar nasılsınız 2011 gelinleri bu yıl sizin yılınızzzz
iyiyim fıstıkkk
aramız düzelmedii tatlımm
kendi haline bıraktım üstüne düşmüyorum :)
elcintih Pandomim+ didoss+ eylemonur mstfm kleopatra_06+ akasya22 hlmbtl+ spicy_+ dorleo kradese+
ben tüm nevresimlerimi pamuk satn alsam olur dimi kullanışlı mıdır yoksa yedek olsun diye pamukluda mı alsam
ya bence gündelik kullanım için en iyisi pauk saten.. ve yumuşacık çok rahat... 2 tanede pamuklu alcam misafire felan belki bende kullanırım...
gnaydın eliçncmelcintih Pandomim+ didoss+ eylemonur mstfm kleopatra_06+ akasya22 hlmbtl+ spicy_+ dorleo kradese+
ben tüm nevresimlerimi pamuk satn alsam olur dimi kullanışlı mıdır yoksa yedek olsun diye pamukluda mı alsam
hepsi pamuk saten cnm... saten yazın yakarmış kışında üşütürmüş..
Canım bayıldım köşe koltuğuna. güle güle kullan. olsun illa yatak odası alınacak değil ya. katkıda bulunmak amaaç
gnaydın eliçncm
bn hepsini pamuk saten almak istiorm daha canlı gzel duruo..
esin bu sarevin nevresm tkımı exculusive saten dio ama normal pamuk satenden dha parlak duruo gbi gelio bna
[/QUOTEki Görüntüle 122684 Eki Görüntüle 122685
kırmızıyı pier cardinden aldım diğeri sarev burda kırmızı parlak duruyor değilmi aslında öyle değil sarev daha parlak kumaşı daha güzel... ve kırmızı daha pahalı...
gnaydın eliçncm
bn hepsini pamuk saten almak istiorm daha canlı gzel duruo..
esin bu sarevin nevresm tkımı exculusive saten dio ama normal pamuk satenden dha parlak duruo gbi gelio bna
selam
günaydın kızlar ama öğlen olmuş :)
bu arada ben nisan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?